Haven(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, van egy ilyen érzésem, bár kinézetre inkább Samuel... De hát mindig kell egy jó kis ellenség. Jól megszabadultak egy elhasználódott karaktertõl, aki végül jó útra tért.
akkor most kapunk itt is egy sylart?
A vége... <#sir> Jól beindult a Crocker-szál...
Narxis
<#wow1>

Tényleg már fent van eztv-n és kickass-en is. Ennyit még sose késtek pedig. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Újabban késnek a videók... Ez az új rész, belenéztem! :-)
Narxis
Sehol máshol nincs, pl. eztv-n se szóval sztem biztos.

Narxis
Ma nincs Haven hogy rohadjanak meg!!!

WTF????
Narxis
Uramatyám, a vége! Ezt én se vártam. :D yeeee

Jesszusom, a vége!
Narxis
:O

De akkor meg kellett volna ölnie Nathan-t. Kb. sakk-matt helyzet lett volna ott a seggükben a Guard-dal.

engem meglepett. pont arra számítottam hogy visszatér a régi személyisége. szóval így pozitív nekem
Igen, erre számítottam én is: nem is lehetne másként. Kíváncsi vagyok, visszakapjuk-e valaha, akit vártak. Kíváncsi vagyok, hogy mit kezd majd magával... Mi pótolja majd azt a helyet, ahol eddig volt. Érdekes lesz ez a szál is.
Narxis
Csak nekem nem volt meglepõ a vége? Valahogy annyira evidens volt...

Szuper.
Ez a Jordan kezdett egyre idegesítõbbé válni ezzel a végtelen eldarkosodással (az elõzõ részben- helyettem is -jól haza is küldték a sunyiba), de most végre az emberibb arcát is megmutatta pár pillanatra.
A sunnyogások után Duke is "lebukott" végre Jennifer elõtt. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl a bátyó-, és Duke-féle, elõdeiktõl öröklött szálból a jelenlegi Crocker-családban. Meg persze a Fõhõsnõre is, de ez már végképp spoileres lenne, így aztán nem is térek ki rá.
Narxis
jaja, egyre jobban

Yesssss. Haladunk-haladunk.
Narxis
Jaja, a 4. évad elsõ 2 része eddig príma volt. :D

Hát a sorozat: jó lesz ez így. jól mennek a dolgok<#nyes><#nyes><#nyes>
Ki fordítja most a 4. évadot?
Narxis
Mi good? :D

http://www.youtube.com/v/xi_3v-FpKFg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Narxis
50-50%<#nyes>

*miért eddig volt? <#idiota>
Narxis
<#wow1>

akkor már semmi esély arra, hogy becserkésszem<#shakehead>

Emily közben anyuka lett, gondolom még az látszik rajta
Narxis
Ez remek évadnyitó volt gyerekek! Audrey nem hízott meg egy kicsit? :D

jó ez a Jennifer :)
Narxis
omg észre se vettem, hogy már szeptember 13 van!!! váááá megyek és töltöm ezerrel :D

Jó lesz ez...
MerlinW
2013-Sep-13 Haven 04x01 Fallout
2013-Sep-20 Haven 04x02 Survivors
2013-Sep-27 Haven 04x03 Bad Blood

[merlinw.org]

Narxis
0:50-ig ismétlés am. klassz lesz.

