Mortal Kombat 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
ééés áááállatul néz ki a Cyber Sub-Zero :)
kicccccccccsit predatoros lett :D

Just do it :)

Muttley
THX :)
már csak Reptile alter ruhája hiányzik :)

Anubys
Nekem szerencsém volt, a második arcade végigvitelkor rájöttem, a Story-ban elsõre lenyomtam. :D

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
A toronyt végigvittem, de elõtte sztori módban még így is 10x nekikezdtem a boss-nak,amíg rá nem jöttem a trükkjére. Egy mocskos csaló dög,ahogy mindegyik részben is az volt.

PSN ID.: Beegabor

baggins
START a karakteren a választó képernyõn, aztán kiválaszthatod, hogy Costume 1 vagy 2 (esetleg 3).

Muttley
kriptában megveszed az egyik karakter alternatív ruháját
beküld a nekropolysba, ahol megnyitja, megnézheted a render-ét, majd
közli, hogy a player select menüben ki is tudom választani
na, itt van bi-bi
én már nyomtam mindent, de sehogyan sem sikerül "ruhát váltani"
aki tudja -
hol és hogy kell?

baggins
Egyetértek veled, a játékélmény miatt nem is érdemes mediumnál kisebb fokozaton elkezdeni a Storyt. Aki ebben, vagy a Ladder-ben megakad, mit fog szólni a Challenge Tower 200 feletti küldetéseihez (például egy karakterrel végigverni Gorot, Kintarot, Mileenát és Shao Kahnt)? A fõellenségeken kívül mindenkinél bejön a klasszikus technika is, leguggolok, védekezek, várok, ha odajön felütöm. Goro és Kintaro vicc ahhoz képest, hogy az eredeti részekben mennyire meg kell szenvedni velük.

Anubys
Ne vicceljetek már, rohadt könnyû mind a story, mind az arcade Ladder. Experten nyomom, a fõellenfelek valahol a "szánalmas" és a "vicc" kategória közt vannak.

A story-ban a szivatósabb részek az endurance-ek (aki nem régi Mortal-os: azok, ahol több ellenfelet kell lenyomni egy energiából), de még a végén, amikor Raiden-nel egymás után két hármas Endurance van, az is tök egyszerû.

Technika: Ráugrassz az ellenfélre hátsó ütéssel, majd egybõl felütöd.
Technika a fõellenfeleknél: közelítesz feléjük, és amikor kb. egy fél karakternyi távolságban vannak, átugrod õket (ekkor nyomnak valami speckót), majd felütés (van egy-két olyan speckó, ami után nem lehet felütni õket, pl. Shao Khan, amikor vállazva felugrik, ezeket ki kell tapasztalni).

Arcade Ladder-en, ha nincs benne Kitana, akkor simán össze lehet szedni a "folytatás nélkül végigvitted az acrade módot legnehezebben" trófeát is.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
Optionsben van nehézségi fokozat

Victor1103
Én is megvettem, de nekem a Sonya chaptertõl a sztori olyan nehéz már, hogy élvezhetetlen:(
Csak felesleges frusztráció mert akkora köcsög a gép, annak meg mi értelme, hogy idegeskedjek rajta. Valami kód vagy mód nincs rá, hogy könnyíteni lehessen a nehézségi szinten?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Krisztiam
sziasztok
nah megvettem a játékot, szerintem ez Mortal Kombat méltó folytatás lett! annak külön örülök, hogy van benne tutorial meg fatality tutorial is :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Muttley
+1 <#eljen>

baggins
Szerintem a retro ruhákat le lehet majd tölteni, jó pénzért, késõbb. Ha valakinek mindenáron ez a szíve vágya, nézzen szét az Ebayen, lehet kapni már most is ilyen kódokat. Biztos maradi vagyok, de 20-30 dollárt nem ér meg. :)

lehet a gyüjtõi ben lett volna csak az volta gáz hoyg hiába rendeltem meg már novemberben nem hoztak ps 3 ra jah és nem is lesz
:(:(
de scorpioné mefg a sub zero é is?
5c0rp330n
nemelyik retro ruha mintha valami extra dolog lenne amit csak akkor kapsz ha bizonyos oldalakrol rendeled elo a jatekot :S

