Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a.carkey
Ezt fogja valaki nézni?

The Knick

1900 körül kezdődik és egy kórházon keresztül mutatja be New Yorkot.

A medve nem játék.

Systore
😊

ForzaInter
Csak 8 részes lesz az utolsó évad.😞

Yo, Bitch!

wtf, nem is tudtam hogy az 5. évaddal lezárul...
Systore
ForzaInter
Az 5 évadban 7 évet ugranak az idôben, és 1931-ben fog játszódni. Nem lesz unalmas évad.😊 Mondjuk Rothstein így nem tudom, hogy lesz benne.

Yo, Bitch!

Na bakker, hogy erre kell felkelnem... Ez most nagyon fáj :/

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ForzaInter
Csökkent, de nem olyan nagyot. Ahogy olvasom szinte mindenkit sokkolt a bejelentés. Winter is 7 évadra tervezett.. Jó lenne legalább egy Capone spinoff, de gondolom semmi esèly rá..

Yo, Bitch!

nem úgy volt hogy még lesz 2?

:S

csökkent a nézettség?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ForzaInter
5 évad lesz az utolsó.. Fuck you HBO!

Yo, Bitch!

Mindenkit nagy jól alakít, zseniális színész! <#eljen> <#worship>
Én láttam. Jól alakítja nagyon DiCaprio. Ha nézed, akkor ajánlom eredeti hanggal. Nagyot sokat ad hozzá, marha jól játszik a hangjával a filmben.
cylonflatus
FBI=Federal Bureau of Investigation, magyarul Szövetségi Nyomozóiroda

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tikal
nem. és az FBI, igaz más néven már a század elejétõl ment….

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

davidka003

Rögtön felismertem. (Idétlen idõkig címû film)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

cylonflatus
Javít: J. Edgar a film címe.

cylonflatus
Pont a napokban gondoltam rá én is, az egyik kötelezõ pótolnivalóm. Nem is értem, hogy hagytam ki eddig, pedig a színészt, a rendezõt is nagyra tartom, a téma meg az egyik kedvenc, szóval nem is értem. Mi is a címe, Hoover? Hoover oldalvizén jut eszembe: RIP Kennedy, most úgyis aktuális, most volt 50 éve ugye a "Rémálom az Elm-streeten". Nagy ember volt. Na még az õ életérõl is lehetne egy sorozat, kibaszott kalandos, érdekes élete volt.

OFF: Asszem lassan ideje lenne megnéznem a Dikabriós filmet, már régóta tervezem. 😊
cylonflatus
Nagyon súlyos alak volt, magánéletében pont az ellentettje volt a "hivatalos arcának". Rizsporos parókában XVII. sz.-i francia úri göncökben, meg nõi ruhába öltözve szopta a faszt a privát orgiáin. Enyhén szólva ellentmondásos figura.

Jaja, írni is akartam hogy srácok jövõhéttõl a Mob City topikban folytathatjuk a beszélgetést 😄 Jó látni hogy így szezon végére felélénkült ez a topik is kicsit.

dave9004
nagyon jó évad volt ez is. Csak tudtak olyan véget kanyarítani neki, amit nem vártam.
Hiányozni fog szeptemberig.
Talán úgy könnyebb elengedni pihenõre õket, hogy mindjárt kezdõdik ez:
Õt nevezik ki az fbi élére igen, de már a sorozatban ez megtörtént, a szövetségi iroda, az maga az fbi. Haláláig õ is vezeti. Gyakorlatilag nem merték leváltani soha, mert mindenkirõl gyûjtött anyagot és jobb volt nem keresztbe tenni neki.
a.carkey
Azért durva. Túléli a lövészárkokat egy súlyos sebesüléssel, lelõ X db rosszfiút, gengsztert, maffiózót, erre egy szakadt néger megöli.

A medve nem játék.

cylonflatus
Hát, az a korsó alaposan eltört... az a váza már kellett az arcába nagyon.

mondtam én hogy itt nem lesz happy end ha harrowról van szó, bár neki az amit utoljára látott happy volt

Ugye az évad közepétõl a szövetségi nyomozóiroda új fõnöke Edgar Hoover fogja alapítani az FBI-t jól tudom? Egyébként le a kalappal,mert iszonyat jól játsza a karakterét,hatalmas figura! Knox-ból már egy kicsit sok volt,mert látszott rajta hogy elszaladt vele a ló...de hát addig jár a korsó a kútra,amíg el nem törik.
cylonflatus
Nem. A valóságban Hymie Weiss és Bugs Moran próbálta megölni Torriót, õk nyitottak tüzet korábban a szemközti házból is, igazából akkor is Torrio volt a fõ célpont. Capone -ahogy elõttem már mondták- nagy tisztelettel volt Torrio iránt, õ fedezte- és karolta föl Alt, kicsit a második apja volt, ha lehet így. Érdekesség: Van Alden álneve ugye George Mueller. Namost a valóságban Torriónak volt egy gyereke akivel nem tartotta a kapcsolatot, õt George Miller néven anyakönyvezték... érdekes egybecsengés.

