Lánc nélküli bringa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én (motor, kerékpár) lánchajtás párti vagyok
de azééééééé én is kíváncsi lennék a lánchajtásos autó(id)ra :)
pl.?
Just do it :)
All hail the double x!
meridám elõtt volt egy auchanos alphám...sima tekerésre kiválóan megfelelt, terepen jöttek a gondok
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
ÚGY hogy a GSX-R 1000 az egyik legerõsebb utcai sportmotor és azon is lánchajtás van...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az újak 100.000FT-nél kezdõdnek :))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbálom elképzelni a GSX-R 1000-et hajtókaros bovden hajtással...

de nem hiszem h olyan jó áttételezéseket lehet csinálni evvel a huzagos akármivel mint a fogaskerekekkel.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
All hail the double x!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
All hail the double x!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
btw elég fura látvány lesz, amikor már csak ilyen küllõ nélküli bringák lesznek
vagy egy ilyen :)
Válaszok a kérdésekre
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.