Mortal Kombat 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Fogadok a fatalityk miatt kell. :D Tapasztalatom nincs róla de utánanéztem mindkettõnek. Jól néz ki ez az aberdeen, de azt írják róla hogy még ezen sem olyan pontos a D-pad mint ahogy elvárná az ember. Viszont ez a razer szerintem ígéretesnek tûnik, a d-pad része négy részre van osztva, nincs egybeöntve az egész cucc.
Akkor itt is megpróbálom: :]

Bár lehet, hogy nem a megfelelõ helyen szegezem Nektek a kérdést, avagy más sokan megtették elõttem, de azért csak neki esek:

Van valakinek tapasztalata az új aberdeen kontrollerrel? Valóban jó már a d-pad? Érdemes kivárni a Razer csodáját?
Elsõsorban az új Mortal verte ki újra a biztosítékot a D-pad kapcsán, tehát csépelõs anyagokhoz használnám a kontrollert..
hála
baggins
Ha lesz idõm, talán belevágok, ezt is meló közben (hétvégén) hoztam össze, egyet-egyet összekaptam a szünetekben.

Nagyon köszi a kártyákat. :)
Ezt az oldalt is érdemes megnézni, sok okosság található rajta.

Muttley
hááát :)
ha nem okoz nehézséget, BIG THX, ha összedobod az "XAYB"-s verziót
a harc hevében gyorsabb lehet ez ;)

Just do it :)

baggins
Miért PS3-ra van? Direkt nem úgy csináltam, hogy kör meg X, így Xboxosoknak is jó, nem?
Egy kis fordítás: :)

PS3
Front Punch - Square
Back Punch - Triangle
Front Kick - X
Back Kick - Circle

X360
Front Punch - X
Back Punch - Y
Front Kick - A
Back Kick - B

Így okés, nem?

Muttley
majdnem örömködés ;)
izéé...
ez PS3-ra van..
meg tudod csinálni ue-t X360-ra is?

Lunki88
Nekropoliszba bemész és ott az adott karakterre ha rámész kiírja hogy unlockolva van. Ezután a start gombbal kell kiválasztani a karaktert versusban.
Vanek
hi!
unlockoltam az alternativ ruhákat,de nem tudom hogy lehet elõhivni versus módba,pls segítsetek

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Anubys
Én mondjuk jobban szeretem az ilyesmit fejbõl megtanulni, de a haver, akivel szoktunk egymás ellen játszani, állandóan a movelist-et sasolja, szóval ezzel megmentettél menetenként vagy egy percnyi várakozástól, úgyhogy köszi! :D

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lunki88
Köszi, nyomtatom is kifele õket. :)
Lunki88
Versus vagy ladder módoknál lehet.
a babalityket hol lehet beadni mert fatality trainingbe nemmegy.

baggins
Na, akkor lehet is letölteni a kártyákat, ha valaki hibát talál benne, kiabáljon!
MK kártyák

5c0rp330n
fasza sztem a sztorija, egyedul talan azt sajnaltam h motaro csak neha tunik fel, harcolni nem lehet vele.. amugy sztem eleg jol meg volt csinalva vegig a sztori mod, az egesz trilogia mai kivitelezesben, odabaszos egy jatek lett ez.

nan76
ez jól jöhet,ha kevés a gempa:
http://www.youtube.com/v/Mcb0OTBlOn8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Muttley
jó ötlet,

sztem sokan megköszönjük neked
;)

vixo
Asszem erre szokás mondani,h egyszerû&nagyszerû! :)

Lunki88
Ez jó ötlet, én is igényt tartanék rá. :)
Engem érdekelne, ha már így felajánlottad. :)

baggins
Bezony, rá! <#papakacsint>

Mivel a MK sorozattal elég sokat szoktunk multizni a haverokkal, szokásunkká vált, hogy kártyákat készítünk a karakterekrõl, egyszerûbb, mint belépkedni a menübe a mozgásokért és a kivégzésekért, ami szvsz elcseszi a játékélményt, fõleg, ha egy kezdõ is beszáll a partiba. Kinyomtatjuk, kivágjuk, lamináljuk, aztán mehet a menet, soha nem megy tönkre. Kérdés: töltsem fel õket valahová, kell valakinek? Így néznek ki:

Muttley
Nooormmmááális???
nem :)
ezt úgy híííííííííják SZAVATOSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG
:D

Muttley
rá gondoltál, ugye? <#vigyor1>

baggins
Kíváncsi leszek, a Cyber Reptile kosztümöt, amit a Tower módban egyszer bead, meg lehet-e majd valahogy nyitni.

