10 éve az SG fórumon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
<#hawaii>
Loál János
Igaz.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dynamic
Na, mintha ilyen topik nem lenne vagy ezer<#ravasz1> Mióta vagy itt, hogy kerültél ide, miért ez a neved stb.
Én 6 éve vagyok itt, de fogalmam sincs miért regeltem anno 😄 utóbbi 2 évben követem a fórumot rendszeresen, tömény sok fav listával 😊 régebben pcdome forum only volt amikor még volt ott olyan velem közös érdeklõdésû keménymag hogy rendesen össze lehetett járni partyzni és/vagy totál lerészegedni hetente akár többször is 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Láma!
nemrég múlt 7 éve hogy itt vagyok...

haver mutatta a fórumot gimis számtech órán, õ regelt be ezen a néven, én meg megtartottam...

volt 1-2 év szünet amikor nem jártam, de jó ideje megint kezdõlap😊

Montanosz
én azért jöttem ide anno mert a modemes sebességgel ezt hamarabb betöltötte annak idején mint az origó fórumát))
ez olyan 2000 körül lehetett vagy elõtte egy-két évvel.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

LeonSilver
Én lassan 9 éve regeltem. Akkor is csak azért, hogy nyithassak egy topikot, szóval már elõtte ide jártam és olvastam az ezsgét csak nem éreztem szükségét a regelésnek. Jellemzõ, hogy a keresõ már akkor sem volt valami pöpec mert volt már olyan topik de nem találtam. Aztán valahogy mégis az maradt életben amit én nyitottam. Ami még érdekes az az, hogy abban a topikban azóta sincs házigarázda pedig nem egy kihalt topik, jelenleg 31436 hsz található benne.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Dzsini
ahogy nézem volt minden:

superwrz.szolnex.hu
superwrz.budapestnet.hu

meg még iSten tudja hányféle 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az valami pganet-es cím volt nem? 😊
Dzsini
és azelõtt volt superwarez 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pyrohun
supergamez 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Nem voltak, mert 2001 elõtt superwar** volt az oldal...
Ha nem veszett volna el az elsõ regem, szintén 2 koronám lenne...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

pyrohun
Ha PyRex-et nem bannolták volna, két koronám volna 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Általános eszmecsere --->>> itt szidjad Sterbinszkit

LOL

akyyy
én miattad regeltem<#confused>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hol a link?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Loál János
Arra már van topik.

Fenrir
Ha jönne egy mod és beírná pár régi motorosnak, hogy most pontosan mennyi hsz-nél tart az eléggé faintos lenne 😛

A halál csupán a kezdet...

jazzy
5 év 2 hónap, csúnyán le vagyok maradva 😞
Loál János
Aki utánam regelt, miattam regelt.

LoSA
Nem rossz... 😊

ranGer2
Most lesz 7 éve, hogy regeltem..
Az már régreg?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dzsini

http://web.archive.org/web/20010202162200/sg.hu/forum.php

Efreet
nem az elsõ három, hanem az elsõ rengeteg - egyetlen korábbi van nálad, St január 6-án regelt, másnap reggel tette ki a regisztráció lehetõségét, és akkor sokan regisztráltunk.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Talán PoP miatt jöttem, aztán itt ragadtam >.>
Fõleg még Silkroad miatt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

I.C.ram
Áprilisban (jövõre) lesz nekem is 10 éve. 😊
Zomil
Én 5éve+majdnem 3hónapja vagyok tag 😄
Mondjuk elötte pcdome-on logtam, aztán a Guild Wars topic miatt sg-t is elkezdtem nézni aztán vmit akartam irni ide ezért regeltem.
Végül pedig nem tudtam leszokni az oldalrol 😄
Az elsö hsz-em is tuti a guild wars topic-ban van de lusta vagyok megkeresni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zocsi
Egy ideje már én is itt vagyok. Bár ahogy elnézem Gladiator-t nehéz lesz überelni. Anno még Supergamez volt és a gimis koliból toltuk esténként, amikor beengedtek minket a számtech terembe. Az elsõ hozzászólásaimra sajnos már nem emlékszem... <#miaz>

Victor1103
Amúgy jó mert 5 év után mostmár tudom hogy az SG=SuperGamez 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Én 2005 Karácsony óta vagyok itt. Mivel ünnep volt emlékszem is mi volt a kérdésem. Valaki írta hogy ez volt idáig a legfaszább karácsonya erre én meg megkérdeztem mit kapott erre õ gyorsabb internetcsomagot meg egy új gépet😊
Elõszõr csak a konzolos játékrészlegen szaglásztam, utána jött az általános és a gumi😄 Mostanában egyre gyakrabban nézek be a zene fórumba is.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Gladiator
2000. febr. 19.-cel nyertem?

Lacee86
Szeva Rendes! <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

RelakS
még ugyan kell gyûjtenem csillagot, de asszem az Aliens vs Predator 2 (?) játékkal kapcsolatban kerestem valamit, és felhozta talán a PC World fórumát.
Ott egy darabig dumáltunk, majd megkérdeztem, hogy ezeket a smájlikat hogy a jó égbe csinálják? Azt mondták, hogy ott a gomb. Mondom: nincs gomb. Kiderült, hogy az újság csak megjelenítette az SG fórumát (akkor még (már?) SuperGamez), és a kommentelõ rész nem éppen volt teljes funkcionalitású <#idiota>

Talán ez volt az 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

akyyy
muhahaha

aki megtalálja az elsõ hozzászólásomat annak fizetek egy sört!😄 / vagy vip-t

bár valszeg törölve van 😞 de van szemétdomb 😄

Aquir
6 éve vagyok. A humorosaranyos volt a fõ topik, csak nézelõdésre, utána regisztráltam egy idõ múlva.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tigeroo
ditto
Maximus4
LOL

Én is megtaláltam az elsõ hozzászólásomat😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

LoSA
Én is akkor regeltem, mikor te... <#wink>

Gladiator
Én szentem az elsõ 3 regisztrálóban vagyok, legalábbis nem láttam még nálam idõsebbet. amúgy meg leszarom...

N o N a m e
Azt hiszem ez az elsõ hsz-em. Legalábbis eléggé az elsõk között van. Abból következtetek erre, hogy még nem ismertem az img taget, és a válasz gombot 😄 De a kedvenceket sem használtam kb 1 évig xD elég nehéz megkeresni az elsõ hozzászólást, mivel van ez a 24 órás várakozási idõ és úgy emlékszem el is felejtettem hogy regiztem. Amúgy már akkor is kötekedõs voltam, sokat nem változtam. A Googleban kerestem valamit és úgy találtam ide.

Dikkmá! Linkelni se tudok!
LoSA
Egy jó ideje már én is itt vagyok a fórumon... Bevallom, nem igazán emlékszem, hogy hogyan kerültem ide. 😊 Beregeltem, de egy jó ideig nem használtam ezt a fórumot, aztán nem olyan régóta újra fórumozok... Szeretek itt fórumozni! 😊

SimaSuna
azthiszem 2003-2004 tájékán Bertino haverommáltal nézelõdtem...majd késõbb regisztáltam, és azóta vagyok jelen az SG-n. egész pontosan 5,5éve 😊
Grat a régregeknek a folyamatos kitartásért 😊
Rage47
<#eljen>
És tényleg, januárban 10 éve lesz 😊
Maximus4
Ezzel én is így vagyok.Inkább olvasgatni szoktam mint írni😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

5-6 éve itt vok második nickem elõzõ kirugva..😄

VRSDM
<#eljen>

u dont have to listen anybody else but me

Mr_no_NaMe
újregek