Buták a régi emberek?

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

téééééééééééééééékkkkkkkkkk

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Flashmob jellegû performansz volt, nem kéne többet beleképzelni. Poén kategória, kb mint a Luke Skywalker, akit elvitt a TEK.

Mivel a kutyákat megeszik, csak a káposzta maradt nekik. :)
Amúgy szerintem is hoax, nem kell mindent elhinni csak mert fotó van róla.
Pluskast
Sem ontopiknak, sem hoaxnak nem érzem... :P

Hoax miért lenne, 200 éve is voltak már festõiskolák, nyilván kellett nekik tankönyv. Annyira meg nem régi és meghökkentõ, hogy ontopik legyen.
Szerintem.

gothmog
Egy kis ontopik feltéve hogy nem hoax.

Ebben van valami, de ha ez közösség, akkor az ilyesmire nincs is szükség, mert kiveti magából úgyis. Ha meg nem közösség, akkor úgyis mindegy. Ráadásul azt látom, hogy mivel kevés a beíró és a fórumok pörgése üzleti érdek, úgyis visszaengedik. Illetve végleges törlés után is visszajön más néven. Szóval be kell vallanom, én sem tudok jó megoldást. Talán csak kevésbé rosszat.
Piszke01 : Mért, azzal, hogy "kizártam" a fórumról, nem zártam ki a beszélgetésbõl? Nem csak az enyémbõl, de mindenkiébõl, tehát a közösség érdekében cselekedtem jót.
Pluskast
Lol. Már csak az a kérdés, hogy úgy, hogy fogja használni? :DD (bár gondolom azért "rakták" oda, hogy úgymond életben tartsák)

Ezt olvastam én is.
Még többet is, mert a hírek szerint a hátára varták, hogy ne érje el.

Pluskast

immovable
Akkor van remény számára. Jó eredményei vannak a gyógyszeres kezelésnek.
Legalabb az anarchia jelentesevel lennel tisztaban! Ha meg nem erted a szo jelenteset, ne hasznald!
Azt írtam a 374-ben, hogy: "Az ilyet ki kell zárni a beszélgetésbõl." Nem feljelenteni. Nem kizáratni a topikból. Nem beszélgetni vele. Érted ezt?
Molnibalage
Mondtam, a hülyékkel szemben 0 toleranicám van. Pont.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gratulálok a kifogástalan érvelési technikádhoz!
Molnibalage
Röviden, szánalmas vagy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem vagyok ellene semmilyen beszélgetésnek. Ütköztessünk érveket, és ellenérveket. Nem is kell egyetértenünk semmiben. Hisz erre találták ki ezt az internetes felületet. Viszont, ha beszólnak, ha már majdnem személyeskedésbe hajló hangnemet üt meg valaki, akkor ugyanabban a stílusban fogok visszaszólni. Persze, mondjuk zero szintjére nem süllyedek, õt ezért is jelentettem.

Komolyan, kérlek, bõvebben magyarázd meg, mit is szerettél volna mondani nekem, az alsó 2 post-oddal.
Semmit sem értesz. Kár. Pedig jól elbeszélgethettünk volna.
Felveszem a stílusod jó? Szóval leborulok végtelen intelligenciád, és hatalmas tudásod elõtt, te ISTEN, kérlek vesd rám fényedet, és gyújts világosságot elmémben, hogy mit is akartál mondani, mert én, pici, töpörödötttörpördög, fel nem foghatom!
Mi lenne ha háromszor-négyszer átolvasnád azt a két beírásomat amit ennyire képes voltál félreérteni? Próbálkozz! Hátha megérted.
Oké nem értünk egyet. Nem is kell. De befejezni nem fogom, pont ugyanannyi jogom van itt okoskodni, mint neked, vagy mint bárki másnak.
Az, hogy te leszarod a szabályokat, és kedved szerint szeged meg õket, az téged minõsít, de majd akkor is jusson ez eszedbe, ha valami kellemetlen dolog történik veled.
Hivatkozol rám, de én nem ezt írtam. Nem is értek veled egyet. Mindig lesznek olyanok, akik fontosabbak másoknál. Egyenlõk és egyenlõbbek. Principál. Van üzleti érdek is a világon. Azt tanácsolom neked, hogy készíts (vagy készíttess) egy saját tulajdonú fórumot. Annak aztán magad alakíthatod kedvere a szabályait. Itt viszont vendég vagy. Megtûrt, okoskodó újonc. Fejezd ezt be ha jót akarsz magadnak.
Piszke01 kolléga látja jól. Ha valaki butaságot beszél, de szépen, nem kell vele egyetérteni,de illik megtûrni. Míg ha valaki okos dolgokat mond, de paraszt stílusban elõadva,azt se megtûrni nem kell, se egyetérteni vele. Okés, elfogadom azon érvet is, hogy nagyon-nagyon-nagyon új vagyok itt, hozzátok képest, de had tudjam már felméri egyes emberek habitusát, és ezt összevetni a fórum szabályaival. Ha már vannak szabályok, akkor tartsuk be õket, de úgy, hogy azok egységesen, mindenkire ugyanúgy vonatkozik. Kivétel nélkül. Vagy semmilyen szabály ne vonatkozzon senkire sem, és legyen anarchia. Te ezt hogy látod kedves Molnibalage? Legyen anarchia, ahol nõket erõszakolunk meg kedvünk szerint, és gyilkolunk, mocskolódunk, vagy mûködjünk együtt civilizáltan?
"Ha baromságot beszél valaki, de stílusosan, akkor el kellene fogadni..? Lófaszt..."