Seth
Csak Gorot lehet irányítani 1 küldi erejéig, 150 vagy 151. már nem emlékszem pontosan

PSN ID.: Beegabor

Anubys
Goro, Kintaro (a másik négykezû) és Shao Khan nem játszható, de a Chellange Tower-ben van olyan küldetés, hogy velük kell játszani, talán valahogy lehet unlock-olni is õket, csak még nem jött rá senki, hogyan.

Cyber Sub-Zero -t tudod unlockolni a Story Mode vége felé, illetve Quan Chi -t, ha végigjátszod a Story Mode-ot, más unlockolhatû karakter a tudomány mai állása szerint nincs.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Köszi. És még az hogy a Gorot a Shao Kahnt meg lehet szerezni vagy csak ellenfelek? meg van az a másik 4 kezü karakter meg valami Cyber ha jól emlékszem :)
Elõre is kösz !

baggins
Na, ennyire azért nem vagyok megszállott. Bár amennyire szeretem ezt a játékot, haverokkal és online meglesz elõbb-utóbb az a 24 óra, legalábbis Scorpionnal biztos. :)

Anubys
Elég csak 24 órát játszani adott karakterrel, a többi nem kötelezõ.
A megoldás:

Mortal Kombat 9 All Fighters as Master

Mortal Kombat 9 Characters

1. Go to Tag Practice Mode
2. Rubberband your controller to make your fighter walk backwards
3. Plug in your play and Charge Cable. (megj.: PS3 esetén ez egy USB kábel)
4. Just leave you console, and do anything else you want.
5. Once you come back, the time will added to your 24 hour Milestone.
6. You can do this at each nigh you sleep for 1 to 3 nights for each fighters.

baggins
Nézegettétek a trófeák/achievementek között azt, amelyiket akkor adja be, ha Master szintre fejlesztesz egy karaktert? Utánanéztem, ezeket kell teljesíteni:
- 100 fatality, 150 Xray
- 10000 pint vért kifröcskölni vele
- 100 meccset megnyerni
- 24 órát játszani vele összesen!
Ez azt jelenti, hogy majdnem egy hónapig megállás nélkül mennie kell a gépnek, napi 24 órában, ha az összes karaktert Master szintre akarom fejleszteni! Nooormmmááális??? <#mf1>

nan76
okés köszönöm az infót

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Seth
Dan Forden az úriember.Csak Easter Egg,legalábbis sehol nem olvastam róla infót, hogy bármit meg lehetne nyitni a felbukkanásakor.

Seth
Mindegyik Fatality a kriptában oldható fel, alább találsz listát linkelve. Megvenni egyébkéntnem muszáj, ha tudod a kombinációt,elsõ beadás után bekerül a mozgáslistába. Stage fatality-k ITT

nan76
Én is köszi mind3mótóknak.A babalityk hatalmasak!:)Lenne viszont egy olyan kérdésem,hogy amikor felütéseknél néha felbukkan (Ed Boon?) feje és bekiabál akkor kell csinálni valamit?Mert ugye a régi MK-ban akkor kellett fel startot nyomni és lehetett verekedni Smokkal..asszem.Szóval ennek itt is van jelentõsége,vagy csak Easter egg??:)

Hali. Hol tudom feloldani a második fatality-ket ?
Minden pályán van pálya kivégzés vagy csak pár pályán ?
Elõre is kösz a válaszokat :)
Muttley
THX, mindkettõtöknek :)

vixo
Köszi baggins! :)
Muttley,egyáltalán nem emlékszem rá,viszont ITT
egy "térkép,hogy mi-hol található a kriptában. ^_^

5c0rp330n
kurvara jo ez a jatek.. gyorsan vegigcsapattam a laddert most, mediumon kezdtem mert csak gyorsan le akartam daralni (demo-t experten elsore vegigvertem szoval azert inkabb az lesz a szintem sztem) az elso kb 8 menetet folenyesen nyertem sokszor flawless kozel ahogy azt kell, goro-nal kicsit rezgett a lec, kahn meg 3szor megbaszott, szoval egyaltalan nem sikerult az gyengere. mondjuk probaltam vegig "szepen" jatszani es nem kihasznalni az ai butasagait ismetlodo taktikakkal (meg is kaptam egy olyan trofit h blokk nelkul nyomjam vegig a laddert - nem is tudatosan:) ), de ezt a tervemet felig-meddig fel kellett adnom miutan kahn harmadszorra szopatott ugy hogy meg kozelebe sem voltam a gyozelemnek, mikozben elotte azert minden nagyon siman ment.. szoval ott mar hatralni kellett folyamatosan, bevalni latszo mozdulatokat ismetelgetni, stb.. jo, en is emlekszek a regi reszek bossainal a fusztraciora, tenyleg embert probalo szopatasok voltak de igy ott erosen rakenyszerult az ember az ai hibainak kihasznalasara es repetativ nyomkodasra azt remelve h egyszer szerencseje lesz, amire itt talan kevesbe van szukseg ami abszolut nem rossz dolog sztem..

