Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Amúgy ti milyen sorozatot néztek? A fejemet rá, hogy közben megy a facebook, neteztek, meg minden szart csináltok, vagy egy kurva szót nem beszéltek angolul és úgy nézitek mégis... Minden feldobott hülyeségetekre ott a válasz. Az összesre.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

" És ez Jax-nek nem gyanús?"

hát talán majd kiderül, egy rész után ezt nem tudjuk meg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ezt én is mondhatnám terád a hozzászólásaidból sugárzó naívság és együgyűség láttán.
nekünk meg úgy tűnik,hogy te nagyon buta vagy
Amúgy nem vagyok egyedül a negatív véleményemmel az epizódról és a logikátlanságairól. A sorozatjunkie-n is elég lehúzó poszt került ki, a kommentekkel egyetemben:

http://www.sorozatjunkie.hu/2014/09/12/sons-of-anarchy-kezdett-az-utolso-evad-irta-ingorion/

És igen, itt rávilágítanak egy újabb logikai bukfencre: Gemma -Jax-szel hazaúton a börtönből- azt mondja, semmi nyom nincs a gyilkost illetően. Majd pedig később beugrik neki, hogy hoppá, jut eszembe láttam ott egy kínai csákót kocsival? És ez Jax-nek nem gyanús?
Nekem meg úgy tűnik, hogy te mindent meg tudsz magyarázni.
Az előző évad végén úgy állt a helyzet, hogy feladja magát, és börtönbe vonul. És igen, értetlenkedtem, mert előzetesben lévőt nem rendes börtönbe visznek, nem esett le, hogy azért van ott, mert őt vádolják a két gyilkosságokkal.
vagy ha nem beszél Angolul akkor várja meg a Magyar feliratot,mert nekem úgy tűnik,hogy megnézi felirat nélkül és értetlenkedik :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.13. 11:59:33
te melyik filmet nézed? bevallotta mikor nem is beszélt csak gemmával? :D

Most mit értetlenkedsz? Elmondták, hogy a megyeibe vitték, nem Stockton-ba, pont azért mert még nem lett elítélve.

Színjózan kritikát olvashatsz, ha esetleg effelől lennének kételyeid. <#wow2>
jól van szerintem pihenj le.....
Az is sok egy kicsit. A logika szerint max. 2 napot kéne , hogy bent töltsön, és mint írtam, nem rendes börtönben, hanem fogdán.
Senki ne értsen félre, nem keresem én direkt a hibákat, de itt az évadnyitóban kisebb nyílzápor formában záporoztak felém a logikátlanságok, életszerűtlenségek.
ProGabe
Ha jól emlékszem elhangzott, hogy 10 napig volt bent. Aztán lehet rosszul emlékszem.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aham. De annyi ideig bent volt, hogy lezajlott Tara temetése, valamint odabent is estek meg vele dolgok, kapcsolatba került valakikkel, ésatöbbi. (Most megint jöhetne a kérdés: Miért nem fogdába vitték?) Ezek szerint Kalifornia államban hetekbe telik egy golyó azonosítása.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 20:53:47
és addig szerinted hol tartják? otthon?
És mi a pláne? Rövid időn belül megállapíthatták, hogy nem avval a stukkerrel lőtték le Rooseveltet.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 20:49:51
just4 you

Hogyne láttam volna. De attól a logikátlanság még logikátlanság. Vagy mire célzol?
te láttad a S06 uccsó részét? mert nagyon nem úgy tűnik :)
Na ne! Egyrészt már a feltételezés is irreális, mert mi oka lett volna megölni őt, ha korábban megkötötte az alkut? Másrészt, az előzetesben lévőket mióta viszik rendes börtönbe fogda helyett?
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 15:17:56
Tara gyilkossága miatt volt bent........,de ugye nem volt bizonyítékuk ellene azért engedték el....
Ja, és én amúgy Jax börtönből szabadulását sem értem. Feladta magát, bevallott dolgokat, elítélték. Akkor mi ez, hogy most csak úgy hipp-hopp kiengedik, mert olyan kedvük van?
hát épp ez az! minél Teátrálisabb akart lenni a megölésekkor.....nekem ez gyanús :P
Végül is lehet, hogy csak ügyelni akar a minél hitelesebb látszatra, hogy mindenki mást higgyen, mint amit ő.
Így akkor még nehezebben érthető.
I wish you were right. <#whatever>
Tikal
Ha tudná, akkor nem fordított volna ekkora figyelmet a kínai kivégzésére, csak simán fejbe lőtte volna valahol az erdőben

