Lánc nélküli bringa

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
rossz irányba vetõdsz
én (motor, kerékpár) lánchajtás párti vagyok
de azééééééé én is kíváncsi lennék a lánchajtásos autó(id)ra :)
pl.?

Just do it :)

Máté94
Ez legalább egy értelmes elképzelés. A nulla-t fölösleges most nézni mert nem tartozik, meg csak egy kép. Majd ha mindenki kipróbálta akkor mondjon véleményt.
Spongya08
A rendes láncos bringával is van sok gond, ezsem tökéletes minek ilyen buziságokat kitalálni.Mondjuk biztos veszmajd valaki,nekem nem kéne , akár az a nulla nevû is megpatkálna azt dobhatnád ki:)))

bardocz
Autó láncos hajtással? Mi az a rengeteg?
pxxl
és kit érdekel? rengeteg autó is láncos hajtással van. <#nemtudom>

All hail the double x!

89
hülyeség...attól függ mire használja az ember

meridám elõtt volt egy auchanos alphám...sima tekerésre kiválóan megfelelt, terepen jöttek a gondok

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Máté94
De itt kerékpárról van szó...
Muttley
még hozzá nem is akármilyen motor
ÚGY hogy a GSX-R 1000 az egyik legerõsebb utcai sportmotor és azon is lánchajtás van...

bardocz
Márpedig fent lehet tartani. Csak nem éri meg. Volt évekig olyan bringám.
Aquir
az alap, hogy ilyen áruházakban nem veszünk bicajt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Máté94
Aha, biztos nem :DD
CaviaR
Egy tescos bikeot is fent lehet tartani kb napi egy zsömlényi árból úgy, h 10 évig elmész vele...

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Máté94
Azok a Tesco-s bike-ok. 1 év és kuka ha folyamatosan használod.
Az újak 100.000FT-nél kezdõdnek :))
Máté94
De ide hogy jönnek a motorok? :/
IMYke2.0.0.0
A kis kerék gondot okozna nekem a téli csúszós, hó-latyakos úton - de amúgy, egy ilyet szívesen vásárolnék magamnak, ha emberi áron kapható lenne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de gyakorlati hasznot én sem látok a lánchajtáshoz képest.
Próbálom elképzelni a GSX-R 1000-et hajtókaros bovden hajtással...

pxxl
balf_sz volt nem tudott rendesen váltani, és megunta ezt :D

All hail the double x!

Az oké, de hiányzik a kerekébõl egy darab. Kellett tömítésnek a gázpalackhoz? :)

olajos lesz a nadrág a lánctól

de nem hiszem h olyan jó áttételezéseket lehet csinálni evvel a huzagos akármivel mint a fogaskerekekkel.
LoSA
Hát én nem tudom, hogy mit csinál, de... Nekem nem szokott lejönni a lánc. :)

Aquir
unta a srác hogy mindig lejön a lánc :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

VRSDM
alsó jó kis koncept :|

u dont have to listen anybody else but me

LoSA
Láttam én is a TVben ezt a "találmányt"! Nem rossz... De ennyi pénzért?! Meg miért baj, ha lánccal megy a bicikli? :) Ez mivel jobb, hogy nincs lánc? Nem igazán vágom! :)

kimesz meztelenul akkor is megneznek

Máté94
Hát max. így képen fog létezni :D
Victor1103
Huh az a narancs,fehér fekete bicikli milyen faszául néz ki. Le se szállnék róla meg az biztos hogy megnéznék az emberek.<#eljen>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

mcmoha
Azt hittem talicska.:D

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pxxl
igen ezt hívják velocipédnek <#whatever> -> #29

All hail the double x!

az alsó elég jól néz ki. Szeretem a futurisztikus dolgokat. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

mcmoha
Ezen sincs lanc.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pxxl
<#nevetes1> mondjuk megnézném h pesten ilyennel gurulsz <#idiota>

All hail the double x!

Willenbrock
Nekem van egy láncnélküli bringám:velocipédnek hívják,elég régi találmány.

byzhouse
talán nem is padkázásra tervezték<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

pxxl
jajj de a faszi azért öröte ki, mert nem tudott sosem rendesen váltani, meg így nem csípi be a lánc a gatyót <#wilting><#idiota>

All hail the double x!

Lyukasbogrács
2. bicikli: az elsõ kerékbe olyan tojást vágnék az elsõ padkán... ha ki nem fordulna az elsõ kanyarban :D

byzhouse
ennyi penzert veszek szobakerekpart

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Máté94
Szerintem ez se rossz.
A másik kettõn nincs sebesség váltás például :)
a hajtásra értettem, szvsz értelmesebbnek tûnnek
Máté94
Próbáltad mind a hármat és tudsz véleményt mondani most már? :DD
de jobbak ;)

btw elég fura látvány lesz, amikor már csak ilyen küllõ nélküli bringák lesznek
edios
alsó még ki is néz vhogy

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Máté94
Ezek még drágábbak :DD
jobban tetszik:
http://www.youtube.com/v/cPsY2NfPJtw" width="640" height="385

vagy egy ilyen :)

Máté94
De sok write-only idióta van itt. Gondolom mindenki utána nézett ennek a dolognak...<#szomoru2><#falbav>

Válaszok a kérdésekre
RS
Ennyi.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Aquir
kevesebb alkatrész, tovább tart, nem akadhat be sebességváltáskor, és könnyebb is vele, ennyit tudok

edios
mik az elõnyei a lánchoz képest?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

bon
De lehet váltani.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lolSL
ez legalább akkora fasság mint az a kétfelé gördülõ golyó amit a multkor feltaláltak a magyarok

Pepsi Twist
sztem ez 1 fos :D mi a fasznak? vegyenek az emberek autót ennyi pézé... nem látom értelmét ennek :D mitõl lesz jobb ha ilyen biciklivel megyek? mert itt sztem nincs emisszió meg fogyasztás :D szóval nem értem na mindegy...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Oldal 1 / 2Következő →