Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Pár hónap után viszont kövezzetek meg, de meguntam az ide-oda rakosgatását. Volt aki szerint eleve nem illettem oda a hirtelen természetem és gyorsaságom miatt, meg nem is volt már a szememben az a bûbájos kislány, akit megszerettem.
Az se egy leányálom, hogy folyton amiatt kellett parázni, hogy mikor ártok neki fizikálisan akaratomon kívül, nem engedhettem el magam egy percre sem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Viszont az ember genetikailag örökölve a tökéletes partnert keresi, ami igaz, hogy tudatosan/tudatalatt is befolyásolódik (és az ember inkább a kívülrõl nem látható tulajdonságot is nézi), aki mozgássérültbe lesz szerelmes, az szerintem egy betegség (vagy genetikai rendellenesség), akárcsak a pedofilia, ferdehajlam. Ezt az nyilván mindenki el fogja ítélni azok közül, akik nem hisznek (részben vagy teljesen) az evolúcióban, természetes kiválasztódás folyamatában, pedig sajnos ez így van - pont ilyenekben figyelhetõ meg az egész.
Legtöbben az igenlõk közül biztos vagyok benne, hogy pont ugyan így cselekednének, ahogy most leírtam, persze álszenteskedni mindig jó :P
#55: Teljesen egyet tudok érteni. Nem akarok politikába átmenni, de gyak. ugyan ez az átgondolatlanság jellemzõ több kérdésben, pl. a kisebbség segélyezésében. Ezekkel a plussz pontozásokkal, segélyekkel, kedvezményekkel amiket több esetben jól ki is használnak, diszkriminálják és hátrányos helyzetbe hozzák valódi ok nélkül az egészséges, illetve nem kisebbségi embereket.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az, fõleg, hogy emlegetted az evolúciót és a fajfenntartást.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nos, lehetséges hogy összejönnék egy mozgássérült egyénnel. Õk is ugyanolyan emberek mint mi, ugyanúgy éreznek, gondolkodnak, nem szabad õket egy dolog miatt diszkriminálni. Át tudom érezni a helyzetüket, ugyanis anno egy baleset miatt egy idõre én is ugyanúgy mozgáskorlátozott lettem amig fel nem épültem, és tulajdon képpen jó lecke volt az élettõl mert rájöttem hogy milyen lehet az olyan embereknek akik pl. egész életüket mozgáskorlátozottként élik le. Nekem csak szerencsém volt, de valakinek nincsen, vagy esetleg egy születési rendellenesség következében lesz olyan amilyen, errõl nem tehetnek.
Volt 1-2 éve egy csaj aki autóbalesetben csúnyán megsérült, már csak tolókocsival képes járni. Nagyon helyes és nagyon kedves lány na õ tényleg 10/10!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az igazat megmondva a válaszom az hogy nem, félek hogy talán egy idõ után nem mûködne a dolog a mozgáskorlátozottsága miatt, viszont ismerek olyan párt akik mindketten mozgássérültek, és nagyon jól megvannak egymással. Viszont ha párkapcsolatról beszélünk, akkor teljesmértékben támogatnám az adott személyt . :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ötletes topik, lehet témázgatni róla...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekik nem feltétlenül meleg szín a vörös, a sárga, és nem hideg a kék.. és méginkább tapintással kapcsolatos érzetekhez társítják õket. Pl a macska szõre az halványbarna, az arc vörös, a finom szõrme/selyem/puha szõnyeg kék, stb...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Leül a vászon elé, kirakja a tubusokat, és a színeket csukott szemmel választja ki, és keveri, majd csukott szemmel festi a figurális részeket (amennyiben lehet figuralitásról beszélni.. ez inkább félabsztrakt).. mindezt érzetek alapján, zenére, elõbb elmélyed, amolyan transzba esik stb.
Tud festeni nyitott szemmel is, de így szereti. Sajnos nem volt lehetõségem beszélgetni vele de érdekeltek volna a részletek.
