Welcome Románia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
B :d

I met God. She's black

Kreszkérdés: milyen erõviszonyok hatnak egy farnehéz kistherautó kerekeire?

a: a hátsó kerekek csúszása miatt a veszélyes kanyarban az autó a kisebb nyomvonalba csúszik ezért csökkenteni kell a sebességet
b: mijafaszróbeszész more?
c: toljadneki azt jóvan
d: nem Dacia ez baszod, én vagyok az utak királya jeee

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

szabii98
Bunkó Kamionos meg elment mellette na szép<#levele>

I met God. She's black

szabii98
Mivan rá írva?😄

I met God. She's black

Hat az ilyenek ne is menjenek az utakra akik igy vzetnek...

A villanyoszlopot is lezúzta<#lookaround>

A saját sávjukban is felborulnak XD (Jol kipattant a furgonbol a driver)<#eljen>

Kresztábla

N o N a m e
Miért milyen oktatók vannak? Itt udvarhelyen elég korrektek! Egyszer este 9 óra körül 80-al mentem helységen belül, ott a MOL benzinkút után, Bethlenfalva fele 😄
Sephirot T
retek sok ilyen bmw van tényleg itt
én csak paraszt bmw-nek hivom mert a sok tahó kimegy dolgozni aztán apró pénzért megveszik és utána jönnek haza fesziteni vele mintha nem is tudom milyen Ferrari vagy Porsche lenne.Lehet még pár éve nagy dolognak számitott de mostmár nem az mert rengeteg ember jár ilyennel

sovatalevi
Mi is csinalunk ilyet...volt olyan h kanyarba eloztunk(Matizzal) ,szerencsere nem jottsemmi...Es ha jott volna?Mi is johettunk volna szemben,es egy ilyen elcsaphatott volna...Hargita megyeben meg ... xD Mijen oktatok vannak... xD errol nem irok semmit 😛

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

És ha jön valami akkor hogy sorol mindenki egyszerre vissza? 😄 nyílván feláldozzák a többség (szembejövõ sávban haladó okosok) érdekében a kisebbséget (szabályosan közlekedõ) azok letaszításával

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Már amikor szaggatott vonal van.Meg nem jön szembe semmi.<#buck>Ez a ritkább eset.Ami gyakran van az ennek az ellenkezõje.<#eljen>

N o N a m e
miért ne? ha nem jön szembe semmi? és még szaggatott vonal is van.
Bevett szokás hogx duplázzák az egy sávot.

Ilyet mennyit látni.A románok igy csinálják XD

😄 Igy kell ezt!!!!!!Jönnek kinyírni pár magyart.

N o N a m e
Klasszikus 😄

Amugy itt is a jobb oldalon ulõ román sofõr barátunk nem éte túl az autókázást.

Nagy kedvencük ezek a merdzsó furgonok Vitó ,Sprinter....... , Utánfutók megpakolva és így is száguldoznak.

Amugy ezt nem hagynám.Mert ahol jobb oldalt kel menni.Ott használjo9n mindenki balost ahol meg bal oldalon(angliában) ott jobbost.De ez igy nem megy.Mert ez lesz a vége.(3 fõ baleseti ok agresszió/gyorshajtás/jobbkormány)

El lehet nyugodtan mondani , hogy a románok /ukránok (románok többségben) HALÁLOSAN tudnak vezetni.<#eljen> Tudnak olyan atrakcóokat ,wlég lenne utánuk csinálni.Csak azt nem értem hogy õk román állampolgárok és mikor kijonnek románból akkor nekik mindent lehet?????

Mikor egyszerre 3 román kamion elõzi egymást.Az a fasza.

szabii98
Itthon is láttam.

I met God. She's black

Olaszból gyakrabban (ott kurva sok román van) franciából stb jónnek.Kedvencük ezek a régi 3 -as BMW -k is.

Leírás:
A Siófok felõl Budapest irányába tartó bálázott hulladékot szállító Iveco nyerges vontató a pákozdi pihenõhely után utolérte az elõtte haladó, román rendszámú tréleres Mercedes Sprinter kisteherautót, amely utánfutón egy furgont vontatott. A tûzoltók és a rendõrök már kint voltak a helyszínen, amikor a feltorlódott kocsisorban, a tréler után néhány méterrel egy olasz rendszámú BMW a jobb elejével nekiütközött egy Mazda 6-os személyautó bal hátuljának, és egy Opel Astra személygépkocsi is nekicsúszott az elõtte lévõ másik Opel Astrának.

