Mortal Kombat 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/hfc5eJNraOU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ja és Freddy $5 lesz azt nem tudom, hogy az elõzõek hány $ de ezek szerint akkor freddy drágább lesz. Csak vajon hány font lehet...

vagyis annak is örültem volna ha tanya stb adták volna de most fredy-nek mégjobban örülök. Ez azért feldobja a játékot.

hát én meg sokkal jobban örülök freddy-nek mint akármelyik mortalost adtak volna! Szerintem tök jó, hogy benne lesz ez még jobban feldobja a játékot és rengetegen örülnek neki ahogy olvasom oldalakon! :D És állítólag nem lesz vége a DLC nek csak nyáron nem lesz több (ezt írták az egyik oldalon) még lehet, hogy Jason is benne lesz stb...
Én örülök neki! :D

5c0rp330n
kratos mar eddig is ott volt, szoval nem ezzel degradaltak le. ezeket a bonuszkaraktereket pedig sztem poennak kene inkabb felfogni, a sztori modban ugysincsenek benne, nem kotelezo oket valasztani..

Lunki88
Én csak azt nem értem miért nem hallgattak a fanok kérésére, mint az elõzõ karaktereknél. Freddy-t nem kérte senki...
Anubys
Horror-fanatikusként -fõleg, hogy az eredeti Freddy az egyik nagy kedvencem- most örülnöm kéne...
De sajnos ezzel a húzással ledegradálták a Mortal-t az MKVSDCU szintjére, ami a komolyságát illeti. :(
Mondjuk már látom elõre, hogy ki fognak bukni a szülõk, amikor meglátják, hogy édes-kedves gyermekük egy pedofil gyerekgyilkos szellemét irányítja egy videojátékban. :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Muttley
ügyesek :)
a mainstream hajlamos csak az aktuális gammákra figyelni
és így a NetherRealm életben tartja a franchise-t
az más kérdés, h nekem ez az innenonnanösszehordjukasoxart nem teccccc ;)

Just do it :)

5c0rp330n
tanya mondjuk ott feszitve shao kahn palyajan kifeszitve neha (skarlet mellett) azert is sanszos.

Állítólag Freddy után majd az õszi, téli idõkben is adnak DLC ket mint pl: ha már Freddy akkor Jason is benne lesz, Tanya, Fujin...
De ezek csak feltevések!

ok köszi

5c0rp330n
300-nal ha elvileg ha zsinorban meghalsz nehanyszor (5-10szer kb) es megvarod amig kiirja h elcseszted es akkor mesz ra h restart (es nem ugy kezded ujra h start-ot nyomsz es onnan) akkor konnyit rajta. konnyites alatt pedig azt ertsd h minden menet utan az eleted egy resze visszatoltodik.

Nem tudjátok hogy az t hülye challange towert hogyan lehetne levenni, hogy ne legyen ilyen nehéz 300. szionten vagyok igaz egy párat kihagytam és nem tudom õket legyõzni..

5c0rp330n
mondjuk annyi penzt qrvara nem ernek meg ezek a dlc-k amennyit kernek ertuk sztem. az eredeti jatekot 30 kerek fontert vettem elorendelve a megjelenesekor es van benne talan 28 jatszhato karakter. az meg akkor sem nagyon tobb 1 font/karakternel, ha eltekintesz attol a nem elhanyagolhato tenyezotol, hogy a jateknak csak egy toredek reszet teszik ki a karakterek, ott vannak a palyak, zenek, sztori mod, stb stb amit szinten megkaptam a 30 fontomert. szoval sztem legfeljebb akkor vennek ilyeneket, ha negyedannyiba kerulnenek, vagy valakivel kozosen tudnam venni oket es egymassal megosztjuk (hallottam hogy mintha lehetne ilyet)

vagyis még az elõbb ki volt írva! Most eltünt

Jaja reméljük akkor már.. :D Amúgy ha ezen az oldalon megnézed már itt ki van írva a mileena mk2, sub zero umk3, és skarlet mk2

Ez az

Én abból indulok ki h kitana és jade kapott...és a másik ruci sub zero lesz :)jelenleg viszont nem tudok mást akinek értelme lenne,. Ami kitana kivégzését illeti sztem lesz vmi klassik skin pack 2 mert sonyáét is kihagyták :D
aha de ha playstation network kártyát veszel azzal tuti hogy tudsz vásárolni. Majd akarok én is egy 25fontosat és megvenni az mk DLC ket fõlleg, hogy most jön freddy :D

5c0rp330n
olyat hasznalok, de igy sem tudok venni semmit. mintha olyasmi remlene h visa-val lehet, mc-vel nem..

vagyis eleve UK profil kell hozzá hogy tudj vásárolni...

