Mortal Kombat 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liu Kang, Sub-Zero, Raiden, Kabal és a kiborgok
PSN ID: Lord_Mortanius
De birom még Sub-Zerot, Scorpiont és Reptilet (az MK2-es verziót(!)).
A heavy cost. I pay it gladly.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nektek ki a kedvenc karakteretek? Nekem

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"FPS az csak egérrel játszható normálisan. Egyszerû fizika ez. "
😄DDDDDDD
Ezen röhögtem rendesen. Van erre valami fizikai képlet is?😄
Az pedig hogy idejön egy Battlefield fanatikus pc-rõl és leosztja hogy a konzolon aki fps-el játszik az vérpisti,és a konzol alkalmatlan az fps-re egyenesen szánalmas...😄
Tehát ha én pc-n tolom a battlefieldet elég korrekt szinten a g9-esemmel,de mindemellett tetszik ps3-on a killzone és elvagyok vele (ugyanakkor tény,nem tudok vele úgy ölni és gyapni mint egérrel,mert jóval lassabb) akkor én vérpisti vagyok.😊
Szerintem meg az a vérpisti aki megpróbálja bemagyarázni hogy konzolon az fps játszhatatlan...Ha annyira játszhatatlan akkor miafrancért veszik annyian és játsszák annyian? Hogy idegesítsék magukat? Van akinek nem abból áll az fps hogy miniméteres egérmozdulatokkal 360akat fordulva ideodarohangálva multiban szarrá öl mindenkit...Van aki el van az amúgy beváló konzolos analóg irányítással,szépen fotelban hátradõlve nyugodtan...
Továbbá ott a multi konzolon ahol legalább egyenlõ esélyekkel megy mindenki (kivétel aki él ezzel a konzol egér lehetõséggel), szemben a pc-vel ahol egy szaros egér elõnyt tud adni, és akkor még nem beszéltünk azokról az igazi vérpistikrõl akik elõnykovácsolásért szarrábutítják a grafikát hogy a távolban nelegyenek fák csak az ellenfelet lássa,szarrákonfigolják a játékot hogy rombután néz ki de legalább meglegyen a 344 fps-ük ésígytovább...
És akkor ti ugattok arról hogy akinek konzolon megfelel az analóg irányítás egy fps-hez az vérpisti?? Nevetséges...😄
wsad-egér = pontosabb, élvezetesebb
kontroller = hát izé... azért van, mikor nem árt 😄
#53: nc
De toltam már codot is ,bfbc2-t is konzolon,könnyen belejöttem,nem mondom hogy profi voltam,de teljesen élvezhetõ.És bizony vannak olyanok,akik nagyon durván tolják kontrollerrel.Ha meg ennyire kell az egér,ott az xfps,ami nem lesz ugyan olyan mint pc-n,de valamit valamiért.
Én is azt mondanám,hogy ez megszokás kérdése.
Egér valóban felülmúlhatatlan,de kontrollerrel is lehet bõven osztani.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
gondolod az a soktizmillio konzolra FPS-t megvásárló csak szenved a kontrollerrel? azért vásárol játékot, hogy szívjon? ráadásul rengeteg konzolos pécérõl tér át...
Forza.
wsad-egér = pontosabb
kontroller = élvezetesebb
én az élvezetért játszom, nem az eredményekért. semmi gondom a kontrollerrel, meg kellett szokni 10+ évnyi pécézés után - ez igaz. manapság pécén is kontrollerrel játszok mindent, még multiban is 😊 (szarok rá, hogy ezzel a lista alján/közepén tanyázok)
ez válasz a #51 és #52-re is
Forza.
Az szóba sem jöhet, hogy Te személy szerint ehhez szoktál hozzá és kész?
Just do it :)
Az egeret nem lehet felülmúlni, ez tény. Bár, a Doom 1,2-ben én egér nélkül is remekül boldogultam annó, de az réges-régen volt.
Vérpistinek van egy konzolja és azt se tudja mi az egér.
Mi az, hogy úgy fordulni, úgy célozni ahogy tudok és nem úgy ahogy ezt a korlátolt kontroller engedi.
Nagy sok területen valóban kényelmesebb és jobb az irányítás, de ez nem az FPS.
Kb olyan ez mint amikor annó gyõzködtem a barátaimat, hogy nem kell egér az FPS játékhoz mert gombokkal is tökéletesen lehet boldogulni.
Ja lehet, de lassú és körülményes...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egér vs. kontroller: - ha egyszer oda jutnék, hogy konzolt veszek, tuti vennék hozzá valami kompatibilis egeret. Nyilván ezt azért írom, mert életemben még 5 percet nem játszottam kontrollerrel. Egérhez vagyok szokva. De gondolom mindegyiknek megvan az elõnyé és hátránya is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
COD eladások 95% konzol és 5 % PC ( 10 milliókról van szó )
BF eladások hasonló
Halo eladások szintén 10 milliós tételek
Stb stb... még rengeteg FPS van konzolra, Killzone, Resistance amik szintén sikeresek. Crysis 2 is jön konzolra, nem véletlen.
"Mondjuk aki csak azt próbálta az nem nagyon tudja érzékelni a különbséget."
Akkor én nem tudom, de semmi különbséget nem érzékelet a kettõ irányítás közt, csak annyit hogy a egérrel gyorsabban lehet fejre rántani, kontrollerrel meg kényelmesebb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A konzol sok mindenre jó ez vitathatatlan, de FPS re közel alkalmatlan.
Nyilván meg lehet szokni, de sosem lesz ugyan olyan gyors, pontos és szabad, korlátok nélküli a mozgás.
Én PC és 360 platformon is játszom, de hiába próbáltam többször megszokni a kontrollert FPS ben. Közel agyhalál állapotba kerültem mindig.
Mondjuk aki csak azt próbálta az nem nagyon tudja érzékelni a különbséget.
De FPS pécén wsad+egérrel halál!
(vagy lehet csak megszokás kérdése lenne?)
Forza.
De azért egy FPS-t vagy stratégiát is jobb szerintem egérrel nyomni (bár nem tudom, hogy konzolhoz van-e egér, meg ilyenek).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Napi 150ft, heti 1000ft féretételével összejön az xbox ára mire megjelenik a játék. De a játékot is meg kell venni ami 10k szóval valamivel több lesz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
kösz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
GET OVER HERE!!!!!!!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Xbox Live gamertag: kilencnad
Viszont, ha már úgy is 2D, akkor jöhetne már PC-re is. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/