Nokia N8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én gondolkoztam azon, hogy Anna helyett Belle-t rakom fel, de mégis csak az Anna szoftot raktam fel.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Tény, hogy a smartphonokkal levan maradva a nokia, de akkor is ha megnézed, még most sem képesek az usb-s dolgot és a kamerát belerakni a mai telókba, az aluház nekem kimondottan számít, de csak ez a teló jött képbe, fõleg a kamera és az usb, aluház...
Nekem is kicsit csalódás volt az elején, de mivel sokkal jobban megéri még így is ez a teló, mint a többi teló a kategóriában, a többi oprendszer nekem abszolut nemjött be (igaz a symbian sem a kedvenc, lehetne egyszerûbb),de a widgetekkel kilehet úgyahogy küszöbölni a dolgokat meg az alkalmazásokkal az oviból! Mindegy, a lényeg az, hogy ha megnézed, a nokia nemis nyomul reklámokkal sem annyira mint a többiek (lehet,hogy ez is a bajuk), és ha az anna sem hozza azokat az elvárásokat amiket kéne, akkor (eztmár januártól mondogatom), hogy nekem nemkelle smartphone, mert pár óra net nélkül miaz?😊
A töltéscsíkod lehet azért nemmozdult, mert nagy az uj rendszer, gondolom mindent cserél (remélem)! Én az ovis store-ral raktam "frissítést", de komplett leszedte az oprendszert ami ~170mb volt, azthittem, befordulok mire lejön, mert addig rajtavolt a teló a gépen, persze offline-ban!
A te telód tuti hibás, hivd fel õket és követelj másikat, mert ezt igy nemfogod tudni eladni sajna!😞
egéybként a webshopok törvényileg szabályozottan 8 napig minden kérdés nélkül kötelesek visszavenni az árut, ha nincs kedved a garinak utánajárni.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egyszerûen: CSALÓDTAM.
Bõvebben: Még 60-as (HATVANAS! WESTEL!) telefonnal kezdtem az ipart, akkor is Nokiával... volt próbaképpen hetekig más telefonom, de mindig éppen az aktuális csúcsot vettem meg. N-gage 5 évig, N82 4 évig, Nokia 7110, 8110, Communicator, stb.
Abs. márkahû voltam és nem elvakultságból, hanem mert próbáltam a másik oldalakat és mindig be kellett lássam a Nokia a legjobb választás.
Ha eltekintek most attól, hogy a drága telefon agyonajnározott fényképezõje 0-day szar és csak azt nézem, hogy mennyire gyors a rendszer, mennyire jó az érintõképernyõ, akkor is azt kell mondjam: Ennyi volt, kiszálltam, ha kapok másik N8 telót (3 napon belül vagyok még) adom el.
A szoftverfrissítésnél dícséretes, hogy wi-fi-n is lefutott, de az k. gáz, hogy pl. ez az Anna frissítés semmi %-ot, semmi folyamatjelzõ csíkot nem írt ki... 15 percig csak néztem, hogy most akkor mi van? Kifagytunk vagy sem?
A másik ami nagyon nem tetszik, az a "villogás". Pl: Bemész a "gyorsindító" menübe, ahol látod a widgeteket, TV2, MTV, DunaTV etc... mi a szarér' villog az? Legújabb sw fent van :-(
Aztán ha már itt jártam ráböktem a TV2-nél egy hírekre, majd közölte, hogy ez a netkapcsolat nem elegendõ a lejátszáshoz ^^ Meg sem próbálta, pedig N-es Wi-fi kapcsolaton voltam éppen. Pfff.
A QWRTZ billentyûzet tök király, csak nincs ékezet. Akkor van, ha függõlegesen fordítom a telót és visszaáll a szokásos, telefongombos megoldásra. Ehhh.
