Buták a régi emberek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, de zeronak nem? õ az aki trágárkodik folyton, és próbálja megalázni embertársait...
immovable
BAN
mikike szerintem te csinálod jól
Válaszoltam neked kétszer. Keresd vissza a tízezer ugyanolyan faszfej hozzászólásod közt, valamelyikre válasz volt. Úgy 2008 környékén keresgélj.

Teljesen felesleges neked válaszolni érdemben, mert nem fogod fel. Ha ezerszer nem jutott el az agyadig, most sem fog.

Mint ahogy ez a hozzászólásom sem lesz értelmezve.

mikike
"mellébeszélésre, személyeskedésre, és gyûlölködés" :(

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Molnibalage
Vakok közt a félszemû a király...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez hatalmas, ami itt folyik! Elkepzelem, ahogy mikike kommenteket olvastatva kinoznak, mikozben a hatterben orult, cirkuszi bohoc-zene uvolt a fulembe. Mint valami szurrealis remalom...
mikike
:(
képtelenek vagytok válaszolni egy egyszerû kérdésre, csak mellébeszélésre, személyeskedésre, és gyûlölködésre futja... :(

látod, ezért mondjuk mi, racionális emberek, hogy ti elvakult fanatikus agymosottak, csak annyira vagytok képesek, amire a szektátok beidomított titeket **

szektATV-nek hívja az ATV-t? :) Pedig evolúcióügyben szerintem jól megértenék egymást a németsanyival vagy a követõivel (tudtommal õk az egyetlen egyház Mo-n, amelyik hivatalosan is az USA-ban divatos kreacionista/intelligenstervezés "tudományt" vallja).
Úgy gondolod, hogy csak ennyi?

Csemegézz! Hét év, a tízezer hozzászólás közül kb kétharmada UGYANEZ, amit itt mûvel.

Nem veszed észre, hogy csak egy önimádó kuki miki, aki önmagát szerei olvasni?

ni-ni a miki

Fel sem tûnik, mi, hogy beakadt a lemez?

mikike
:x
én azt írtam, hogy a tudomány nem téved, erre te, hogy én nem értem a valóságot
TEHÁT szerinted a tudomány téved...
ezt nevezik logikának, persze megértem, ha te elvakult hívõként nem bírsz ezzel a képességgel **

Nem, de köszi, hogy be is mutattad rögtön, hogy mirõl beszélek.

Írd le még egyszer, hátha akkor jobb lesz!

mikike
:0
arra célzol, hogy a tudomány nem igazságot, hanem hazugságokat magoltat állami intézményekben?
szerinted a tudomány valami szekta???

Mikike, egyetlen dolog ami tévedhetetlen: a hit
kapís??

Azért nem is annyira hülye ez a mikike, ha ennyire magára tudja vonni a tömeg figyelmét.
Közben meg izgalmában recskázik egyet.

Fontos buziságokkal spammelni..? Irritáló kissé.

<#integet2>
:) Sose add fel!

http://www.youtube.com/watch?v=pfFEjOCtlIs

- Kivel beszélgetsz?
- Csak magamban beszéltem.
- Mondtam már, hogy ne állj szóba minden hülyével!
Hazudsz. De igen, számtalanszor, több százszor. Én legalább két tucatszor láttam (meg kétszer magam is megpróbáltam), hogy értelmesen, érthetõen, normális hangnemben elmagyarázták neked.

És látom, hogy tényleg nem érted, de ez nem mások hibája, hanem a mûködésképtelen agyadé.

Na látod, pontosan ezért vagy elmebeteg, épp errõl beszéltem. Azt ismételgeted, ami a fejedben van, közben meg fel sem tûnik, hogy ezt senki nem mondta. Mániákus körbe-körbe rohangálás, valóság, többi ember teljes figyelmen kívül hagyása.

Épeszû ember nem így mûködik.

mikike
egyébként csak egyetlen dolgot nem értek:
ha valami bizonyítékokon alapszik, akkor hogyan tévedhet?

sajnos ezt még egyetlen hittársadnak sem sikerült elmagyaráznia :(

mikike
tudom, tudom, a tudomány mindent tud a világról, és sosem téved, ezért is terjesztitek egész nap az egyetlen igaz hitet, tûzzel vassal, az ilyen internetes fórumokon :(

a régi emberek pedig buták voltak, mint a barbár nyugatiak... :x

(: mikike mentes helyre mentem :)

<#levele>
<#help>
Míg a "mikike- projekt" célba lövök. :)

<#gun>
<#worship>
<#integet2>
Elõször is, szerintem hazudsz, hogy vannak barátaid. Ha mégsem így lenne, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a helyzet, hogy a barátaid tisztában vannak a konkrét elmebetegségeddel és az állapotoddal, amivel mi nem, és nem akarnak megsérteni. Ezt hívják kegyes hazugságnak.

