Mortal Kombat 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár lehet, hogy nem a megfelelõ helyen szegezem Nektek a kérdést, avagy más sokan megtették elõttem, de azért csak neki esek:
Van valakinek tapasztalata az új aberdeen kontrollerrel? Valóban jó már a d-pad? Érdemes kivárni a Razer csodáját?
Elsõsorban az új Mortal verte ki újra a biztosítékot a D-pad kapcsán, tehát csépelõs anyagokhoz használnám a kontrollert..
hála
Ezt az oldalt is érdemes megnézni, sok okosság található rajta.
ha nem okoz nehézséget, BIG THX, ha összedobod az "XAYB"-s verziót
a harc hevében gyorsabb lehet ez ;)
Just do it :)
Egy kis fordítás: :)
PS3
Front Punch
Back Punch
Front Kick
Back Kick
X360
Front Punch
Back Punch
Front Kick
Back Kick
Így okés, nem?
izéé...
ez PS3-ra van..
meg tudod csinálni ue-t X360-ra is?
unlockoltam az alternativ ruhákat,de nem tudom hogy lehet elõhivni versus módba,pls segítsetek
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
MK kártyák
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Mivel a MK sorozattal elég sokat szoktunk multizni a haverokkal, szokásunkká vált, hogy kártyákat készítünk a karakterekrõl, egyszerûbb, mint belépkedni a menübe a mozgásokért és a kivégzésekért, ami szvsz elcseszi a játékélményt, fõleg, ha egy kezdõ is beszáll a partiba. Kinyomtatjuk, kivágjuk, lamináljuk, aztán mehet a menet, soha nem megy tönkre. Kérdés: töltsem fel õket valahová, kell valakinek? Így néznek ki:

PSN ID.: Beegabor
Cyber Sub-Zero -t tudod unlockolni a Story Mode vége felé, illetve Quan Chi -t, ha végigjátszod a Story Mode-ot, más unlockolhatû karakter a tudomány mai állása szerint nincs.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Elõre is kösz !
A megoldás:
Mortal Kombat 9 All Fighters as Master
Mortal Kombat 9 Characters
1. Go to Tag Practice Mode
2. Rubberband your controller to make your fighter walk backwards
3. Plug in your play and Charge Cable. (megj.: PS3 esetén ez egy USB kábel)
4. Just leave you console, and do anything else you want.
5. Once you come back, the time will added to your 24 hour Milestone.
6. You can do this at each nigh you sleep for 1 to 3 nights for each fighters.
- 100 fatality, 150 Xray
- 10000 pint vért kifröcskölni vele
- 100 meccset megnyerni
- 24 órát játszani vele összesen!
Ez azt jelenti, hogy majdnem egy hónapig megállás nélkül mennie kell a gépnek, napi 24 órában, ha az összes karaktert Master szintre akarom fejleszteni! Nooormmmááális??? <#mf1>#mf1>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Minden pályán van pálya kivégzés vagy csak pár pályán ?
Elõre is kösz a válaszokat :)
Muttley,egyáltalán nem emlékszem rá,viszont ITT
egy "térkép,hogy mi-hol található a kriptában. ^_^
melyik hol volt?
tube-on van fent alter costume guide
second fatality viszont nincs
thx, ha leírod a second fatality-k pontos helyét :)
Viszont én már akkor is nagyon boldog leszek, ha helyrejön a PSN és kipróbálhatom online, kíváncsi vagyok a King of The Hillre nagyon... :)
Olyan sok dlc biztos nem lesz,meghagyják a puskaport az MK10-re(ami már tuti tervezõasztalon van )
Cserébe segítség: nézd meg a 258-as hozzászólást, ott le van írva, hogy nyírd ki Shao Khan-t.
http://www.youtube.com/watch?v=fGtZ41gaVpk
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Én most ott vagyok,mikor Kung Lao-t kinyírja Shao Kahn,és Liu Kang-el kell legyõzni,és mindig megöl valaki tud segíteni,hogyan gyõzzem le?
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
De köszi, van egy JTAG-elt boxom is, megnézem. :D
http://www.megaupload.com/?d=TQLTKEGT
Kombat pass + MK1 Reptile Costume + Mk1 Scorpion Costume + MK1 Ermac Costume
Ezt , hogy kell használni?:D (persze flashelt gépen)