Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lentebbieket, csak véletlenszerű tippként írom, már vagy ~10 éve nem járt FS-széria a vinyók mélyén... (az öcsém hajtotta őket.)
Lemezes vagy digitális kiadás? (különféle megoldása lehet a problémának, ezen különbségek miatt.)
Amiket megpróbálhatsz ezen felül: A shadercache mappát törölted? Hátha, ez is belezavar. A játák, 0-ról, újra volt már telepítve? (mentéseket/modokat archiválni előtte, mielőtt uninstallálod!)
Az se hoz megoldást, hogy megkeresve a játék főkönyvtárát és ott létrehozva, egy "pdlc" mappát (ha jól emlékszem erre) és ide másolni a modokat? (a fizetős kiegeket is) Régen, az FS13-nál ez működött, így nem kellett annyi példányban tárolni őket, az adott fiókok mappáinak mélyén, ha egy PC-t, többen is használtak, külön felhasználói fiókok alatt.
Meg probálom,más lehetöség nincs.Probáltam,sok féle képpen,de egyik sem jött össze.Még 1 szer is köszi a segitséged.
illetve ha van (1) a mod nevében azt ki kell törölni (pl fs19silomod(1).zip ,akkor a (1) töröld kiés nézzen ki valami hasonlóképpen : fs19silomod.zip)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.28. 20:27:48
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
itt egy vidi,egy traktort rak be ,magyarul is van,nézd meg h te is így csinálod e...
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
https://www.kingmods.net/en/fs19/mods-bol,töltötem,le 1 pár dolgot,de egyik,sem jött létre,pedig a mods mappába,tetem,bele.Ami a lényeg regisztráltam is.Vannak szép, jo dolgog,csak valahogy nem jön össze.Nem azért,mert a DLC nincs a játékban?,csak 1 feltevés.Régeben,bár mit letöltötem a modokat,minden müködött,
Régeben,nem volt ilyen gond,hiszen a win10-es op rendszer futott.Nagyon sokat pörgetük a Farming Simulator 2019-cet.Most az a gond,hogy a win 11 op rendszer-64 bitesen fut a laptopon.
Röviden az a gond,hogy bár milyen modot,mappot,letöltök és aFarming Simulator 2019 mods mappában,teszem bele,nem jelenedik meg.A frissitést is benne van.Ki is probáltam a Farming Simulator 22-öt,de a gépem,nem birja,mert nagyon szaggat a gép.Van valami javaslat,vagy ragtapasz,hogy a hibát,ki lehessen küszöbölni? A segitséget,elöre is köszönöm.
be tudnád linkelni a mod mapot aztán ránézek. ha eredeti akkor elvileg van a menüben egy mod menü,ott a legegyszerűbb modokat tölteni,ha ott fent van a map,akkor azzal töltsd le
ez az egyik legjobb mod portál,keress rá a mapra hátha itt megvan,értelemszerűen a fs19 alatt
itt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.18. 16:43:27
Bocs mindenkinek,hogy be tolakottam ide,de ahogy látom,hogy 1 épséges aktiv forum,még a mai napig is müködik.Egy segitséget kérek,tudom,hogy ez,pontosan,nem ide tartozik,de hát ha,tudtok segiteni.Van 1 eredeti,Farming Simulator 19,fel is telepitetem,csak az a gond,hogy hiába,mentem le a mods mapokat,nem jelenik meg,attol függetlenül,hogy a mods mapában tetem öket.Win 11 64 bites,rendszert,használom.Tud valaki segiteni?hogy tudjam használni a zip modokat,hogy be is jöjön,amit a mods mappában beraktam.A Farming Simulator 22 es is megvan,de a gépem,nem birja,mert akadozik,igy kénytelen vagyok,maradni a Farming Simulator 19 ver.A segitséget elöre is köszönöm.
Persze, jó ez így! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
komiki drága!
Össze vissza beszélsz!