http://www.youtube.com/v/lBMEZiRpAmE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Egyetértek veled, egyre jobb, egyre összetettebbek a karakterek, sokat fejlõdtek, változtak. Én megnéztem még egyszer az egészet, mert sok részlet másodszorra állt össze. tetszik, hogy a misztikus fõ szál mellett ott van egy szerelmi háromszög, ami szorosan összefügg vele. Ami valószínûleg az egésznek a kulcsa lesz, pl. nem hiszem, hogy eddig az "aktuális Crocker" szerelmes lett volna Sarah/Lucy/akárkibe. Nekem pl. fura Nathan elleségessége Duke-kal szemben, persze féltékeny is lehet, de akkor is, pl. amikor Duke lemászott a tengerbe zuhant kocsihoz a nõért - de mikor meghalt a Fõnök, Duke ment segíteni a temetésben. nekem az is fura, hogy Nathan és Jordan között mi is volt - ha szereti, akkor mi is van Audrey-val, ha nem, akkor meg kihasználta az érzéseit, ami megint nem túl szimpi. Ugyanakkor eleve elrendeltnek tûnik Nathan és Audrey szerelme, szóval... Na jó, én Duke párti vagyok, de abban nem vagyok biztos, hogy õt kell-e választabia Audrey-nak, de ettõl függetlenül nekem õ a szimpatikusabb és emberikk karakter,
Bizakodó vagyok, mert nagyon feljött ez a sorozat. Eleinte elég félreérthetõ és limonádés hatást keltõ volt, de ez az érzés a második évadtól kezdve igen erõsen eloszlóban van. Persze így visszanézve a legelsõ részeket már több értelmet kapnak a dolgok, csak elég lassan bontakozott ki az a szál, ami most viszont igen erõsen megszaladt.

#171 Hála a jó égnek nem értem (nem nagyon akarom érteni), de ez így van jól, mert vargabetûkkel is beszivároghat még ez-az az eredeti mûbõl. De szeretnék inkább érintetlen maradni regény ügyben, hogy minden nagyot üssön a sorozatban. :-))))
Igazából abból a novellából ezzel a történettel kapcsolatban semmisem derül ki, sõt még az sem, ki ölte meg a Colorado Kölyköt. (Ami még a filmbõl se derült ki számomra egyértelmûen, mert ott volt az emberek halálát látó lány, aki a tetkós kezet látta james-nél, viszont ilyenje Lucynak nem volt, aki pedig ARla szerint gyilkolt... ). Egyébként én sem bánom ha nem derül ki belõle semmi, csak abban bízom, hogy a készítõk normálisan folytatják/fejezik be. Bizakodjunk:)
"Stephen King The Colorado Kid címû regényébõl készült sorozat"
Ha nem derül ki belõle semmi, annál jobb, mert legalább nem lesz elõre lelõhetõ a poén :-)
Mire gondolsz irodalmi alapként? A Colorado Kid-es novellát olvastam, de abbõl nem derül ki semmi.
#155-ig írtam ide rendületlenül, aztán most elfogytak a részek egy idõre, de éppen a meglepetésvárás miatt nem szeretném most túlkombinálni a folytatást. :-)

Talán a finálét megnézve az tûnik nagyon érdekes kérdésnek, hogy miféle lény ez az Audrey és mikor, miért kapta a büntetését? Mivel van irodalmi alapja a sorozatnak, ezt megtudhatnám, de nem teszem, mert szeretném, ha végig izgalmas maradna számomra a sorozat. Ugyanezt a titokzatosságot kívánom másnak is :-))))
hozzászólok.
engem is érdekel hogyan folytatódik, de az még messze van, és addig van más (jobb) is
Végre még valaki hozzászólt:) én is nagyon várom már a folytatást, nem lennék meglepve, ha meglepnének minket:)
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a folytatás, de most kicsit pihentetem a kombinálókészségemet v:-=
Jól elbeszélgetünt itt ketten, más nem nézi ezt a sorozatot?
Szerintem Duke (nemcsak a szerelmi háromszögben, hanem az egész sorozatban) egyre nagyobb szerepet kap, egyre többet szerepel. Remélem, a készítõk meglepnek minket, valahogy mind a két megoldás tûnhet egyértelmûnek, szóval bármi lehet még...
Narxis
Majd kiderül, de eddig Duke eléggé másodhegedûsnek tûnt. :)

És ha Duke-kal kellene lennie valójában? Na jó, nem akarok kötekedni, nem biztos, hogy egyezik az ízlésem Audrey-éval:)
Narxis
Neeeem, az nem lehet, õk egymásnak lettek teremtve! :)

És mi van, ha Nathan a folyamatos rossz választás? :)