Hmm azóta egy ismim segítségével erre bukkantam remélem sokat dob a játék kedveteken amuyg hiába kérdõjeles egy fatality ha megcsinálod beteszia move listbe .... unlock nélkül:D http://www.gamefaqs.com/ps3/961031-mortal-kombat/faqs/62203 de retro ruhákról még nincs info:(:( ha tud valaki valamit psl irja meg
Sziasztok a retro ruhákat hogy lehet elõhozni vagy hol lehet unlockolnia kryptben /sub zero , scorpion , reptile stb/ scorpion toasty kivégzése is benne van az alap játékban jah és a bablityk és a pit fatalityk?
Anubys
Remek a cucc, simán 2011 legjobb játéka lehet. :)

Seth
Na a Challenge Tower abszolválva
Szerintem még soha nem játszottam egyhuzamban ennyit egy verekedõs játékkal sem. Addiktív, pörfekt :D

5c0rp330n
en meg egy hete rendeltem es ma se hoztak meg (maskor 3 nap alatt meghozzak). ami azt jelenti hogy nem lesz meg mar holnap sem, azutan sem, es azutan sem (husvet). qrvajo :(

Krisztiam
na holnap átveszem a játékot.. már alig várom :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

baggins
Frost asszem a Deadly Alliance után szinte mindegyikben. Szemét karakter, mármint a sztoriját tekintve, viszont most jöhetne egy Frost DLC is.
ERgyébként szerintem az eddig legjobb MK sztorit hozta össze a banda (érdekes, a GT-n pont a történetet kifogásolták), megtehették volna, hogy simán elénkpakolják, hogy nesze, itt a felújított MK1-2-3. Viszont így nem lett volna Cyber Sub-Zero, nem lett volna Human Sektor és Cyrax, szóval szuper húzás volt.
A legjobb karakter szvsz Noob Saibot lett, a MK2 óta mondhatni sokat fejlõdött a fekete figura (ráadásul, ha valaki nem tudná, õ a MK1-es Sub-Zero "pokoli" alakja, miután Scorpion hidegre tette :) ).
Ha van valakinek kedve majd online játszani (PS3-on), vegyen fel a barátlistájára a PSN-en.

baggins
Én is szívtam vele tegnap, de végül bejött az, ami az összes 3D-s MK fõellenségnél: keresek egy 3-as combót (pölö kör-kör-X)aminek a hatására elesik, és ami ha egyszer betalál, akkor csak utánaugrok és megismétlem, amikor állna fel. Kahn ilyen szempontból szemét, mert van néhány mozgása, amikor hiába kombózok, nem áll le, de anno a Dragon Kinget így perfektre lehetett verni. Itt is bejön, kis szerencse kell hozzá...

deep
Vegyes, van ami motion capture, van ami kézi anim. A programozoknak köze nincs ehhez, ezt animátorok csinálják.
Egyébként a mozgást azt a "programozok csinálják", vagy valami mozgás érzékelövel felveszik harcmüvészek mozdulatait? Azért meg nézné pár ilyen videot. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Prince23
Ja tudtam:D am a sztori szerint a kis csajszi leakart feküdni Reptile-al, a fajfenntartás miatt :D. de az elmenekült Kahnhoz inkább, fontosabb volt a küldetése :S

éppen most végeztem ki a gammát. 9.2/10 :D

Azt tudtad hogy van reptile-hoz hasonló szaurin harcos? :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Prince23
Akkor ez hasonlóan mûködik mint Sonyánál, csak ott ha jól emlékszem Y-t kell A helyett

Seth
Hátra elõre X(PS3) vagy A(360) De ha lepauzálod a játékot ott van a mozgáslista

Prince23
Liuval pontosan hogy kell tûzlabdát lõni, úgy hogy gugolva legyek? ritkán jön össze csak a kombója :(

nem tom legyõzni sha kahnt. köcsögje. <- <- -> + B ezzel egész jól megszívattam Beginneren XD negyedig levertem az életét. ez van nem jön össze a fatality:(

