Korkülönbség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok egyke, de történtek dolgok az életemben, amik ehhez vezettek. De ezt nem hoznám nyilvánosságra, mert félõ hogy nem tudnám megõrizni az inkognitómat ;)

Örülök hogy tetszik a blogom :)

Nézd, nem tudom hogy a lányok többsége milyen. De szerintem nincs olyan sok hárpia, mint amennyit megemlítettél. Pedig elhiheted: én is kaptam a pofámba eleget.

pl. nagyon jól esik -viccen kívül!-, amikor egy olyan korrekt lánnyal találkozok, aki kedvesen és egyértelmûen utasít vissza.

sajnos az utóbbi idõben annyira belerágta magát a fejembe ez a probléma hogy nehéz elterelnem róla a figyelmemet, így ismerkedek tovább, és gyûjtögetem a kudarcokat.
Erre azt szokták mondani: a pofonok erõsítik a jellemet. Hát nem tudom... remélem! :)

Hajaj! Ez most rossz kérdés volt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

egy mondjuk 16-17-18 éves még úgymond kamaszkorban lévõ lánynak mi a francnak kéne a pénzem? nem látok benne logikát. Ha úgyis tanulok még, hogy várhatja ezt el???

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meg a pénztárcád kell nekik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bello88, amúgy nem vagy véletlenül te is egyke gyerek? és véletlenül sincs széthullva a családod? pl fater hiány, meg ilyenek

ezt a pszichológiai mihez tartás végett kérdezem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hallod qva jókat írsz a blogodba érdekes. Totálisan ugyanígy gondolkodom pl:

"Egy nõnek, ha tetszem mi a francnak veszõdjek azzal, hogy meghódítsam elvégre neki is érdeke lenne, hogy létrejöjjön a kapcsolat"

belülrõl ezt én is így gondolom, volt 1-2 próbálkozásom lányoknál, de valahol mindig ez a tudat van bennem, hogy majd, ha akarna valamit tõlem úgyis csillan a szeme...eddig ilyen nem volt sõt:S a lányoknak vagy barátnak voltam jó, vagy pedig beszélgetõtársnak ennyi...

amúgy most takarékon vagyok és jól megvagyok:) ha mindig máson agyalsz akkor megoldható az élet nõ nélkül is... nap, mint nap látom, hogy a legtöbbjük rafinált, kétszínû és éretlen a magunk korosztályában.

Nekem egy 13 évvel idõsebb nõ jön be/jött be.. nem tudom. Bár úgy is esélytelen lenne, egyrészt mert van ízlése ;) másrészt a korkülönbség miatt.

23 vagy és szûz?

nem sokára lehagylak;)

dettó :P

ugye milyen érdekes?

fiatalabbak mondjuk 16-40-es korosztály számára észrevehetetlen vagyok...

jhetedikj
Nekem is most egy nálam 6 évvel idõsebb csaj jön be én 23 õ 29.

anno 1987

Hát valamiért velem is hamarabb szóba áll az érettebb korosztály, mint a sajátom :) (pontosabban inkább õk állnak velem szóba a saját korosztályom helyett :P)

pedig fiú vagyok...

Sõt,még a 39 is!<#wink>

Egy 19 éves csajszinak teljesen jó a 28 éves pár. Mindkét fél megkapja amire vágyik, szerintem. Ha megértik egymást, és szeretik is, akkor ez így pont ideális.
haha...nem semmi

Én nem smároltam vele,lent voltam elfoglalva minden mennyiségben<#buck>

haha...

jó duma...tudom, hogy fontos, csak én, ha nem vagyok megfelelõ hangulatban (ami gyakori eset), ha éppen nem ismerem a csajt akkor én ezt nem tudom megcsinálni, amit te...eleve még a smárolás gondolatától is írtozom. Nekem csak lassan szabadna haladni, egy olyan lány kellene, aki végigvezetne engem a szinteken és segítene maximális megértéssel...

Mondtam neked.Nem is kell sármosnak lenni,elég egy egszerü hétköznapi fazon,de a jó duma az nagyon fontos.Nekem nem kellett gyõzködni a csajt.Amugy a munkahelyemen történt meló alatt a dolog..xD Fõnök már nem volt ott,én meg bezártam mindent,és szóltam a csajnak hogy menjünk be a raktárba.A többit inkáb nem részletezem.

beveted minden sármodat. Igazad lehet a környezetem is preferálja és valahogy én vagyok ezáltal leszarva... volt oszt társaim között is volt olyan csaj, aki 18 volt és volt egy 27 éves pasija:S:S persze megvan már az egzisztencia az úgymond biztonság, na meg az érettség...

mostani csop társaim közül az egyik csaj szakított a barátjával rögtön mesélte h egy 28 éves rákattant és vevõ rá:S a csaj persze 19 éves...

