Buták a régi emberek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amúgy szerintem is hoax, nem kell mindent elhinni csak mert fotó van róla.
Hoax miért lenne, 200 éve is voltak már festõiskolák, nyilván kellett nekik tankönyv. Annyira meg nem régi és meghökkentõ, hogy ontopik legyen.
Szerintem.
Még többet is, mert a hírek szerint a hátára varták, hogy ne érje el.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Komolyan, kérlek, bõvebben magyarázd meg, mit is szerettél volna mondani nekem, az alsó 2 post-oddal.
Az, hogy te leszarod a szabályokat, és kedved szerint szeged meg õket, az téged minõsít, de majd akkor is jusson ez eszedbe, ha valami kellemetlen dolog történik veled.
Dehogy kell. Csak lehet. Ha viszont valaki folyton káromkodik és mindenbe-mindenkibe beleköt, azt el kell fogadni? Dehogy kell. Az ilyet ki kell zárni a beszélgetésbõl.
Meg azt aki nyelvét öltögetve araszol elõre??
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Maradjunk annyiba, hogy lesz remélem lesz még köztetek olyan, aki hibázik.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ez a modi jóbarát para is egyébként a sértõdött paranoid banszökevények rögeszméje általában.
Az sg-s moderátorok lassan kb. szart sem csinálnak. Szarnak mindenféle üzenetre. Kértem egy topik címének megváltoztatását, mert elavult és jelentkeztem HG-nek, amit a fórum lakói is jóváhagytak. Még válaszra sem méltattak.
Nem véletlenül szabadultak el a konteós és egyéb balfasz trollok itten...
Szóval inkább nektek kéne egy egységes frontot alakítanotok, mert ez így igen vicces :D Vagy kell jelenteni, vagy mindenki úgy trollkodik és olyan hangnemben ahogy akar. Csak döntsétek el, és errõl szóljatok a moderátoroknak is.