Modern Family
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hatalmas volt az eheti rész! Egyre jobban imádom ezt a sorozatot! :)
"I'm gonna get a beer, beer, beer, before I'm gonna hit you in the head, head, head..." .D:D::D:DD:DAS:D
"I'm gonna get a beer, beer, beer, before I'm gonna hit you in the head, head, head..." .D:D::D:DD:DAS:D
wáááá mekkora rész volt a mai is... :DD Phil a legjobb! xD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
How I Met Your Mother aláröhögéses, a túl sok helyszín miatt nem merték vállalni az élõközönséget.
DFTBA ಠ_ಠ
Igen, csak eleinte meg eléggé furcsa... Közönség elõtt? Ezt hogy érted? :) Mert melyik olyan? :)
Engem ez ragadott elõször magával. Nem tudnám elképzelni a sorozatot élõ közönség elõtt, színpadon.
Tud valaki torrentlinket dobni 720p-release-hez? Spoiler tagbe természetesen. Egyszerûen nem találom.
na még vagy 100 sor van, de már inkább nem fejezem be... be lettem elõzve... nem volt nehéz dolguk, hárman egy ellen, én egyedül dolgozom, õk meg hárman csinálták a feliratot... innen szedhetitek az övékét
400, mindjárt belepusztulok :D de megcsinálom akkor is :D
meg, csak néha marha gyorsan haladok, néha meg nagyon lassan. :D ha pl. filózni kell egy poénon, ami magyarul nagyon gyengén jön ki... :S
sor #65
200
tengernyi szabadidõ birtokában most ez az új hobbim. :D
Én ugyan felirat nélkül nézem, de hajrá és kitartást. Legalább valaki kielégíti az "angolul nem/alig tudó MF-nézõ"-mikroközösség igényeit... :D
ezt töltsétek, erre van idõzítve az angol és ezt fordítom.
felirat lesz valamikor késõ du. - estefele, attól függ milyen gyorsan tudok haladni vele, mert elõfordul, hogy eszembe jut valami aztán fél-egy órára félreteszem a fordítást... :D 600 sorból már 100-at megcsináltam még reggel, csak el kellett mennem a munkaügyi hivatalba. (kb. a nagy semmiért, de ez más sztori.)
Én most egyetemen vagyok, mire hazaérek remélem lesz normális 720p. Reggel már volt két eredetinek tûnõ rilíz, de min!T!kettõ csak SD volt...
ó a faszomba... 4 körül megörültem, hogy találtam két verziót is a premierbõl, le is szedtem mindkettõt. hát kamu volt. mind a kettõ...
manny + jay a legjobb páros benne :D
meg Julie Bowen mekkora szép csaj :) sokkal jobban bejön mint az a latin nõ, nagyon igézõen tud nézni :P
meg Julie Bowen mekkora szép csaj :) sokkal jobban bejön mint az a latin nõ, nagyon igézõen tud nézni :P
Amúgy olvastam, hogy valamilyen érthetetlen ok miatt felcserélték az második évad elsõ két részét, vagyis a premier a 2×02-vel kezdõdik a 2×01-gyel folytatódik.
szerintem az egyik legjobb része ez a sorozatnak hogy vannak benne ilyen interjuk :DD
dehát kinek mi
dehát kinek mi
()() (^^)
A stílust mockumentary-nak hívják. Ilyen a Reno 911, az Office vagy a Borat.
Szerintem a kapanéinterjúkat mindig remekül vágják be, lásd Phil sportkocsis teóriája... :D:D:D
Szerintem a kapanéinterjúkat mindig remekül vágják be, lásd Phil sportkocsis teóriája... :D:D:D
Lehet, hogy meg lehet szokni, nekem mindenesetre nagyon furcsa... És egyenlõre inkább nem tetszik, mint hogy tetsszen... <#eplus2>#eplus2>
ja, tényleg ilyen reality komédia az egész. mint a gyõzike show. csak ehhez a mûfajhoz kurvára nem passzol a szinkron.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
az emtívín szoktak ilyen mûsorok lenni (vagy pl. viasat3-on is van 1-2 családos mûsor ami ilyen hogy ott forgatnak a családnál)
nekem nagyon bejön, jobban mint a community pl. pedig azt is nagyon hypeolták tavaly:)
a hideg kiráz amikor van vmi konfliktus vagy kínos helyzet és egy pillanatra belenéznek a kamerába... kurvajól játszanak :)
nekem nagyon bejön, jobban mint a community pl. pedig azt is nagyon hypeolták tavaly:)
a hideg kiráz amikor van vmi konfliktus vagy kínos helyzet és egy pillanatra belenéznek a kamerába... kurvajól játszanak :)
Nah, elkezdtem nézni a sorozatot... Nekem azért vannak vele "problémáim"! Az egyik, hogy mindig befogják vágni azokat a részeket, amikor valaki a kanapén dumál? Történik valami, rögtön jön a duma a kanapén... Meg... Nekem a kamera kifejezetten idegesítõ, mintha valaki egy kis kézi kamerával venni fél az egészet, olyan furcsa nekem néha. Egyébként nem olyan rossz, néha jót mosolyogtam rajta.
igen, mert itt már KIBASZOTT ÖREG!
istenem...jól eljárt felette az idõ...amúgy azért jól kivan lökve szerintem (az elsõ részben fekete pólóban ül, hát azért jó nagydarab állatnak látszik ott)
amúgy évek óta a legjobb sorozat, még a community-nél is jobban tetszik, nyersebb, de jobb :) és ugye ottis chevy chase-t "lõtték el" mint kiöregedett filmszínész :)
a barátok köztnek ilyennek kéne lennie kb:D
istenem...jól eljárt felette az idõ...amúgy azért jól kivan lökve szerintem (az elsõ részben fekete pólóban ül, hát azért jó nagydarab állatnak látszik ott)
amúgy évek óta a legjobb sorozat, még a community-nél is jobban tetszik, nyersebb, de jobb :) és ugye ottis chevy chase-t "lõtték el" mint kiöregedett filmszínész :)
a barátok köztnek ilyennek kéne lennie kb:D
Na végeztem. Örülök, hogy még sikerült egy "nyári" darát becsempésznem (idézõjel, mert nekem hétfõn startol a fõsuli :D), mert eléggé sorozatszegény volt a nyár nekem... :)
Hiányérzetem van, hogy elfogtak a részek és már csak heti bontásban nézhetem októbertõl... :)
Mellesleg aki hasonló stílusra éhes annak ajánlom a szintén családközpontú Arrested Developmentet (aka.: Ítélet: Család). Átmenet a mockumentary (ugyan nincsenek leülõs interjúbetétek, mint itt vagy a The Office-ban) és az hagyományos egykamerás szitkom közt. Kedvcsináló... :)
Hiányérzetem van, hogy elfogtak a részek és már csak heti bontásban nézhetem októbertõl... :)
Mellesleg aki hasonló stílusra éhes annak ajánlom a szintén családközpontú Arrested Developmentet (aka.: Ítélet: Család). Átmenet a mockumentary (ugyan nincsenek leülõs interjúbetétek, mint itt vagy a The Office-ban) és az hagyományos egykamerás szitkom közt. Kedvcsináló... :)
Most nézem a 1×14-et, mikor Gloria koccanásos balesetét beszélik meg a kávézóban Mitch-csel. Le kellett állítanom az epizódot, mert Manny ártatlan muffinal teli zavart arcán röhögök... :D:D:D