Welcome Románia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy szilveszteri tréfának el is ment volna.Meg hihetõbb lett volna ha vmi programot mutat a kamerának.De a háttérbe csak a CS automata ment.XD

Szildramor
Jó az: Gagagklippbuborékoló srác. Érdekes 😊

Ezt nem is ide akartama LOL

Szildramor
A kérdésedben benne van a válasz is. Fejlettebb azaz felettünk áll? Most voltam ott. Csíkban vadiúj merci buszok, Brassóban is minden felújítva, fõterek, templomok, színházak. Az utak annyira jók, hogy AMG merci és tuning Celica is elfut rajta. Egyrészt aki ilyen topicot csinál az biztosan nem jár erdélybe és romániába rendszeresen. Bármely nemzetet le lehet járatni azok elõtt akik nem ismerik azt. Magyarországról a cigányzene mulatós miatt azt hiszik külföldön hogy cigányok lakják. Nótatévé meg váciutcán hegedülõ cigányok miatt, mert azt mutogatják, mint nagy magyar nevezetesség. A románoknak ha nevezetesség akkor nem kell cigányzenével étterembe csalogatni a népet meg hasonlók. Na meg a másik: erdélyben a Székelyek békén vannak hagyva. Somlyó hegyén ki van tûzve két magyar zászló meg egy árpádsávos. Búcsuban tûzték ki és azóta ottvannak. Szóval higgyétek csak azt nyugodtan hogy jobbak vagytok. Azért is mondtam hogy nem mondok semmit, mert én ott születtem és rendszeresen járok oda szal nem fogok leállni ovisokkal vitatkozni 😛

MEglett a témának a gyümölcs3

Lehozták a hirportálok a genyó C.Strike VB. bajnok hirét

http://www.hir24.hu/szines/118167/egy-15-eves-atverte-a-teljes-magyar-mediat.html

Kit ertek be megis ? 😄D Ejsze nem minket 😄DD

Azt akarod mondani, hogy Románia fejlettebb, mint Magyarország?
Szildramor
Nem inkább azt mondanám gyorsabban haladtak ezért beértek. Mert ha valaki visszafele táncol az nem sokáig lesz elsõ semmiben

Maradjunk annyiban ,h joval fejlettebbek mint mi 😊

Szildramor
Nemtom én most voltam Csikszereda, Brassó útvonalon két hetet. És nem mondok semmit, mert még megvádoltok, hogy elfogult vagyok. SZerintem meg a szekeres magyar drift isteni. Hogy tudta beidomítani a lovat azt nemtom de le a kalappal. Most szekereztünk mi is de örülök, hogy nem volt ilyen. Egyszer vágtáztunk szekérrel az félelmetes bazz. Nem kívánom senkinek nem hogy driftelést 😄 Ja és nem minden gumikerekû szekér romániai és ha romániai attól még lehet Székely vagy Szász is a tulajdonosa. Magyarország egy elmaradott ország csak néhány pesti hiszi azt, hogy nyugaton él mert több fizetést visz haza, mint szegény vidékiek.

Sephirot T
meg se haragudj ez eredetileg egy román vidi volt csak valamelyik marha atirta magyarra

Azert Romania az Romania 😄DD hasonlot manapsag is lehet itt latni, mert igenytelen nep a roman.

Szildramor
Drift foreva XD

Szildramor
Ilyet nem látni? És ez mi te gyík? 😄 Magyar drift

Ilyeneket hungaryn nem látni!!! <#eljen><#vigyor2><#vigyor2>

EZ KURVANAGY.sOFÕRÜ CABRIO

Dacia alvázmosás <#vigyor4>

UNIVERSAL TRAKTOR VS UNIVERSAL DACIA

Amit a multkor akartam írni.De nem volt rá lehetõség.Szóval azért nem mert a büntetés miatt írni sem lehetett.Az alapbün az volt hogy POST rombolás.Ezt amugy kurvára nem értem.Mert szerintem ezt a post eddig épitve volt.És lehet itt hivatkozni bármire.Látszik a kis szünet alatt mennyire el lett hanyagolva.

Ezért most ujra itt a frissités!

Ezek a DACIA-k sem értek célba.Utközben kisiklott a vonat alattuk.

http://www.gsp.ro/auto/noutati-auto/dezastru-in-austria-un-tren-plin-cu-dacii-a-deraiat-194937.html

SUPERVERDA

6 DACIA / 1 GOLF Jó arány.Igaz Szildramor????

Tõlem lehet centrifuga oldalából vagy lopott lemezbõl is.

Amugy ez esküvõ vagy temetés?

Elsõ ránézésre temetésnek tónik.De ilyen szalagokat esküvõn használnak a kocsikon.

