Korkülönbség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
a szivatás addig szivatás, amíg annak veszed, annak éled meg
ha túllépsz, felülemelkedsz rajt és minden további nélkül el tudsz sétálni mellette úgy semmi gond nincs vele
de igaz, ez nem könnyû, nehéz elsajátítani, de nagyon megéri
Értem Én amit mondasz, de valóságba átvinni elég nehéz, függetleniteni magad attól, hogy szivatnak a fõnökeid, hát nemtom, nem túl jó érzés ez általában. De az igaz, hogy meg kell találni ami neked való, ha másként nem megy akkor saját vállalkozásban indulni. Mindenki a saját sorsának a kovácsa, az már szent igaz, más nem fogja helyettünk kikaparni a gesztenyét.
On:
The Matrix has you...
sõt melózni abból a szempontból jó lesz, hogy nem kell készülni másnapra semmibõl nincs vizsga nyomás ez meg az, hogy nem mész át, hanem napról napra csinálod mondjuk ugyanazt a munkát...ez még a jövõ titka, de fejezzük be, mert nem rólam szól a topik
Nem sértõdöm meg, csak én lepõdök meg mennyire más szemléleteitek vannak és mennyire más világot képviseltek:D nagyon szeretem egyformának beállítani az embereket, ilyen vagyok...kevéssé szokom hozzá a változásokhoz, mondhatni konzervatív vagyok...egyébként van rá okom mivel világ életembe lenéztek egyesek és egyes HSZ-eknél én meg totális lenézést érzek, bizonyos Fórumozóktól...nem szeretem, ha hülyének néznek és kioktatnak. Vannak olyan dolgok biztosan amikrõl nem lehet fogalmam, de ne aggódj mert baromi gyorsan tanulok...
Mert attól, hogy felveszed semmit sem csinálsz jobban, és csak rámegy egészséged, életed.
Az emberre nehezedõ nyomásból, csak annyi a valós nyomás, amit magára enged
Így azokat a körülményeket amiket leírtál úgy is meg lehet élni, hogy az ember nem veszi magára a nyomást. És ettõl még nem lesz felelõtlen, komolytalan stb.
Persze lehet találni nyugis melókat is, kevesebb stresszel, de ez a világ már csak ilyen, öl... :)
The Matrix has you...
Ez jó is meg nem is, de még nem maradtál le semmirõl, elõbb-utóbb biztos Önálló életet fogsz élni és ezért jó errõl beszélni, hogy felkészült legyél. Nekem is sokszor mondogatták szüleim, hogy majd meglátod, meg mai napig hallok hasonlókat :) Párra emlékszem is, de legtöbb saját élmény már.
Sokszor érzem azt, hogy megsértõdsz azokon amiket mi írunk Neked, ez meg is lep meg nem is. Tudom, hogy kioktatásnak veszed vagy hasonló "gyerekes" dolognak, de ezek nem azok, legalábbis tõlem nem. Ezt már többször elmondtam Neked, hogy tõlem ilyet nem fogsz hallani, csak segítséget. Lehet, hogy hülyeséget beszélek néha és Te is másként gondolsz dolgokat, mint Én vagy akárki más, de azt ne feledd, hogy meghallgatni másokat még nem kerül semmibe és akár tanulhatsz is belõle. Igaz ami igaz, a saját bõrén tanul legjobban az ember, de azért próbálkozom tovább Én is, ha már ilyen makacs fajta vagyok :D
The Matrix has you...
Gini Papp, 2010. október 21., 15:45
Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nõket értékelem.
Csak néhány példa, hogy miért:
...Egy 40 feletti nõ sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy......megkérdezze: "Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.
Ha egy 40 feletti nõnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
Egy negyvenen túli nõ már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja,ki õ, mi õ, mit akar és kitõl. Kevés olyan 40 feletti nõ akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.
A nõknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elõ, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellõs közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelõnek, fõleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.
Az idõsebb nõk nem bánnak szûkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.
40 felett egy nõ elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnõinek.
Egy fiatalabb nõ gyakran még a legjobb barátnõjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
Egy negyvenen túli nõt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnõi, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el õt.
A nõk a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 4 0feletti nõnek sosem kell meggyónnod a bûneidet. Úgyis mindig tudja.
Egy 40 feletti nõnek jól áll a tûzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.
Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nõ sokkal szexisebb, mint fiatalabb nõtársai.
Az idõsebb nõk egyenesek és õszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.
Igen, számtalan okból dicsõíthetjük a negyvenen túli nõket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nõre jut egy kopaszodó, pocakos õskövület sárga nadrágban,aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.
És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idõk. Manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért...
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
The Matrix has you...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
hogy a saját maga ura legyen már most, vagy az, hogy kitûzze a célt, hogy 25 éves korára a saját maga ura?
"Az ideiglenesen rendben van, ha az tényleg ideiglenes és nem csak nem örök élet, hanem szintén nem fél vagy negyed élet. Ez csak azért mondom, mert sokan egy életen át "ideiglenes" állapotban élnek."
miért?
mert mi történik a vízzel keretek és korlátok nélkül?
Szétfolyik. Ugyan így az ember élete is szétfolyik, elfolyik a semmibe korlátok és keretek nélkül. Ez viszont nyomást is okoz, de ez tartsa' össze a dolgokat.