Elvállaltam egy répaszedést. A küldetés úgy érte el a 100%-ot, hogy a szedő gép és a traktor a póttal (megrakva valameddig répával) kint volt a mezőn. Volt még hátra másfél sor!!!
A gép le is állt. Manuálisan sem lehetett vele tovább szedni a répát. A pótkocsiból még el tudtam adni a répát a konzervgyárban. Eredetileg szembe vele hordtam. (Ez volt a plusz pénz, amit minden betakarításnál megkaptunk, ha rendesen összeszedtünk mindent!)
Ez jobb volt a 22-ben, hogy szépen be lehetett fejezni a munkát és több plusz pénzt kaptunk a teljesen összeszedett terményért. Nem azt mondom, hogy horribilis összeget buktam, de a 22-nek ez adta a savát borsát, hogy voltak benne ilyen kis huncutságok!
Ezt most úgy tudnám megtenni, hogy szerzek valahonnan egy másik jó nagy pótot azt telerakom, de nem adom le. Amikor a betakarító gép végzett teljesen a mezővel, akkor viszem el csak a félretett és az utolsó rakományt. Így meg lesz a pénz az utolsó szem terményért is.
Az apróságoknál szinte mindegy, mert nagy valószínűséggel az utolsó kanyar leszállításakor éri el a küldetés a 100%-ot. Csak a krumpli, répa, cékla, (tudom is én mi még) esetében lehet ebbe a kis kellemetlenségbe belefutni.
És még egy kis apróság: A kis pótkocsi 8000 literes, a nagy meg 30'000. Biztos jó ez így?
ha még össze is hangolod autodrive moddal,teljes komplett útvonalat lehet létrehozni,kimegy a farmról a földre,mondjuk a kombájn elkezd aratni,egy traki átrakóval rakja a föld szélén álló teherautóra,és ha megtelt a teherautó beviszi a kért helyre és ürít,majd vissza a földre...tök jó
a nevesebb pályákhoz letölthető kész autodrive map,azaz valaki megcsinálta már a waypointokat és feltöltötte,így neked nem kell
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.16. 15:27:12
szal próbálták okosabbá tenni,de visszafele sült el
búzánál működik,szépen lekerekíti a sarkot mielőtt belekezdene az új sorba
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.16. 10:22:11
De ha már hozzányúlnak a segítők viselkedéséhez... Mondjuk ha én lennék a fejlesztő, vagy a kiadó, akkor azt mondanám, hogy javítok rajta. De, ha nem sikerül, akkor inkább dobom, és marad a régi. A 22-ben ilyet nem láttam. Ott ha valamit nem tudott megoldani, inkább csak hagyta a francba és lelépett. :-)
majd a 28ban,új AI,új game engine..... :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.08.15. 21:02:40
Más...
Ilyenkor mi a francos francot csinál?
mert tárcsázáskor rohadt mindegy,de aratáskor :.. :D
Sajnáltam volna, ha ezen múlik a szerelmünk. :-)
Merthogy:
A segítő...
A 22-ben ahol elindítottam, ott folytatta a munkát. Most meg bekavircol "egyel beljebb" a mezőbe és ott kezdi el. Majd a végén megcsinálja a széleket is. NEM ÉRDEKEL, HOGY MIÉRT!!!
A 22. ben én ezt pont fordítva csináltam.
A kérdés az, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni?
Van olyan beállítás ami erre vonatkozik és nem vettem észre?
Van rá mod? (Ahol én mondom meg, hogyan csinálja, vagy visszaállítja a huszonkettes verziót)
Más:
Mintha rosszabbul kezelné a LOD-ot. Túl közel vált át a valós képre. Túl kicsi a távolság, ahol átvált egy pocsék felbontásra.
Ezt csak én gondolom így, vagy rosszul állítottam be a grafikát? Esetleg valóban rosszabb a helyzet ebben a verzióban?
Ez még csak az első óra tapasztalata. Majd jön még!