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mintha ez bármikor gond lett volna... nem lelőttek még egy papot is fényes nappal meg még kettő vagy három másikat épp ebben az epizodban? :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja, igen, francba! <#falbav> <#boxer>
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 12:24:01
Nekem meg akkor úgy tűnt, hogy Juice azért tünteti el a nyomokat, hogy a rendőrségnek ne legyen bizonyítéka Gemma ellen.
De ez az, hogy miért nem vitték valami lepukkant, félreeső helyre? Még ha nem is hagyják kiabálni, a hulla elszállítása szempontjából sem előnyös egy olyan hely, ahol szomszédok vannak.
szerintem tudja! csak van vele valami terve! illetve mint láthattuk a busszúra fogva most pl. megtudta szopatni a kínaiakat is....ki tudja mire készül még,hogy aztán a végén Gemma is megkapja a magáét!
ReszegKoldus
Némelyik Gemma gondolom Tara akart lenni :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Shiwo

hát, nekem már akkor az évad végén úgy jött le, hogy Juice segített eltüntetni a nyomokat Gemmának és úgy beállítani, mintha valami banda vagy rablótámadás lenne..

meg lehet csak nekem tűnt úgy, de mintha a csávót abba a házba vitték volna, ahol Tara is meghalt.. persze lehet, hogy benéztem, minden esetre inkább nézett ki egy családi háznak és nem egy elhagyott gyártelepnek..

úgy meg nem szerencsés a szomszédok miatt, ha hangosan kiabálásra vagy fájdalmas ordítozásra kap lehetőséget a kínai...

és hát Gemmma is tudja úgy csűrni-csavarni a szavakat, hogy Jax gyanakodás helyett gondolkodás nélkül tényként kezelje amit mond..

meg hát az sem áll távol az emberi lélektől, hogy mikor izzó haragjában valaki meg akar büntetni valakit, akkor kételkedés nélkül az első "bűnbakon" vezeti le, akit elé állítanak, nem foglalkozva azzal, hogy tényleg a megfelelő személy kapja-e az "áldást"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Figyu, nem kell ám szó szerint venni mindent. (Kábé csak annyira, mint amikor valaki azt mondja: Lehet, én vagyok a hülye, de...) Bennem így állt össze a kép az előző évad végén történtek alapján. Jax tudta, hogy az anyja gyűlöli Gemmát az árulásáért és a lelépéséért. És gyakorlatilag senki másnak nem volt személyes oka a megölésére, hisz a többi tag már tudta, hogy Jax elengedi Gemmát, és meg készül egyezni. Ergo: a logika adná, hogy Jax Gemmát gyanúsítsa. A kínai csákó kínhalálánál is milyen gagyi volt már, hogy a száján hagyják a kendőt, nehogy nyögni tudjon valamit, holott Jaxre pont hogy az vallana, hogy hallani akarja, hogy könyörög az életéért. És sokkal érdekesebb lett volna úgy, hogy Jax teszi a dolgait, és közben próbál Gemma nyomára bukkanni, ugyanúgy, ahogy Juice-éra.

De úgy látszik, Sutternek ez valamiféle védjegye, hogy a sorozataiba belevon egy efféle szálat. Ugyebár a Shieldben is ott volt Lem megyilkolása Shane által, amit egynéhány epizódig nem tudtak a többiek, ott is meg lett ölve más, akit gyanúsítottak vele. De ott legalább nem kellett a sorozat végéig várni, hogy rájöjjenek, de itt a SOA-ban valószínű így lesz.
Tikal
tehát csalódás mert rosszul emlékeztél és nem az történt amit elképzeltél. ok :D

Na, most nem tudom, hogy én emlékszem-e hiányosan az előző évad zárórészében történtekre, de bennem fullon úgy volt összeállva a kép, hogy Jack biztosan tudja, hogy Gemma ölte meg Tarát. És úgy gondoltam, az évad jó részében Gemma menekülő fázisban lesz. Az epizód végéig reménykedtem, hogy kiderül, hogy Jax csak játsza a tudatlant, és igazából nagyon is vágja, mi az ábra, csak valami speckó terve van. Ez így elég nagy csalódás volt. Max egy 6/10-et tudok adni, hiába voltak brutális gyilokjelenetek.
u.i: Csodálkoztam, hogy Manson nem "special guest star" státusz alatt szerepelt, érdekes volt így, hogy csak a haja volt befestve, arca meg smink nélkül. <#hehe>
ForzaInter
Jól kezdett az utolsó évad.

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
Csak a szokásos...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

JÖN!!

A trailert nézve mégis igazam lett abban, hogy az évad elején Jack börtönben lesz, hiszen megkötötte az alkut. Legalábbis remélem, nem szednek elő olyan hülyeséget, hogy őt vádolják Tara meggyilkolásával, és akkor ezért lenne bent.
Exclusive trailer

Nagyon várós, csak kár, hogy utolsó szezon :/

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

KÕKEMÉNY LESZ!

Az elsõ kedvcsináló az utolsó szezonhoz:

http://www.youtube.com/v/b3UtOyCJaNI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Tikal
én meg remélem igen, aztán a seggébe dugnak egy sörétest és szétlövik a második részben

hát remélem nem magát fogja leszopni :D

ForzaInter
Nagyon creepy volt az öreg.:D

Yo, Bitch!

ProGabe
Stephen Kinget hozzák vissza inkább! :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Marilyn Manson visszatérõ szereplõ lesz a 7. évadban.

Yo, Bitch!

ReszegKoldus