Sons of Anarchy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Jax mindent megbeszél vele, akkor nincs gond.
Persze akkor nincs ilyen történetvezetés sem. ;)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de mikor a volt barátját aki erõszakoskodott vele kellett kinyírni az nem volt baj, jó mondta jax, te jöttél vissza hozzám
És Sutter azért nem Horváth Ádám, aki a Szomszédokban nem hagyta, hogy Etust megdugják. <#hehe>#hehe>
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Yo, Bitch!
Apropó pontosan mikor lesz folytatás? Falnak megyek, ha itt is úgy van mint GOT-nál, hogy egy év szünet :D Akkor keresnem kell megint valamit, de izibe. 10/10 sorozat.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Unser meg annyit mondott csak ha jól emlékszem, hogy kikértek archivált rendõrségi aktákat, és Gemma mondta, hogy azért mert akkor feladta Tara a klubot. Az, hogy meg így átverte õt Gemma tényleg gagyi volt kicsit.
A másik amit nem értek, hogy Unser mi a lóbüdös fa..ért mondta Gemmának, hogy Tara feldobta Jax-et, aztán mondja neki, hogy de ne menj sehova, majd Gemma elõveszi a jó öreg megszédültem kártyát "hozd már be a gyógyszereimet", Unser meg elmegy és hozza, de elõtte még rászól Gemmára hogy de ne menj sehova és ott hagyja a kulcsokat is :DD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elõször is Jax mondja neki, hogy elárultál, aztán hagyják elsétálni, érdekes, de oké, gondolom késõbb akarták lelõni, addig hadd csináljon amit akar, veszett kutya nem bánt? .. vagy nem tudom mire volt jó ez, aztán Juice elmegy Jax házához ezek után, de minek??? és miért segít Gemmának?? A gyerek teljesen összeomlott mert megölt egy ártatlan nõt, most meg simán lelõ egy rendõrt ( már megint )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szóval miért menne börtönbe? :)
Itt megint témánál vagyunk: szerinted mekkora a (z ártatlan?) szülõ felelõssége abban az esetben amikor a csemete ilyeneket mûvel?
Mondjuk Jax nem írt alá tudtommal még semmit, szóval nyomhat egy nagy CANCEL-t a megegyezésre is és akkor nem megy börtönbe:)
Így viszont nem tudom, hogy a gyerkõcökre milyen end vár a sorozat végén. Ha Jax-szel maradnak, nekem sehogy sem lesz róla hihetõ, hogy jó útra tér, és a gyerekei tisztes állampolgárok lesznek. Wendy-vel valami hasonló.
Inkább az a kérdés, hogy miképp jön ki a börtönbõl, ahova a korábbi dolgok miatt vonul önként, de immáron számára értelmetlenül és feleslegesen.
Sajnálom, hogy Juice "bekavart", Rooseveltet is sajnálom és a galambot is.
Ahogy olvastam sokan kiakadtak a végén itthon és külföldön egyaránt, én meg végig vigyorogtam :D
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
képtelenség várni közel egy évet most!!!! SUTTER TE ÁLLAT!!:)))
S06E13
Nekem az ártatlan emberek megölése már elég ahhoz, hogy egy bûnözõt ne tudjak különösebben jónak tekinteni a többihez képest. Ha egy hiteles "jó" bûnözõt kellene mondani, akkor talán Omar a Wire-bõl, aki ugye többször is hangoztatta, hogy csak bûnözökre lövöldöz, kirabolja õket, és mindig úgy csinálja a dolgát, hogy ártatlan, civil embereknek ne essen bántódásuk.
Nem tudom, hányan nézitek innen a januárban második évadját indító Banshee sorozatot. Annak fõhõsére se tekintek teljesen rossz karakterként. Igaz, magára vette más személyazonosságát, szélhámoskodik, adja a seriffet, mellette be is töröget helyekre. De azt nem hinném, hogy képes lenne ártatlan embereket likvidálni, annyira szerintem nem elvetemült. Aztán fene tudja, hogy a második évad vagy a továbbiak nem fognak-e megcáfolni.<#wow2>#wow2>
A Breaking Bad-ban Waltert is a negatív karakterekhez sorolják. Nyilván oda is tartozik, elvégre aki metamfetamint fõz, és árultat, azt semmiképp nem lehet pozitívnak skatulyázni. De én ránézve csak egy alapvetõen jó embert látok, aki -más megoldás híján- a családja érdekében teszi, amit tesz. Bár még csak a második évad elején vagyok, nem tudom, késõbb hogy fog alakulni a karaktere.
A Sopranos kicsit más tészta, mert abban egy kis adag abszurd vígjátékbeütést is érzek. Persze értelemszerûen ott se tudok szimpatizálni Tonyékkal, és sajnálni se õket, ha megszívják.
Egyébként egy ilyen sorozat pont erre való, hogy kérdéseket vessen fel, hogy ki milyen ember benne, ki miért teszi azt amit, az egész arról szól, hogy megismerjük a szereplõk motivációit, érzéseit stb, akkor miért ne beszéljünk róla utána itt? :)
most ha valódi személy lenne, akkor tán fordítanék energiát arra, hogy ítélkezzek felette... de csak egy kitalált személy egy kitalált történetben, amiben nincsenek hõsök, mindenkinek megvannak a maga problémái, bajai, hibái.. minek görcsöljek azon, hogy meg akarjam ítélni morálisan a dolgot ? igyekszem hátra dõlni és figyelni a történet alakulását... hogy mi lesz a történet végkimenetele, teljesen független attól, hogy én most elítélem-e tettei miatt vagy sem...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../