Nokia N8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként kezdõ dátum Július 13 ami benne van.Tehát 13-tól hivatalos kiadás.
Hali vállalkozó kedvûeknek Symbian Anna 022.014 RM-596
Vigyázat kínai nyelv ha kell eng vagy hun szedd ki a PR 1.2-bõl NokiaFirmwareEditor kell hozza saját felelõsségre.

http://www.mcusw.com/thread-19997-2-1-2.html
Üdv Mindenkinek!
Nokia e7 mennyivel jobb mint a nokia n8 ? Melyiket érdemesebb megvenni?
MuchACHO79
Valami szemét ment a hátsó hangszórómba, rettenetes hangja van a csengésnek meg az ébresztõnek. Honnan lehetne másik ilyen hangszórót szerezni? Szétszedtem az egész telót, de nem találtam a hangszóróban szennyezõdést, mégis csinálja 😞 Lehet, hogy fémforgás azt meg nem engedi el a mágnes, viszont a membránt tönkrehasogatja 😞

---------------------------- :-/

ajem kisa
Más wifivel megy, erre más telefon, gép felmegy. Azaz passz!!!
ajem kisa
Béla9248
Sziasztok! Valaki tudja miért nem navigál a gyári progi? Pl. én miskolci vagyok bekapcs próba király minden. Utánna mentem pestre és semmi! Innen nem lehet navigálni vagy mi a szöszt ír. Volna valami megoldás erre??? Elõre is köszi!

Elemír: nekem tökéletesen megy a wifimen a teló, nem lassú meg semmi ilyesmi! Router csere!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ajem kisa
ajem kisa
Nálam is ilyesmi van, csak azzal a különbséggel, hogy semmi(se teló, se laptop) nemakar a wifimre kapcsolódni(egy fos, állandóan megszakad, cserére megérett)! Próbáld ki más telóval is, lehethogy valami router baj nálad is!
A nyilvános wifiken nekem semmi bajom telón!

Sziasztok!

Lenne egy problémám, melyet már olvastam pár fórumon, de megoldást még nem hallottam.

Az otthoni wifit ha használnám a telefononnal, teljesen használhatatlanra lassúl, kajak lefagy. Mindig ugyanannál a wifinél. A wifi beállításoknál már sok mindent megpróbáltam, semmi nem segít.

Esetleg valaki olvasott már ilyet, vagy hallott ilyesmirõl? Kajak idegesítõ, hogy otthon nem tudok wifizni...
Béla9248
Nagyon szépen köszöntük!

Dj Tommy
Itt csak a beépített gps elõtt legyen pipa:
beállítások->alk.beállítások->Helymeghatározás->Helymeghat.módszereknél van

Az ovi mapson belül pedig:
Csavarkulcs->internet->offline

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Béla9248
Ok rendben köszöntem! Itt olvastam egy hsz-ben hogy lehet netkapcsolat nélkül is használni a gyárit. Ezt hogy is lehet simán indítom vagy offline-ba kell tenni a készüléket?

Dj Tommy
IGO navi nincs Symbianra, használd a Gyárit(ovi maps), az is jó szerintem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Béla9248
Sziasztok! Kis segítség kellene! Páromnak vettem egy N8 telót és szeretnénk rá IGO navit! Ha valaki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném!

Egy kérdésem lenne!Ha a felvett videót lejátszom a tv-n csúszik a hang!Ez másnál is így van, vagy egyedi jelenség?Mi lehet a gond,és orvosolható valahogy?
Köszönöm a gyors választ!! :-)
ajem kisa
Pc-n adj neki nevet, albumot stb...!
Mondjuk az 5800-val megtudtam adni a telón keresztül is, reméljük, hogy az annával kijavitják ezt!

Hali!
Tudna valaki segíteni,hogy honnan tudnám a SPB Weather-t leszedni az Ovin kívül?Ha megoldható?

nem tudja valaki, hogy lehet kiszedni a zenéket az Ismeretlen elõadók mappából? kezd idegesíteni, hogy rengeteg számot oda sorol be, és nem tudom õket sehogy sem átrendezni más mappába...
ajem kisa
ajem kisa
<#hehe>Köszi!

