Haven(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg már fent van eztv-n és kickass-en is. Ennyit még sose késtek pedig. :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De akkor meg kellett volna ölnie Nathan-t. Kb. sakk-matt helyzet lett volna ott a seggükben a Guard-dal.
A sunnyogások után Duke is "lebukott" végre Jennifer elõtt. Kíváncsi vagyok, mi lesz ebbõl a bátyó-, és Duke-féle, elõdeiktõl öröklött szálból a jelenlegi Crocker-családban. Meg persze a Fõhõsnõre is, de ez már végképp spoileres lenne, így aztán nem is térek ki rá.
akkor már semmi esély arra, hogy becserkésszem<#shakehead>#shakehead>
2013-Sep-20 Haven 04x02 Survivors
2013-Sep-27 Haven 04x03 Bad Blood
[merlinw.org]
#171 Hála a jó égnek nem értem (nem nagyon akarom érteni), de ez így van jól, mert vargabetûkkel is beszivároghat még ez-az az eredeti mûbõl. De szeretnék inkább érintetlen maradni regény ügyben, hogy minden nagyot üssön a sorozatban. :-))))
Ha nem derül ki belõle semmi, annál jobb, mert legalább nem lesz elõre lelõhetõ a poén :-)
Talán a finálét megnézve az tûnik nagyon érdekes kérdésnek, hogy miféle lény ez az Audrey és mikor, miért kapta a büntetését? Mivel van irodalmi alapja a sorozatnak, ezt megtudhatnám, de nem teszem, mert szeretném, ha végig izgalmas maradna számomra a sorozat. Ugyanezt a titokzatosságot kívánom másnak is :-))))
engem is érdekel hogyan folytatódik, de az még messze van, és addig van más (jobb) is
Szerintem Duke (nemcsak a szerelmi háromszögben, hanem az egész sorozatban) egyre nagyobb szerepet kap, egyre többet szerepel. Remélem, a készítõk meglepnek minket, valahogy mind a két megoldás tûnhet egyértelmûnek, szóval bármi lehet még...