Ez nem szájhõsködés,egyszerüen a mai lányok imádják az idõseb férfiakat,és ez igy van rendjén.

az kemény xD na igen elõnyöd volt picit, ráadásul egy úgymond komplexusos lányt szedtél fel az nem baj végülis, legalább neked jó volt...

395:D a nagy szájhõs:D na nézzük akkor

De nem voltam szerelmes,csak elkaptam az alkalmat.Igy nem is idevaló a téma szerintem.Elmennék ma egy diszkó környékére,akkor rengeteg p.nát fel tudnák szedni.

csak 18-al,mert a csaj volt 19,én meg 38<#vigyor1>

Persze.Én volta 20 évvel idõsebb

te voltál 30-40 között a nõ volt az idõsebb?:O

haha na mesélj erre való a topik:D

hogy ismerted meg? ki kezdeményezett? ez az a nõ, akit egy irodában tettél fel?

Igaz hogy 110 kiló volt a drága,de azért jólesett....<#zavart1>

Amugy nekem volt pár évvel ezelött egy 20 év különbségbeli incidensem<#beka2>

Azt hittem rossz helyen járok,de most térek észhez hogy ilyen topikod is van.Meg láttalak a rendes lányt nem lehet találni topikban is

mi szél hozott erre tesókám?:)

DDD

+1

és hogy szedted fel?:)

Speedway
á nem probléma, én 21 vagyok barátnõm 30 ;)

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

NessieGraf
Hinni templomban, akarni a wc-n szoktam. :) Ez úgy adódott magától.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

végülis igen:) azon megdöbbentem mikor mesélted, hogy kb 20 évvel fiatalabb partnered van...végülis bármi lehetséges, csak akarni kell;)

NessieGraf
Nem. Csak fiatalabbal. Az is ér?

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

na mi van srácok? mostanság senkinek nem volt dolga idõsebb pasival? akarom mondani nõvel? <#eplus2>

mangalány
Én vmiért mindig leragadok a depressziónál...<#wilting>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

mangalány
Igen, de vannak olyan gócok, amiket nehéz "kivágni"...

mangalány
Igazából...nem probléma a kor különbség, de attól függ...nem mind1, hogy az 1ik fél13 a másik18, vagy az 1ik 20 a másik 30...persze õk is tök jól el lehetnek, de idõvel igen is buknak felszínre olyan problémák, amik bizony a korkülönbségbõl adódnak...

bigapó
igen, ez lehetséges, hogy kibõvíthetõ még pár dologgal és azzal amit mondtál fõleg, mert felismerni is tudni kell, ehhez jól jöhet egy külsõ szemlélõ, barát vagy rokon, de akár egy teljesen idegen vélemény is, aki objektíven tudja átlátni a helyzetet.

The Matrix has you...

chhaya
Egyik tanárom iktatott be még egy lépcsõfokot az elejére :) nem is tudom már, minek nevezte... 'fel nem ismerés' kb. Az az állapot, amikor még nem tagadod a problémát, mert nem ismered fel, hogy egyáltalán létezik. Úgy pedig nem mész át ezeken a lépcsõkön és megoldódni sem fog soha. :)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
ez szerintem általánosan használható
bigapó
megtaláltam, de 6 fokozata van.

Gyászunk lépcsõfokai: a tagadás, a düh, a félelem, a bûntudat, a depresszió, az elfogadás.

na most ezt szerintem párkapcsolatokra is rá lehet húzni illetve hát inkább a szakításra és az azt követõ idõszakokra inkább:)
a félelem nem tudom miért van itt, talán az attól való félelem, hogy többé nem kellünk senkinek és egyedül halunk meg vagy ilyesmi.

The Matrix has you...

salsoul
igazoljuk hogy a körülmények áldozata vagy?
salsoul
ti problémákat mondtok én meg mondom rá megoldást

nem mondtok problémát, nem mondok megoldást

de minek mondtok problémát, ha nem akartok rá megoldást?
mi a cél? sajnáljunk meg? igazoljuk a rossz helyzeted?
bigapó
csak a jó szándék vezérli, ilyen a természete, nekem tetszik ez az oldala, ettõl függetlenül mivel nem "isten" ezért hibázik is és van olyan oldala amivel nem értek egyet. ennyi.

The Matrix has you...

sal néha azt hiszi minden emberen segíteni kell, de ez az õ egójából fakad...nem minden Fórumozó az, aki azért ír be ide, hogy segítséget kérjenek...

bigapó
nem a tiedre válszoltam, hanem Sal-éra, az Ego-s példára adtam igazat.

The Matrix has you...