Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy foglalkozik itt valaki komolyabban moddingal? Itt arra gondolok, hogy aki nem ragadt le ott, hogy átírja a pótkocsi befogadóképességét. Nekem a triggerekkel van problémám.
Utoljára szerkesztette: Schrödinger, 2025.01.30. 05:52:20
Hotfix 1.5.0.1 is currently rolling out on PC, fixing crashes and more.
Consoles are following soon after!
This may take a few hours. More info in the changelog below.
826MB
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az időre már nem emlékszem, de ezeknek is van egy ültetési időszakuk. Ez asszem annyit számított, hogy, ha korábban ültettem, mint kellett volna, akkor a növekedés csak az első "hivatalos" ültetési hónaptól számolódott. Mivel akkor is ültettem egy adagot, így együtt nőttek meg szép nagyra. Legalábbis mintha így lett volna. Rég ültettem, meg többszőr is, összefolynak egy kicsit a dolgok.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Melyik oldalról érdemes módokat letölteni a Farming Simulator 25-höz?
szal ha spórolós vagy ,érdemesebb magad szállítani,főleg h már kint van az autoload egy használható verziója,és szépen jönnek a 22 közkedvelt modjai is,super strenght,lumberjack...sőt a courseplay is készül,már van próbálható verzió abból is
én most kicsit pihentetem,addig javítgassák csak a bugokat,és most a courseplay a legvárósabb mod jelenleg :)
Az indítás után a már betöltött kezdő menü ablakban ajánlja a VGA driver frissítését amit "nem"-el lehet elutasítani.
A HD7870 valamikor 2012 táján debütált és kb 2021-ben szüntették meg a támogatását.
Nézegetem az új dolgokat, de az áruk igen jól elszaladt vagy csak én öregszem.
Mindenesetre megvárom a Nvidia 5000 szériát, na nem azért mert venni szeretnék csak remélhetőleg jó hatással lesz a piacra a régi vasak oldaláról nézve.
Biztos nagyon rossz lehet neki a "normális emberek" között.
Hogy hívják azt a betegséget amikor túl affektálja valaki a megnyilvánulását?
Elvileg visszább vették a követelményeket ha jól olvasom, holnap megpróbálok egy másolatot csinálni a játékról és update.
Akkor szerintem még várok egy darabig és lehet, hogy indítok egy új térképet a 22-ben. Eddig úgyis csak eggyel játszottam.
Bár ez a munkás dolog már nagyon vonzóvá teszi, mert jelenleg mindig leállítgatom őket kilépés előtt.
Érdemes FS22-ről most átváltani?
Anno a 15-ben tetszett az emelkedő a tanya és a kereskedés között, ott teszteltem a nagy Nyuszikat és az őszkerék módot, ha jól emlékszem :)
A biogázos híg és az olajretekre nem emlékeztem.
a paletta nem bővült,a 22ben is pont ennyi trágyázási lehetőség van :P meg a 19ben is :p
a gyomok ellen működik az ami a 22ben is,miszerint közvetlenül vetés után átmész a földön a permetezővel gyomírtóval,aztán abban a szezonban többet nem kell foglalkozni ezzel sem
azt még tesztelni kéne ilyenkor beüt e a 15 százalékos permetezés bünti,22ben nem volt ilyenkor
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.04. 07:06:31
https://www.farming-simulator.com/newsArticle.php?news_id=280
Ott azt írják, mielőtt a talajművelést elkezdenéd.
Egyre bővül a paletta, trágyázni is már 6 féle képen lehet.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2024.12.02. 21:48:41
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a játékban átjárhatóvá vagy nem rombolhatóvá tenni a közlekedési táblákat?
Mert láttam videósokat és náluk úgy működik!
Lehet én vagyok béna vagy nagyon vak de nem találtam ilyen opciót a beállításban!
Előre is köszönöm!
https://github.com/nopelt/FS25_D3D12_Error_Fix
bálázás: beállítod a munkagép szélességét annyira mint amekkora a kombájn vágóasztala volt amikor arattál. aztán így elvileg pont azon a nyomvonalon fog menni mint a kombájn,ergo elvileg így működik a bálázás
Minden más megbízástípus müködik, csak a gyomlálás nem.
Egyébként bálázáshoz nem lehet felvenni segítöt?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Akartam már új gépet,de eléggé elszaladtak az árak.
Majd holnap még kipróbálom az újra telepítést, majd a shaderfájlokat kimentem és megpróbálom felül írni a mostanit. Nem értek hozzá, de meglátjuk :)
HD7870 GHZ edition, sajna shader modelt felemelték 6-ra ez meg csak 5.1-es.
Az indokot nem értem, de ez van.
A poén, hogy tegnap és mai is játszottam gond nélkül, erre most meg már nem jó :D
Mindjárt töltötte is az 1.2-es patchet kb.9GB-ot ma meg ezt a 1.3-at kb 2GB-ot.
Az úgy volt, hogy a Faternak néztem egy kisrádiót a MediaMarkban mondom elnézek a PC-s részlegre is vettem egy dokkolót, hogy a régi winyokat átnézem és akkor ránéztem a PC-s játékokra és ott megláttam a farming simet.
Nem követtem már rég mi folyik az FS háza táján, de ez amolyan impulzív vásárlás volt, 15999Huf volt, adtak még egy FS feliratos gumi kulcstartót +MacDonPack + egy game server kódot 1 hónap +3 barát(ha jól értettem).
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.11.27. 21:11:35
A mentésnek a mappájában nincs amúgy valami file, amit ha törlök, megmarad a mentés, de "alaphelyzetbe" állítja?
hogy egyszerű e? jó mapot csinálni biztos nem egyszerű,találkoztam már sok olyan mappal,ahol a részletekre már nem volt kedv vagy idő,nem illeszkedtek az út textúrák stb...sok idővel és türelemmel biztos lehet jó mapot csinálni,van rá rakás példa a 22ben,de többszöröse az ami gagyi :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.22. 18:40:46