Samsung Wave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ezt teszem, a 3G ikon ugyanúgy kint van a térerö mellett, mint elötte, annyi, h kiírja a böngészö, h nem tud kapcsolódni.
Barnabyka
Beállítások-->Kapcsolatok-->Csomagkapcsolat használatot kapcsold ki ( "Csomagkapcs.haszn." után ne világítson a pötty)

Sziasztok!
Hogyan lehet ezen a készüléken, hogy ne 3G hálózaton legyen?
A beállítások/hálózat menüpont alatt nem találtam.

Köszi a választ elöre is.
Tetsuo
Na, baratnom vett egy HTC Desire-t, ugyhogy a kerdes el lett dontve.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Japep

Igen, természetesen mindenhonnan kilép nekem is, csak igen, fut tovább a háttérben. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Persze
A középsõ gombbal mindenhonan ki kellene lépnie, az más kérdés hogy fut a hátérbe.
Japep

Ha pl belépek a saját fájlokba, akkor onnan a menübe vissza a menügombbal tudok (a rombusszal). De ha pl belépek a jegyzetekbe és onnan akarok visszalépni a menübe (persze a jegyzetek bezárásával) akkor csak úgy tudom, hogy a hívás vége gombbal kilépek az asztalra és onnan be a menübe?
Nekem így sikerül... így lehet csak? :D

És a saját fiókokban szerettem volna egy fiókot létrehozni a mobilkövetés miatt - itt regelni kell egy e-mailt. Jó pl egy @t-online.hu-s e-mail címmel is? Mert nekem nem engedte, hibát ír ki bármikor próbálom.
Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Örülök, hogy mûködik neked is, szívesen (:

Én le akartam tölteni egy klienst, azért kellett a típus.

Japep

Kipróbáltam tegnap, igaz csak azonnalit sikerült írni, mert senki sem volt éppen fent, de megkapta a címzett. :)
Semmi különös, wi-fivel léptem fel, beírtam a címet (ugye ebuddy.com), bejelentkeztem, kellett vagy 5 sec hogy lehozza a partnerek listáját, aztán ment minden rendesen.
Nekem a telefon típusát sem kellett kiválasztani. Köszi. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Sajnos nem emlékszem, de ott egy touchsreen-es teló én így most azt javasolnám(fogalmam sincs, hogy azt választottam-e). Elvégre annyi a lényege, hogy tapizós felület legyen a többi meg úgyis mûködni fog ha már samsungokra van ez optimizálva (:

Japep

És azt nem lehet megtudni, hogy mire böktél? :) Melyik telefon hasonló?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
tudom, már rémlik nekem is ez a kiválasztósdi, én is valami hasonlót választottam és lám szerencsére mûködik, egy próbát megér sztem vagy akár többet is veszíteni nem lehet vele (:

De hogyan? Ha én felmegyek, akkor kiválasztom a samsungot, és a típusok között nincs ott az S8500.

Japep

Köszi. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
már válaszoltak az ebuddyval, de ezzel a nimbuzzal persze, egyszerre msn, google talk, stb. egyszerre lehetsz bejelentkezve:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Barnabyka
Igen..Wave-en (:

Wave-en csináltad ezt? Mert a wave nincs a listában az ebuddy oldalán.

Japep

Ja, ez nekem is beugrott, csak nem tudtam, telefonon mûködik-e... de akkor még ez a legegyszerûbb... :) Majd megpróbálom holnap szerintem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
AZ ebuddy nem jó?.. felmész web'n'walk-al vagy amilyen böngészõt használsz az internetre rámész az ebuddy oldalára és ott ahogy lépsz befele vagy már nem emlékszem pontosan, hogy volt a telóra automatikusan letöltõdik az ebuddy program(nekem a játékok mappába tette be).. és onnantól kezdve megvan az msn-ed és ez szerintem elég jó cucc ?O

Persze
Msn-t a telefonodra a parlingo progival tudod elérni, ez is javas, egy probát megérhet.
Japep

Köszi. :)
És ezzel lehetséges, hogy valaki olyannal tudjak beszélni, aki msn-t használ? Vagy csak az álmaimban? :S :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
itt van (ingyenes), de szerintem wave-re vannak ennél jobbak is, csak ezt ismertem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Japep

