Boardwalk Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jimmy fiáról meg jimmy jutott eszembe mikor először megláttam úgyhogy nem lepődtem meg, apja kedvenc volt úgyhogy örülök hogy visszaütött a kiírása 😄
kár hogy vége 😞
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amilyen gyengén indult az egész széria , annyira jó lett a végére.
Jöhet a következő "maffia" sorozat <#eljen>#eljen>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A lezárás sztem nem volt amatör, és összecsapott se. Az a sok utolsó évados visszaemlékezés ezt az a bizonyos utolsó jelenetet vezette fel..
Yo, Bitch!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az ,hogy a kis Tomy-nak most jutott eszébe fegyvert fogni?? Mindezt azok után hogy köbö 100x-or lett volna alkalma rá? Vagy pont azután ,hogy a rácsok mögül szabadult, és a pult alól a kezébe nyomták a kávé mellé??
nem az fáj, hogy a főszereplő olyan véget ért amilyet, hanem ez a koncepciótlan amatőr, csapjuk össze mód
én nagyot csalódtam..
aki még nem látta, ne is tegye... (úgy talán egy szép emlék maradhat)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Yo, Bitch!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A Gotham-et inkább a topikjában, de csak annyit, hogy hatalmas csalódás, és ezt hallom minden havertól, néha nem tudtam, hogy ez most valami komédia ( gagyi zene betétek ) vagy mi a bánat.. olyan mintha a Nolan és a Burton féle megvalósítás között akarna létezni, de valahogy nem jött be eddig...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.18. 15:17:12
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.10.17. 23:02:17
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Yo, Bitch!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Yo, Bitch!
egy kis történelmi háttér 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.08. 22:49:37
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Yo, Bitch!
Mikor kezdődik majd amúgy?
Yo, Bitch!
Úgy tűnik sajnos Rothstein nem lesz..😞
Yo, Bitch!