Dehogy kell. Csak lehet. Ha viszont valaki folyton káromkodik és mindenbe-mindenkibe beleköt, azt el kell fogadni? Dehogy kell. Az ilyet ki kell zárni a beszélgetésbõl.
Molnibalage
Olvastam. 11 hónap az itteni törzstagokhoz képest 2 perc. A stílus meg erõsen túlélrtékelt minden fórumon. Ha baromságot beszél valaki, de stílusosan, akkor el kellene fogadni..? Lófaszt... És sokaknál az idiótáktól már nagyon hamar lerepül a gépszíj. Nálam is. Sok témánál kb. két mondat felmérni, az illetõ képességeit...

Molnibalage : Mint írtam, 11 hónapot voltam eddig readonly. Kérlek olvass figyelmesebben. Azonkívül biztos, hoyg ez volt neki az elsõ 5? És összesen csak 20 kell hozzá. Ami nem olyan sok az õ stílusával.
Hogy hívják azt, aki csúszik, mászik??
Meg azt aki nyelvét öltögetve araszol elõre??

Molnibalage
Ahhoz nagyon sokszor 5 büntipont kell. Egyébként valahol vicces, hogy 2 perce vagy itt és osztod az észt.

Molnibalage : mivel megváltozni nem fog, ebben biztos vagyok, hamar el fog jönni a permbann is.
Molnibalage
Nem sírok és nem perbant kapott.

immovable
Biztos, mint a rólad szóló blog tanulsága. :D
mikike
ez biztos, mint ahogy az atom egy és oszthatatlan?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Szerk.: kicsit több lett a lesz, mint kellene, és nincs szerkeszt menüpont.
immovable
ÁÁ bibliába le van írva.
Jó, az hiba volt belátom, hogy a konteós elmeroggyoknak próbáltam megmagyarázni bármit is. Most kb olyan vagyok mint az állam, bármit mondok, ti a saját igazatokat látjátok meg benne, nem a valóságot.

Maradjunk annyiba, hogy lesz remélem lesz még köztetek olyan, aki hibázik.
mikike
gondolom ezt is szines rajzokkal tudjátok bizonyítani, mint az evolúció elméletet, vagy az õsrobbanást **

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tudjuk ám hogy azért rondítasz bele ebbe a jó kis anarchiába, mert régebben banoltak, és máig sirdogálsz éccaka. Te is újra regisztráltál, kár tagadni, csak annyi gerinc sincs benned hogy vállald.
Ez a modi jóbarát para is egyébként a sértõdött paranoid banszökevények rögeszméje általában.
immovable
Ne bántsd mikit. Orvosra van szüksége. Nem tehet róla. :)
Semmi gond, az oviban még én is ezt csináltam.
Ez az egybõl, ezt nem konkrétan miki haverotokra, vagy erre a szituációra értettem, hanem arra alapoztam, amit itt tapasztalok immár 11-12 hónapja. És mint láttad, bizonyos elemek egybõl jönnek az olyan vádaskodássokkal, hogy ki kinek az alregje, mindenféle bizonyíték nélkül. Ebbõl külön sportot ûznek egyesek, hogy megvádolnak valakit hogy mondjuk ez most miki alregre, ez ambrusé, ez meg kocsisé, és már ki is lett tiltva az illetõ, bármiféle bizonyítás alapján, egy bemondásra. Sok ilyet láttam itt addig is, míg csak readonly voltam. Azt most ki lett téve egy haverotok, azt egybõl megy sirásrívás. Neked úgy is van itt moderátor jóbarátod, használd ki az ismeretséged, legyél korrupt.
Molnibalage
Egybõl...? Kisfiacskám mikike alias wmiki elég régóta ismert patkánya a netnek. A regjének ideje megvan...? Ez neked pár éve..?

Az sg-s moderátorok lassan kb. szart sem csinálnak. Szarnak mindenféle üzenetre. Kértem egy topik címének megváltoztatását, mert elavult és jelentkeztem HG-nek, amit a fórum lakói is jóváhagytak. Még válaszra sem méltattak.

Nem véletlenül szabadultak el a konteós és egyéb balfasz trollok itten...

De azért érdekes elmebajban szenvedtek ti kollektive, ha valaki nem tetszik nektek, egybõl privátokban, meg a megfelelõ topicokban telesírjátok a párnátokat, és fel vagytok háborodva, ha valaki bizonyos orosz államberendezkedést vág a fejetekhez. De ha valaki ugyanezen rendszert használva ellenetek, vagy egy haverotok ellen, akkor az egybõl gerinctelen spicli, és mit jelentget.

Szóval inkább nektek kéne egy egységes frontot alakítanotok, mert ez így igen vicces :D Vagy kell jelenteni, vagy mindenki úgy trollkodik és olyan hangnemben ahogy akar. Csak döntsétek el, és errõl szóljatok a moderátoroknak is.
semmi közöm mikikéhez, biztosíthatlak
immovable
mikike alreg ne állj le vele
Én csak azt tettem, ami ezen a fórumon elvárt, és amire folyton biztatva vannak a userek. Ha nem tetszik a rendszer, nem nálam kell reklamálnod, hanem a rendszer kitalálójával és üzemeltetõjével. Tehát ha nem tetszik, fordulj bizalommal az adminisztrátorokhoz és a moderátorokhoz.
Köszönjük Mr. 2014. 04. 11.-én regisztrált felhasználó a feljelentgetést.
Oldal 1 / 8Következő →