Playstation network kártyával lehet venni... meg ha csinálsz magadnak egy külföldi UK profilt akkor sima a dolog.

5c0rp330n
jo lesz ez a freddy :)
kar h nem akarok, es nem is tudnek semmilyen dlc-t venni magyar bankkartyaval. viszont azt jol hallottam h meg lehet osztani oket masokkal (tobbszor fel lehet hasznalni)? mert ugy meg osszejohetne a dolog..

Seth
Stílszerû lenne egy Jason mellé :D

PSN ID.: Beegabor

szóval lehet, hogy lesz vmi még a freddy mellett.. majd kiderül úgy is.

jaja mileenának adhatnának sõt lehet hogy lesz freddy mellett még vmi cucc stb... mondjuk kitanának is beletehetnék akkor már a csókos kivégzését meg még 1-2 kivégzéseket :D

Hát én most ennek jobban örülök mint bármely mk nak ami jöhetett volna :D :D Erre senki sem számított nagyon állat lesz :D

De ez honnan jött nekik?? Mellesleg én is rá
számítottam...mostmár csak abban remènykedek h Mileena is kap mk2-es rucit.
Lunki88
Lol, asszem rá senki sem számított. Én jobban örültem volna Tanya-nak. :(

http://www.youtube.com/v/EtneW73SfS0
5c0rp330n
az nyugtasson h annal sokkal nehezebb challenge mar nem lesz. azutan mar csak a 269, 275, 300 lesz izzaszto asszem. ezekbol mondjuk egyik sem konyebb sokkal, illetve az utolso pl sztem kifejezetten lehetetlen kozeli, de ha elegszer meghalsz, kapsz egy kis konnyitest ahogy mar megcsinalhao :)

Solidus
kösz,megpróbálom,még soha nem szívtam ennyit egy feladattal :D

.:SOLIDUS:.

Lunki88
Én is azzal szívtam a legtöbbet, együtt érzek veled. :D Én egyébként úgy csináltam hogy végig a fire skullt spammeltem meg a soul steal-t, ami a sebzése mellett még ad egy kis damage boost-ot is. Ha közel jönnek meg nyomasd a ráfogást (grab) mint állat, általában be szokott jönni. Shao Kahn-nál is az a fontos hogy tartsd a távolságot és lövöldözd messzirõl, a kalapácsait pedig próbáld átugrani mert elõszeretettel dobálja nagy távolságnál.
Solidus
akkor kérnék egy megoldást a 251-es challengre....

.:SOLIDUS:.

Te jó ÉG! Most olvastam a wikin, hogy mennyi karakter "unconfirmed". Néhány elég nyilvánvaló is...olyanok mint Shinnok vagy éppen Fujin (tudjátok...feltört változat) viszont néhánynak örültem, jó lenne ha tartanák magukat az erdeit felálláshoz.Ami a többi dolgot illeti,az elmefuttatások többsége Tanyat (Boon nagyon erõlteti) és Sereenát(Nõ és Jó)tartják esélyesnek , ebbõl kiindulva Anubysnak is igaza lehet Khameleonnal kapcsolatban...sõt szerintem van is benne "logika" :D
Anubys
Szégyen, de most egy Mac Minirõl írok.

Ami a kérdésedet illeti, lehet, arra is terveztek DLC-t, hogy szaros 3 fontért az Armory-ban teljes képernyõrõl nekifutásból seggberúghatod a kómázó ellent, aki ettõl bedõl egy lándzsába. :D

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

baggins
Igazad van, de mint sok más, ez is egyéni megítélés kérdése, mindenki mást vár el a stúdiótól, ezen mondjuk nem érdemes vitázni (én biztos nem fogok egy olyan emberrel, akinek Amiga 1200-ese van, mivel csak jó ember lehet <#taps>).
Mindenesetre legalább pörög a fórum. Hogy tovább pörögjön, egy kérdés: miért írja a move list-ben a stage fatality-knél a távolságokra, hogy "varies"? Hiszen mindet testközelbõl kell beadni.

