Mortal Kombat 2011
← ElőzőOldal 12 / 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
óóó én meg már azt hittem új film lesz 😞
amúgy jól néz ki, de tényleg ilyen rajzfilmes beütése van, meg alig van benne vér. Viszont tetszik, hogy nincs benne 500 harcos, hanem nagyrészt csak a lényeget rakták bele, bár ki tudja, lehet lesznek benne feleslegek.
amúgy jól néz ki, de tényleg ilyen rajzfilmes beütése van, meg alig van benne vér. Viszont tetszik, hogy nincs benne 500 harcos, hanem nagyrészt csak a lényeget rakták bele, bár ki tudja, lehet lesznek benne feleslegek.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
enyhén rajzfilmesre vették a figurát, az ember már elvárhatna fotórealisztikus karaktereket, elvégre csak azokat kell számolnia a gépnek, plusz az elnagyolt hátteret
de mindenesetre jó hogy nem hal ki a széria, elsõ két résszel sokat nyomtam, kipróbálnám
de mindenesetre jó hogy nem hal ki a széria, elsõ két résszel sokat nyomtam, kipróbálnám
gyááá, must have eddig 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ez nem a realitásról szól. Ha reális kell ott a Fight Night 4.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyira gyûlölöm ezt a kapkodós animációt. Amióta tolom a gta iv-et, minden játékra ferde szemmel nézek, ha az animációkról van szó. Várok egy végre tényleg reálisan festõ verekedõs játékot... Igaz sablonos volt, de a mátrixos játékban ezt meg tudták oldani, azt pl imádtam, pedig elég gyökér meg bugos game volt az is.
púúúúú
mindenesetre ütõs tréler, fõleg a vége<#eljen>#eljen>.
miután két rész is volt, ami csak ps2re jött ki, jogos a kérdésem... ez is majd lesz ps2n? az nem érdekel, ha xbox 360 és ps3, meg wii is lesz, de ps2 legyen, örülnék.
emellett topikot írhattad volna normál betûkkel, nem totál capslock.
miután két rész is volt, ami csak ps2re jött ki, jogos a kérdésem... ez is majd lesz ps2n? az nem érdekel, ha xbox 360 és ps3, meg wii is lesz, de ps2 legyen, örülnék.
emellett topikot írhattad volna normál betûkkel, nem totál capslock.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
kick in da medence.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
engem a mortal 2-re emlékeztet, van mortal kombat filingje... nekem tetszik!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
anyád faszát ez jó lesz!
Még mindíg ugyanaz a kapkodós,dinamikátlan mozgás mint eddíg.
De azért a kivégzéseket majd meglesem 😊
De azért a kivégzéseket majd meglesem 😊
PSN ID.: Beegabor
- Ed Boon a széria szülõatyja a project élén
- 18+
- 2Ds harcrendszer, új lehetõségekkel
- brutális kivágzések és miegymás
- 2011, 360/PS3
OFFICIAL MORTAL KOMBAT TRAILER
- 18+
- 2Ds harcrendszer, új lehetõségekkel
- brutális kivágzések és miegymás