Mortal Kombat 2011

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
óóó én meg már azt hittem új film lesz 😞
amúgy jól néz ki, de tényleg ilyen rajzfilmes beütése van, meg alig van benne vér. Viszont tetszik, hogy nincs benne 500 harcos, hanem nagyrészt csak a lényeget rakták bele, bár ki tudja, lehet lesznek benne feleslegek.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Desiderata
enyhén rajzfilmesre vették a figurát, az ember már elvárhatna fotórealisztikus karaktereket, elvégre csak azokat kell számolnia a gépnek, plusz az elnagyolt hátteret
de mindenesetre jó hogy nem hal ki a széria, elsõ két résszel sokat nyomtam, kipróbálnám
RAZOR27
gyááá, must have eddig 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Totti5
Ez nem a realitásról szól. Ha reális kell ott a Fight Night 4.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n3whous3
Annyira gyûlölöm ezt a kapkodós animációt. Amióta tolom a gta iv-et, minden játékra ferde szemmel nézek, ha az animációkról van szó. Várok egy végre tényleg reálisan festõ verekedõs játékot... Igaz sablonos volt, de a mátrixos játékban ezt meg tudták oldani, azt pl imádtam, pedig elég gyökér meg bugos game volt az is.

púúúúú

Legend Killer
mindenesetre ütõs tréler, fõleg a vége<#eljen>.
miután két rész is volt, ami csak ps2re jött ki, jogos a kérdésem... ez is majd lesz ps2n? az nem érdekel, ha xbox 360 és ps3, meg wii is lesz, de ps2 legyen, örülnék.

emellett topikot írhattad volna normál betûkkel, nem totál capslock.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
kick in da medence.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mila69en
engem a mortal 2-re emlékeztet, van mortal kombat filingje... nekem tetszik!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

berczely
PC-re meg semmi!
Rohadjanak meg!<#eplus2>

zvaragabor
Ez a Mortal Kombat.<#nezze>

Chaos Anno Domini

Muttley
Sajnos igen. 😞
Viszont feltámadt Shao Kahn

Just do it :)

anyád faszát ez jó lesz!
Seth
Még mindíg ugyanaz a kapkodós,dinamikátlan mozgás mint eddíg.
De azért a kivégzéseket majd meglesem 😊

PSN ID.: Beegabor

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Totti5
- Ed Boon a széria szülõatyja a project élén
- 18+
- 2Ds harcrendszer, új lehetõségekkel
- brutális kivágzések és miegymás
- 2011, 360/PS3

OFFICIAL MORTAL KOMBAT TRAILER

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

← ElőzőOldal 12 / 12