UDK - Unreal Development Kit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
5. De én direkt az fps-t néztem azért vettem észre. 😄
6. Hogy?😄
7. Öhömmm....xD
5. Én nem vettem észre sebesség csökkenést. <#conf>#conf>
6. United States XD Amúgy "Unreal Script" (ergo programkód).
7. Mass a szobádba! Megírtad a leckét? Rakj rendet a padláson! Nyírd le a füvet! xD
2. Igen. És így van megcsinálva
5. Igen, letenni sikerült, csak beállítgatni nem aközött a kismillió beállítás között. Most is szinte semmi változás de 20fps romlás van, szóval töröltem. :/
6. Apropo mi az az "US"? xD
7. Fater! xD
1. Oké, majd összeollózok beleõle valamit, ha tudok 😄
2. A Fény, Point Light Movable és a Phys_Inter'akármicsodára van állítva? Az Attach To Actor-nál jól raktad be a tergetet és az actort is?
4. Ez van. 😊
5. Ebla Eszpanyol? 😄 Bal Oldalt van egy ikon azzal lehet Volume-okat betenni (ráviszed az egeret kiírja). Arra rányomsz és megkeresed a post Process Volume-t. Jah arra figyelj hogy a piros kocka formájába teszi be (amivel a talajt meg egyebet is csinálod).
6. Persze hogy lehet. US-el 😄
7. Gyere, fiam! XD
textura
normal map
2. Attach To Actor al próbáltam, de nemsikerült, a fénypont mindíg ottmarad és ha a tárgy hozzá ér a fényforráshoz befagy és többet megnem lehet mozdítani.
4.fasza...
5.o.O
6.Valahogy tuti lehet msáképp, ez így túl komplikált.
7. Lehet? xD
2. Kismet Attach To Actor, vagy Set Position (esetleg mindkettõ 😄). Csináltam felvehetõ lámpát és fáklyát is a játékomban, majd megnézem pontosan hogy kell.
3. Lásd 2.
4. Kismetben Cinematic módba kell tenned a karaktert. Elõnye: Nincs mindenféle cuccos ami kilóg. Hátránya: csak interakciókat tudsz utána kezelni. Külön a physgun-t amennyire tudom csak US-el lehet beletenni. Arról meg ne engem kérdezz 😄
5. PostProcess Volume-ot teszel a pálya köré, majd Actor Properties -ben állítod ezeket az értékeket.
6. Szerintem Kismet, Matinee-ban megcsinálod a vibrálást, Loop-ba teszed. Bár kézileg a véletlenszerû vibrálást megcsinálni szép meló 😊
7.* Apád ne legyek? XD
*US, US, US mindegyikre a válasz. Sok sikert a leprogramozáshoz! 😄
De akkor pár kéréés, meg is számozom így könnyebb nyomonkövetni.😄
2. Nemsikerült összekötnöm egy tárgyat fénypontal úgy, hogy a fénypont kövesse a tárgyat. Ezt jólenne megtudni hogyan kell.
3. Sikerült a karakterhez csatolni egy fénypontot így "flashlight" efektet kaptam, de megpróbálok egy lámpát is akkor a fénypont már ottmarad. Ez is érdekelni.
4. Még mindíg ott van az a kurcsa kéz a karakternél ha a default inventory-t kinyomom. Viszont az a cuccos kell amivel megfoghatom a dolgokat. 😄
5. Valami képi efektek is jól jönnének, pl motion blur, deph of field...
6. Meg olyan fákja szerû vibrálás és apró mozgás a fénynél.
7. A karakter külsejét hogy változtathatnám meg? + a karakter mozgásának sebességét lehet szabályozni? + a kamera mozgását?
Na jó egyenlõre ennyit írok. Csoda lenne ha mindre tudnád a választ. 😄 De remélem néhányra.
Veszíteni nem vesztesz vele semmit. Én ha tudok segítek.
Talán a tutoriál anyagok között.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valami ötlet?
Valamint szerintem rakj 1-2 keresztgerendát a mennyezetre (már ha ez nem csak egy teszt szoba), valami festményt/pajzsot a falra és teljesen jó is lesz 😄
Meg persze az ablakba egész Anglia látképét <#idiota>#idiota>
Két masszív fényforrás is van és - ki lehet próbálni - ezek mellett sokkal fényesebb egy ekkora helyiség.

Ennél meg akárhányszor akármilyen tüzet csinálhatsz.
Helyetted nem tudom elkészíteni a játékot. Én is a YouTube-os videó alapján csináltam a tüzed, aztán kicsit átformáltam és beillesztettem a játékba. Ennyi, mást te se nagyon tudsz csinálni.
Vagy ha igen akkor szólj! 😄
A játékokhoz ott van a rakás asset, de nem azért készültek, hogy te majd még mi mindent összerakj vele, hanem egyszerûe mert a játékban fel lett használva.
UT3-as, GoW-os assetek közt azért nem találsz esetleg olyat, mert a készítõk se használták.
Az UDK viszont egy különálló ingyenes fejlesztõi környezet, az, hogy pár assetet kiemeltek már elkészült játékaikból az csak plussz extra, példák neked, hogy megnézhesd, de elsõsorban nem azért, hogy azokból építs fel egy egész játékot.
Persze megteheted, ha nem kell neked több, de mint a példa is mutatja kell, hát készítsd el!
Az UDK nem egy pár klikk és kész a játék "game creator", hanem egy játékmotornak az ingyenes, korlátozott (nincs forráskód, ilyesmi) fejlesztõi környezete.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2. A Crysis egy játék és nem különálló development kit, vagyis a játékban lévõ assetek elérhetõek. Ha UT3-at modolsz, akkor meg van egy rakás azokhoz a mapokhoz használt asset.
(\__/) ( X.x) ( } . { )