Én is zenére festek (gyakran), és az objektek szinte mindig hangulatokból indulnak ki, ehhez kell átlényegülés, esetleg transz (vallási meggyõzõdés és drogok nélkül is alkalmazható, tanulható, fejleszthetõ, bizonyos zenékkel hamarabb elérhetõ), de csukott szemmel azért nem próbálnám ki.. :)
Na ez már nagyon OFF volt, bocs..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
tapintás alapján õk is papírra tudják vetni a formákat úgy tûnik, de ezen az össze-vissza színezésen azért látszik, hogy azt nem tudják elképzelni, hogy milyenek a színek. szerintem ez simán hangulati állapotot ábrázolnak, ez a nagy tarkaság. de mi alapján ismerik meg a színeket? azt mondják egyik melegebb a másiknál :D
Vannak olyan technikák amikkel vissza tudunk emlékezni korábbi életeinkre sõt, a köztük eltöltött "idõre" is. Nos ezekbõl az emlékekbõl nyugodtan elõállíthat ilyen mestermunkákat egy emberi lény.
The Matrix has you...
és az ilyeneket,HOGY??..Tudom,másik érzékszervük jobban kifejlõdik...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan esetekben pedig, hogy valaki nem tud járni... ott talán annyi elõnyt tényleg adnék én is a jelentkezõknek, amennyi kijárt eddig is, mert ha sikerül neki elvégezni egy egyetemet, könnyebb lesz neki munkát találni, mint hogy nem sikerült neki semmit. De ez is kétélû dolog.
már ha nem "Két sajtburger" lesz a mesterséged címere, vagy ha ki nem vágnak.
Nem nyert
púúúúú
Meg mert én is az vagyok.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Jól gondolod, mint ahogy írtam is, nem feltétlen öröklõdik a rossz gén, illetve egészséges párnak is születhet nem egészséges gyermeke, pl. Down-kóros.
The Matrix has you...
Armin & Ayu fan
Az sem biztos hogy MS gyereke születne egy beteg embernek mivel ha nem genetikai erdetû akkor nem értem miért lenne az a gyerek. Bár ehhez nem értek.
Persze vannak olyan esetek amik rám cáfolnak és például vakon született férfiaknak, nõknek egészséges és látó gyermekük születik, de ez is legtöbbször úgy van, hogy mindkét fél vak, tehát nem olyat keres vagyis inkább talál aki lát, hanem aki át tudja érezni a sorsát, vele "egyenértékû".
The Matrix has you...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Hozzáteszem, a felsõbboktatási intézmények alapból felvesznek 2x annyi diákot, mint amennyi kell vagy megérdemli, csak hogy felét elsõ félévben kiszorják. (Kell a pénz.) Így, ha valaki nem érdemes arra, hogy ott tanuljon, az vélhetõleg nem is jut tovább.
Amúgy, attól, hogy az ember diszlexiás, attól még nem hülye, elmeháborodott, analfabéta, stb. Olvasási nehézséggel küzd. Attól függetlenül vélhetõleg 100x jobb nálad matekból, értelmesebb, logikusabban gondolkodik, és pl 1000x jobb mérnök, technikus vagy programozó válna belõle, mint amelyin belõled lesz, már ha nem "Két sajtburger" lesz a mesterséged címere, vagy ha ki nem vágnak.
Kicsit eltértem a lényegtõl, hogy valami kis ON is legyen:
Személy szerint nem tudom mit tennék. Attól is függne, hogy pontosan hogyan sérült, vagy mi a baja, elõtte ismertem meg, vagy utána...
Ha ilyen eset lesz velem, majd megírom a tapasztalatomat.
A heavy cost. I pay it gladly.
The Matrix has you...
Apum volt évfolyamtársának az élettársa szintén beteg, folyamatosan bénul le. Szociális otthonba nem akarja beadni, otthon meg a WC-zés valósul meg nehezen, néha sikertelenül.
Anyum öregek otthonában (vagy szociális otthonban - kinek hogy tetszik) dolgozik. Nap mint nap találkozik ilyen emberekkel. Sokszor szomorúan jön haza, pedig más örül annak, ha hazaér a mûszakból.
Ezeket csak azért írtam le, hogy érezzétek a súlyát. #27 ilyennel meg ne viccelj, mert lehet hogy holnap veled történik akármi..akkor majd rájössz milyen érzés ;)