Noninnyó
Stage Fatality-k és Babality-k hogyan unlockolhatóak? Story Módot kell hozzá végigvinni?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

5c0rp330n
azt csak hiszed :)

"Soon afterwards, the sorcerers Quan Chi and Shang Tsung entered his throne room, and swore false allegiance to the emperor. Quan Chi and Shang Tsung caught Shao Kahn off guard and seemingly killed him. This would appear to be the demise of Kahn, in the GameCube version of Mortal Kombat: Deception it is however revealed that he did not die, and that it was a clone that Quan Chi and Shang Tsung killed. The real Kahn appeared to the wounded Goro and, using what little power he had left, revived him, thus gaining Goro and the Shokan as allies once again."

Prince23
Ez egyre jobb sztori, mármint az eredeti :D

Tsung, Raiden, Chi harca a Sárkánykirály ellen. ez még a szánalmas Kahntõl is erõsebb.

arra értem a szánalmat, hogy Kahnt tisztességes harcban szinte lehetetlen legyûrni xboxon :D

Prince23
Érdekes, az eredeti sztori szerint Shao Kahnt Tsung és Chi ölte meg. Kanggel egyetemben.

egyébként ez a Frost melyik részben volt benne?

5c0rp330n
ja, ennek a mostaninak valami olyasmi a sztorija, hogy az armageddon utan (az eredeti szeria utolso resze) shao kahn legyozott mindenkit, o lett az ultimate isten, a vilagnak mint olyannak vege volt, es amikor epp megolni keszul raiden-t, raiden egy uzenetet kuld a mortal 1 idejebe a multba maganak a hogy el tudjak kerulni a vegso pusztulast ami az armegeddon utan megtortent, es igy egy ilyen alternativ mortal 1-2-3-at olel fel az egesz. erdekes :)

Prince23
Most tanulmányozom a MK mitológiáját.:D

Azt tudtátok, hogy van egy Sub Zerohoz hasonló nõi, fagyasztós harcos is?

Lien Kuei klán Sub Zeró vezetésével Szibériában (minõ meglepõ) találkozhatunk a csajszival, nevezetesen Frosttal:

Most döbbenek, hogy a két hollywoodi film nem teljes mértékben dolgozták fel a Raiden-féle sztori vonalakat. Sajnálatos módon vannak eltérések benne. De asszem a mostani MK játék is egy újabb, alternatív sztorit követ. Na mindegy.

Muttley

Muttley
jó lett a teszt :)
van róla szó, hogy lesz normál ceruza elemes verzióban is késõbb?
ha igen, mikor?
ez is Microsoft vagy más beszállító/ alvállalkozó?

Noninnyó
Hát ez hatalmas, nagyon tetszik :D.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Lol
Jobb mint a két film, és a sorozat. :D

Krisztiam
nah szombaton meglesz a játék :D

Waczkor
Muttley
akartam kérni, hogy dobj össze egy összehasonlítást :)
egy dolgot már tudunk -> 40%-kal drágább, mint az alap x360 gamepad :)

Muttley
igényes munka
nekem tecccccc :D

Waczkor
13990-nél nem tudok olcsóbbat itthon perpill.Kár hogy csak play and charge al lehet kapni,de ez van.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Noninnyó
Az MK2 filmbe több piros ruhás ninja is van.
A cyber ninja, aki rakétát is lõ, az a Sektor.
Aztán van Rain, akit Shao Kahn beledobott a tûzbe, mert épp morci volt :).
És van Ermac, akivel Sonya a film végén harcolt.

Noninnyó
Legalább sokáig lehet küzdeni, van benne kihívás bõven :). Ez az eddigi legjobb Mortal Kombat játék, nehezen tudod majd letenni a kontrollert :).

Prince23
Amúgy a MK2 filmbe a piros ninjás öltözékû (olyan mint sub zero ruhája) egyén az ugye Sektor?