Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megölte volna, már mutatták volna ebben a részben. Sajnos nagy valószínűséggel nem /pedig én már nagyon várom azt a pillanatot :D/.

Tikal
hát az nagy fricska lenne :D

bár ha arra gondolok mi lett Vic Mackey-vel a Shieldben.. talán :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.11. 14:55:37

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
igaz, nem sok idő telt még el... gondolom innen egyébként is fel fognak pörögni az események.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Riddick21
1 nap telt el, aminek kb. a feléig láttuk a történéseket, a nap vége már csak a montázsba fért bele, szóval akármi is lehet.
Gondolom van valamennyi ideje a helyi rendőrségnek is, mielőtt az F.B.I. bekapcsolódik, illetve Linéket lecsukták, lehet, hogy összefüggésbe is hozzák őket.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

ReszegKoldus
Úgyse fogja megölni, de már azon se lepődnék meg, ha túlélné az egészet :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ForzaInter
Mondta a sheriff, hogy a szövetségeik nagyon rápörögtek az ügyre, tuti megérkeznek hamarosan.

Yo, Bitch!

Tikal
Remélem nem öli meg... jobb szeretném ha Jax tenné meg :)

Amúgy meg most komolyan, mi a franc történik itt.. 16 ember halt meg, de nem nagyon történt semmi a rendőrség részéről. 16 emberes mészárlások Mexikóban vannak, ott lehet leszarják már, de egy kisvárosban az USA-ban? FBI sehol?

http://www.youtube.com/embed/ugJrK-oMdP4
ReszegKoldus
Jó volt Gemmát így látni az epizód végén (ennél jobb már csak úgy lenne, ahogy Tarát lehetett látni az előző évad végén <#vigyor1>)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

nekem egész rész alatt a wtf this shit kifejezés volt az eszemben

spoiler:

mikor Tiget is meglőtték, a csapat lazán beszélgetett a 2 fekával mikor a társukkal meg ki tudja mi van
Nero is olyan vehemenciával írtott az akval mindha valami törés lett volna az életében mikor az előző évadban még a nagy igazságosztót játszotta, mitől lett ez a fordulat
a vége ütött bár tudjuk ki köpöttt

dramaturgiailag ez a rész nálam nem ütött igazán

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ForzaInter
ha egy ilyen mészárlás után se néz le az fbi akkor elég nagy a baj sutter-nél.::D

Yo, Bitch!

Tikal
hát nem tudom, szerintem ez már sok...egy ilyen mészárlás után FBI hajtóvadászatnak kell lennie, szóval nem tudom, mit akarnak ebből kihozni, de engem már ez a bosszuljuk meg a bosszút nem érdekes, valahogy nem is érzem jónak ezt az irányt..

S07E04 !!!!!!!!!!!!! URAMISTENBAZZE!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEE
Én befejezném, de ő nem bírja ki, hogy ne kezdje újra. <#nemtudom> És szerintem én csak ugyanazt a színvonalat tükrözöm vissza.
ForzaInter
színvonal megvan:D

Yo, Bitch!

<#duhos2><#gunyos1><#action>
bazz :P

Riddick21
Már előre röhögök: a bohóc megint nem fogja érteni, hogy mi miért történik :D Mindegy, nagyon durva és nagyon jó rész volt! Persze egyre beljebb kerülünk a mocsokba, egészen szélsőséges szarzuhatag várható, de tegye fel a kezét, aki Tara halálakor nem tudta, hogy kurva világ lesz!
Na, ugye! :)
(utolsó dal hatalmas telitalálat megint)

Shiwo
he..he..happy..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nna, ez is tükröz egy színvonalat.

ForzaInter
Nálam Jack, ja vagyis Jax.<#idiota>

Yo, Bitch!

Nem szándékoztam hozzászólni a 7x02 előtt, de most mégis meg kell tegyem. Ezen a honlapon rájöhetsz, hogy ki lennél a SOA univerzumból. Nekem Juice jött ki. <#merges2>

http://www.whichblankareyou.com/q/which-sons-of-anarchy-character-are-you
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.14. 20:30:14
ForzaInter
azért a spicliskedés elég ciki, a soa-ban ezért mi járna..:D

amúgy nem a logikátlanságokkal volt baj, az nem nagyon volt, csak hát figyelni kéne. a fő baj a túlnyújtott játékidő, a már felesleges zenés montázsok, az túlzott erőszak, és az önismétlés, sztem.. de amúgy azért messze nem volt olyan rossz az évadnyitó amilyennek egyesek beállítják, én azért bizakodó vagyok továbbra is az évaddal.

Yo, Bitch!

