Mortal Kombat 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Le lehet tölteni !!
Totti5
Valóban, 45 ezer forint.

deep
Érdekelne milyen pc-vel emulálod az Xbox360-at, vagy a PS3-at 😄
Meg aki pc-n játszik annak se kell izgulnia elvégre van emulátor !
Jók a képek!
Remélem komoly cuccot fogunk kapni!!!!
Nyugodt vagyok már, hogy nagy kedvencem Kitana bekerült! 😄😛
nan76
állat képek!!!..alig várom,hogy mozgás közbrn is láthassam!!!<#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Waczkor
Pár új kép.
Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Legend Killer
Mortal Kombat Deception Tribute, saját.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Muttley
Cyrax elektro-hálóját és gyors comboit lenne még jó viszont látni.
Kung Lao részérõl a kivégzés a végén nagggggyon komoly 😊

Just do it :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

5c0rp330n
nem csak a kep tanusaga szerint, ezek midn szerepeltek mar videokban 😊

deep
26 alap karakter + 1 rejtett + késõbb letölthetõk. A kép tanúsága szerint õk már biztos ott lesznek:
Scorpion, Milleena, Reptile, Sub-Zero, Kung Lao, Johnny Cage, Night Wolf és Sector
Totti5
Mindig van valami extra, biztos lesz!

nan76
na ez engem is érdekel..esetleg valami/valaki titkos szereplõ????

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Tudni már hány karakter lesz benne, és kik?
Kíváncsi leszek... nagyon rég volt, hogy MK volt a gépemen, és szerintem ezzel sokan vannak így! Mindenkinek nagyok az elvárásai... remélem nem lesz lebõgés!
Totti5
Semmi. 2011 Q1

LeventeV
eleg sok informacio latott napvilagot rovid ido alatt. mennyi az eselye egy esetleges idei megjelenesnek? <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Különc
MK3as Jax a kedvenc a lila gatyeszt leszámítva + Noob Saibot

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nan76
aha biztos.de így azért szerintem jobban fogyasztható....bár ott meg a játékmenet büntet

5c0rp330n
nem valoszinu

Az lesz a címe hogy Mortal Kombat 9?
ez kajakra jó játék lesz
5c0rp330n
ezt egyebkent sztem az elozoleg linkelt 13 perces videobol vagtak ossze

Jó móka lesz 😊

nan76
<#finom>
<#taps>

5c0rp330n
13 perces interju
qrvajo lesz ez 😊

Végre! felérték ésszel,hogy ez a Mortal alapja 😊
listámra felkerült 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Totti5
Csak befutott valami... Hands On - Mortal Kombat avagy egy kis E3 demo montázs fej letépés, kettévágás, agyvelõzabálás, belezés és egyéb nyalánkságokból.

Waczkor
OFF

És neked az életkorod 30-35 között?
Az egy dolog hogy beszólt neked,de így reagálni rá???
Bõven ki lehet osztani a másikat normálisan is.

Az egy dolog,hogy te képviseled az álláspontod,jó dolog hogy van véleményed,de nem kéne azzal próbálkozni,hogy meggyõzd a többieket,hogy a te igazad a jobb.Mindenki pc-n kezdte,tehát az egér meg bill páros mindenki által ismert dolog,azóta sokan váltottak,mert konzolra több játék van,nem akartak új pc-t venni stb.Neked az egér bill a kényelmesebb,másoknak meg az hogy fotelból,ágyból játszanak vezeték nélküli kontrollerrel.Lassan vége lehetne már ennek a vitának,mert semmi köze a topichoz.
Valóban igazad van,az egér pontosabb mint a kontroller.De akkor sem igaz,hogy a kontroller olyan lenne,mint ha fps-t játszanál csak billel.

OFF vége

ON

Nekem Sub-Zero,Reptile,Sektor,Cyrax,Johhny Cage.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Igazad van. Az volt. Szerencsére itt jött ki és nem szemtõl szembe mert annak pofon lett volna a vége.
Bár az ilyen gyerekek csak itt hangosak.

Tényleg befejeztem. Eltértünk teljesen a témától.

Te most miért kóstolsz be? Kell az olaj a tûzre?
Nem maradtam alul. Képviseltem az álláspontomat és tartom magam a véleményemhez.

shaddam
Szar lehet ennyire alulmaradni egy vitában

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hé srácok, szerintem mellözük ezt a konzol vs pc vitát. Aki az egérhez szokott annak az a jóbb, aki meg kontrollerhez, annak meg az. Személy szerint én jobban szeretem a konzolt, mert mindenkinek ugyan olyan gépe van, és nincs agyon konfigolva, és mindenkinek ugyan olyan beállitásokal használja. De, nem azt mondom hogy a pc rossz.

GET OVER HERE!!!!!

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Roger6
Ez azért kicsit durva volt...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kérdezd meg anyádat! Õ látta amikor átjött leszopni.

Nekem tetszett a film trailer-e...
A játék sem lesz rossz, majd még eldöntöm, hogy eredetibe vegyem meg, vagy a másik flash-es gépemhez, remélem lesz demo majd.
Kedvenc karakter egyébként:
KITANA
remélem benne lesz!
Ugyan, nincs neked boxod, csak nagy pofikád. Te vérpisti troll.