Amúgy így utólag belegondolva, szépen fel lett vezetve Harrow halála, az egész évados gyötrõdése magával, a lelkiismeretével és hogy akárhogy akart nem tudott elszakadni a múltjától, már csak az vezérelte õt h Tommy biztonságban legyen, és a halála is olyan volt mint egész élete...

Nem, Capone sose akart Torio ellen fordulni, tisztelte az öreget.

Szerintetek a Capone rendelte el a fõnöke lelövését?
ForzaInter
Sztem jobb évad volt mint a tavalyi. Bár a fõszál és a fõellenség tavaly jobb volt mint idén, de ott Margaret nagyon rontotta az összképet a felesleges szálával úgy, hogy minden részben szerepelt min 10-15 percet. Ebben az évadban viszont inkább több kisebb szál volt az elõzõvel ellentétben, és talán nem volt olyan pörgõs de nekem szinte minden részt tetszett.

Rosetti zseniális karakter volt, de annyira õrült, beteg ember volt, és annyi szart halmozott fel, hogy neki már nem volt maradása, muszáj volt meghalnia. A Doktor pedig nagyobb ember, azért õ a New York-i négerek vezetõje, míg Rosetti "csak" Masseria egyik capo-ja volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rész vége ütött rendesen, legsokkolóbb halál volt Jimmy után, és persze, hogy megint egy zseniális szerethetõ karakter távozik. De az az igazság, hogy sajnos Richard története nem nagyon végzõdhetett happy end-el. Az egész csávó története tragikus volt. Egy megtört embert láthattunk, aki a háborúból hazatérve nem találta a helyét, és nem tudott visszailleszkedni a társadalomba (mint Jimmy és nagyon sok volt katona) ráadásul az arca mindennap emlékeztette a sok szörnyûségre amit átélt amikor tükörbe nézett. Sztem õ már Jimmy halála után "meghalt" együtt jó párosok voltak, de az õ halálával már végleg elveszett Richard, egyetlen célja már csak az volt, hogy kis srácot biztonságba helyezze a pszicho nagyanyjától. A vasútállomáson is már lényegében örökre elbúcsúzott. Mikor pedig leakarta lõni a Doktor-t már látszott rajta, hogy nagyon belefáradt már a sok gyilkolásba.. Viszont tudta õ sajnos, hogy soha nem élhet boldogan a családjával együtt.. Szomorú történet az övé nagyon.😞 RIP RICHARD HARROW.

Yo, Bitch!

Narcisse szerintem is nagyon adja... valóban ellenszenves, de hát ilyen a karakter, és nagyon jól csinálja a színész! <#eljen> Akárcsak az Éhezõk Viadala 2-ben, ott is tetszett. <#vigyor> Marha jó hangja van!
cylonflatus
Attól függ majd a dolog, hogy hogyan haladnak az idõben (ejj, be szép mondat volt). Megkerülhetetlen a fazon, mivel õ tett pontot a Masseria történetre. Meg spanok voltak Lanskyvel, Lucianoval is, elvileg ugye ez utóbbi megbízására nyírta ki Siegel Masseriát.

Kár, hogy annyira nagyon nem terveztek vele. Végül nagyon kicsit kapott. Sajnos igazam lett és õ már nem illett ebbe a bûnözõ világba és nem is akart beleilleni. Bár õ is egy gyilkos, mégsem említhetõ egy lapon sok másikkal. Talán megérdemelt volna egy esélyt, valami hasonlót, mint amit vizionált a parton.
Nem volt rossz az éved szerintem. Viszont talán most fordult elõször, hogy nem zártak le minden szálat. Hanem tovább görgetik. Szerintem Narcise jó karakter, még akkor is, ha igen ellenszenves a viselkedése.
Lehet teljesül a vágyatok és több chicagói és ney yorki maffiózó kerül be, mert úgy veszem észre Nuck is kevesebb szerepet kap. Ha belegondoltok elsõ évadban majdnem minden jelenben õ volt a középpontban. Mostanra meg már egy-két mondat itt, ott.
A finálé remek volt, de nekem az évad elég felemás lett összességében. Ami legjobban zavar hogy tavaly az addigi legjobb ellenséget Rosettit kinyírták, Narcise meg él tovább, és nézhetjük jövõre is a tenyérbemászó stílusát.

