Mortal Kombat 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicccccccccsit predatoros lett :D

Just do it :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
PSN ID.: Beegabor
beküld a nekropolysba, ahol megnyitja, megnézheted a render-ét, majd
közli, hogy a player select menüben ki is tudom választani
na, itt van bi-bi
én már nyomtam mindent, de sehogyan sem sikerül "ruhát váltani"
aki tudja -
hol és hogy kell?
A story-ban a szivatósabb részek az endurance-ek (aki nem régi Mortal-os: azok, ahol több ellenfelet kell lenyomni egy energiából), de még a végén, amikor Raiden-nel egymás után két hármas Endurance van, az is tök egyszerû.
Technika: Ráugrassz az ellenfélre hátsó ütéssel, majd egybõl felütöd.
Technika a fõellenfeleknél: közelítesz feléjük, és amikor kb. egy fél karakternyi távolságban vannak, átugrod õket (ekkor nyomnak valami speckót), majd felütés (van egy-két olyan speckó, ami után nem lehet felütni õket, pl. Shao Khan, amikor vállazva felugrik, ezeket ki kell tapasztalni).
Arcade Ladder-en, ha nincs benne Kitana, akkor simán össze lehet szedni a "folytatás nélkül végigvitted az acrade módot legnehezebben" trófeát is.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Csak felesleges frusztráció mert akkora köcsög a gép, annak meg mi értelme, hogy idegeskedjek rajta. Valami kód vagy mód nincs rá, hogy könnyíteni lehessen a nehézségi szinten?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
nah megvettem a játékot, szerintem ez Mortal Kombat méltó folytatás lett! annak külön örülök, hogy van benne tutorial meg fatality tutorial is :D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
:(:(
Szerintem még soha nem játszottam egyhuzamban ennyit egy verekedõs játékkal sem. Addiktív, pörfekt :D
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ERgyébként szerintem az eddig legjobb MK sztorit hozta össze a banda (érdekes, a GT-n pont a történetet kifogásolták), megtehették volna, hogy simán elénkpakolják, hogy nesze, itt a felújított MK1-2-3. Viszont így nem lett volna Cyber Sub-Zero, nem lett volna Human Sektor és Cyrax, szóval szuper húzás volt.
A legjobb karakter szvsz Noob Saibot lett, a MK2 óta mondhatni sokat fejlõdött a fekete figura (ráadásul, ha valaki nem tudná, õ a MK1-es Sub-Zero "pokoli" alakja, miután Scorpion hidegre tette :) ).
Ha van valakinek kedve majd online játszani (PS3-on), vegyen fel a barátlistájára a PSN-en.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
éppen most végeztem ki a gammát. 9.2/10 :D
Azt tudtad hogy van reptile-hoz hasonló szaurin harcos? :D
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nem tom legyõzni sha kahnt. köcsögje. <- <- -> + B ezzel egész jól megszívattam Beginneren XD negyedig levertem az életét. ez van nem jön össze a fatality:(
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
"Soon afterwards, the sorcerers Quan Chi and Shang Tsung entered his throne room, and swore false allegiance to the emperor. Quan Chi and Shang Tsung caught Shao Kahn off guard and seemingly killed him. This would appear to be the demise of Kahn, in the GameCube version of Mortal Kombat: Deception it is however revealed that he did not die, and that it was a clone that Quan Chi and Shang Tsung killed. The real Kahn appeared to the wounded Goro and, using what little power he had left, revived him, thus gaining Goro and the Shokan as allies once again."
Tsung, Raiden, Chi harca a Sárkánykirály ellen. ez még a szánalmas Kahntõl is erõsebb.
arra értem a szánalmat, hogy Kahnt tisztességes harcban szinte lehetetlen legyûrni xboxon :D
egyébként ez a Frost melyik részben volt benne?
Azt tudtátok, hogy van egy Sub Zerohoz hasonló nõi, fagyasztós harcos is?
Lien Kuei klán Sub Zeró vezetésével Szibériában (minõ meglepõ) találkozhatunk a csajszival, nevezetesen Frosttal:
Most döbbenek, hogy a két hollywoodi film nem teljes mértékben dolgozták fel a Raiden-féle sztori vonalakat. Sajnálatos módon vannak eltérések benne. De asszem a mostani MK játék is egy újabb, alternatív sztorit követ. Na mindegy.
van róla szó, hogy lesz normál ceruza elemes verzióban is késõbb?
ha igen, mikor?
ez is Microsoft vagy más beszállító/ alvállalkozó?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Jobb mint a két film, és a sorozat. :D
egy dolgot már tudunk -> 40%-kal drágább, mint az alap x360 gamepad :)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A cyber ninja, aki rakétát is lõ, az a Sektor.
Aztán van Rain, akit Shao Kahn beledobott a tûzbe, mert épp morci volt :).
És van Ermac, akivel Sonya a film végén harcolt.