Totti5
Nem a konzolról van szó hanem egy irányítási eszközrõl. Kontroller pécére is létezik ezer éve. Neked a gyors ultrapontos heccsat, a 360ba forgolódás számt, meg hogy azonnal szempillantás alatt oda rántod, ezért egérrel játszol, ami ne jelenti azt hogy kontrollerrel rossz, mert nem rossz és még csak nem is rosszabb.

Van 360 am. Játszottam. Játszom is, de FPS-t nem.
Témát lezártam. Meddõ a vita.
Az elvakult konzolos az utolsó csepp véréig fogja védeni szeretett konzolját. Akkor is, ha nincs igaza.

a 18-as karika az természetes, de én sokkal jobban örülnék ha maradna a fantasynal. Raiden ugy a villám isten, itt meg taserel harcolna vagy mi? xD

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Skynet
Én meg remélem olyan lesz mint az elõzetes,és szép nagy 18-as karikával kinyomják a mostanság divatos "valós környezetbe" áthozással. Eddig a legtöbb filmnél ütött...Ennél is ütne.
Csak a capuerázó rasztanigró barakka nem kell,meg Sonyát nyugodtan játszhatná valami csaj akinek legalább van köze a bunyóhoz...
Roger6
"kevered a szezont a ... 😄" - ezt fejtsd már ki nekem. Egyikhez sem írtam egyetlen érvet sem, akkor mit keverek? B-közép konzolos vagy-e? <#zavart1> Nekem semmi bajom a kontrollerrel, hát tõlem aztán egy vasalóval is játszhatsz, ha össze tudod rakni a konzoloddal.

"Eladásokat alapul venni nem szabad." - erre azt írtad, hogy a sok tízmillió vásárló, meg kontroller, meg szenvedés... Ha esetleg elolvasnád, amit elõttem írtak, tudnád, hogy a kontrollerhez KÖZE NINCS annak, hogy az eladásokat vesszük alapul. Egy TELJESEN más témáról beszéltünk. No offense, de lépj már tovább a kontroller témáról.

Peace <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A filmre vissza térve, remélem nem olyan lesz mint az elözetes (tudom hogy ez nem a végleges film elözetese). Szóval nem realisztikus, hanem marad a fantasynal.

Skynet
Egyedül a fordulásban szorulsz korlátok közé a kontrollerrel, a sebesség miatt.
Továbbra is az a vérpisti aki egy olyan platformon mondogatja hogy fps-t lehetetlen szarfos konzolon játszani,amelyik platformon amulti kínálta élményt gyakorlatilag szétgyilkolták a modolgatós,fps konfigolós és egyéb elõnyt kovácsolgatós hülyegyerekek.
Singleplayerben meg hagy legyen már mind1 hogy mennyire lehet gyorsan forgolódni...
Az hogy az FPS konzolon fos és nem odavaló,az egy nagy vérpisti kitaláció amit csak barmok terjesztenek.
Totti5
Egérrel meg lehet fordulni 3szor 360fokban 1 mp alatt, kontrollerrel nem. Nagy ügy, mivel senki sem tud forogni mint az epilepsziás high pro, ami amúgy sem reális dolog, de ez lényegtelen.

Egyszerûbben? pl ahhoz hogy gyalogolj, szaladj, fuss, sprintelj minimum 3 plusz gomb kell. Kontrolleren az analógokkal precízen lehet mindezt irányítani.

Tehát a szülök azért veszik a pistikének a konzolt mert azon sokkal többet tud játszani, egyszerûbben, nem kell a krekkeléssel sem szenvednie, sem azzal hogy a windóz öszefossa magát, vagy a játék nem indul el? 😄DD

Te nem játszották kontrollerrel és mindenki más játszott egérrel vagy játszik is.

Pécéhez milyen jogosítványok kellenek hogy tudjam kezelni?😄D

És végül hogy ne csak a levegõbe dumálj

Nézd már, kontrollerrel is tökéletesen lehet FPSt játszani

Képlet nincs rá, de kár ezen kiakadnod. A kontroller irányítása FPS játékban az korlátok közé szorít, fizikai képtelenség ugyan azt csinálni vele mint egérrel. Amíg az egérrel ugyan azt a mozdulatot egyszerûbben és gyorsabban meg tudom csinálni.

Nem az a vérpisti aki konzolon játszik FPS-t. Vérpisti az akinek a szülei veszik a konzolot mert utána nincs vele gond. És a barom ossza az észt ,hogy ugyan olyan jó az FPS vele mint egérrel. Közben egérrel az életbe nem játszott.
Konzolt nem azért vesznek sokan mert ultimate megoldás. Azért veszik mert egyszerû és kényelmes. Egy csimpánz is tudja kezelni.

Brolly
Sub-Zero alap, de ahogy látom a többségnek is elnyerte a tetszését, igazán megnyerõ egy karaktert lett belõle 😄 szegény reptile külsejét az újabb játékokban jól elb*szták :/

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Fresh Duke
Hopp, Raiden kimaradt! 😄
Esetleg a listára lehetne venni Liu Kang-et, nála egyedül a sikonyálását nem bírtam a játékokban.

A heavy cost. I pay it gladly.