Köszi. Az letölthetõ az Apps-ról ingyenesen?
Amúgy sokaknak látom msn-en, hogy "mobilról bejelentkezve" - ezt én nem érhetem el valahogyan?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
a nimbuzz egy kisebb javás

Japep

Amúgy van a telefonra valami beszélõ program (mint pl. a Windows Live Messenger - jó, gondolom pont ez nincs meg, de valami hasonló)?
Mert jól jönne... az egyetemen van wi-fi, és emiatt gondoltam rá.
Köszi elõre is. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sz4bolcs
Jó, sikerült. Nálam egy e-mail widgeten keresztül lehet beállítani a push indítást, az email fiókoknál nincs ilyen opció.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nemtom akkor a tiéd miben más :S

sz4bolcs
ja, és nincs ott fölötte az a kis fogaskerék..

sz4bolcs
Ezt látom az exchange beállításoknál:

Aquir
meg a *#0*#

Én se tudtam hogy van ilyen :D

Barnabyka
Úú ez tetszik, én ilyen funkciójáról nem is tudtam a telefonnak (=

Japep

Arra gondolsz, amikor lefényképezed amit éppen látsz?
Akkor a billentyûzár be/ki gomb + menügomb egyszerre, hosszan. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sz4bolcs
hogy tudok screen kamerát használni? csinálnék képet a menürõl...

sz4bolcs
nekem nincs itt ilyen fogaskerék (1.2 bada)
A beállításoknál ilyenek vannak, hogy:
emailek szinkronizálása: mind/elmúlt egy nap/elmúlt 3 nap... elmúlt egy hónap
és alul egy ilyen: Levelezési mappák push szolgáltatás -ott ki lehet pipálni a bejövõ postát, meg elküldöttet, meg kukát...

Saját fiókok / rámész az exchange activesync fiókra / ott a fogaskerékre, és ott be tudod állítani az ütemezést.

sz4bolcs
Én ezt nem találtam: "Ezután a fiók beállításaiban be tudod állítani a szinkronizáció ütemezést, ezt állítsd push-ra, és így mûködni fog."

De mûködik, én is wifivel használom. Ezeknek a funkcióknak a szempontjából tökmindegy, hogy hogy éred el a netet.

sz4bolcs
És ez wifivel nem mûködik, csak ilyen csomagkapcsolásos szarral?

sz4bolcs
ty

Bemész a saját fiókokba, és ott csinálsz egy Exchange ActiveSync fiókot. Az adatokat értelemszerûen meg kell adni, tartománynak semmit. Következõ lapon a szerver m.google.com (SSL-t pipáld be). Ezután a fiók beállításaiban be tudod állítani a szinkronizáció ütemezést, ezt állítsd push-ra, és így mûködni fog.

Facebookkal és más e-mail címmel még nem próbáltam, szóval azt egyelõre nem tudom hogy kell.

sz4bolcs
Ha megtalálod a megoldást, légyszi írd le, mert engem is érdekel ez a gmail-es automatikus letõltés.

lac coo
Ja, értem ! <#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Japep

Az volt a gond, hogy nem navigáció megjelenítési módban voltál. Ezt nem a beállításoknál lehet beállítani, hanem a hajókormányra kell bökni, és utána követni fogja a nyilat. (képen mellékeltem)

És igen, így már jó. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tetsuo
LOL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Aquir
Egy vagy több probléma kiküszöbölésének a metódusa:)

lac coo
És mi a megoldás? :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hol lehet beállítani, hogy az emaileket folyamatosan ellenõrizze? Tehát ha kapok egy emailt, akkor csak rezegjen a telefon és ne kelljen nekem külön lecsekkolni? Egyszer megtaláltam, de most nem találom. UGyanez a kérdés lenne a facebookra, stb.... (bár nem használom a natív facebook klienst, de most gondolkozok mobilneten, és akkor nem lenne rossz).

Valamint egy kérdés a mobilnettel rendelkezõknek: mennyi adatforgalmat használtok el átlagosan? Ha én csak napi 1-2 emailt, 1-2 oldalt szeretnék megnézni, akkor kb hány mega lenne?

Japep

Kaptam egy választ máshol, remélem jó lesz, majd kipróbálom.
Bocs, hogy ennyit kérdezõsködök... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB