Modern Family

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így vagyok vele. Egyszer se volt olyan érzésem a sorozat nézése közben, h Al Bundy-t látom.
theone91
Lehet ugyanaz a színészi játék, de a kontextus (ld. a család) másfelé torzítja a karaktert (pozitív értelmeben)... Al nem teljes (sõt semmi) Peg, Kelly és Bud nélkül.

Más a család, más a karakter, na. Erre szeretnék kilyukadni... :D

én nem igazán, a gesztusai nem változtak, figyeld meg :D van egy két arckifejezés amibõl nem tudott kibújni. :DD
theone91
Én a Jay féle elszólásokat bírom nagyon... :D

Az egyetlen olyan Ed O'Neill-es mûsor, ahol el tudok vonatkoztatni Bundy karakterétõl. :)

LoSA
Akkor már megérte megnyitni a topic-t. :) Én még bevallom nem kezdtem el, nem volt rá mostanság idõm. De nagyon kíváncsi vagyok már rá, szóval hamarosan tuti elkezdem! ;)

ja ez nagy volt :ASDASDASD
Kicsikiraly
ja és persze + fav, a topik vett rá hogy elkezdjem, nem bántam meg, kurvajó :D

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Dylan - In The Moonlight

ezen akkorát röhögtem :D és fõleg a rész vége, amikor mindenki mindig ezt énekli :D

DFTBA ಠ_ಠ

szeptember 22-én indul a 2. évad!
ha továbbra is munkanélküli leszek, vállalom a felirat készítését.
theone91
+Fav...

Elkeztem a sorozatot. Éjszaka, fél kettõkor elindítottam a pilotot, minõségellenõrzés céljából, és lecsusszant három epizód, amellett, hogy nagyon le kellett volna feküdnöm. :)

Ügyesen megoldották a pilotot. Én azt hittem három saját autonómiát élvezõ családról van szól, nem tudtam, hogy egy családfán ábrázolhatóak a karakterek... :)

elõször én is furcsálltam, hogy nincs alánevetés, de már egyáltalán nem hiányzik. amúgy már végeztem is az elsõ évaddal. :D
Tyler1
az még nem is baj, de legalább lenne vmi részeket átkötõ track, h ne tök néma legyen az egész.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ez az ami nekem a legjobban tetszik benne. Nincs erõltettet alánevetés. Sok vígjátékban olyan részeknél is alánevetés van, ahol én csak fapofával ülök a tévé elõtt. Itt azonban anélkül tudok nagyon jókat nevetni a sorozaton, h a készítõk "megmondanák", h melyik rész vicces.
Tyler1
megnéztem az elsõt, nem rossz, vicces meg minden, de én azt hittem ilyen alánevetõs dolog lesz. de így h tök semmi háttérzene vagy vmi, olyan mint egy dokumentumfilm.

manny hangja valóban furcsa :D de ahogy néztem tovább, már egyre tûrhetõbb. illik a dumájához :D
autoszimulator
szinkron nem rossz amúgy, de nekem is Sofia akcentusa hiányzik, meg szerintem a fia, Manny magyar hangja is nagy melléfogás. a többi teljesen elfogadható.

maga a sorozat nagyon jó, és októberben jön a második évad végre :)

.: mobilize.hu :.

Lammer
En is o" miatta ez ofkorsz! DE!!! amikor meglattam az elozetest, hogy Ty Burell* is jatszik benne, na mondom ez allat lesz! Itt sem csalodtam benne, bar szerintem a dod remakeben jobban tolta a bunko stilust :)

*Amit lealakitott a Dawn of the Dead (mint zoNbáj fan, nekem kotelezo) rimékjében, az beteg volt :D EEEs ami a legfontosabb, hogy eredeti hangjaval erdemes nezni, mert utanozhatatlan az organuma :)

amugy csodalkoztam, hogy eddig itt nem volt topikja, 1ik kedvenc sorozatom! :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

:d helyett :D
ez egyre jobb, már az elsõ 15 részen túl vagyok és már szedem le az elsõ évad többi hátralévõ részét :d
Szintén! A rém rendes családdal beégette magát az agyamba (jó értelemben)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

na nem rossz ez :D nem minden idõk legjobb sorozata, de el lehet vele ütni az idõt. :D
LoSA
Köszi szépen, frankó lett nagyon! Be fogom tetetni... ;)

geo91: Én is így vagyok vele. Mindenféleképpen belenézek, fõleg úgy, hogy az Emmy-n tarolt... :)

Tyler1
csináltam bannert, ha jó, vki rakja/rakassa be :)

ed o'neill miatt adok esélyt a sorozatnak, a pilot-ot megnézem :D
Tyler1
Csuja volt a Dragnetben is szinkronja asszem, úgyogy pedig az meg fõleg nem vígjáték sorozat volt.

Hát, ha nem Csuja Imre Ed O'neil magyarhangja, akkor már nem jó a szinkron. Jó, jó, hogy itt nem Al Bundy, ez egy másik karakter, akkor is, Csuja Imre hangja illik hozzá.

Feliratosan láttam pár részt , vicces volt. Mintha most Al Bundy álma volt volna valóra: Gazdag, nagy ház, fiatal dögös feleség...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

LoSA
Szinkron nem lett olyan jó?

megnéztem pár részt belõle, de szerintem nem magyaroknak való...
chilios
áldalak,úgyis kerestem valami néznivalót :)
jó kis sorozat, érdemes az eredeti nyelv+felirat párosítást választani, mert a szinkron közel sem adja vissza pl. Sofía Vergara latinos temperamentumát és spanyol akcentusát mellyel az angolt beszéli. :)

LoSA
Banner-el esetleg valaki tudna szolgálni?! :)

LoSA
Én nekem is MINDIG Al Bundy marad! :D

theone91
Mellesleg a Modern Family-s koncepcióváltogatós Emmy-betét hatalmas volt. Adoptált Stewie Griffin pl... :D

theone91
Tarolt a vasárnapi Emmy-n rendesen. Lehet neki kéne látnom.

pxxl
na jah :) btw fasza a ruhája :D

All hail the double x!

Narxis
Én miatta kezdtem el nézni....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tyler1
milyen öreg már Ed O'Neill :(
legyen akármilyen Emmy díjas sorozat, õ mindig is Al Bundy marad!!!

Az HBO Comedy-n leadták az elsõ évadot és szerintem zseniális.
Tatyla
várom én is hogy adják nálunk

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LoSA
Én bevallom, még nem láttam... De egyre kíváncsibb vagyok rá, fõleg, hogy most tarolt az Emmy-n. Meg persze Al Bundy is benne van... <#nyes><#nyes> Csak jó lehet! <#nyes>

Narxis
Egyik legjobb sorozat, humoros, érdekes és szórakoztató. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LoSA
Három család életét mutatja be, görbe tükör a középosztálynak. Az egyikben már 15 éve házasok a szülõk, és van három gyerekük, egy másikban két meleg csávó él együtt, akik épp most fogadtak örökbe egy gyereket Vietnámban, a harmadikban pedig egy ötvenes férfi vett el egy nála vagy húsz évvel fiatalabb csajt.

Modern Család (PORT.hu)
Emmy díj: a Modern család a legjobb tévésorozat

← ElőzőOldal 6 / 6