Buták a régi emberek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen felesleges neked válaszolni érdemben, mert nem fogod fel. Ha ezerszer nem jutott el az agyadig, most sem fog.
Mint ahogy ez a hozzászólásom sem lesz értelmezve.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
képtelenek vagytok válaszolni egy egyszerû kérdésre, csak mellébeszélésre, személyeskedésre, és gyûlölködésre futja... :(
látod, ezért mondjuk mi, racionális emberek, hogy ti elvakult fanatikus agymosottak, csak annyira vagytok képesek, amire a szektátok beidomított titeket **
Csemegézz! Hét év, a tízezer hozzászólás közül kb kétharmada UGYANEZ, amit itt mûvel.
én azt írtam, hogy a tudomány nem téved, erre te, hogy én nem értem a valóságot
TEHÁT szerinted a tudomány téved...
ezt nevezik logikának, persze megértem, ha te elvakult hívõként nem bírsz ezzel a képességgel **
Írd le még egyszer, hátha akkor jobb lesz!
arra célzol, hogy a tudomány nem igazságot, hanem hazugságokat magoltat állami intézményekben?
szerinted a tudomány valami szekta???
kapís??
Közben meg izgalmában recskázik egyet.
http://www.youtube.com/watch?v=pfFEjOCtlIs
- Kivel beszélgetsz?
- Csak magamban beszéltem.
- Mondtam már, hogy ne állj szóba minden hülyével!
És látom, hogy tényleg nem érted, de ez nem mások hibája, hanem a mûködésképtelen agyadé.
Épeszû ember nem így mûködik.
ha valami bizonyítékokon alapszik, akkor hogyan tévedhet?
sajnos ezt még egyetlen hittársadnak sem sikerült elmagyaráznia :(
a régi emberek pedig buták voltak, mint a barbár nyugatiak... :x
<#levele>#levele>
<#gun>#gun>
Inkább indulj ki a tényekbõl. Körülbelül százas nagyságrendben mérhetõ azoknak a száma, akik megpróbálták neked elmagyarázni, hogyan mûködik a tudomány, körülbelül egy évtized leforgása alatt. Egy értelmes embernek elég egyébként EGYSZER elmondani. Te tíz év alatt sem voltál képes felfogni.
Ez nem okosság vagy butaság kérdése, ez funkcionális agy kérdése. És neked nincs. Ugyanazokat a kis köreidet futod mániákusan, újra és újra, minden nap, hosszú évek óta.
Ez szakképzettség nélkül is megállapítható, hogy elmebetegség. Kb olyan, mintha látnál egy embert, aki a saját szarját majszolja két pofára, meg kenegeti a falra, életvitelszerûen.
A szomorú az, hogy egyébként biztosan kezelhetõ lenne, már ha hagynád, vagy egyáltalán keresnél segítséget.
pedig a barátaim okosnak tartanak...
most nem tudom kinek higyjek a barátaimnak, akik ismernek, vagy inkább ismeretlen, egész nap interneten fröcsögõ segédsenkiknek? :((
és ez bizonyított, mint az evolúció elmélet, vagy az õsrobbanás, vagy hogy az atom egy és oszthatatlan?
Weöres Sándor:
Ki minek gondol, az vagyok annak...
Ki minek gondol, az vagyok annak…
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyûlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.
S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,
Mert fénye-árnya terád sugárzik.
Ítélsz rólam, mint bölcsrõl, badarról:
Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.
Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.
Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.
Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;
Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.
Szemem tavában magadat látod:
Mint tükröd, vagyok leghûbb barátod.
http://youtu.be/v9AFhLn7ynU
Mikike, hülye vagy, Mikike buta vagy, és ehhez hasonló egyszerû - jelentése:
Ezt az üzenetet szó szerint kell érteni. Azért szokták neked írni, mert értelmi képességeid messze az átlag alatt vannak, és nem árt ha tudsz róla.
Mivan elromlott a kommentelõ botod? - jelentése:
Ez nem egyszerû, mert nem szó szerint értendõ. Nincs igazán okunk arra következtetni hogy egy gép vagy, mégis írjuk, mert a mondanivalód és a stílusod, annyira egyszerû, hogy akár programozni is lehetne, hogy megjelenjen néha Mikeke-fále üzenet a hsz-ek közt. Ez egy negatív kritika, kicsit hasonlít a mikike hülyevagy-jellegûekre, csak kicsit el kell vonatkoztatni a megértéshez.
Na, átjött valami?
Szerintem azt már pedzegetik, hogy korszerûbb irodalmat kell a fiatalok kezébe adni, mert a régi nem köti le õket. Nem tudnak vele azonosulni.
Itten mi arra célozgatunk ám hogy rohadtul sablonosak a hsz-eid, és hiába válaszként küldöd, nem válasz az üzenetre.
Kicsit olyan mintha nem tudnál olvasni, és ezzel viccelõdünk, teccik érteni,
Elromlott a kommentelõ botod hülyegyerek!
ez sokkal logikusabb, mint hogy van egy láthatatlan lény, aki kommenteket gépel... ráadásul olyanokat, amik a felsõbbrendû értelmiségi/többségi kommentelõkkel nem ért egyet... ennek mi értelme lenne?
a véletlen sokkal logikusabb ^^
tudomány 1*1
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ráadásul... te nagy szakértõje vagy a butaságnak, az minden kommentedbõl látszik **
Nem értem, hogy miért ítélik a felnövendõ ifjúságot arra, hogy azzal szenvedjenek, ami 100+ éve volt egyes körök által elismert irodalom.