Haven(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább ne linkeld ide

nem volt egy erős nyitás ez most, de érdekes lenne ha végig ilyen lenne az évad - bár az utolsó (béna) jelenetből ítélve nem ez várható
Egy kis érdekesség a Haven Facebook-oldalán: "Haven Origins"- 1. rész
Haven Origins
A szezonnyitó epizód ELŐZETESE
Utoljára szerkesztette: didgeridoo, 2014.09.09. 01:08:14
Narxis
Tyű. Ez jó lesz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
2014-Sep-11 Haven 05x01 See No Evil
2014-Sep-18 Haven 05x02 Speak No Evil
2014-Sep-25 Haven 05x03 Spotlight

[merlinw.org]

Narxis
úúú ez nagyon jó lesz!!!

http://www.youtube.com/embed/PVC4jfbxJW8
Narxis
Most akkor nem tom, hogy sírjak vagy örüljek... :S

"Haven 5. évad berendelve. 26 részes lesz. Aki ismeri a Syfy-t, az tudja, hogy ez 2*13 rész lesz két év alatt, csak így spórolnak."
Narxis
Az még messze van.

Érdekesség- hátha olvasunk valami kedvezõt a következõ évadról:

Haven a Twitteren
Narxis
Én örülnék ha darkosabb irányba menne a klöv. évad, brutálisabb, idegõrlõbb részekkel és Nathan karakterének a szenvedésével ezáltal fejlõdhetne a karaktere és Audrey-val való kapcsolata. Sõt egy kínzás jelenetet is betennék, legyen Audrey igazi badass és sokkal gonoszabb mint William.

Csak nem!!! Bár képesek- már több sorozatomat kaszálták el a lehetõ legrosszabb "befejezéssel", a lehetõ legrosszabb pillanatban (pl. Heroes, No Ordinary Family, Alphas, stb.). Mindegyikben ott volt a kérdõjel, hogy folytatni lehessen a történetet. Erre kivégezték mindet. Remélhetõleg most nem lépik meg ezt a szemét húzást, hanem inkább folytatják a sorozatot.

Nem mellesleg a kölyök eltûnt még az elõzõ évad végén. Vele is kellene még valami értelmeset kezdeni. Lucas Bryantnek azért egyéb ötletei is lennének:

http://www.youtube.com/v/Uv2KlZvwEGg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
szívás lenne ha ezzel érne véget az egész
Narxis
Azannyát ez komoly volt!

Ennyi.
Igen, ez is nagyon jó rész volt! A következõ rész elõzetese pedig elég durva dolgokat ígér a következõ részre, azaz a szezon-fináléra! <#boxer>
Jaja, az lesz a finálé! Megyek és letöltöm én is!
Narxis
Hoppá, ez kis jó rész volt, köv. rész finálé?

ÜDv! Biztos ugyanaz lesz a csavar, mint a Hancock moziban; õk az istenpár -a férfinél van a szellemi tudás a nõnél meg az érzelmi (szeretet), és csak szórakoztatják magukat a 'tudatlansággal'.
Narxis
El se tudom képzelni!!!!

Hogy ebbõl mi lesz a következõ részben (2 hét múlva)... Meg utána, a szezonfináléban!!!
úgy látom idén a szokásostól is több marhaságot szedtek elõ az írók :D de jó vot azért
Na majd kiderül egyszer... Ezenkívül a "kölyök" is eltûnt a szemünk elõl: ha ebben a világban van, neki vége, ha odaát van, akkor meg "mivan" <#nyes>
Narxis
Szerintem õk egy másik dimenzió lényei vagy esetleg emberek voltak akik elõször kaptak trouble-t.

Ki ez a nõ? + Audrey-val egyetemben ki az ördögök ezek a lények, akik mind a másik világból jöttek? Mióta tart már a büntetés... Stb.
Narxis
Szerintem elõbújik majd a gonosz személyisége.

Kíváncsi vagyok, milyen irányba indul Audrey karaktere a most kapott és részben már ismert infók hatására... Szaporodik a sunnyogások száma... Elõször Lexie-ként rejtõzködött, most meg ez...
Narxis
Ez nagyon szuper volt, egyik legjobb sorozat a világon ez!<#eljen><#eljen><#eljen>

Szuper! Az alternatív Vince, Dave, és fõleg Nathan (is)óriási volt! Meg William, meg a fõszál, meg ez az egész, cliffhangerestõl, meg mindenestõl...! <#eljen><#eljen><#eljen>
Narxis
Bízzunk benne...

Reméljük, náluk (Audrey-éknál)marad, és majd jóra használják...
de mi lett azzal a kaviccsal ami a doktornõnél volt?
Narxis
Ez elképesztõ rész volt hölgyeim és uraim!

Jesszus, ezek ma is kitettek magukért! William... Alig várom, hogy többet tudhassak meg ezekrõl a figurákról!
Narxis
http://www.youtube.com/v/cdydiudcrZk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
Jaja, epic lett ez az évad eddig.

Beköszöntött számukra a nem túl rózsás új világ, amitõl izgalmasabb lesz a sorozat, mint valaha! Most nagyon cifra helyzet állt elõ... Készítem is a pelenkámat, mert ultra pampers lesz, ami ránk vár! <#vigyor1> <#boxer><#vigyor1>
Narxis
Bezony, ez nagyon jó volt! Drukkoltam nekik, hogy összejöjjenek, a 2 pár. :D

Gyerekek, ez elképesztõ volt... Alig várom a folytatást!
Narxis
Jaja, köv. rész már errõl fog szólni.

Az elõzetest elnézve, a következõ részben ki is robban a botrány emiatt!
grebber
Igaz ezért sorozat meg mindent meg kell a 30. évad is meg stb ,de elég okádék,hogy meg akarják állítani a bajokat és részenként vagy 5-en meghalnak amikor csak 1 ember életébe kerülne "vagy sem" a megállítása.
A szerelemnek persze mindent lehet ha az egész bolygó lenne veszélyben akkor se lõnék le a tagot.

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Akkor Audrey-nak szüksége lesz minden erejére...

Fúúúúú, mi van akkor, ha ez a 2 tag a puszta jelenlétével még a rossznál is rosszabb irányba befolyásolja a "bajokat"? Valahogy úgy, ahogyan Audrey puszta jelenléte ebben a világban éltere kelti az átkot...
Narxis
Nagyon jó rész volt, rejtélyek sora.

Ráadásul beindult egy újabb szál a 2 rejtélyes fickóval. Már várom, hogy kiderüljön, mire képesek. <#vigyor1><#vigyor1>
Egy újabb kiváló rész... A Crocker-szálban bekövetkezett az az együttállás, amitõl féltem.
Narxis
Ez brutál volt gyerekek!