baggins
A játékban sehogy, ITT megtalálod az összeset, egyszer használni kell, utána unlockolva lesz. Ja, és igen: Stage és Babality az, ami nincs megnyitva.

Muttley
és emlékszel rá, hogy a kriptában
melyik hol volt?
tube-on van fent alter costume guide
second fatality viszont nincs
thx, ha leírod a second fatality-k pontos helyét :)

vixo
Unlockoltam minden karakter fatality-jét,így most minden karinak 2fatalityje van,a 3.fatality az mi(babality vagy stage fatality?) és hogy lehet õket unlockolni? :/

baggins
Az biztos, hogy gagyi volt, de nagy felbontásban el tudnám képzelni pölö Nightwolf farkasát. Nekem mondjuk a Hara-Kiri is tetszett, az is egy lehetõség, hogy megõrizzük megtépázott méltóságunkat.
Viszont én már akkor is nagyon boldog leszek, ha helyrejön a PSN és kipróbálhatom online, kíváncsi vagyok a King of The Hillre nagyon... :)

Seth
Friendshipeket én is sajnálom, bár 1-2 babality akár az is lehetne, mintha összehozták volna a kettõt. Animality-tõl meg Isten ments, rettentõ gagyi és erõltetett volt már.
Olyan sok dlc biztos nem lesz,meghagyják a puskaport az MK10-re(ami már tuti tervezõasztalon van )

baggins
Én azt, hogy állat lenne. Furának tartom pölö a Friendshipek kimaradását (ha van Babality, FS miért nincs)? De jó lenne az Animalityk visszahozása is. Lényegében a DLC-ben minden benne van, akármi is érkezhet, én attól félek, hogy úgy járunk, mint a legtöbb játéknál: marha nagy eleinte a lelkesedés a fejlesztõ urak részérõl, jön 1-2 atomjó dlc, aztán hónapokig pislogunk, mert semmi, végül talán kidobják az egészet egy packban, olcsóért. Remélem, nem ez lesz, fel lehetne bõvíteni ezt a kivételesen jól sikerült játékot akár Armageddon szintre is (zárójelben nagyon halkan megjegyzem, hogy a Netherrealm Studio is jogosan tojik a fejünkre dlc ügyben, ha a játékosok fele a Megaupload-ról szedegeti le a fizetõs tartalmakat...)

Lunki88
Valahol olvastam hogy dlc-k formájában jönnek majd új fatalityk is. Ez azt jelenti hogy az összes karinál bõvülni fog a kivégzések listája, vagy csak bizonyos karakterek kapnak majd újat? Gondolom nincs még errõl konkrét infó, de kíváncsi vagyok mit gondoltok. :)
Anubys
Hú, ennek egy haver örülni fog, köszi!
Cserébe segítség: nézd meg a 258-as hozzászólást, ott le van írva, hogy nyírd ki Shao Khan-t.

Ironmask
sõt itt egy videó miként kell használni a DLC-ket...
http://www.youtube.com/watch?v=fGtZ41gaVpk

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ironmask
egyébként elárulom:D,hogy ez az USB-s DLC meg Arcade játék megoldás megy nem flash-elt boxokon is...
Én most ott vagyok,mikor Kung Lao-t kinyírja Shao Kahn,és Liu Kang-el kell legyõzni,és mindig megöl valaki tud segíteni,hogyan gyõzzem le?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Anubys
Úgy tudom, ugyanúgy, mint az összes többi DLC-t: sehogy.
De köszi, van egy JTAG-elt boxom is, megnézem. :D

NoJTAG-os usereknek szeretettel:
http://www.megaupload.com/?d=TQLTKEGT

Kombat pass + MK1 Reptile Costume + Mk1 Scorpion Costume + MK1 Ermac Costume

Ezt , hogy kell használni?:D (persze flashelt gépen)