Sony Ericsson X10 Mini Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
rootolt telefonnal és pl titanium back. proval
sziasztok.lenne egy kérdésem.hogy lehet kitörölni olyan programokat amik alapbõl benne vannak? pl: axn player,latutide,meg stb.ezek csupa felesleges dolgok.megoldható egyáltalán
whiskeyman
csak akkor, ha az adatforgalmat jelzõ ikon megjelent (a fel-le mutató nyíl)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

megoldottam

szóval akkor ha H van kinnt még ugyanugy megy le a pénz?

whiskeyman
EDGE: A GSM továbbfejlesztett adatátviteli módja a 2,5 generációs rendszerek közé tartozik. Úgynevezett többszintû moduláció alkalmazásával a maximális adatátviteli sebesség elérheti akár a 473 kbps-t, de már az átlagos 120-as tempó is megfelel a vezetékes ISDN sebességének.

HSDPA: A HSDPA (mozaikszó az angol High-Speed Downlink Packet Access kifejezésbõl, tükörfordításban „nagysebességû csomagletöltési hozzáférés”) harmadik generációs mobilkommunikációs protokoll, melyet elõszeretettel használnak világszerte mobil internet illetve egyéb nagy sávszélességet igénylõ szolgáltatások kiszolgálására. A HSDPA a használt eszközöktõl függõen 1,8-3,6-7,2-14,4 Mbit/s maximális letöltési sebességû adatátvitelre képes.

hello
jobb felül a 2 nyíl felett mi az a H és E betû?
hugom sikeresen leszivatott 10k-t azzal hogy rajtamaradt a neten, E betû volt, most kiléptem a facebookjából és H betû van...
nem értek a telefonokhoz, le is szarom, de igy most lejöttem a netrõl és nem kell paráznom?

én csak annyit kérdeztem hogy a számitogéprõl rá lehet e tenni az astro-t?
vagy csak a marketböl lehet letölteni?
Breki33
Jelenlegi fõképernyõm

Breki33
Jelenlegi fõképernyõm

És új betûtípus

Breki33
te tudod mi van a telefonodon
tehát NEM.
Breki33
csak ha van filekezelõd ami tudja futtatni
de a sz.géprõl nem lehet rátenni a telóra az astro-t???
Breki33
az astro-val kell pl az apk-at futatni
ha van fájlkezelõd futtasd vele ha nincs marketrõl tudod letölteni
sziasztok.olyan kérdésem lenne hogy a számitógépre letõltöttem az astro filemanagert.de nem tudom hogy kell rátenni a telora.tööritve szedtem le.kitömöritem és 3darab valami jött le. 1: ASTRO_File_Manager_2.4.2.apk
2: ASTRO_File_Manager_2.4.2beta.apk 3: ASTRO_File_Manager_2.4.2alpha.apk ezek. melyiket kell,és melyik mappába kell behuzni?mert sok mappa jönn fel a telorol. köszi
ZilogR
Még nem bogarásztam utána, de valaki csak átesett már ezen és kapásból írja a választ:

Van egy kis notebookom, szeretném a kis xperia-mat (lehetõleg 3G) modemként használni hozzá a gyári adatkábelével. Valaki megcsinálta-e már ezt vagy olvasott-e róla, h hogyan kell?

Elõre is köszönöm!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Breki33
atinq
Én már találkoztam ilyen problémával. A hiba oka a régi sim kártya volt. Ha 2 évesnél öregebb ajánlatos kicseréltetni.

No.

balintka
Vodafone. Megírnád a szervizes srác nickjét kérlek? Köszi

Breki33
Hát itt valószínûleg a többségnek ilyen van.

Én nem tapasztaltam ilyet szerencsére.
Melyik szolgáltató ez?

Esetleg próbáld meg az eredeti soft-ot újrahozni bár ez nekem inkább hardveres hibának tûnik.

De kérdezd meg a korábban ideíró szervizes srácot.
balintka
Sziasztok! Van egy Xperia Mini Pro-m. Az a problémám vele, hogy elég gyakran lemegy a térerõ 1 vonásra átlagban csak félig van. Még ugyanezekben a helységekben a Nokia e51-emnél maximális a térerõ. Igazából nem is zavarna, ha nem menne a beszélgetés minõségének rovására. Többször panaszkodtak, hogy visszhangzom, és én is jelentõsen rosszabb minõségben hallom a másik felet mint a régi telefonomnál.
Van valakinek ilyen készüléke? Tapasztalt ilyet? Gondolom ez nem normális dolog. Elõre is köszi.

Breki33
ha felrakod, fel tudod rakni az alapsoftot akkor viheted
megoldottam köszönöm!!!

ilyenkor rootolásnál Garancia ugrott??? vagy ha visszafrissítem normálisan akkor minden ok??

sziasztok. olyan kérdésem lenne,hogy letõltöttem egy java játékot a pc-re.összekötöm a telom a géppel és szeretném rátenni.de melyik mapába kell betenni a játékot? vagy az mindegy? meg kell még vele valamit csinálni hogy el is induljon?
köszi
Breki33
?:S:S Alkalmazásokat nem ez érdekelne mert Zenét,Képeket odatudom tenni ami kell csak az alkalmazásokat nem:S

whiskeyman
mondjak valami tök egyszerû dolgot???? mindent a mem.kártyára ment alapból
sõt...a fényképezés/videózás csak mem.kártyával mûködik

tudnál segíteni ebben?? hogy memó karira mentsen??

Breki33
ez az új romokkal megoldható

egyszerûen lehet képernyõt is menteni, nekem jelenleg ilyen

én is szeretném tudni de úgy tudom nem lehet:S:S csak Android 2.2nél

hogy kell átváltani hogy a fényképeket meg a többi dolgot azmemokarira pakolja? nem találok olyan beállitást
fook
És hogyan ?

whiskeyman
miért ne lehetne???

fook
Hello! x10 mini-t ki lehet függetleníteni ?

hello. egy kérdés.a telomon meg van rendelve a net.azt szeretném megtudni hogy lehet e olyat hogy összekapcsolom a telot a géppel és a számitón lehet e netezni a teloról? remélem érthetöen irtam le. köszönöm a segítséget
srácok Android 2.2-es frissítés ki jön majd SE x10 mini pro-ra?? olyat olvastam hogy nem akarnak már ezzel törõdni

Breki33
Breki33
Breki33
http://www.youtube.com/v/qxk6BGyAtlc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Breki33
Breki33
nekem is kell ilyen kinézet.hogyan és miket töltöttél le?
Breki33
illetve reggel ilyen volt

Sikeresen 14%-os fényerõvel készítettem :-)
Breki33
Nekem most ilyen a kinézet látható, hogy egy csomó program widget megy

Breki33
na a napelemes töltõrõl még nem hallottam, de pont a múltkor gondolkoztam ezen milyen jó lenne ha napelemes rásegítés lenne mint egyes számológépeken :P
atinq
Nekem is jó a telefon. Azért vettem ilyet mert kicsi utálom a féltéglákat. A méretébõl adódóan kicsi az aksi hamar lemerül. kit érdekel van 220 mindenhol. sõt van hozzá napelemes töltö is. ja és nem kerül 150 ezerbe azt se felejtsétek el.

No.