Sons of Anarchy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szerintem nagyon jó lett.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spin-off
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
sztem is menni fog jax, majd meglátjuk :)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Yo, Bitch!
gyanítom, hogy Jax is valami "ki nem mondott szabály, utolsó kívánságom teljesíthető, had tegyem rendbe a dolgokat, mielőtt végem" egyezségre jutott a többi presidenttel..
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Daddy?
- Yeah?
Is Wendy my first mommy 'cause I came out of her tummy?
Yeah. That's right.
So, is that why Grandma killed my other mommy? So my first mommy could be here with me?
OMG meglepődött rajta picit.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
végre kiköpte a kissrác, Gemmának annyi :)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
S07E10
A vége odatett. :)
Utoljára szerkesztette: Riddick21, 2014.10.13. 21:39:02
Yo, Bitch!
A saját világukban, a saját értékrendszerükhöz igazítva osztja a büntetéseket, vagy rendezi a sorsokat. Én látom a sorozatban a "szükséges rossz" fogalmát, Jax nem vétett akkorákat, de azért van már a számláján neki is, míg pl. Juice még mindig az évadokkal ezelőtti bűneit görgeti maga előtt ilyen-olyan formában.
Nem bocsátkoznék találgatásokba, de szerintem nagyon javára válna az évadnak, ha 2-3 részen belül rájönne Jax, hogy Gemmát keresi. Persze nem tudom, utána még mi jöhetne, de ezért is nem én írom a sorozatot :)
(mennyire kézenfekvő poén és mégsem olvastam eddig sehol :D)
Amúgy Suttert "ismerve" pont az lesz a lényeg, hogy nem ragad le a befejezés ilyen "ki hal meg és ki marad életben" dolgoknál, hanem megcsavarja azzal, hogy többen életben maradnak majd, mint várnánk, de igen keserű körülmények között. Pl. Gemmának sem lenne igazán komoly büntetés egy fejlövés.
De az nem a #819-es. :)