Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg hogy te nem leszel szerelmes szerintem nem az határozza meg hogy a veled ellenkezõ nemû, milyen fizikai állapotban van. Max csak harcolhatsz az érzésekkel és elfojthatod,. szerintem.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
The Matrix has you...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Kérdésre is válaszolva: nem, nem hinném, hogy tudnék mozgássérülttel párkapcsolatot létesíteni. Ha közben alakulna ki ez a dolog, akkor tényleg számításba jönne ez a szánalom dolog, de hosszú távon csak egy nagyon erõs kötõdés (szerelem) tud átvészelni egy ilyet.
Nekem elég volt annyi, hogy unokatesómat lássam félig lebénultan és még 40 éves sincs.
The Matrix has you...
Szal nehéz téma ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Részemrõl, hogy ne offoljak, én nem jönnék össze mozgássérülttel, mert engem is hátráltatna stb. Az más dolog,hogy milyen helyzetbe kerülne egy szerettem azok után, hogy megismertem, de mindig az elsõ pár hónap, ami belevési az emberbe a szerelmet meg a szeretetet és az viszi a kapcsolatot. Pont ezért nem lenne egyáltalán az ok, hogy majd bepróbálkozzak egy tolókocsis csajnál.
púúúúú
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Fõleg suliba. vagy beszélgetésekkor, elég zavaró mikor harmadjára kérdezem vissza, hogy mit mondott az illetõ???
Meg az is fasza, mikor pc hangosabban nézek egy videót, vagy tv-t, és rámszolnak, hogy halkabban már, az hogy ugy meg alig értem, le se szarják<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Félsükettségre meg az ember nem kap semmi kedvezményt, pl utazásra, felvételire, semmit.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Társították õket leginkább érzetekhez, tapintható felületekhez. Érdekes volt.
Miután egy érzékszerv eltompul vagy teljesen megszûnik, ott az agy úgymond "kompenzál" egy másik érzék(szerv) jelentõs fejlõdésével (extrém kifinomult/érzékeny hallás, vagy abszolut hallás (tökéletes zenei érzék))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem tudom, hogyan dolgoznám fel, de lehet h sehogy... :((