XD.Ezeket angliából szerzik be.Ott olcsóbb is.Mindennap látni jobbkormányos autót románokkal.Régen ilyen sem volt.Amugy románba engedélyezik.Errõl linkletem is egy cikket itt.Olvass vissza.

Jobbkormányosokkal is nyomatják arra? Az kemény! És hogy döntik el hogy ki milyen kormány oldalas autót használ? Politikai meggyõzõdés vagy dobókocka? 😄

Ez meg a mult héten volt.Beparkolt a házba az áfonyát szállitó kamion.

http://www.langlovagok.hu/kepek/4957_hazat-rombolt-egy-kamion-fegyvernek-szaparfaluban

Ya.Kamionnal is nagyon kenik.De a kedvencm mikor az ilyen furgonnal jonnek és jobbkormányos.És ugy elõzi a kamiont és nem is egyet.Meg ha jobb oldalon ül.Egyedül vezet.Hogy az annyába lát be a kamionsor elé?Ilyen furgonnal párba jönnek vagy triplán.Gyakori ez az eset mikor egymást törik össze.De van mikor a magyarokat nyírják ki.Meg ezek nem is beszélnek még románul sem.Csak dünnyögnek.Meg mutogat mind.Ugy gondolja hogy ugysem értik vagy nemtudom.

Van igazad. Mert itt a kozlekedesi kultura 0 alatt van. Itt akkor is eloznek ha szembol jon az auto.

Amugy a román driverek megint alakitottak itthon (-szokásukhoz híven)

Ezt csak neked irom mert.Õk szerintük alapbol nem is írhatnék már ide egy betüt sem. <#lookaround>

Ne sirjá buksi(franc vigye el a pofádad hol az a telefon?)XD

Lol

Látod Camel x Itt szildramor meg szovatalevi csinálja a mubalhét.

Céljuk (My Mission is to Protect You) helyett a megsemmisités.Fél nap alatt XD

why, oh why?.... <#rinya><#lama>

sovatalevi
Meginn kel irjak a modi topicba...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ukránok jó arcok 😊 van ott minden ami kell lehetõségekhez képest és igen jó a mentalitásuk!

szabii98
A magyarok nem veszekednek ennyit 😄
Am odakinn is 70k 1 PS3?😄

I met God. She's black

Szildramor
és hiába, mert úgyse érted meg, hogy mind a románok mind a székelyek katolikusok és akik ismerik egymást azok tisztelik egymást. Ha nincs vallásod és nincs becsületed akkor persze hogy barátaid sincsenek és itt baszod el az idõt képzelt utazásokra romániába... Na alászolgája!

Olyan vagy mint a tenger folyton háborogsz.

Szildramor
Na jó: te szerintem nyolc osztályt se jártad ki annyi eszed sincs. További jó balfaszkodást

Szildramor
Má bocs de téged tíltottak ki, mert támadod minden határon túli szomszédunkat má.... Ugyanúgy az ukrajnai magyarok mint itt az erdélyi magyarok állítottak le. Nem tudom mit képzeltek magatokról hogy odaát nem beszélnek egymással az emberek vagy mi?

Majd jön RAMBÓ karatíjoskodni mí???DACIA -val??<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eljen>

Menj a francba.Nem is tudom ki vergõdik folyton.Neked ki van mind a 6 kereked?<#pardon1><#zavart2>

Szildramor
Mindegy, ha túl sok képet linkelsz ki leszel rugva

.

Itt van a 6 kerekû DÁCIA -ról és tulajáról egy riport

Most mért szarakodsz.Mi bajod van.Szúrja aszemed a kép.Most mi ezen olyan nagy szám.Ha romániába látogatunk találkozhatunk ilyenekkel.DE hányszor írjam még le?

N o N a m e
kéne 😊) <#eljen>
Szildramor
Azt nem értem az ukrán topicodat mért zárták be? ez meg maradt pedig itt aztán bármeddig elmész 😊

.

4x4

Szildramor
Az oroszoknál vannak ilyen rejtett tehetségek sokan. Mi játékunkat is egy orosz srác nyitotta meg. Minden modolható és megnyitható. Oroszok a leg kockább nép szerintem 😊