Farming Simulator 25 - Mercedes-Benz Trucks Pack
Én nem vettem meg az FS22-t, ingyen kaptam a sony jóvoltából. Asszem csak egy DLC-t vettem hozzá, a favágósat.
Az FS25-ön gondolkodtam PC-re, több lenne a lehetőség, de látva a videókat, meg az árát, annyira nem győzött meg.
Benn van kívánságlistán, ha jön egy 50%-os leárazás, akkor elgondolkodom rajta. Attól függően, hogy éppen milyen játékban vagyok nagyon benne, vagy megveszem vagy nem. De az is lehet, hogy a Sony megint odaadja ajándékba. És akkor megint ingyen volt, bár sokkal kevesebb lehetőséggel, mert PS-en nincs mod.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
megvenni megfogják,mert alapvetően egy nyugis farmos játék,sok featurrel,de az olyan öregeknek mint én,aki a simfarmert is tolta még annó,és az első fs játéktól az összeset egészen mostanáig,már nem nyújt sajna sokat
a 22-ből a 2021-es megjelenés óta eladtak 6 millió példányt. a 25-ből eddig több mint 3 milliót. Nem az látszik a számokon, hogy annyira félrement és senki se lát benne újat.
Ahelyett, hogy kiadtak volna frissítést és új DLC-t a régihez, inkább kiadtak egy új játékot, mert abból több lehet a bevétel.
Örülni kell itt már az ilyen apróságoknak is....
Az hogy minek az árnyékából fog kilépni hát az kérdéses hogy ki lép é valaha.....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.07.13. 09:51:08
Forever>***eta32***
Majd szóljatok ha ez a játék kinőtt a 22 árnyékából, mert érdekelne a játék, de még nem sikerült elszánnom magam, hogy egyáltalán kipróbáljam.
De akár....
Forever>***eta32***
EXCLUSIVE GAMEPLAY - Fishing, Onions & New Equipment! - Farming Simulator 25
Forever>***eta32***
De hogy pontosak legyünk: Biztos annyira meg vannak győződve a munkájuk tökéletességéről, hogy ki merik jelenteni...
Én is szoktam dicsérni a saját főztömet, amikor tényleg sikerül mindent eltalálni. Úgy kábé tízből egyszer! Mert nagyon szigorú vagyok magammal szemben. Biztos ők is ilyen szigorúak.
De miért is ne lennének azok, hisz minden játékfejlesztő az. Lelkesen és becsületesen végzik a munkájukat. Pénzt is csak azért fogadnak el, hogy meg ne sértsenek minket!
Ez a kiegészítő újdonságot jelent a sorozatban: a játékosok mostantól akvakultúrában is részt vehetnek. Lazacot és pisztrángot tenyészthetsz, nevelhetsz és foghatsz szárazföldi akváriumokban és tengeri csónakokból is. Inkább egy csendes pillanatot szeretnél a parton? Fogj egy botot egy pihentető parti horgászathoz. Ez egy teljesen új módja annak, hogy élvezd a szimulátor nyugodt tempóját.
A Highlands Fishing egy új terményt is bevezet: a hagymát! És egy új állatfajtát: a skót szarvasmarhát. A felszerelések listája is jelentősen bővült, több mint 20 új géppel. Új gyártók, mint a Monosem, a Can-Am, az Agri-Spread és a GT Bunning csatlakoztak a kínálathoz, támogatva mind a szárazföldi, mind a vízi munkát.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.07.01. 14:42:51
illetve mivel PS-en nyomom fájlátni a PC-s gameplay-eket a fasza modokkal, amik sose lesznek konzolon....
Farming Simulator 25 Update 1.9.0.1
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.05.27. 16:36:54
Elolvasom a címeket, így jó, hogy közzéteszed (köszi), de yt videók engem nem érdekelnek.
Amúgy nagyon ügyesen kiemelted, hogy farminghoz nincs köze. És a szimulátorhoz?