Sons of Anarchy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
hát talán majd kiderül, egy rész után ezt nem tudjuk meg
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/09/12/sons-of-anarchy-kezdett-az-utolso-evad-irta-ingorion/
És igen, itt rávilágítanak egy újabb logikai bukfencre: Gemma -Jax-szel hazaúton a börtönből- azt mondja, semmi nyom nincs a gyilkost illetően. Majd pedig később beugrik neki, hogy hoppá, jut eszembe láttam ott egy kínai csákót kocsival? És ez Jax-nek nem gyanús?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.09.13. 11:59:33
Senki ne értsen félre, nem keresem én direkt a hibákat, de itt az évadnyitóban kisebb nyílzápor formában záporoztak felém a logikátlanságok, életszerűtlenségek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 20:53:47
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 20:49:51

Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 15:17:56
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.09.12. 12:24:01
De ez az, hogy miért nem vitték valami lepukkant, félreeső helyre? Még ha nem is hagyják kiabálni, a hulla elszállítása szempontjából sem előnyös egy olyan hely, ahol szomszédok vannak.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
hát, nekem már akkor az évad végén úgy jött le, hogy Juice segített eltüntetni a nyomokat Gemmának és úgy beállítani, mintha valami banda vagy rablótámadás lenne..
meg lehet csak nekem tűnt úgy, de mintha a csávót abba a házba vitték volna, ahol Tara is meghalt.. persze lehet, hogy benéztem, minden esetre inkább nézett ki egy családi háznak és nem egy elhagyott gyártelepnek..
úgy meg nem szerencsés a szomszédok miatt, ha hangosan kiabálásra vagy fájdalmas ordítozásra kap lehetőséget a kínai...
és hát Gemmma is tudja úgy csűrni-csavarni a szavakat, hogy Jax gyanakodás helyett gondolkodás nélkül tényként kezelje amit mond..
meg hát az sem áll távol az emberi lélektől, hogy mikor izzó haragjában valaki meg akar büntetni valakit, akkor kételkedés nélkül az első "bűnbakon" vezeti le, akit elé állítanak, nem foglalkozva azzal, hogy tényleg a megfelelő személy kapja-e az "áldást"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De úgy látszik, Sutternek ez valamiféle védjegye, hogy a sorozataiba belevon egy efféle szálat. Ugyebár a Shieldben is
u.i: Csodálkoztam, hogy Manson nem "special guest star" státusz alatt szerepelt, érdekes volt így, hogy csak a haja volt befestve, arca meg smink nélkül. <#hehe>#hehe>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.