Samsung Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma élesben is kipróbáltam a GPS-t.
Most is kellett neki 1-2 perc, míg megtalálta magát, de utána minden jól ment, gyorsan megtervezte az útvonalat, ha letértem gyorsan újratervezte, a hang is mindig jókor jött.
Egy dolog nem jó szerintem - ugye mikor elindítom a navigációt a kép kicsit bedõl (3D nézet), és mozog a nyíl... viszont nem követi a kép a nyilat, így egy idõ után kimegy a képbõl, ha meg lefordulok, akkor nem fordul vele a képernyõ... :S
Ez ilyen, vagy valamit nem állítottam be?
Ezekkel a beállításokkal próbáltam.
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jól van, köszönöm a válaszokat.
Én is T-s vagyok egyébként. Eddig semmi problémám nincs a telefonnal (igaz még új), akkor nem is próbálkozom, jó nekem így. :)
Akkor ha ráteszek egy játékot a telefonra (ezt Kiessel tettem fel), az külön menüpontnak teszi ki - nem lehet betenni a Játékok mappába? :D
Meg ebben van gyorshívás? Én nem találtam, szedtem le egy widgetet, de mondom hátha van mégis.
Nincs egy oldal, ahol erre a telefonra vannak widgetek? Eddig azokon az oldalakon keresgéltem, amit itt kaptam - igaz ott is van sok. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Új firmware-ekre nem lehet jó játékokat warezolni, bada 1.2-esben ráadásul a böngészõt is 'elcseszték' (igazából csak a kényelmességébõl veszített), nem lehet teljes képernyõssé tenni.
Várom már, hogy b@sszanak bele abba a rohadt böngészõbe egy szövegtördelõt :(
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Megéri? Hát javítanak benne sokat, nem egy frissítés jött már ki, például a navit is javították, az új 1.2-es badában a böngészõt javították, a wifi-n is, másmilyen a képernyõzár animációja, stb...
Köszi, bekapcsoltam a szobába és 10 perccel késõbb megjelent a fekete pötty, megtalálta... :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ébresztés: A napokat is beállítottad hogy mikor ébresszen , mert alapból csak hétfõtõl péntekig van beállítva.
A dobókockás játék az számomra is rejtély volt de frissítés után az is rajta van + még 2 másik is alapból.
Köszönöm. :)
Akkor megpróbálom sokáig. Igen, volt, hogy kiírta, hogy rajzoljak egy 8-ast a levegõbe, nem sikerült szerintem... :D
Amúgy ma ébreszteni akartam magam a telefonnal és nem sikerült - beállítottam, de nem ébresztett, pedig szerintem jól állítottam be. Szerencsére már olvastam ilyen "problémáról" és beállítottam egy másik órát is. Más tapasztalt már hasonlót?
Még egy kérdés... :) Feltettem egy játékot a telefonra, de nem a Játékok "mappába" tette, hanem egy külön menüpontként - nem tudom beletenni? Ja, és van rajta gyárilag egy dobókockás játék, ami viszont nekem mindig csak wapra akar menni... ott meg semmi... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Na ma sikerült wi-fin keresztül letölteni a Magyarország térképet és a magyar hangot.
A térkép az mûködik, de nincs helymeghatározás... :S
Mikor belépek, csak annyit ír, hogy "Pozíció lekérése...", ma vártam percekig de semmi... így gondolom nem mûködik a navigálás.
Ha rámegyek, hogy 'Több > Tartalom letöltése > Navigáció : Autózás és gyaloglás' menüpontra, azon belül van egy olyan, hogy 'Világszinten', ha rákattintok, azt írja: 'Lejárat dátuma: 2011/02/13'.
Valamit be kell állítani? Vagy nincs kapcsolat, mivel az akksi-szint alatti ikon szürke? Ehhez kell internetkapcsolat? Igaz wi-fivel sem mûködött... :S
Így néz ki a program.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Megvenném ha tudnám ,de magyar bankkártyával nem lehet fizetni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valaki tudna egy linket adni a BIA és GT racing ill. a Modern combat sandstorm játékokhoz?
Warez...
Ha itt nem szabad ilyenrõl beszélni akkor elnézést, töröljétek!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem PC-n nem sikerült... :D
XP Codec Pack van fent, nem vitte sem a BS, sem a WMP, sem a DivXPlayer... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mi ezzel a gond? Elég korrekt. És mobilnál jobban bevált ez a kódolás, mint a DivX. A visszajátszása sem probléma (Pc-n, media box-on).
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
A képet megoldottam, nem is értem, mit ronthattam el rajta... bocs. :S :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi szépen. :)
És ha csatlakozom egy wi-fihez, onnantól ha netre megyek a wi-fiz használja mindig, vagy be kell állítani valamit? Mert nem akarom, hogy pénzért menjen fel az elõfizetésem rovására.
Nem lehet valahogy letiltani a fizetõs netet a telefonon? :D
Még egy kérdés... :) Bocsi. :D
Én tudok számítógépen olyan "dinamikus háttérképet" csinálni (amit ugye oldalra lehet vinni alaphelyzetben)? Azaz ha van egy háttérképem, és megvágom arra a méretre, amire kell, és feltöltöm nekem csak sima kép lett és még össze is vitte kisebbre... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
#228: a térképhasználat ingyenes, csak a navigálásra van a 30 napos korlát (tehát az útvonaltervezésre)
#230: a wifi ingyenes, feltéve hogy tudsz rá csatlakozni. Tehát ha találsz egy nyílt wifi hálózatot, akkor semmit nem kell fizetned :)
Én úgy tudom, hogy Wi-fi használat esetén a programért kell fizetned, amit köteles a program jelezni, hogy ha továbblépsz akkor esetleg fizetõs oldalra kerülhetsz. Ha pedig a Wifi hálózat szakad meg és nem sikerül újracsatlakozni akkor a telefon rákérdez, hogy engeded-e használni a csomagodat és csak akkor folytatja a 3G segítségével ha Igen-re nyomsz.
Ugye jól tudom, a Wi-fi az ingyenes? Ezt tudom, de erõsítsetek meg... :D
Ma kipróbáltam a plázában, és gyors, nagyon jó, és bármit tudok vele nézni. :)
Ha a navigációs rendszerhez töltök le valamit, ha fizetõs lenne, csak jelezné nem, hogy folytatom-e? Csak nem terhelik meg az elõfizetésemet... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Abba kéne segítség, hogy a telóhoz milyen bluetooth headset-et ajánlanátok?.. néztem párat de egyáltalán nem értek hozzá
Köszi elõre is.
De akkor ehhez még1 kérdés, ha lejár a 30napos használati idõ mennyibe fog kerülni kifizetni és mennyi idõre?
Letölteni úgy tudod, hogy a navigációs programban rámész a Több-re, ott Tartalom, Térkép, Autótérkép. Itt megkeresed Magyarországot, és le lehet tölteni (ELVILEG ez ingyenes, legalábbis nekem nem vont le pénzt. Tehát a térképért nem kell fizetni, és ha wifin töltöd, az adatforgalomért sem).
A mobilnetes dolgokban nem tudok segíteni, én nem használom.
Így, hogy mindent kikapcsoltam, így mûködik. :)
A Samsung Appsre, ha telefonon megyek fel, pénzbe kerül - de ha a Kiessel megyek fel, akkor az úgy ingyenes ugye? Mert ahogy látom onnan lehet letölteni pl játékokat, témákat...
Hát nézegetem a navigációt, de nekem nem változik, bármire megyek... :S
Van olyan, hogy felakar menni netre, de mivel nincs rajta pénz így nem megy. Meg vannak menüpontok ami mellett bevásárlókocsi van, gondolom az is megvevõs dolog. Ha egy hónapig ingyenes, akkor még próbálkozom és neten is olvasok. :)
A T-mobelinál vettem a telefont. Elvileg kaptam 3 hónapos ingyen NET40-es csomagot. Amikor felmegy a telefon a netre, akkor mégis fizetnem kell... :S Akkor mi ingyenes? A web'n'nwalk? Azért kérdezem, mert már nem merek próbálkozni sem. :)
Köszi szépen az eddigieket is, meg hogy ezután is zargathatlak a kérdéseimmel. :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De nyugattan tedd fel a kérdésedet segítek ha tudok.
A navigáció pedig elvileg mûködnie kellene mivel 30 napig ingyenesen használható , ezután csak "nézegetni" tudsz , navigálni nem fog, hacsak ki nem fizeted, amit csak egyszeri költség. Esetleg leszeded a Route 66 programját és szinkronizálod vele esetleg ráteszel Magyarország map-ot.
Esetleg ezeken az oldalakon szétnézhetsz: URL=http://samsungwave.hu]samsungwave.hu[/url] illetve mysamsungwave.hu .
Én ezeket ismerem.
Hát visszalépek készenlétbe (megnyomom a jobb alsó gombot) és úgy próbálom - az úgy nem jó?
Aha, teljesen rázoomolok, annál jobban nem engedi (5m-ig) és semmi... :S
Nincs egy oldal, ahol részletesen le vannak írva a menüfunkciók? Mert úgy érzem sok kérdésem lesz még... :S :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kiesnél minden futó alkalmazás le kell állítani a telefonon és akkor csatlakoztasd illetve nem telepített fel semmilyen usb meghajtót ?
Na megvettem a telefont.
Lenne pár kérdésem:
- össze akarom kötni a számítógéppel (képeket, zenét, videókat akarok másolni oda-vissza). Letöltöttem egy Kies nevû programot, de ha összedugom õket akkor az csak folyamatosan annyit ír, hogy csatlakozás és semmi sem történik (Samsung Kies módban). Ha háttértár módban csatlakoztatom, akkor pedig a sajátgépen megjelenik 2 meghajtó, de bármelyikre kattintok annyit ír, hogy "I/O eszközhiba..."... Hogyan kell ezt csinálni?
- a másik, hogy láttam van benne navigáció. Belépek, de elég nagyon, Mo-ról pl 5-6 város van csak és azok is csak ponttal feltüntetve... fizetni kell a jobb, részletes térképekért, vagy nem jól állítom be?
Biztos lesz még pár kérdésem, de most gyorsan ennyi... bocsi elõre is. :D
Köszönöm.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az elsõ, ami a feltûnt, a dupla billentyûzár... omg, hogy mekkora fasság, van valami funkcionális dolog, amin sikerült pozitívan változtatniuk?