Mortal Kombat 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Könnyû prédák Shao, meg a négykarú barmok. Ha jól emlékszem 5 perc alatt jöttem rá a taktikára. Folyamatosan átugrod és hárulról felütöd, vagy benyomsz neki valami speckót. Majdnem minden gépi ellenfél ellen mûködik, de a 4 kezû köcsögök és Shao Kahn ellen tuti.
Ritkán szokott fölb*szni egy játék de ennek sikerült. Story módban gondolom a végén vagyok, Raiden vs Saho Kahn. Kb. eddig a 100 menetbõl jó ha 5-öt nyertem. Eképesztõ csalásokat tud produkálni (oké hogy azt mondja õ az új elder god, de azért ennyire ne már), arról már nem is beszélve, hogy kiszámíthatatlan hogy mikor vágja hanyatt magát egy fölütéstõl vagy valami rúgástól. Néztem youtubon videot, a szerint próbálom de csak max. 1 menetet sikerül nyerni. Ja és az x-ray damage-rõl már ne is beszéljünk, ha benyelem fél élet oda. Nem tudom lesz-e türelmem ezzel szórakozni, még egy párszor azért nekifutok. Átvezetõ videot nem lehet valahogy elnyomni? Egyszer megnézem de harmadszor már unalmas.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

freddy fenn van meg 4 az 1 ben ( mind a 4 karaktert tartalmazza) tök jó.
De külön a sub zero skin nincs fenn..

Nálatok fenn a kompatibili pack 4 (sub zero) mert az így külön nincs fenn...

Reméljük hogy igen :D Valakinek tetszik vkinek nem , nekem igen:)

Lunki88
Egyetértek! <#eljen> Csak reménykedjünk benne hogy nem gondolják komolyan Leatherface-t mint következõ dlc-t... <#wow3>
vortel
jaj, elnézést az OFF-ért, nem ide akartam

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vortel
a MAG-ot játszák még neten sokan?

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

baggins
Már fenn van. Szvsz Sub Zero unmasked kosztümje többet ér, mint Freddy, mint komplett karakter. <#falbav>

PS3 UK stroe-on még mindig nincs rajta a freddy krueger DLC

baggins
USA Storeon már tegnap fenn volt, majd ma. Jobban örültem volna Fujinnak, vagy Reikonak, de sírva nem fakadok Freddy miatt sem. Bár a horrorfilmeket mocskosul rühellem... <#sniffles>

Ja én PS3 as vok. Ott még nincs rajta! Minig egy nappal késõbb van csak rajta tehát 10. én. Legalábis PS3-nál :)

Freddy már tényleg elérhetõ, most töltöttem le.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Egyébként ma gondoltam bele, hogy eléggé lehúzás ez a 4 karakter 1200 pontért mikor ugyan régebbi de teljes játékokat 960 pontért lehet megvenni. Persze nem 900 mert nehogy már beleférjen a 2100 pontba, pedig a Bayonettat megvettem volna, de így 60 pont még kéne, ezért meg nem fogok venni 800 pontot.

Lunki88
Pedig én ma délután már játszottam vele. Xbox live-on már fent van, meg egyébként is 9-ére volt bejelentve.
Az biztos és állítólag nem az utolsó DLC be akarják szervezni a bõrpofát is király! :D

Hogy próbáltad ki ide csk holnap ér... :)

vortel
hatalmas lett ez a játék. ha összejövünk 4-en akkor már csak fifa meg mortal. és amennyire nem szerettem régebben a verekedõs játékokat, ma alig tudnak leverni a haverok. neten mondjuk nem játszok, arra csak fifa meg cod, elég ennyi függés:D:D lesz folytatás?

Lunki88
Én még mindig azt sajnálom hogy Freddy mellett döntöttek a fejlesztõk. Remélem a következõ karakter (már ha lesz még) nem vendégszereplõ lesz. Kipróbáltam egyébként de olyan érzésem van mintha Baraka + Johnny Cage (a rúgása majdnem olyan) + Scorpion lenne egybegyúrva. :D Az elõre-hátra teleportja meg kicsit overpowerednek tûnik. Szinte azonnal az ellenfél mögé vagy elé lehet kerülni.

Ami az új skineket illeti, ez a maszk nélküli Sub-Zero arcra (a sebhelyet kivéve) engem valamiért Superman-re emlékeztet.:D
http://www.youtube.com/v/iSjjyuNKZDk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

oks, köszi

quan chi és cyber subzero az unlockolható karakter story módban

köszi, ezt mondjuk oda írhatták volna, de mindegy, már le is töltöttem, így már valóban ott van Scarlet.
Még egy kérdés: story módban Quan Chi ellen kell harcolni, viszont a választható karakterek között nincs ott. Késõbb õ választhaó lesz mondjuk a story mód végigjátszása után? Esetleg övé a fekete fantomkép?

Lunki88
Nem töltötted le az elsõ compatibility pack-et azért nem látod Skarlet-et. Töltsd le live-ról vagy a játék menüjén keresztül is el lehet érni az extras menüpontnál. Freddy pedig holnap fog megjelenni azért nem látod meg.
Hali

Az elõbb letöltöttem live-ról a season pass dlc-t. Azt írja, hogy ez tartalmazza Kenshit, Rain-t, Scarlet-et és egy negyedik titkos karaktert. Nos én ezekbõl csak Raint és Kenshit látom. Mindkettõ Sheva mellett. A fekete fantomkép mellett szintén Kenshi van, viszont azt nem tudom kijelölni. A másik két karaktert hogy lehet elérni?

baggins
Még mindig nagyon üt, pedig rühellem a rapet.

Muttley
a soxar mellett, csakhogy el ne felejtsük :)

http://www.youtube.com/v/m9uR3YLK0kA?version=3&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

btw, zsír lett a banner

Just do it :)

baggins
Fasza, így kell egy jó játékot átvinni röhejesbe...

Bõrpofa DLC közeleg. :) Azt hittem Freddy lesz az utolsó horroros, de ezek szerint mégsem. :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Innen rendeltem PSN kártyát mr múlt kedden és még mindig nem jött meg... aki rendelt esetleg arról az oldalról annak mikor küldték ki?

5c0rp330n
kotozkodjel mar :)

szega96
Akkor a cards is lehetne kards

baggins
Mortal Kombatban?? Ott minden c=k. Kombat, Skarlet, koming, koin, stb. :)
Nem vetted még észre?

szega96
Jav.: Coming

Anubys
És Freddy hol van? ;)

Amúgy szerintem a fehér hátteret cseréld le feketére, a feliratokat ennek megfelelõen színezd át (pl. a logón lévõ tûzhöz hasonló dolgot csinálhatsz rájuk), a kérdõjeleket szedd ki, és teljesen jó lesz.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

baggins
Na, megvan. Ha valami nem tetszik,sikítsatok. :)

- tudtommal a topic-gazda be tudja rakni, de ha véletlenül nem lenne elérhetõ akkor szépen meg kell kérni egy moderátort és berakja õ

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

baggins
OK, de hogyan? :D

de :D

baggins
Ilyen fórumfejléceket, meg linkeket hogy lehet a topikba betenni? Megcsinálnám pofásra ezt a MK topikot, mert megérdemli. Vagy ne?

Lunki88
Csak achievement/trophy jár érte ha végigviszel minden challenget.
pontokon kívül (érmék)

megcsináltam a 300. szintet a challegen de egy párat viszont kihagytam....
de az nem baj ha nincs meg úgy értem az nem admár semmit nem? 300 meg van az a lényeg.

Seth
Ó persze, akkor mi lesz a következõ részbe? :)
AZ életbentartást meg a játékosok elvégzik, mert játszanak vele,legyen offline vagy online

PSN ID.: Beegabor

nem biztos én olyat is olvastam valahol, hogy csak a nyáron az utolsó... de kitudja

Lunki88
Ennyit arról hogy sokáig életben akarják tartani dlc-kel a játékot... Ugyanis a játék megjelenésekor ezt ígérték. <#wilting>
baggins
Sok helyen azt írják, hogy Freddy a final, azaz utolsó dlc karakter. Sajnálnám nagyon, ez a kruegeres húzás hányinger, legalábbis én csalódtam marha nagyot. Ha ez lesz az utolsó ütõkártya, akkor csessze meg a NRS...

Hát reméljük, hogy ugyan annyi lesz :D Amúgy adhatnának még pályákat is stage fatality-vel hogy még több legyen meg eleve lehetett volna egy freddy-s pálya :D

Ha jól emlékszem azt mondták h minden DLC ugyanannyi lesz...igaz azt is mondta h minden szereplõ az elsõ pár játékból lesz xD.