Sebességmérõ buborék

Ez a buborék csak a móka kedvéért: mikor ütik el az idõt dobtak buborékok körül látható néhány statisztikát (felülrõl lefelé): aktuális sebesség, legnagyobb sebessége a buborékok (számít az egészet), és a távolság (ki az egészet). Használat tipp: csak a móka kedvéért, és verte a barátok: D (gugli forditó)
ajem kisa
😊
Amúgy a felsõ bubi az mit mutat?

Köszi!! Jóóféle ez a bábülsz.😊
ajem kisa
ajem kisa
Valaki használ valamilyen fb-os és fotófeltöltés közösségi oldalra alkalmazást? Most akarok nimbuzz-ra regelni, de nemlehet, "error" szerver nemelérhetõ...Volt másik fb-os alkalmazásom, az pedig idõrendben össze-vissza keverte a hszeket! (Dj Tommy ilyen bugokra is gondolok)
A fb cset nemérdekelne! Köszi ha valaki ajánlana valami normális dolgot ami megbízható, és másnap is mûködik!😄

ajem kisa
A video nem mûködik az oldalon, de a képek elég beszédesek!
Viszont ettõl parázok, fektetve így is mellépötyögök, nemhogy ezen a keskenyen!😄

DummyBoy
Elvileg ki van/volt ez írva a Betalabson ...

De én sem figyeltem xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ajem kisa
Azt nemértem, hogy miért nem dolgoznak össze?😄

DummyBoy
Örülök, hogy sikerült 😊

Én is megszenvedtem vele ... megkavarja a QT-t a telefonon, emiatt vannak anomáliák ...

ajem kisa
Bakker, felraktam gyorsba még a "sleeping screen"-t
És láss csodát, tényleg van azóta ovi!!! Ilyen szívást!😄

ajem kisa
Megvolt a hr, rögtön leszedtem az ovit, és kilép ugyanúgy!pfffjóhogy ingyenes, mert már visszavittem volna a legelsõ alkalommal!😄
NAjó mára befejeztem 2. napja szo*at!😞

ajem kisa
Nekem ment az ovi eddig, csak a hr után semmi!:@
Most megint egy hr, nem frissitek nokiáról, és megpróbálom leszedni az ovit a weboldalról amit felajánl!
Bár azt olvastam az elöbb, hogy rakjak fel pl. bubble-t mert abban alapból bennevan a qt...megpróbáltam az elöbb, de nemsikerült, mert lejárt szavvatosságú vagy wtf!😞 áá

DummyBoy
A bubble a ludas 😊 A Betalabson oda is van írva hogyan kell eltávolítani 😊

Azért vagyok ilyen okos, mert én is beszoptam, csak én onnan vettem észre, hogy egyszercsak nemment az Ovistore 😊

ajem kisa
Nemrég írtam, hogy mik a problémáim a telóval, azért lett hard reset!
Problémák pl.:e-mail egyszercsak kiirja, hogy pl 5 olvasatlan mail, megnézem, múlthetiek...
sms/hívásnál van a widget, de hívás vagy sms-nél cask az akkujelzõ mellett van a boriték vagy a nyil, de a widget üres...
Operából kilép váratlanul, persze nemmarad a memóriába olyankor az uccsó link...
menübõl kilépésnél (kikapcsolt effekttel) "kilép", nemreagál, KILÉP, és belép villámgyorsan a hívásba...
A hívás után a piros gonb ottmarad 2-3 mp-ig, lezáráskor késve reagál...
Ilyesmi miatt gondoltam, hogy ráférne a hard reset!
Nem telepitett fel néhány dolgot az oviról...

Dummy: fenntvolt a bubble, meg az a szines fõképernyõs dolog (bill.zárás utáni) meg 1 fb alk. operával! ennyi!:S

DummyBoy
Hú, de ismerõs nekem ez a nemmegyazovisztór dolog ...

