Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
találkoztam a mapon láthatatlan fallal is amiben elkadt a traki,illetve csinálta dead wood kivágás küldit is,könnyű mert láncfűrésszel is elég ha kivágod,nem kell a hozzáadott géppel szenvedni. na itt olyan volt,h a megadott körön kívül volt a kivágandó fa,illetve a deadwood belespawnolt egy élő fába,és csak úgy lehetett kivágni,ha először az élőt aztán a halottat,de rinyált hogy ajaj,ezt nem kellett volna,figyeljek a megjelölt fákra...hát kösz bmeg :D
birkáim vannak ismét,nem nő vissza a lerakott legelő sem,ha elfogy.
írtam nekik bugreportot,majd kezdenek vele valamit
ja és ha lesz üvegházatok,akkor csináljatok mellé egy nagyon kicsi rizsföldet,épp csak akkorát hgy a víz szállító pótkocsi beleférjen. ha elárasztod a földet ,ingyen van a víz,és ha beleállsz a póttal,akkor ingyen fel tudod tölteni vízzel,mintha a folyóból lopnád :D ugye kútról súlyos ezer eurók a feltöltések,szal ott nicns rezsicsökkentés :D
gondolom majd ezt is javítják,de jelen pillanatban az üvegház salival és így feltöltve nagyon jó pénzt hoz
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a villódzás is megvan még,van hogy a hó is beragad,meg furán sávosan tűnik el,egy 10 m sávban teljes map szélességben,aztán ha eltűnt rá 1 másodpercre a kövi sáv,aztán így tovább :D furi...nagyon várjuk a patchet,de ilyen amikor nem birja ki az ember,és első héten tolni kell :D
Egyébként most belefutottam az elsö bugba is, volt két megbízásom, egy köszedés meg egy betakarítás, egyiknél se számolta a teljesítést. Betakarítottam a teljes területet, de a számláló továbbra is 0%-on állt. Elvittem a terményt, leadtam, abból jött valami bevétel, csak emiatt lett +/- 0-ás a megbízás, egyébként buktam volna rajta. A két megbízás együtt hozott volna közel 30k-t, de mivel le kellett mondanom, így -1k-ban zártam. Más buggal még nem találkoztam eddig. Holnap folyt. köv. :)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Damage Control v1.0.0.0 FS25
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.11.20. 19:46:25
kezdem új pályát,ismét amcsi,előzőben csak teszteltem a dolgokat.
normal módban,az összes gép sok üzemórás,de fullos az állapota. mire learattam az meglévő földeket,felkultiztam,lime vetés permetezés,a challenger már megint tropára ment,miközben a nafta alig fogyott :D olyan mintha a kettő fel lenne cserélve,a naftának kéne fogynia ennyire annyi meló után,nem a traktornak :p
most a gyapotot tolom,azt 22ben keveset csináltam,szal most azon lesz a fókusz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
összeségében nem rossz,amit eddig tapasztaltam. de lehetne jobb is :p ja és van már pár használható életet könnyítő mod is,de várjuk még a nagy kedvenceket :P
sajnos nekem is villog az amcsi map,szal várom a patchet,ahogy az új dinamikus legelőkre is,mert nem nő vissza a cucc. vagy valamit benézek. ugye amekkora legelőt csinálsz,az eltart x állatot,azaz úgy értelmezem hogy a tél kivételével mindig rendelkezésre áll elég legelni való gaz. én a teheneket eladtam és birkákat vettem,mert annak elég a fű a max termeléshes,aztán azt vettem észre h a második évben nem nőtt újra a legelőn a gaz :p
rákeresve más is írta h nála is előfordult,
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 07:50:07
Érdeklődnék valaki megvásárolta esetleg a Farming Simulator 25: Collectors Edition verziót?
Telepítésnél vagy utána beállítható magyar nyelvűre a játék ?
Utoljára szerkesztette: Hefti, 2024.11.17. 16:03:55
én még tartom magam,de holnap lesz időm,esélyes hogy elcsábulok :P
Sokan felnyomják maxra (200%) az alábbiakat is:
-Resolution Scaling
-Resolution Scaling 3D
Ezeket érdemes 100%-on hagyni főleg az elsőt, mert ha felnyomod a jelenlegi felbontásnál is feljebb akar skálázni, de úgy sem fogod látni. Cserébe lerohad a VGA. Sőt, ha gyengébb gépen játszol akkor érdemes levenni 80%-ra és meg is szűnt a lag party.
Persze a Giants is hibás, méghozzá az ajánlott gépigényben. Oda illett volna írni, hogy medium-high settings. Ha ultrán akarod akkor egy 3070/3080 vagy 6700XT ajánlott legalább. Ha QHD vagy 4K akkor illik egy 3080Ti/4070/RX6800 is.
Eddig 8 spanomnak segítettem belőni és egyik sem panaszkodik már. Persze a térkép betöltésnél úgy is be fog akadni pár percig mert tölti a shadereket. Ez a motor egyik nagy hátránya. De egy gyors SSD-vel (ha lehet Dram cache-es legyen) még jobban csökkenthető.
reddit stb
Ráadásul a 22-ben 16x-os térképen vertem bele 2400 órát akadásmentesen.
Minden beállítás ultrán van. (Z790 lap, 13700K és RX6800XT, 32GB DDR4 B-die ram 4133-ra felhúzva.)
Se lag, se akadás és Freesync-el tud 90-130 fps között játszani.
Ez a játék, vagy bármelyik elődje SOHA SENKINEK SEMMILYEN ÖSSZEÁLLÍTÁSON NEM MENT "DÖCCENÉSMENTESEN" ÉS NEM IS FOG! :-)
Olvasgatom a fórumokat, Facebook csoportokat, hát vannak problémák bőven amit javítani kell, de ez nem lepett meg sajnos. Kíváncsi vagyok mennyire kapkodnak majd a javításokkal. Nagyon sok alapgép hiányzik amúgy ami benne volt a 22-ben is, de elvileg azért, mert még optimalizálniuk kell és utána szépen ki lesznek adva. Ez tűnt fel, hogy kevesebb gép van alapból.
A steam értékelésekből kiindulva nem sokat érő játék lett.
Majd ha min. fél áron lesz elgondolkodom a vételen addigra minden téren talán játszható lesz de ez legalább 1 év...
A preciziós gazdálkodást is kihagyták ahogy olvasom....
Totál optimalizálatlan mondjuk a 22 sem volt az igazi de használható volt.
Forever>***eta32***
1:11:30,tölt a visszapillantó tükör,akad
áll ki a szín alól akad,pár másodpercel később megy rá területre akad
ez pont az amibe belekattintottam amikor néztem,a többit nem néztem végig,szal lehet h utánna nem volt gond,de itt 1 percen belül több is

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.11.10. 14:20:36
Hát vegyesek az érzéseim,mert látom h vannak előre lépések,de így erős dlc szint kategória az egész,nem egy új játék...sajnos