Boardwalk Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chalky kicsit kilehet hogy mindenki felültette (vagyis õ nuckyrõl is ezt hiszi)

Nuckynak ez a kiszállás szvsz egy terv része

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szerintem is az volt, egész évadban húzni azt hogy egy beépített ember elkapja... kíváncsi leszek az évadzáróra.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Én a múltkori rész nézése közben már tervezgettem, hogy beírom majd ide, hogy milyen uncsi ez a Gillien-es téma, de azért a végén leesett az állam, hogy hogy megszivatták... kicsit sajnáltam is! 😞
a.carkey
Gillian szála egy hatalmas nagy baromság volt. Roy Livingstone pedig szemmel láthatóan nem egy Damian Lewis ... 😞

A medve nem játék.

ForzaInter
+ahogy elnézem Richard is akcioba lép.😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Tavaly egy nagy szál volt, most inkább több kisebb van. Nálam kb egy szint a 2 évad, tavalyi évadon Rosetti sokat dobozz, Bobby Cannavale szinte mindenkit lejátszott a képérnyõrõl. Viszont Margaret szála kicsit lehúzta az évadot, mivel minden részben szerepelt kb 10-15 percet. Idei évadban ilyen felesleges szál nem volt. Bár Gillian annyira nem érdekelt, de olyan sokat nem szerepelt, és azért a tavalyi Margaret szálnál ez sokkal érdekesebb volt. Sztem amúgy most pár szálat majd átvisznek a következõ évadra, az elõzetes alapján nagyon jó résznek nézünk elébe. Lesz történés a Nucky-Chalky-Doktor háromszögben, az fbi-os szálon és lest Chicago is.

Yo, Bitch!

Leült kicsit a topik srácok, kicsit lassabban haladnak most a dolgok, építkeznek a fináléra, amúgy így a finálé elõtt belegondolva tavalyi évad jobb volt szerintem, Richard szál sztem nem volt jó idén, bár remélem még lesz ott valami nagy dolog vele meg a Dr. se a legjobb ellenség nekem, bár a Chicagoi New Yorki mellék szálak nagyon tetszenek.

ForzaInter
Ja a háború kb Obanian megölésével kezdõdött.

Yo, Bitch!

Elvileg nem csak haladunk, hanem innen kezdõdik az 5 éves háború Chicago-ban. Bár nem vagyok biztos.
Ám remélem a doki megpurcan. Nagyon tenyérbe mászó alak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

cobol
jó volt a ablakon keresztüli szórás <#violent>

Tikal
high five <#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ForzaInter
Én meg azt keresem ami az epizód elõzetesei alatt szól, de ahogy elnézem a youtube-t nem csak én, mert mindenki azt kérdezgeti mi a szám címe az elõzetesek alatt.

Yo, Bitch!

Systore
én erre gondoltam. végre megtaláltam.. 😄

ForzaInter
Sztem addig el se jutunk.😞

7 évadra tervezik a sorozatot. Még 3 évad akkor 3 év, ha úgy haladnak mint eddig..

Yo, Bitch!

a.carkey
Akkor Masseria vége még messze van.

A medve nem játék.

ForzaInter
Csak a sorozatban 1924-ben járunk.

Yo, Bitch!

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"1926-ban, O’Banion emberei több, gépfegyverekkel felszerelt kocsit küldtek a Hawthorne Innbe, Capone cicerói fõhadiszállására. Al sértetlenül megúszta: testõre lenyomta az étkezõ padlójára, és testével védelmezte."

Tehát, kb. itt tartunk most. Nem tudom a Masseria szállal mi lesz, mert annak beteljesülése kicsit arréb van, pedig a hülye dokinak eléggé kijár némi fenyítés.

A medve nem játék.

Ez nagyon jó kis rész volt valóban. 😊
Nucky hiába próbálta kiküszöbölni a háborút, Bader és a doki gondoskodott róla, hogy elkerülhetetlen legyen. 😊 Nucky-ban ezt szeretem, hogy mindig nyugodt, megfontolt, próbálja "csendesen" elsimítani a dolgokat, de amikor beleszarnak a palacsintájába, akkor be tud ám durvulni õ is! 😄
"Dr. Narcisse, there's something I've been meaning to ask you for quite some time. Who the fuck do you think you are?"
cylonflatus
Chalky hogy intézhette ilyen balfasz módon a Doktort, Jézusom...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ja és még Margaret jeleneteit se untam, bár ehhez kellett Rothstein is 😄

Szerintem is nagyon jó volt, talán a legjobb rész idén számomra. Tele sok kis apró zseniális jelenettel. Capone mikor viccet mesélt, vagy mikor Masseria mikor beszólt Meyernek az asztalnál. 😄 Azt remélem hogy nem akarják meghúzni azt hogy most Chalky azt hiszi hogy Nucky ellene fordult dolgokat.

hát gyerekek nem bírtam ki megnéztem az új részt,hát majdnem kardot nyeltem,hatalmasra sikeredett!!!
kezdenek beindulni a dolgok és tényleg haladunk a háborúk felé fõleg Chicago-ban 😊
dave9004
csak ezek után ne öljék meg 😄
évadok végén el szeretik játszani h azt öletik meg akire legkevésbé számítunk :d
Ha jól emlékszem Õ is létezett,de ezt most nem mondom biztosra,utána kell nézni.
ForzaInter
sztem õ kitalált személy

Yo, Bitch!

Egyetértek az elõttem szólókkal, Van Alden tényleg hatalmas! 😄 Egyébként õ is létezõ személy volt? Nagyon kemény volt, ahogy elmondta a virágboltban a dolgokat O'banionnak, hogy visszavett már az arcából egybõl. 😊
cylonflatus
Hát, dehogynem. 12 rész egy évad és már a 9.-nél tartunk. Szóval bizony rég volt.

ForzaInter
Azért a zseniális vasalós jelenet nem volt olyan régen.😊

Yo, Bitch!

asysoft
Nem is tudom, hány év óta vártam erre a részre, nem hittem volna, hogy eddig halogatják, míg Van Alden újra bekattan...

/*WTF?!*/

Hát gondolom azért bízta rá itt is másra, mert a valóságban se õ intézte el, és hogy akkor mi volt miért nem akarta õ elintézni már sose tudjuk meg.

cylonflatus
Én inkább azon csodálkoztam, hogy Al nem saját kezûleg intézte el O'Baniont. Annyira rá volt pörögve, szinte mint ha egy fizikai szükségletét elégítené ki, hogy O'Banion megdögöljön (már csak a testvére miatt is, ugye õt okolta Frankért). Miután Torrio kiadta az ukázt azt vártam volna, hogy saját kezûleg fogja kibelezni, erre rábízza másra? Egy Al Capone, a testvére (vélt)gyilkosát nem saját kezûleg intézi? Nem tudom, ez nekem fura volt.

ForzaInter
na ezzel a hsz-el meg mi lett😄 nem baj így is érthetõ.

Yo, Bitch!

Ja így már értem, köszi 😄

ForzaInter
Igazából egy másik olasz banda ölette meg O’Banian-t a “Genna Crime Family” (akik késõbb beleolvadtak az Outfit-be) velük volt egy kis nézeteltérése O’Banian-nak (vmi kaszino ügy) de elvileg Torrio beleegyezésével történt.

Yo, Bitch!

Le írhatnád mit találtál, azt tudtam eddig is h Frankie Yale ölte meg Capone megbízásából de itt tényleg nem értem én se miért nem várta meg hogy Van Alden kinyírja.

ForzaInter
Most már tiszta, kicsit utána néztem a történelemnek.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na végre Van Alden-nél megint elszakadt a cérna.😄

Fasza rész volt ez is, és a következõ még jobbnak ígérkezik. Harrow szálával végre kezdtek valamit.

Bár azt nem értettem, hogy Al miért nem várta meg, hogy Van Alden kinyírja O'Banian-t. Mondta, hogy záráskor elintézi, ezért kicsit meglepõdtem mikor megjelent Frankie Yale a 2 emberével..

Ja és Mickey vajon ezt is túléli? Ha igen akkor már egy igazi szuperhõs lesz.😄 [/spoiler

Yo, Bitch!

Nagyon jó volt ez a rész, Van Alden tényleg zseniális volt. Remélem Richard -Nucky vonalból is valami jó fog kisülni már régen vártam erre. Pont ezen gondolkoztam hogy miért nem kér segítséget Harrow, Nuckytól a gyerek elhelyezési ügyben, ennyivel tartozna neki azok után hogy kinyírta helyette az egész Rosetti bandát.

az jó mert az elõzõ is penge volt, várom már

Valami zseniális volt ebben a részben Van Alden.
Talán ez volt az évad eddigi legjobb része.

nagy lámaság lenne még1x elõhúzni az áruló kártyát

cylonflatus
Van egy olyan érzésem, hogy Eli most nem fog Nucky ellen fordulni. Továbbá van egy olyan sejtésem, hogy Elitól elköszönünk az évad végeztével, szerintem inkább föláldozza magát a fiáért és Nuckyért. Ha hideg logikával gondolja végig: a fia fontos neki ugye, Nuckyval viszont többre viheti a fia mint vele. Szóval konfrontálódni fog az ügynökökkel, aminek viszont nagy valószínûséggel sitt vagy hullaház lesz a vége.

ForzaInter
Kurva jó rész volt, pedig nem is volt Chicago és New York.

Masseria hernyója tuti a narancsban lesz majd. Ez is okozhat még gondot, úgy hogy Nucky nem tud róla..

Yo, Bitch!

sb1
Akit esetleg érdekel, dec. 6-tól jön szinkronosan az HBO-n a 4. évad,már nyomják a reklámot 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Tikal
még nincs felirat hozzá? na mindegy…

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem igazán értem miért kellett Chalkynak vagánykodnia. Legalább egy kis pisztolyt elrejthetett volna vagy kést vagy valami. Purnsley jóval nagyobb fickó. Azt hittem még korábbi jelenet elõtt felfedi a doktor elõadásánál, hogy a doki árulja heroint. De gondolom ez amolyan maffia rítus. Elintézzük egymás között, a szennyes meg maradjon titok a nép elõtt.
Nucky is megmutatta a hatalmát. Gondolok itt a sétapálcás részre. Jó rész volt. Saly is jó, érdekes karakter. Örülök, hogy feltûnt. Eli vajon megint testvére ellen fordul?
Következõ részben úgy látom durvulnak majd a dolgok Chicagoban.
Necces volt... 😄
ForzaInter
Jó rész volt, csak túl sok szálat zsúfoltak bele ebbe a részbe sztem. Margaret szála meg elõször a sorozatban érdekes volt.😄

Yo, Bitch!

Nekem is az a gyanúm, hogy õ ilyen 1 évados szereplõ lesz. 😊
Ja értem, köszi. Lehet ha nem angol felirattal nézem, akkor érthetõbb lett volna. 😄