10 éve az SG fórumon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért regisztráltam? : Silkroad nevezetû játék topikja miatt
miért távozok el?: mert már sok az elakadásjelzõm 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Azért az belegondolva elég kemény,hogy évek óta full minden nap benézek a mára már közel 100 db kedvenc topikomba.
Még ha nem is irkálok akkor is öröm olvasgatni a sok baromságot és néha azt a pár érdekes,humoros,vicces posztot.
am 2006-ban tévedtem ide,egy ideig ennek a topiknak voltam olvasója,majd abbahagytam és egy kis szünettel 2008-ban regisztráltam,majd késõbb ismét regiztem a mostani nickemmel
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Najó, egy évvel benéztem. Szóval csak 8 éve vagyok itt meg egy kicsi.
Þór vígi þessi rúnar
I met God. She's black
és abban volt egy OFP teszt / leírás, és az az akkor még supergamez.hu néven futó site-ot jelölte forrásként.
megnéztem, és eleinte csak játék, it, és tudományos híreket olvastam kb. 3évig.
aztán kezdtem fórumozni a már lentebb említett fotózós kérdés kapcsán.
köszi akkori magazin 😄
u dont have to listen anybody else but me
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
2001 január: "Kedves fórumozók!
A törzstagok védelme érdekében regisztrációs lehetõséget vezettünk be. A regisztráció opcionális, tehát ha nem szeretnéd magad regisztrálni, akkor regisztráció nélkül is tudod a fórumot használni. A regisztrációhoz, illetve a regisztrált nick használathoz, bal oldalon legfelül a "Fórum menü" címszó alatt találod a lehetõségeket."
már akkor is voltak "törzstagok" (és amikor én idekeveredtem, akkor már voltak nálam jóval régebbi tagok is) 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
azt kérdeztem van-e különbség az sd-card és a flash-card között 😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
kiváncsi lennék " hányadik " vagyok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ki hogyan érkezett ide az elsõ fecskék közül? Emlékszik-e az elsõ hozzászólására? Mi volt az? (akik kikeresi pluszpontot kap)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny