Mortal Kombat 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem komoly cuccot fogunk kapni!!!!
Nyugodt vagyok már, hogy nagy kedvencem Kitana bekerült! 😄😛
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Katt
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kung Lao részérõl a kivégzés a végén nagggggyon komoly 😊
Just do it :)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Scorpion, Milleena, Reptile, Sub-Zero, Kung Lao, Johnny Cage, Night Wolf és Sector

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
<#taps>#taps>
qrvajo lesz ez 😊
listámra felkerült 😊
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
És neked az életkorod 30-35 között?
Az egy dolog hogy beszólt neked,de így reagálni rá???
Bõven ki lehet osztani a másikat normálisan is.
Az egy dolog,hogy te képviseled az álláspontod,jó dolog hogy van véleményed,de nem kéne azzal próbálkozni,hogy meggyõzd a többieket,hogy a te igazad a jobb.Mindenki pc-n kezdte,tehát az egér meg bill páros mindenki által ismert dolog,azóta sokan váltottak,mert konzolra több játék van,nem akartak új pc-t venni stb.Neked az egér bill a kényelmesebb,másoknak meg az hogy fotelból,ágyból játszanak vezeték nélküli kontrollerrel.Lassan vége lehetne már ennek a vitának,mert semmi köze a topichoz.
Valóban igazad van,az egér pontosabb mint a kontroller.De akkor sem igaz,hogy a kontroller olyan lenne,mint ha fps-t játszanál csak billel.
OFF vége
ON
Nekem Sub-Zero,Reptile,Sektor,Cyrax,Johhny Cage.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Bár az ilyen gyerekek csak itt hangosak.
Tényleg befejeztem. Eltértünk teljesen a témától.
Nem maradtam alul. Képviseltem az álláspontomat és tartom magam a véleményemhez.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
GET OVER HERE!!!!!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A játék sem lesz rossz, majd még eldöntöm, hogy eredetibe vegyem meg, vagy a másik flash-es gépemhez, remélem lesz demo majd.
Kedvenc karakter egyébként:
KITANA
remélem benne lesz!
Témát lezártam. Meddõ a vita.
Az elvakult konzolos az utolsó csepp véréig fogja védeni szeretett konzolját. Akkor is, ha nincs igaza.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Csak a capuerázó rasztanigró barakka nem kell,meg Sonyát nyugodtan játszhatná valami csaj akinek legalább van köze a bunyóhoz...
"Eladásokat alapul venni nem szabad." - erre azt írtad, hogy a sok tízmillió vásárló, meg kontroller, meg szenvedés... Ha esetleg elolvasnád, amit elõttem írtak, tudnád, hogy a kontrollerhez KÖZE NINCS annak, hogy az eladásokat vesszük alapul. Egy TELJESEN más témáról beszéltünk. No offense, de lépj már tovább a kontroller témáról.
Peace <#vigyor3>#vigyor3>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Továbbra is az a vérpisti aki egy olyan platformon mondogatja hogy fps-t lehetetlen szarfos konzolon játszani,amelyik platformon amulti kínálta élményt gyakorlatilag szétgyilkolták a modolgatós,fps konfigolós és egyéb elõnyt kovácsolgatós hülyegyerekek.
Singleplayerben meg hagy legyen már mind1 hogy mennyire lehet gyorsan forgolódni...
Az hogy az FPS konzolon fos és nem odavaló,az egy nagy vérpisti kitaláció amit csak barmok terjesztenek.
Egyszerûbben? pl ahhoz hogy gyalogolj, szaladj, fuss, sprintelj minimum 3 plusz gomb kell. Kontrolleren az analógokkal precízen lehet mindezt irányítani.
Tehát a szülök azért veszik a pistikének a konzolt mert azon sokkal többet tud játszani, egyszerûbben, nem kell a krekkeléssel sem szenvednie, sem azzal hogy a windóz öszefossa magát, vagy a játék nem indul el? 😄DD
Te nem játszották kontrollerrel és mindenki más játszott egérrel vagy játszik is.
Pécéhez milyen jogosítványok kellenek hogy tudjam kezelni?😄D
És végül hogy ne csak a levegõbe dumálj
Nézd már, kontrollerrel is tökéletesen lehet FPSt játszani
Nem az a vérpisti aki konzolon játszik FPS-t. Vérpisti az akinek a szülei veszik a konzolot mert utána nincs vele gond. És a barom ossza az észt ,hogy ugyan olyan jó az FPS vele mint egérrel. Közben egérrel az életbe nem játszott.
Konzolt nem azért vesznek sokan mert ultimate megoldás. Azért veszik mert egyszerû és kényelmes. Egy csimpánz is tudja kezelni.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"