Szélsõséges világegyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://beszelgetes.com/
Gondolom itt a tudósok a valószínûséget vették alapul, hiszen a naprendszer azért nincs teljesen feltérképezve. Pl az Oort-felhõben számtalan objektum felénk veheti az útját.
http://beszelgetes.com/
Ugyanígy a távolabbi pályákon is történhet változás.
Mert bármely pillanatban megtörténhet. A Földet veszélyeztetõ obejektumok csupán tizedét mérték be a tudósok.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Remélem hogy azért lesz újjítás, vagy második éved féle, mert láttam hogy ez nem számít elsõnek.
Mindjárt megnézem!
Viszont a DaVinci Learningen vannak olyan ismeretterjesztõk, ahol 30 percben több infót közölnek, mint ezeken az amerikai natgeo és társain 1óra alatt. A probléma csak az, h délelõtt sok a gyerekmûsor.
Ami még jó az a Mindennapi Tudomány.
azt nem értem, h fénysebességnél az idõ megáll, de egy feketelyukban, aminek a közepe jóval gyorsabban forog a fénysebességnél, mi az idõ hányadosa? :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
púúúúú
ezek olyan dolgok amiket talán emberi ész fel sem tud fogni, csak kell egy magyarázat nekünk, hogy tudjuk hova rakni a körülöttünk lévõ világot. mindenkornak megvoltak a saját nézetei a világegyetemrõl, amiket akkor teljesen elfogadottnak és igaznak hittek.
Csak gondoltam megjegyzem.
Lehet, hogy ez az igaz, de valahogy szar, hogy mindenbõl meg van egy általános hit/tévhit, amit erõteljesen nyomnak a könyvekben és a médiában, ahelyett, hogy azt mondanák, hogy "hát vazze nem tudjuk, itt van 3 elmélet:". A villámlás kialakulásának módját se tudják még mindig, hiába van pár jó elmélet rá.
púúúúú
A neutroncsillag is egy érdekes dolog. 1 cm3, Mount Everest tömegû. Az milyen durva.
2010. augusztus 3. kedd 15:00 Szélsõséges világegyetem: Ütközési pályán
2010. augusztus 7. szombat 11:00 Szélsõséges világegyetem: Szuper méretek
2010. augusztus 7. szombat 13:00 Szélsõséges világegyetem: Ütközési pályán
National Geographic HD 2010. augusztus 8. vasárnap 20:00 Szélsõséges világegyetem: Legyõzni a végsõ határokat
National Geographic HD 2010. augusztus 8. vasárnap 20:55 Szélsõséges világegyetem: Kirobbanó erõk
National Geographic HD 2010. augusztus 8. vasárnap 22:35 Szélsõséges világegyetem: Legyõzni a végsõ határokat
National Geographic HD 2010. augusztus 8. vasárnap 23:25 Szélsõséges világegyetem: Kirobbanó erõk
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 01:05 Szélsõséges világegyetem: Legyõzni a végsõ határokat
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 01:55 Szélsõséges világegyetem: Kirobbanó erõk
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 05:15 Szélsõséges világegyetem: Legyõzni a végsõ határokat
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 06:05 Szélsõséges világegyetem: Kirobbanó erõk
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 08:15 Szélsõséges világegyetem: Legyõzni a végsõ határokat
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 09:05 Szélsõséges világegyetem: Kirobbanó erõk
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 14:05 Szélsõséges világegyetem: Legyõzni a végsõ határokat
National Geographic HD 2010. augusztus 9. hétfõ 14:55 Szélsõséges világegyetem: Kirobbanó erõk
2010. augusztus 10. kedd 01:00 Szélsõséges világegyetem: Ûrviharok
2010. augusztus 10. kedd 04:00 Szélsõséges világegyetem: Ûrviharok
2010. augusztus 10. kedd 10:00 Szélsõséges világegyetem: Ûrviharok
2010. augusztus 10. kedd 15:00 Szélsõséges világegyetem: Ûrviharok
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ma leadják a tegnapit, 3 kor.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu