Boardwalk Empire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogyne majd jön a fin felirat (not)
richard meg a normális élet 10 különbözõ fogalom
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Yo, Bitch!
Mondjuk a New York-i szál sztem majd késõbb fog nagyobb szerepet kapni, már ha eljut a 7. évadig a sorozat. (a Winter ennyire tervezi) A nagy dolgok ott igazán 1928 után történnek. Ugye a Chicago-i szál sem szerepelt olyan sokat az elmúlt évadokban, de most ott is sok dolog történik és egybõl sokkal több idõt is kap az a szál.
Yo, Bitch!
Nekem nem lenne bajom azzal, ha new york-i maffia kerülne középpontba. Csak nem értem miért pont Lucianoért rajongtok.
Nézzen meg pár saját filmet és láthat jobb színészi teljesítményt. 😊
Bryan Cranston tényleg jó volt, már az elejétõl. Õ kiemelkedik a többiek közül. Ráadásul neki megvolt a tere, mert változó karaktert játszott.
Richard szállal is mi a gond? Mit vártok, hogy majd mindenkit terminátor módjára legyilkol elit bérgyilkosként?
Azt se értem miért rajongtok Lucianoért.
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Yo, Bitch!
A medve nem játék.
csak azt sajnálom, hogy most nem volt Van Alden
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hát remélem nem nyírják ki. Zseniális karakter, a színesz pedig amugy is nagy kedvencem.
Yo, Bitch!
Amúgy nem csak Frank halálának dátuma miatt tudjuk hogy milyen hónap van. Al mondta is hogy ma van bolondok napja 😄 Április 1. 😄
Szerintem Van Alden most már végképp átfog állni, ott akkor megfordult a fejében, hogy megöli de ha akkor nem tette meg ezután sem fogja. (mondjuk ismerve a valódi sztorit ez tuti😄) Hosszútávon pedig sokkal kifizetõdõbb Al-nak dolgozni.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
nem halad a sorozat semilyen komolyabb irányba, olyan hiányérzetem van.
de itt legalább JÓL csinálják tovább, nem úgy mint Dexternél.
nem fikázásként írom, csak személyes vélemény.
Ja és ha már Van Alden, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a The Iceman címû filmet aminek õ a fõszereplõje. Nagyon jó gengszter film. Amúgy Michael Shannon elég sok jó filmben szerepel..
Yo, Bitch!
Rothstein meg tényleg érdekes volt úgy hogy tudjuk hogy mi volt az õ sztorija. A készítõk nagyon ráéreztek erre.
😄
És ezt mondta Meyer mikor verte AR-nak beszólogató csávót: "You fat slob! You like that? You a winner now? How that for a taste of the God of Abraham?"
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Capone és Luciano története olyan hosszú, hogy simán külön sorozatot érdemelne. Csodálom, hogy még eddig a tv-ben senki nem dolgozta fel, bár örüljünk ennek ami most van.😊
Yo, Bitch!
Amúgy Stephen Graham annyira zseniálisan hozza a karaktert, hogy simán megérdemelne egy spinoffot Capone karaktere, az õ sztorijában még rengeteg minden van..
Yo, Bitch!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"