<#gunyos1>
Az égő az, hogy nem veszed észre: egyedül vagy a "nézőpontoddal"!

azzal semmi gond nincs hogy nem tetszett a rész, csak éppen pont olyan dolgokra hivatkoztál amiket igazán fel se fogtál

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

<#action>
ha tennél egy szívességet akkor majd a 7x13-ra gyere vissza! KÖSZÖNÖM
Felőlem rendben, úgy veszem, hogy a levegőbe lőttél.<#vigyor0>
Addig inkább hozzá se szólok, amíg le nem megy a 7x02.
Mi lenne ha lezárnátok végre a témát? Úgyse fogtok egyezni bármit írtok egymásnak. Ne ettől pörögjön már a topik.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Az én nézőpontom szerint te égedet magadat avval, ahogy megpróbálod megmagyarázni a logikai bukfenceket. Nagyjából azért nézel engem hülyének, mert cáfolni merem az állítást, hogy a Föld kocka alakú. Nem gondolod, hogy égő ez egy kicsit?
Riddick21
Ennyid maradt :D Most komolyan, érdemes volt hülyét csinálni magadból ahelyett, hogy elfogadtad volna, hogy nem vettél észre egy csomó mindent, mert felületesen nézed a sorozatot, vagy meghaladja a képességeidet az értelmezése? Most jobb? Mitől vagyok én elvakult fanatikus? A sorozatjunkie-n megfogalmazott kritika nagy részével egyet is értek. Én lennék fanatikus?

Mellesleg nem tudom, szépöcsém, hallottad-e már azt a mondást, hogy: "Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél."
Számomra megszokott dolog már, hogy elvakult fanatikusok engem állítanak be idióta fogyatékosnak, mert negatív kritikát merek írni a kis kedvencükről.
Riddick21
"Na, most akkor nézzük csak szépen, hogy mi is a helyzet: Véleményetek szerint a SOA 7x01 egy hibátlan perfekt, átgondolt 100%-os epizód"
Ezt ki írta és hol? :) Egyáltalán nem gondolom így, megvan a negatív véleményem is bizonyos dolgokról, de most SZÓ SEM VOLT erről. Konkrét dolgokban tévedtél hatalmasat és ezekre lett felhívva a figyelmed, példákkal alátámasztva. A sorozatjunkie-s cikk írójára (Nagy Levente amúgy) meg ne hivatkozz, mert épp tegnap újságoltam neki el, hogy mekkora orbitális faszságokat gondolnak egyesek és milyen evidens helyzeteket nem képesek felfogni. Neki ugyanis teljesen világos volt, amiről beszélek, meg sem fordult a fejében az ellenkezője.
(ha már egyszer kötelező valakire hivatkozni, bár elég röhejes érvelés, inkább hívnám utolsó vergődésnek)
Az meg, hogy a kommentelők között is van pár olyan ostoba állat, aki nem látja, amit néz, végképp nem érv. Tömegével hülyék az emberek, ezzel újat mondtam volna, bohóc? ;)

Voltak gondok ezzel a résszel, de te meg sem tudnád őket fogalmazni, mivel a legalapvetőbb helyzeteket és a sorozat cselekményét sem érted. Mert ugyebár hülye vagy.

/Ignore
Na, most akkor nézzük csak szépen, hogy mi is a helyzet: Véleményetek szerint a SOA 7x01 egy hibátlan perfekt, átgondolt 100%-os epizód, és én, a hülye quantum össze-vissza szövegelek, félszemmel nézem a tartalmat, a hibákat keresem direktbe, és trollkodom a topikon ésatöbbi. Hmm. Én ezt el is fogadnám, ha csak én lennék ezen esetben.. De épp ezért megkérdem, hogy van az, hogy az általam lentebb belinkelt sorozatjunkie-s cikkben a cikk írójával egyetemben szinte mindenki velem hasonló véleményen van? És néhányan általam említett hibákat is írnak? Talán hipnotizálom őket telepatikusan?
Ja, én is csak azért ismertem fel mert a főcímnél ki volt írva a neve. :)
Kissé meghízott a srác.

Nem az ő személyes feltételezése hanem te vagy olyan makacs, hogy nem vagy hajlandó elismerni, hogy benézted és csak értetlenkedsz tovább. :)