Inkább indulj ki a tényekbõl. Körülbelül százas nagyságrendben mérhetõ azoknak a száma, akik megpróbálták neked elmagyarázni, hogyan mûködik a tudomány, körülbelül egy évtized leforgása alatt. Egy értelmes embernek elég egyébként EGYSZER elmondani. Te tíz év alatt sem voltál képes felfogni.
Ez nem okosság vagy butaság kérdése, ez funkcionális agy kérdése. És neked nincs. Ugyanazokat a kis köreidet futod mániákusan, újra és újra, minden nap, hosszú évek óta.
Ez szakképzettség nélkül is megállapítható, hogy elmebetegség. Kb olyan, mintha látnál egy embert, aki a saját szarját majszolja két pofára, meg kenegeti a falra, életvitelszerûen.

A szomorú az, hogy egyébként biztosan kezelhetõ lenne, már ha hagynád, vagy egyáltalán keresnél segítséget.

mikike
pedig a barátaim okosnak tartanak...
most nem tudom kinek higyjek a barátaimnak, akik ismernek, vagy inkább ismeretlen, egész nap interneten fröcsögõ segédsenkiknek? :((

Igen, látszik belõle. Ritka eset, hogy sikerült igazat mondanod.

mikike
igen a kommetedbõl is látszik, hogy ti, a tömeg mennyire okosak vagytok ^^

mikike
és ez bizonyított, mint az evolúció elmélet, vagy az õsrobbanás, vagy hogy az atom egy és oszthatatlan?

(Remélem ennyi irodalmat elbír a tudomány topik. :)
Az eredeti vers:

Weöres Sándor:
Ki minek gondol, az vagyok annak...

Ki minek gondol, az vagyok annak…
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyûlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.

S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,
Mert fénye-árnya terád sugárzik.
Ítélsz rólam, mint bölcsrõl, badarról:
Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.

Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.
Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.
Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;
Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.

Szemem tavában magadat látod:
Mint tükröd, vagyok leghûbb barátod.
Buták-e a régi emberek?

http://youtu.be/v9AFhLn7ynU
ÉS mielõtt szaporodnál!

Egyébként gratulálok, sikerült megtalálnod az egyetlen dolgot, amiben véletlenül pont jobbak vagyunk, mint a nyugat, de te ezt is tönkrebasznád. Ha meg nem tetszik, mint már mondtam, költözz nyugatra, és dögölj meg olyan módon, ahogy szeretnél. Lehetõleg minél hamarabb.

Nem, sajnos a magyar fórumok is tele vannak a hozzád hasonló ostobákkal, bár talán ennyire hülye, mint te, nem sok van.

Várjál, lehet hogy ez kevés, segítek még egy kicsit.

Mikike, hülye vagy, Mikike buta vagy, és ehhez hasonló egyszerû - jelentése:
Ezt az üzenetet szó szerint kell érteni. Azért szokták neked írni, mert értelmi képességeid messze az átlag alatt vannak, és nem árt ha tudsz róla.

Mivan elromlott a kommentelõ botod? - jelentése:
Ez nem egyszerû, mert nem szó szerint értendõ. Nincs igazán okunk arra következtetni hogy egy gép vagy, mégis írjuk, mert a mondanivalód és a stílusod, annyira egyszerû, hogy akár programozni is lehetne, hogy megjelenjen néha Mikeke-fále üzenet a hsz-ek közt. Ez egy negatív kritika, kicsit hasonlít a mikike hülyevagy-jellegûekre, csak kicsit el kell vonatkoztatni a megértéshez.

Na, átjött valami?
Frederick Forsyth, hirtelen a film - A Sakál napja- napja ugrott be.

Szerintem azt már pedzegetik, hogy korszerûbb irodalmat kell a fiatalok kezébe adni, mert a régi nem köti le õket. Nem tudnak vele azonosulni.
Degeci hülye vagy. Segítsek?
Itten mi arra célozgatunk ám hogy rohadtul sablonosak a hsz-eid, és hiába válaszként küldöd, nem válasz az üzenetre.
Kicsit olyan mintha nem tudnál olvasni, és ezzel viccelõdünk, teccik érteni,
HUHAHA, még csak véletlenül se errõl volt szó.
Elromlott a kommentelõ botod hülyegyerek!
mikike
naponta több milliárd bit áramlik a szervereken keresztül, a kommentjeim véletlenül jelennek meg, ahogy néhány megváltozik

ez sokkal logikusabb, mint hogy van egy láthatatlan lény, aki kommenteket gépel... ráadásul olyanokat, amik a felsõbbrendû értelmiségi/többségi kommentelõkkel nem ért egyet... ennek mi értelme lenne?
a véletlen sokkal logikusabb ^^
tudomány 1*1

mikike
igen a nyugatiak hülyék, csak a magyar fórumokra írnak tévedhetetlen, okos emberek **

Molnibalage
Nem takarodnál már el a kurvajóédes anyádba...? De tényleg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mikike
akkor ez olyan biztos, mint ahogy az atom egy, és oszthatatlan...
ráadásul... te nagy szakértõje vagy a butaságnak, az minden kommentedbõl látszik **

Molnibalage
Olyan könyvekre pl. amit Frederick Forsyth, Tom Clany vagy bárki más írt. Nem csak régi idõkben voltak összeeskövések, szerelmek és ármánykodás, stb.

Nem értem, hogy miért ítélik a felnövendõ ifjúságot arra, hogy azzal szenvedjenek, ami 100+ éve volt egyes körök által elismert irodalom.