Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem bánom.
Csak a gépem már nem fogja birni :(
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2025.05.23. 19:21:44
Csak tudod, nagyon sok ember több játékkal is játszik. Jocóval például legalább három fórumban is jelen vagyunk. (Vagy több)
És ha épp olyan embert érek el a hírrel, aki érdekelt, de a játék saját fórumát ezer éve nem látogatta, akkor vállalom, hogy "Ennek semmi köze a Farminghoz."
És az X4-hez, mag a hófutóhoz sincs túl sok...
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem sok...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.05.23. 18:48:41
Welcome Ford to Farming Simulator – a pioneer of industrialization. The Plains & Prairies Pack brings two classic Ford tractors to the game, alongside legendary machines like the Versatile 1080 “Big Roy”, the modern Fendt Rogator 900, and more. Release on June 3rd, included in the Year 1 Season Pass.

Farming Simulator 25 Update 1.8.0.1
Farming Simulator 25 - Precision Farming 3.0 Free Pack
meg most van pár más ami elfoglal
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Forever>***eta32***
FiatAgri 110-90 (Agrifull 110s, New Holland 110-90) by EDOmod, CR82 and Sbaffo Farming
most benyeltem,abba is hagytam :D majd ha megnyugodtam feltúrom a netet hogy lehet eltakarítani :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
termelőként én azt látom,hogy viszonylag jó árom mennek a dolgot a budapesti nagybani piacon,csak mirea zöldségesbe ér,valahogy dupla ára lesz. a termelő kockáztat mindent,trágyáz mielőtt még tudná milyen lesz a termés,metszés,gépi munkák,mostanában a húsvét körüli fagy ami belecsíp a termésbe,vagy akár el is viszi...aztán jön a zöldséges,megveszi olcsón,nála a pultnál már dupla áron van kint. tudom h neki is van költsége stb,és vannak rendes zöldségesek is,akik nem raknak rá sokat,de nálam pl egy kereskedő megmondta,ha nem keres rajta 100 százalékot,akkor nem vesz.
nyáron menjetek ki a budapesti nagybani piacra,ingyen be lehet menni gyalog,csak nézelődjetek kicsit. illetve a legtöbb termelő ad el kis tételben is(kilózni nem szoktak,szal min 1 láda,baracki esetében mérettől függően 7-10kg ),akár egy ládával is,csak csere ládát vigyetek vagy táskát amibe belepakoljátok a cuccot. baracknál pl arra is kell figyelni h ne nyomorgasd meg hazáig :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.09. 09:47:16
Az összes ember akik foglalkoztak hobbiszerűen növénytermesztéssel (Zöldség) mindd azt mondta, hogy nem éri meg. Saját maguknak sem! Akkor éri meg, ha már nincs semmi dolgod a világban és azért csinálod, hogy ne őrülj bele a világ a faNTOMAszságaiba! Tehát deficittel, de a mentális egészséged megőrzése érdekében...
Ha ezt még esetleg megfejeled azzal, hogy a környezetedben szétosztogatod a felesleget, vagy uram bocsá' elviszed egy kis helyi piacra, ahol kb viccből eladod, az már ráadás. Nyilván megélni nem fog belőle senki, de... De nyugodtan cáfoljatok meg. Sosem csináltam. Ugyan vidéken nevelkedtem, de csak pár emlék maradt meg a nagyobb mutatványokból, mint kukorica aratás, ágyások ásása, cseresznye szedés...
Nekünk van kertünk, de az egész telek 670m2, ennek csak töredéke az, ahol termelni tudok, kb. 50nm2. Na erre tudok rakni pár ágyást, meg esetleg 1, max. 2 fát. Ebböl nagybani termelés nincs, csak saját felhasználásra. És az se sokféle zöldség-gyümölcs.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mert ha sárga, akkor az már leérett, ha őszi...
WEEEEEEEEEEHEHEHHEHEHEHEHHEEEEE
láttam olyan kamionsofőrtis,aki miután kiállt pihenőre,elővette a gépet és euro truck simulatorban folytatta :)
nyáron gyere ki a budapesti nagybanira,kapsz ingyen egy barackot :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.06. 08:47:12
Warning! Cargo bay open, shields are down!
És, hogy ne a levegőbe beszéljek...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.02.21. 16:44:26
Én az űrhajóimat is rózsaszínre festem.
Amúgy a mod-ok színvonala is csökkent. Tele van ilyen-olyan traktorral, a lényeg, hogy legyen 8 db hatalmas kereke, és rózsaszínűre is lehessen festeni. Vagy 1 millió literes pótkocsi. Csomó .xml kaparászás. Kevés színvonalas ötletes cucc van, de azért előfordul. Én megcsinálom magamnak ami kell, és amihez nem kell script. Sokszor elakadok. Van, hogy napokig rágódok valamin.
Azaz ,egy az egyben mod koppintás és átemelés....
A giants hozza a formáját.....
0 kreativitás új ötlet ,csak a koppintás régi modokból majd jó pénzért árulja...
Én most Stevie Riverbend Springs térképén játszom. Nagyon igényes. Itt-ott igazítottam rajta a saját igényeimnek megfelelően. A nagypapát pl. bezsuppoltam egy sufniba, mert idegesített, ahogyan állandóan nézett. Azután eszembe jutott, hogy miért ne vezethetné a kompot. Gondoltam beteszem a komp fülkéjébe, de még nem sikerült. Majd még mókolok rajta.
további infók a hivatalos oldalon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.06. 08:26:38
Sajnos nem állítható,mint annó a fs22ben az adjust work speed mod volt,csak simán kiveszi . a tempomattal persze továbbra is tudod szabályozni.
és sztem a segítőre sem hat,de nem emlékszem most hirtelen. nekem is bent van,de ritkán használom :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.31. 09:48:50
Létezik már olyan mód amitől a betakarítási sebesség nagyobb mint 10 km/h?
Amúgy foglalkozik itt valaki komolyabban moddingal? Itt arra gondolok, hogy aki nem ragadt le ott, hogy átírja a pótkocsi befogadóképességét. Nekem a triggerekkel van problémám.
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2025.01.30. 05:52:20