Szildramor a PASSAT a menõ.?Van ott Dacia is.

N o N a m e
akarod mondani a motorháztetõ mosógépbõl, nem 😊
Yes jo masina-A kerekei tuti DACIA alól vannak.A burkolat meg motorháztetõbõl van hajtogatva.

N o N a m e
este o frumoasã maºinã

Szildramor
Pont most, mikor már narancsban úszik? Hogyisne... 😄

[HUN]FaTaL
Te komplett idióta vagy.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ilyen viz elmoshatná yudapestet is!<#eljen>

N o N a m e
jaja 😊 az új körforgalmat szinte elmosta...
sovatalevi
A nyiko menten elegge megdolgozta :S Ott mentunk le,mert ott rovidebb.Farkaslakan(Szentlelek) motoros talalkozo volt.a Parajdi napok is mostvannak.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Akartunk menni de jott a viz :S es nem mertunk.

A kozpontban is arviz volt 😊 Sztem most mar tudod.

sovatalevi
En kereszturon voltam Bikini koncerten.Volt valaki?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Lehet kapni: osanban van is, ott láttam: akciós 😄

Higany
Jó kezdeményezés! Csak így tovább! Remélem nálunk is lehet majd ilyeneket kapni a boltokba, mert egy vicc, amit itt árulnak és erdélyinek neveznek. Üdv!

Szildramor
Keresd a boltokban a hazai termékeket. A magyar lakta vidékeken termelt árukat ezzel a logóval látják el. Nagyobb madaras bevásárlóközpontban figyeltem fel rá és ötletesnek tartom 😊

Szildramor
Az idén is megrendezésre kerülõ Székelyföld Kerékpáros Körversenyen sok súlyos baleset volt, többek közt a tavalyi évben gyõztes Vitalij Popkov is elesett, a cél elõtt buktak és olyan szerencsétlenül esett, hogy megrepedt egy csigolyája és pontversenyben vezetõ helye ellenére abba kellett hagyja a versenyt. SZ.K.K -4-
Cél elõtti bukás Sz.K.K.

Szildramor
Csíkszereda környékén háromszor volt árvíz egy hét alatt. Sok helyen a frissen helyreállított utat is elmosta meg kisebb hidakat. A vonatok Málnás és Tusnád közt 2-3 órát késtek mert átcsapott a hegyekbõl leömlõ víz

Szildramor
Csíkszereda környékén háromszor volt árvíz egy hét alatt. Sok helyen a frissen helyreállított utat is elmosta meg kisebb hidakat. A vonatok Málnás és Tusnád közt 2-3 órát késtek mert átcsapott a hegyekbõl leömlõ víz

Keresd a boltokban a hazai termékeket. A magyar lakta vidékeken termelt árukat ezzel a logóval látják el. Nagyobb madaras bevásárlóközpontban figyeltem fel rá és ötletesnek tartom 😊

Az idén is megrendezésre kerülõ Székelyföld Kerékpáros Körversenyen sok súlyos baleset volt, többek közt a tavalyi évben gyõztes Vitalij Popkov is elesett, a cél elõtt buktak és olyan szerencsétlenül esett, hogy megrepedt egy csigolyája és pontversenyben vezetõ helye ellenére abba kellett hagyja a versenyt. SZ.K.K -4-
Cél elõtti bukás Sz.K.K.

N o N a m e
Udvarhelyen a Bethlen negyed jelentem 100%-osan száraz 😛
Én úgy hallottam hogy Boldogfalván volt árvíz 😊 (3km udvarhelytõl)
A kultúrotthonban lagzi volt és a népet haza kellett küldeni mert befolyt a víz 😊

Én Zetelakán lakodalmaztam az éjjel, de nem tudok aludni 😊
Udvarhelyen este arviz volt. welcome

bboyatty
Mit kell annyit hõbörögni?
Örülnél, hogy nem végleges ban-ánt kaptál.
És nem ezért a topikért hanem úgy azokért ahová még írsz.
Fogd szépen magad csinálj egy bannert, töltsd fel a galériádba, linkeld be a modi topikba és mondd meg hová kell betenni. Kész is a banner.<#wilting>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

N o N a m e
Valamelyik moderátor kellett legyen. És most ugyanaz le is vette.
Menj a francba!Tõletek semmit se lehet kérdezni.Itt pár háborgott a kutyaláncon kikotött DACIA -k miatt.Utána jotek az erdélyyi képek.És valaki tett ki vmi sziklás bannert.Azt ki a rák tette ki akkor???HEEEEEEEEEee?

Szóval te próbáltál reklámozni, szép lebukás, gratula...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A multkor ki változtatta meg?