ForzaInter
Ja most látom Costello-t Te is írtad.😄

Siegel kevés szerepe sztem annak tudhato be, hogy akkoriban meg nagyon fiatal volt, csak 18 éves.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na ja, ezek a karakterek jöhetnének. És akkor még ott van Frank Costello, Alberto Anastasia, Frank Nitti, Louis Lepke, Dutsch Schultz vagy a híres Los Angeles-i gengszter Mickey Cohan aki ebben az idõben a Chicago Outfit-nak dolgozott. Csak az a baj így is sok karakter van, és alig jut idõ mindenkire. Bugs Moran viszont sztem a következõ évadban már benne lesz. New York-i vonal idén méltatlanul keveset szerepelt, bár tavaly meg Rosetti révén elég sokat. A Chicago-i vonal viszont idén azért többet szerepelt, jövõre pedig remélhetõleg még többet fog, bár ennek a szálnak sztem egy külön spinoff kéne.. A Van Alden-Elin duó kegyetlen lesz..D

Yo, Bitch!

ForzaInter
Bassza meg Terence Winter meg az összes író.. Ez jutott eszembe most, hogy vége lett a résznek. Amúgy nagyon jo resz volt, jobb mint a tavalyi évadzáró.

Yo, Bitch!

cylonflatus
Nekem csak egy a bajom ezzel az évaddal: a Capone vonal. Még mindig nagyon kevés, sokkal többet elviselne belõle a sorozat, ill. belõlük - Luciano, Masseria, stb, aztán általuk be lehetne hozni új érdekes karaktereket, mint Bugsy Siegel, Vito Genovese, Tommy Reina, Frank Costello... Cosa Nostra a gyöngém, na. De a zsidó Meyer Lanskynek is voltak fajsúlyos dolgai, meg persze azért az íreket se kell félteni. Narcisset nézni se szeretem, és bár Chalky jó arc, azért szívesebben néztem volna a fentebb említett urakat. Amúgy elsõ osztályú a show, bárcsak a többi tv-s produkció is megütné ezt a színvonalat. Egyszerûen látszik rajta az ötlet, a koncepció, minden ki vannak találva, minden apró-cseprõ dolog a helyén van, és mindez úgy, hogy mégsincs az embernek az az érzése, hogy megrendezett valamit néz, nem izzadságszagúan beállított. 10/9, 0,5-öt levonok a kevés szicíliai vonalért, 0,5-öt pedig azért mert nem 24 rész egy évad 😛

Nekem is teljes agysüllyedés,az elõzõ évadhoz képest jóval visszafogottabb befejezés,de szerintem ez benne a jó hogy nem tudjuk majd mi lesz a folytatása a következõ évadnak.Harrow-ot én is nagyon sajnálom,látni h õ is megzuhant lelkileg. Az Eli-Van Alden nagy páros lesz szerintem😄 illetve a következõ évadtól val.szeg Nucky már komolyabb feladatokat is adni fog Willnek,maga mellé veszi teljesen.
Hát nagyon várós lesz az 5. Season 😊)))
NMa ez a rész... brutális volt egyrészt, másrészt nekem iszonyat darkos hangulata volt... <#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát basszus ennyi halál, ennyi tragikus végkimenetel... tiszta depis lettem a rész végére. Harrowt nagyon sajnáltam, Chalkyt is, ahogy látnia kellett a lánya halálát, és még egy kicsit az ügynököt is. <#vigyor> Na jó, õt annyira nem, inkább csak azt, hogy tök jó karakter volt.
Amúgy szerintetek ha nem jelenik meg Will, akkor mi lett volna? Mert ugye Nucky mondta neki a végén, hogy "õ az apád, az én testvérem. És én nem az az ember vagyok, akinek gondolsz." De azért engem annyira nem gyõzõtt meg, én nagyon azt láttam a szemében, hogy tényleg le akarja lõni... aztán persze ki tudja... <#smile>
Meg akkor most Eli megy majd a chicagoiakhoz, vagy mi? <#fejvakaras>
És elég jó folytatást ígér.
Steve Downie
Gyerekek adta ez az évad

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Fasza volt,ha lesz idõm írok spoileresen is😊
cylonflatus
Viszont akkor a támadók miért keresték a csajt?

mondjuk lehet benne vmi, gondolom az a fazon aki a házból nézte õket

Nem õ adta fel szerintem, hanem az öreg egyik embere aki elment a városba piálni, még mondja is hogy tudja hogy nem inni ment õ, és azért ül kint pisztollyal.

az meg a másik tuti hogy Chalky mellett a kis kurva már nem érezte magát biztonságban és visszament Narcissehoz, õ dobta fel ez biztos

LaszloLedzenyi
Tuti hogy Eli megszervezi a találkozót és az FBI lecsap, mindenki sittre, Nucky meg viszi tovább a bizniszt <#hehe>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"