Rég csalódtam ekkorát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A másik pedig, hogy nem a közelben vettem, hanem webshopon keresztül 2 év Nokia garral. Azért kérdeztelek titeket hátha van valami trükk, hogy menjen a kamera vagy hátha én bénáztam, de úgy fest nem :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A nokiát mivel most divat szidni, azt nefelejtsük el, hogy amíg az ájfon 2011-ben 5mpx-el hozza ki az "új" telót ugyanazzal a menüvel, talán kicsit gyorsabban fut mint a ifon3, addig a nokiatesztek azokat írják, hogy semmi újítás, a reset gomb oldalt a mini usb-nél nemmûködik (ami egyébként egy töltésjelzõ led) lol, és a fotoi így-úgy, az akkuja gyenge...meg kitudja még mik, addig az áruk az ájfonnak az egekben vannak, naponta kell tölteni, és gyakorlatilag az uj kasztniért fizetsz sokkal többet! Én abszolut nyitott vagyok az ilyen témában, van is ipod touchom, de az üzeletpolitikájukkal qrvára nemvagyok kibékülve! És ugye az teljesen igaz, hogy stabil a rendszerük, de "nehogymá csak 100k-t fizessek a telóért" szlogen is lehetne a "tinkdiferent"!
De ahogy nekem sincs ifonom, mert nekem nemjön be, mégsem megyek az almatopikba szidni még akkorsem, mert van ájtáccsom. Tudom, hogy ez csak egy vélemény volt a részedrõl, de ordít belõle, hogy nem akarsz te ilyen telót, ráadásul kifogtál egy hibásat is...
Ez van, elõfordul, ne is vegyél soha többet nokiát, igazad van, te dolgod!
Nehogy elkezdjünk vitázni, mert nemerrõl szól a topik, én "befejeztem"!
tennivalók: vidd vissza, mondd meg, hogy azonnal javítsák vagy cseréljék különben földhözcsapod az arcukat. lehet szidni az N8-at, de nem hiszem, hogy túl sok olyan telefont találsz, aminek jobb a kamerája. feltéve, ha nem hibás.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
a frissítés elõtt a képeket, zenéket stb. le kell menteni valahova, vagy nem fogja bántani ezeket?
Na most az N8-am esetében a félig lenyomott gomb u.e. megcsinálja, de utána már hiába nyomom kattanásig semmi se történik, csak akkor ha kézzel tapizom a kijelzõn az exponálás ikont. De tudod, ez legyen a legnagyobb bajom... de nem.
Hanem az, hogy félhomályba olyan, de nullazéró képet produkál, amit utoljára 10 éve láttam.
Pl:
A képet félhomályba készítettem, abs. nem volt sötét!!! A képen parkettapadló látható... lenne :-/
Ráadásul hiába kapcsolom automatára, hiába teszem akármire, akármilyen felállásban a vakut nem kapcsolja be semmi pénzért sem.
Oltári csalódás nekem... az érintõképernyõ is messze nem olyan pontos, mint egy általam 1 napig tesztel iPhone-é, az egész rendszer kissé lassú, az iPhone-hoz képest meg eszméletlen lassú.
Sokszor megesett, hogy rányomtam valamire, 2 mp, semmi nem történik... rányomtam megint, akkor duplán behozta.
Ja és mindezt szoftverfrissítés elõtt és után... soha többet nem veszek Nokiát.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
most erre az n9 re vagyok nagyon rákattanva, még nem adták ki, de állítólag szept. 24 én kijön. érdekes lesz!
!Forza Ferrari!
Eddig annyit vettem észre, hogy valamivel gyorsabb lett a telo.
Lehet, hogy neked is ez a baj!😉 Ha nem, akkor nemtudom!?
Ma szereztem be a készüléket, de sajnos eddig csak a szám húzkodom... a legnagyobb gondom a fényképezés.
12 MP-en is eszméletlen nulla, kb. VGA szintû képet csinál, iszonyat szemcsés, elképesztõ zajos a kép és még a vakut se kapcsolja be. Effektíve sehogy sem tudom rábírni, hogy mûködjön a vaku!
Ötlet?
5 perce sincs, hogy ráengedtem a készülékszoftver frissítését, az sem segített :-/
"Symbian Anna available for India, Estonia, Finland, Germany, Hungary, Latvia, Lithuania, Norway, Poland, Sweden, UK, new Zealand, Malaysia"
Nagyon megköszönném, ha mondanátok pár véleményt.
Elõre is nagyon köszönöm. Üdv!
-Próbáld ki a TTpod zenelejátszót.
Megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet kiküszöbölni azt, hogy 2 gb-nél nagyobb HD-s videót is lejátsszon? Az 5,5-ös rá se engedte rakni...
És van normális zenelejátszó, amiben van equalizer?
Ti milyen progikat használtok ami hasznos is és jó? Nemrég vettem én is ilyet és nagyon meg vagyok vele elégedve!