Riddick21
Nem vettelek, nem tudom, miért gondolod :)
Amúgy megértem, hogy vergődik, végülis nem csoda. Egy egyszerű sorozat fogott ki rajta több fronton is, ami kb. olyan szint, mintha nem tudnál kibontani egy dobozos kólát :D

ne vitázz vele tuti nem 100-as
engem ne vegyél egy kalap alá vele ! én is ugyanezt mondtam még képet is raktam be az értetlen TROLL? srácnak :)
Riddick21
Konkrétan ki van emelve, hogy miért van így! Az első jel, amikor az autóban beszélgetnek "THEY don't." Utána mondja Jax Neronak, hogy "Nothing from the sheriffs." Azt is kiemelik, hogy csak Gemmával beszélt bent. Mi kell még? Értem én, hogy szar, hogy nem értetted, meg azt is, hogy még másik 100 hülye sem. De ha neked nem rágnak valamit a szádba, akkor már képtelen vagy felfogni, vagy ha ezek után valaki megmutatja neked, akkor meg képtelen vagy megérteni? Szomorú.
Amit én írok, annak van értelme. Sutter eddig sem volt hülye, és nem ez az első alkalom, hogy az ostoba átlagparaszt nem képes felfogni azt, ami nincs egy-az-egyben megmutatva.
Addig feltételezés, amíg nincs tényekkel alátámasztva, de ezt megtettem. Azért nem mutatják, mert nem a szezonnyitó cselekményének ideje alatt történik, hanem jóval korábban, valószínűleg akkor, amikor Jaxet beviszik vagy másnap. Teljesen nyilvánvaló.

Ja, és tegyük hozzá, hogy amit írsz, az csak a te személyes feltételezésed, tehát nem kellene kész tényként beállítani, főleg nem lehülyézni azt, aki nem így gondolja.
Megmagyarázni mindent meg lehet. Gyakori eset, hogy a fanatikus rajongó nem hajlandó negatívumokat elismerni kedvencével kapcsolatban. De tény: Ha valamit nem csak én írok, hanem rajtam kívül még páran szintén, annak van valami oka.
Riddick21
Ugyanarról a jelenetről beszélünk és én szó szerint idéztem belőle, igazolva, hogy hülyeséget beszélsz. Akkor menjen nagy betűkkel, hátha ez a baj: A HATÓSÁGOKNAK NINCS SEMMI NYOMUK, EZÉRT AZTÁN JAXET SEMMI NEM ZAVARHATJA MEG ABBAN, HOGY BOSSZÚT ÁLLJON TARA GYILKOSÁN, AKINEK A KILÉTÉT GEMMA MÁR RÉGES RÉGEN FELFEDTE NEKI, VALÓSZÍNŰLEG A SITTEN TÖLTÖTT ELSŐ NAPJÁN.
Ezen amúgy mi a faszt nem értesz? :)

Látom, nem érted, és inkább te szorulsz emlékfrissítésre szerintem. A börtönből hazafele az autóban arról beszélget Jax és Gemma, hogy semmi nyom nincs, amin elindulhatnának Tara halála ügyében. Erre azért csak ne akarj már gombot varrni!
Tikal
<#eljen>

Tikal
az a sittes szemöldök nélküli buzi volt a Marylin Manson? LÁL, csak most esett le

Riddick21
Jax (aki kurvára nem Jack, hanem Jackson, bár senki nem hívja így) azért került börtönbe, mert ott feküdt két hulla között a fegyvere mellett. Finoman szólva gyanús. 10 napot töltött sitten, mert (ahogy el is hangzik) addigra készültek el a helyszínelők jelentései, amik bizonyították, hogy nem ő a tettes. Lehet, hogy ez egyértelmű 10 perc után is, de volt egy eltűnt gyilkos fegyver, amit nyilván kerestek, stb., illetve Tara árulási szándéka miatt volt indíték is, stb.

Autós jelenet:
Gemma: "I don't think they have any suspects." (Nem hinném, hogy van gyanúsítottjuk."
Jax: "They don't." (Nincs nekik.)
Plusz előtte Patterson (a Whoopy Goldberg forma ügyésznő) elmondja, hogy Jax nem beszél mással, csak Gemmával.
Ennek az az oka, hogy kb. a bejutása után azonnal elmondta neki Gemma, amit nekünk csak a rész 2/3-ánál árul el: hogy látta a kínai faszit.
Az, hogy mi erről nem tudunk, csak egy kisebb fordulat, rendezői megoldás. Jax mindvégig tudta, hogy kit keres, az egész bulit ezért szerveztette. Érdemes lenne újragondolnotok így az egész epizódot.
Sőt:
Találkozó Neroval: ott is kiemeli Jax, amikor Nero rákérdez, hogy van-e valami infójuk, hogy "Nothing from the sheriffs" Kiemeli, hogy TŐLÜK semmi. Ezek ott vannak a részben, csak te nem láttad. Nézd újra.

Aki ilyen alapvető dolgokat nem vesz észre/nem képes értelmezni, az ne beszéljen logikátlanságokról, mert egyszerűen csak arról van szó, hogy a sorozat olyan szinten mozog, amit ő már nem képes feldolgozni. Ezen lehet háborogni, de épp most adtad egyértelmű jelét.

Ha valaki még nem ért valamit, segítek szívesen :) Mielőtt leíródna a "belemagyarázás" szó, amit imádnak a balfaszok ilyenkor, nézzétek újra a kérdéses jeleneteket!