Nem raktál fel valamit Nokia Beta Labs-ról? Bubble Lock-ot pl? Az uninstall után keményen bekavar a QT-nek, a saját oldalán is fentvan ... Van még pár ilyen proggi ...

Én a C7-esemet ezután csak SW frissítéssel tudtam helyrehozni ...

Dj Tommy
Én mondjuk elégedett vagyok a teloval, azokat a "bénaságokat" le tudnád írni, hogy mik azok?

ajem kisa
Az ovi store most sem mûxik, sikerült felerõszakolni a telóra, elindul, és 3mp után kilép!
Teljesen kész vagyok b+! Totál instabil a teló, 4x volt hard reset okt. óta, és mindíg azok a bénaságok fordulnak elõ, mint a kezdetek óta olvasható volt mindenütt!
Mi a fas*t csinálnak a pr2-vel, vagy mi a tervük, mert tényleg azon jár az agyam, hogy telócsere vagy inkább eladás lesz!
Az n8 jövetele is késett, a frissitéseket állandóan eltolják, instabil a rendszer az ovi-ról leszedett akár 1 téma után is-ha sikerül ovit varázsolni egyáltalán-de van, hogy nem is akartak települni, vagy ha igen, akkor nem indult el az alkalmazás...
Bakker én voltam a legkitartóbb a nokiával, de gecc, hogy ennyire nemfigyelnek a dolgokra vagy mi a fakk van ezekkel?ááá

Garmin a legjobb! Hibátlanul mûxik! 😉
MuchACHO79
GIS RUSSA N8ra? Vagy bármi amit pilisi túristautak navigációjára lehetne használni?

---------------------------- :-/

KraZ
Ezt próbáld ki.

MAN T.G.A.

ajem kisa
Én készvagyok gecc, most volt hard reset, email fiókot 3x-ra fogadta el mire belépett...gmail épphogy, hotmail egybõl, bár 24 olvasatlan 1h-n belül ami egy kamu, mert az uccsó mail az szombati, azokat rég csekkoltam!
Fotó feltöltés közösségire szintén nemmûködik, ovi store-ba meg lehetetlen belépni, mert hibás szervernév! Felba*ott nagyon, asszem nemkell nekem sem nokia, sem okosteló! Ez volt az utolsó!
Tovább nem is állitgatok mamár, mert kikészít! Pföjj

Dj Tommy
Ha akarsz nézni AC3-as hangkódolású avit és jobb kamerát akarsz, akkor N8.
Ugyanolyan proci van a 2 teloban és ugyanannyi ram.

Sziasztok. A kérdésem a következõ.

N8 vagy C7???

N8 gyorsabb a netezésben vagy inkább a C7 a gyorsabb???

Intenzív használat mellett (wifi,gps,rádió) melyik bírja tovább???

stb...........................????

Igazából nem tudok dönteni a kettõ között.

Segítenétek tapasztalatokkal és észrevételeitekkel nekem???

Elõre is köszönöm..
ajem kisa
Nemtom mivan a nokiáéknál, de semmi hír a pr 2.0-ról, semmi más csak az uj telók, meg rózsaszínû...
Nekem egyre instabilabb, megint jöhet a hard reset (fas*om), hívásnál, sms-nél van egy gyári widget amit kiraktam és ha van valami akkor ott kiirja...ááá hol má, ugyanazt csinálja mint a régi nokiák, hogy boriték, vagy az a nyíl! Ujraindítom 1x talán jólesz, de 2. a tuti!
A panorámával egyik napról a másikra nemmenthetõ a vele készített kép...legyalulás, letöltés, telepít...
Képfeltöltés közösségi oldalra (gyári alk.) nincs szerver vagy mi a tök*m, próbáljam késöbb!
gps (gyári) egyre lassabban talál meg!
Battery widget (ovi) feltelepszik, de kirakni már lehetetlen, nem is látja a lehetõségek közt!
E-mailjeim egyre lassabban töltõdnek be...ha nemgyógyítja meg ezeket a hard reset, bizony isten megszabadulok tõle!

Vki tudna ajánlani gps programot a telora?mert ez a gyári nem a legjobb
Eladó N8, T-mobile, karcmentes.