Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Arya... na mivan a westerosi westen túl
- Sansa... még a tesónak sem hódol be, vajon lesz-e még háború a többi házzal
- Mi lett Essos-al
Ilyenkor allnak elo a leghulyebb magyarazatokkal az emberek, mint amit Danytol tokeletesen lathattunk. Jon jol latta hogy tok folosleges ott vitatkozni, Dany vakhitevel szemben nincsn fegyver. A tort kiveve persze...
En sem igy irtam volna egyebkent, de van annak oka hogy nem a sajat torteneteimet olvasgatom, hanem maseit nezem...
Ez csak a régi hűség és árulás dilemma. Kivégezte a Tarlykat, mert nem tették meg azt, amiért kivégezte Varyst.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2019.05.20. 19:56:09
Egy kicsit pszichopata ez az elgondolas...
Tyrion szepen elmagyarazta most a legvegen Jonnak. Dany mindig is barkit leolt a “jo ugy” erdekeben. Innen mar csak egy apro lepes hogy a varos lakossagat akadalynak tekinti-e.
Az a “fohos” aki allitolag jo probal lenni az ismerjen mar legalabb EGY politikai trukkot az ellenfel legyilkolasan kivul...
A Tarlyk miatt senki sem mondta, hogy őrült, csak maximum túlzottan kegyetlen és xar döntés volt.
Sok minden el lett persze kapkodva a szezonban, mivel kurtara vagtak, de hogy ezt a fordulatot nem most talaltak ki az biztos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ha Martin megírja a könyveit és azok is ilyenek lesznek, akkor itt fogok bocsánatot kérni D&D-től. De valamiért azt gondolom, hogy ez nem így lesz.
Nekem Tywin után Kisujj volt a kedvenc karakterem, őket még elnéztem volna tovább is. De ez a spin-off-okra még vissza fog ütni, hogy a legnagyobb karakter fanbase-t sikerült ilyen otromba módon arcon vizelni.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2019.05.20. 19:40:56
Vagy azért mert egy főnemest megégetett a fiával háborút is indítottak...
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2019.05.20. 19:34:39
Az ilyen kritikat nem tudom komolyan venni...
A kis resze a kritikaknak szol csak a valos tortenetkezelesi hibakrol. De ilyen kritikak eddig is voltak, a logikatlansagok nem a 8. szezonban jelentek meg.
A Dickon gyerek esetleges megkímélésében megint csak nem tudom, mi lett volna a ráció. Elporladt egy makacs arisztokrata, akinek élve fogolyként semmi haszna, meg a féleszű fia, aki megint csak soha nem lett volna megbízható vazallus. Cserébe besorozhatták az összes hadifoglyot. Win-Win.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2019.05.20. 19:19:49
Pont ahogy Tyrion tette később. Nincs itt változás semmi.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Az meg szubjektív, hogy szerinted melyik könyv a jobb és melyik a rosszabb. Nekem a Dance with Dragons pl. nagyon tetszett, az egyik legjobb a sorozatban szerintem. Sansa vonala egész másképp alakul a könyvben, mint a sorozatban, ott ugye nem is őt veszi el Ramsay hanem Jeyne Poole-t, a társalkodó nőjét, akiről azt terjesztik, hogy ő Arya Stark.
A 6. évad volt egyébként a könyv és a sorozat között a váltás. Nem nagyon fedi egymást a kettő, mert másképp viszi a sorozat az egyes szálakat, mint a könyvek. Emlékezetem szerint pl. a könyvekben Jont még nem támasztották fel, míg a 6. évad épp ezzel kezdődik. Más karakterek esetén viszont még a könyvet követi az egész évad. Kicsit katyvasz van.
Az én véleményem az, hogy Martin már egész jól áll a következő könyvével, ezért a 7. évadot még egészen jól le tudta tanácsadóként pofozni a sorozatkészítőknek, de a 8. évadról már csak nagy vonalakban vannak elképzelései. Ezért a minőségi zuhanás és a kapkodás.
"bakker ez annak fényében vicces, hogy játékidőben a 7. és 8 évad úgy 20%-a lehet teljesenek. Ha a két könyv, ami hátravan is kb. ilyen arányú, akkor GRRM is bajban lehet, ha nem comb vastagságú könyveket akar írni."
7 részből áll a sorozat. Ebből 5 részt írt eddig meg, kettő van hátra. Martin comb vastagságú könyveket írt eddig is, most is azt fog. Egyes szálakat már amúgy lezárt: pl. Tywin Lannister vonalát. A főszálak viszont nyitva vannak még, ezeket az utolsó két könyvben fogja lezárni. Azt gondolom, hogy ezzel a tempóval semmi baj nincs, bőven elég két könyv a megoldásra. A sorozatoknál ugye az utolsó két évad volt erre szánva, de azok eleve sokkal rövidebbek voltak, nem 10 részesek csak 7 meg 6 és amúgy is 8-ból kettő, az rosszabb arány, mint 7-ből kettő.
Utoljára szerkesztette: Taliga07, 2019.05.20. 18:37:53
Jut eszembe, nem őrült meg a csaj. 1 hete ez egy nagy kérdés volt, mindenhol leőrültezték. Hátnem. Kibaszott kegyetlen lett, de ennyi.
Ők azt mondják, hogy a torrentben kiválaszthatod, hogy csak az utolsó epizód töltődjön.
Valaki valahol ezt egyszer kitalálta, és azóta azt hiszik, hogy ez így jó. <#vigyor0>#vigyor0>
Vajh miért vagy ez így?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A szálak elvarrása volt elfogadható. Kicsit idealista befejezés, de erre futotta.
Sam bal lábánál félig takarásban. <#vigyor0>#vigyor0>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Meg kíváncsi vagyok a 6. rész után azoknak az újra átgondolt véleményére is, akik korábban azt mondták hogy D. milyen fasza kis optimális uralkodó lett volna aki mindig meghozza a helyes döntést a "nagyobb jó" érdekében.
Más: https://9gag.com/gag/aerqWej
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.20. 18:10:48
Csak a hatalmas ugrások miatt van hiányérzetem. Elfért volna még pár epizód, hogy kicsit részletesebben megismerjük az eseményeket.
Jon - Megöltem, leszúrtam.
Szürke féreg - Akkor hívjuk össze a westerosi házakat, mert nekem nincs jogom az életedről dönteni.
Jon - Kiket hívjunk meg?
Szürke Féreg - Nem tudom, rád bízom.
<#vigyor0>#vigyor0>