Anubys
"Szaros" 3 font / db az 4 karakterért annyi, mint a teljes játék árának negyede. Syerintem mindenki jobban járt volna, ha azt a 4 karaktert, amit DLC-nek terveztek, felrakják a lemezre és mondjuk kétezerrel drágábban adják a full játékot.
Ami az utolsó karaktert illeti, szerintem vagy egy classic exkluzív karakter lesz (Chameleon vagy Khameleon - bár ha ez az irány, akkor remélem, Khameleon, sokkal jobban bejön, mint a férfi verzió), Tremor esetleg Sareena, vagy valamelyik hiányzó variáns Cyber Smoke, Unmasked Sub-Zero, esetleg Blaze, Ermac és Skarlett után egy újabb kamu karaktert csinálnak meg, Hornbuckle, vagy a félig elkészült Belokk.
Ami az új részt illeti, nem kell félni tõle, igen voltak eröltetett karakterek az új MK-kban, de alapvetõen a játékmenet volt crap. Shinnok pl. bejött a 4-bõl meg Tanyaval is lehetett szépen játszani. Az 5-bõl Frost, a 6-ból Kira és Havik (normális speckókkal), illetve a fent említett karakterbõl szerintem egész jó alapot lehetne képezni egy új részhez. Csak a játékmenet maradjon meg ilyennek, Friendship-ek jöhetnek vissza, esetleg a Brutality-k is, de az Animality-ket remélem soha nem látjuk viszont. :)
...bár a gagyi Babality-ket is sikerült megdobni az új részben, szóval talán azokból is csinálnak valami mókát, de inkább ne.

5c0rp330n
pedig akarhogy is folytatjak, szinte tuti h lesz benne Bo Rai Cho, epp most emlitettek egy ending movie-ba :) mk4-es folytatasra pedig a story mod vegen egyertelmuen utalnak..

baggins
Én szeretem õket. Nagyon. Szaros 3 fontot bõven megér egy újabb élményszámba menõ karakter. A folytatást abszolút nem várom, mit folytassanak? Jön ezután a negyedik rész remake-je? Vagy a Deadly Alliance-é? Csak azt ne, a negyediknél kezdõdött a MK széria elsatnyulása, nem is kicsit. Kell nekünk Nitara, meg Bo Rai Cho? Nem hiszem.
Én például simán el tudnék képzelni ehhez a részhez még vagy húsz 10-15 karaktert, mindenkinek Animalityt (NORMÁLISAN kidolgozva)m esetleg Friendshipet, újabb pályákat (stage fatalityvel).
Persze ha jön új MK és HA normálisan meg lesz oldva, normális karakterekkel, akkor az is tuti vétel lesz.

Lunki88
Szerintem amekkora siker lett ez a játék jövõre már kijön az újabb rész. :) Ed Boon azt írta a twitterén hogy eredeti tervük szerint a ??? karakter után nem lesz több dlc a játékhoz. Mondjuk a végére még odaírta hogy "bár ki tudja?" szóval lehet még meggondolják magukat. :)
5c0rp330n
hat ja.. masreszt mivel es se fogadja a store a bankkartyamat, ha akarnek se tudnek venni onnan semmit. es nem is szivesen vennek dlc-t amugy sem.

Anubys
Én meg simán elégedett lennék, ha felejtenék a fenébe a DLC-ket, és inkább egy új részen dolgoznának.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én utálom a DLC-ket. Kb. a vedd meg a játékot, utána még fizess többet, ha a legfullabb cuccokat akarod.
Max 1 DLC / game. De akkor is sokkal jobban szeretem, ha minden rajta van a lemezen, hogy, ha mondjuk 5-10 év múlva újra elõ akarom venni a game-t kicsit nosztalgiázni, ne egy herélt cuccom legyen (mert ugye, ki tudja, mennyi ideig él a szolgáltatás, hogy újra le lehet tölteni)

baggins
Rain király lesz, bár Kenshi is nagyon bejön a dlc-k közül. Skarlet felejtõs lett, de van stílusa neki is. Simán elégedett lennék, ha legalább 2013-ig ilyen ütemben jönnének a karakterek. :)

Muttley
persze, h kihalt
mindenki Mortalt játszik :D

Just do it :)

Lunki88
Kár hogy egyik dlc karakter sem beszél a belépõjében. Úgy látom Rain is néma lett. :D Eléggé kihalt a topik, pedig lenne mirõl írkálni szerintem. :)
Lunki88
Ma én is végeztem vele. Az utolsónál vért izzadtam, de sikerült. :)
5c0rp330n
megvan a challenge tower, nem volt konnyu :)

Krisztiam
anyám borogass ez kemény :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Lunki88
A kivégzéseket persze nem leplezik le teljesen. :P A kardosnál kíváncsi lennék hogyan vágja szét. :)