Samsung Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet ezen a készüléken, hogy ne 3G hálózaton legyen?
A beállítások/hálózat menüpont alatt nem találtam.
Köszi a választ elöre is.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Igen, természetesen mindenhonnan kilép nekem is, csak igen, fut tovább a háttérben. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha pl belépek a saját fájlokba, akkor onnan a menübe vissza a menügombbal tudok (a rombusszal). De ha pl belépek a jegyzetekbe és onnan akarok visszalépni a menübe (persze a jegyzetek bezárásával) akkor csak úgy tudom, hogy a hívás vége gombbal kilépek az asztalra és onnan be a menübe?
Nekem így sikerül... így lehet csak? :D
És a saját fiókokban szerettem volna egy fiókot létrehozni a mobilkövetés miatt - itt regelni kell egy e-mailt. Jó pl egy @t-online.hu-s e-mail címmel is? Mert nekem nem engedte, hibát ír ki bármikor próbálom.
Köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kipróbáltam tegnap, igaz csak azonnalit sikerült írni, mert senki sem volt éppen fent, de megkapta a címzett. :)
Semmi különös, wi-fivel léptem fel, beírtam a címet (ugye ebuddy.com), bejelentkeztem, kellett vagy 5 sec hogy lehozza a partnerek listáját, aztán ment minden rendesen.
Nekem a telefon típusát sem kellett kiválasztani. Köszi. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És azt nem lehet megtudni, hogy mire böktél? :) Melyik telefon hasonló?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ja, ez nekem is beugrott, csak nem tudtam, telefonon mûködik-e... de akkor még ez a legegyszerûbb... :) Majd megpróbálom holnap szerintem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi. :)
És ezzel lehetséges, hogy valaki olyannal tudjak beszélni, aki msn-t használ? Vagy csak az álmaimban? :S :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Köszi. Az letölthetõ az Apps-ról ingyenesen?
Amúgy sokaknak látom msn-en, hogy "mobilról bejelentkezve" - ezt én nem érhetem el valahogyan?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Amúgy van a telefonra valami beszélõ program (mint pl. a Windows Live Messenger - jó, gondolom pont ez nincs meg, de valami hasonló)?
Mert jól jönne... az egyetemen van wi-fi, és emiatt gondoltam rá.
Köszi elõre is. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Arra gondolsz, amikor lefényképezed amit éppen látsz?
Akkor a billentyûzár be/ki gomb + menügomb egyszerre, hosszan. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A beállításoknál ilyenek vannak, hogy:
emailek szinkronizálása: mind/elmúlt egy nap/elmúlt 3 nap... elmúlt egy hónap
és alul egy ilyen: Levelezési mappák push szolgáltatás -ott ki lehet pipálni a bejövõ postát, meg elküldöttet, meg kukát...
Facebookkal és más e-mail címmel még nem próbáltam, szóval azt egyelõre nem tudom hogy kell.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az volt a gond, hogy nem navigáció megjelenítési módban voltál. Ezt nem a beállításoknál lehet beállítani, hanem a hajókormányra kell bökni, és utána követni fogja a nyilat. (képen mellékeltem)
És igen, így már jó. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valamint egy kérdés a mobilnettel rendelkezõknek: mennyi adatforgalmat használtok el átlagosan? Ha én csak napi 1-2 emailt, 1-2 oldalt szeretnék megnézni, akkor kb hány mega lenne?
Kaptam egy választ máshol, remélem jó lesz, majd kipróbálom.
Bocs, hogy ennyit kérdezõsködök... :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB