Sony Ericsson X10 Mini Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké köszönöm a választ,és tényleg frankó ez a telefon.nekem nagyon be jött,akárki akármit momnd
Breki33
másik írás ezzel kapcsolatban

"A lítium alapú akkumlátorok gyárilag vannak ''formázva'', ezért a hosszú töltés szükségtelen. Ezeket arra tervezték, hogy gyorsan tölthesd, DE lassan terheled. Érsd sok ideig, kis terhelés. Telefon, mp3 player, stb. (Ellentétben a nikkel alapúakkal, melyeknek a lassú töltés, de hirtelen nagy terhelés viselés a jellemzõje).

Ha az az akksi valóban 1650mAh-s, akkor ha nem beszélsz sokat, kvázi mindegy, lesz, hogy ki van kapcsolva, vagy nem, mert annyi ideig bírná, amennyitõl az akksi magától is lemerül :)

Nincs vele teendõd. Semmiképpen ne süsd ki, mert többet ártassz vele, mint használsz. Viszont azt se csináld, hogy ha lemegy egy egység, akkor azonnal töltöd, mert x-szer lehet tölteni egy ilyen vackot. Ahányszor töltõre teszed, az annyiszor -1 az x-bõl, függetlenül attól, hogy mennyit töltessz rá. Tehát ha már csak egy egység van, de még nem kiabál, hogy alacsony fesz, akkor célszerû tölteni."
Breki33
én ezt olvastam róla, de több hozzáértõvel beszéltem és valaki mást mond a fényképezõgépem aksijánál meg 16 óra töltést írtak elsõre

Összegezzük a Li Ion/Polymer akksikra vonatkozó tanácsokat:

0, A Li Ion és Polimer aksikat hasonlóan kell kezelni.

1, A Li Ion És Polymer akksik nem igénylik és NEM is tesz jót nekik a Ni MH és Ni Cd
aksnál megszokott TOTÁL LEMERíTÉS+HOSSZÚ TÖLTÉS bõl álló formázás

2, Elsõ töltés (lehetõleg) lassú töltõvel, (lehetõleg) kikapcsolt állapotban, (lehetõleg) több mint 10 órán keresztül.

3, Akksit (lehetõleg) sohase süssük ki kikapcsolásig.

4, Úgy tudjuk elérni a leghosszabb élettartamot, ha addig sütjük ki az akksit, amig a telefon nem mekeg, ezután töltjük maxig.

* mert minden aksi csak bizonyos számú töltésiciklust bír el, attól függetlenül, hogy mennyit töltenek bele. (tehát 10% utántöltés vagy 70% utántöltés, az mind1)
Breki33
azt használom, de egyszer kellett egy másik kábel visszarakni az origit

és az aksit elsõ pár töltéskor kikapcsolt állapotban töltöd hosszabb ideig vagy csak rátöltesz?
whiskeyman
Nem, nem ott van. Én a hivatalos márkaszervizrõl beszélek. Cirma régi nevén, ma már Cordon Electronics
hát igen, aki ért hozzá, az meg tudja otthon is csinálni.
Valószínû, azért mert gyengébb töltõárammal tölti az akkut. De, inkább a gyári töltõket használd, ne nyírd ki idõ elõtt az akksit.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Breki33
budapest?

VÁCI ÚT 91?

Én több X10 Mini Pro fórumon is vagyok és nem nagyon olvastam olyanokat, hogy vissza kellett volna vinni.
Persze biztos van ilyen.

Én egyszer vittem majdnem vissza mikor elrontottam, de magam megcsináltam inkább

De akkor egy kérdés a Nokia-s USB kábellel miért tölt sokkal lassabban mint az eredeti gyárival?
whiskeyman
örülj neki, hogy kifogtad azt a szériát, ami nem döglik meg pár hét alatt...

amúgy a Sony Ericsson hivatalos márkaszervizrõl beszélek...

Breki33
Na halljuk hol van az a hirõs szervíz? :-)
Breki33
nekem semmi ilyen hibám nem volt és jó hogy ha ilyen roadsync meg hasonlókat rajta hagyunk hamarabb lemerül, de a Juicedefender nagyon jól megfogja pedig nekem elég sok minden van rajta

Nekem is Motorollám volt.
Viszont én Speciel utálom a tepsi nagy telefonokat egy telefon szerintem legyen kicsi jól kezelhetõ nekem nem kell bele nagy fényképezõ meg kamera.

De pl a wi-fi-je szerintem nagyon jó olvasom másik andoidos készülékeknél mennyi gond van vele ez meg secperc alatt kapcsolódik, nem dobál le jól mûködik ugyanúgy GPS is.

És bár agyon van már tuningolva de nagyon jól mûködik.
whiskeyman
hát pedig, ha elromlik, akkor pont oda fogják küldeni :DDDD
amúgy régóta olvasom ezt a topikot, de most nem bírtam ki és elmondtam a véleményem errõl a csodáról...
de használd egészséggel a sajátod
igen más márkájú telefonom van, mert nem nagyon volt olyan SE (talán a c905 vagy a w995, esetleg a g900), ami tetszett volna és megbíztam volna benne...volt Nokiám, Samsungom, Motorolát többet is használtam hosszabb ideig, most pedig LG. Aztán lehet, hogy a sajátomat is fikázom majd késõbb, de eddig hozza, amit elvárhat az ember egy telefontól.
De azért, ha megvesz vki egy telefont (pl.: X10, vagy U5, vagy u20), joggal várja el, hogy hosszú ideig ne legyen vele probléma
de sajnos hozzánk a frissen vásárolt telefonok is bejönnek és szinte mindegyik ugyanazzal a hibával. Ez elég szomorú...

Breki33
egyértelmû volt, hogy másik telefonod van és ezért jöttél ide fikázni
mondjuk ilyen hozzáállású és tudású szemvízbe biztos nem vinném a telefonom

de nem kell itt a szájkarate a kérdésre segíteni nem tudtál
csak flamet kezdeni

enyém is kibírja három napig mint írtam rendesen beállítva
errõl ennyit

és nem egy aksitól függ hogy egy telefon szar-e
whiskeyman
<#nevetes1>
pont ezekkel???? :DDDD
sorold ide még a w100-at kérlek :DDDD
gyenge az akksija?? az én telefonomnak a kijelzõje akkora, mint maga az u20-as, mégis kibírja 2-3 napig, wifivel, böngészéssel, hívással, zenehallgatással...errõl ennyit

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Breki33
a kezdetektõl be vagyok regisztrálva
és akkor kell válasz erre gomb mikor nem a közvetlen utána jövõ hozzászólás van ez esetben nem szükséges

szval nem kell a személyeskedés :)

írhatsz bármit én meg vagyok elégedve a telefonnal
és bár nem tagadom, hogy az aksija gyenge de ettõl még egyáltalán nem szar telefon ellenkezõleg pont ezekkel tért vissza a Sony Ericsson a jó telefonok közé.

whiskeyman
Válasz erre gomb nem dísznek, elég rég óta be vagy regisztrálva ide, hogy tudjad...
írhatsz bármit, attól még egy kalap f.s marad, tudom, mert nap, mint nap, több is megfordul a kezem alatt...
sajnos a Sony mostanában nem csinál jó telefonokat, ez tény...majd talán a következõ szériák érhetnek valamit...van is egy jó pár, amit már láttam, kipróbáltuk

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Breki33
de hülyeséget írsz és nem segítesz semmit a kérdezõnek
egyáltalán nem hulladék a telefon azt írt dolgokkal nagyon jól beállítható

okos telefonnál ha három napig megy rendes használat mellett az egész jónak számít, természetes hogy bekapcsolt wi-fi-fel gps-el alapból felrakott folyamatosan menõ xar programokkal gyorsan merül.

Ettõl még nem xar a telefon !
whiskeyman
lehet, hogy többet foglalkozom ezzel a telefonnal is, mint te...

Breki33
ez értelmes hozzászólás volt
whiskeyman
persze...add el azt a szart és vegyél normális telefont!
egy csomó ilyen hulladék jön be a szervizbe, hogy hamar merül...ennyit ér

Breki33
egyébként a másnap az minden nap vagy minden második nap?
utóbbi ugyanis rendes használat mellett szerintem jónak számít
Breki33
tudok

juicedefender
wifi gps kikapcsolása
fényerõ csökkentése
felesleges programok kigyomlálása

ezekrõl mind volt szó korábban
hello.tudtok valami tippet,trükköt,programot,hogy hogy lehetne egy kicsit megnövelni az akumlátor idötartalmát.minden másnap tölteni kell.
be épített FB rõl hogylehet kijelentkezni??

ingyenes FB nektek se jelenik meg?? a telfonon?:S

kösze!!!

Breki33
2 GB t-mobile-nál
srácok telefont hány GB-s kártyával adják??

https://market.android.com/details?id=com.ebuddy.android&feature=apps_topselling_free

e-buddy-sat találtam

atinq
Skype marketen is fent van.

No.

hello.xperia 10 mini prora kellene nekem skype vagy msn honnan tudnám leszedni.?
jaaa külön van Bill értem Gondolom aPRO-n van bill

Breki33
qwerty billentyûzet

természetesen megéri

van rá nemrég volt róla szó
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a
Sony Ericsson Xperia X10 mini és a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro között mi a különbség??
és hogy meg éri-e ilyen telefont venni?és hogy van e rá ingyenes GPS Program ami használható??

atinq
Én operát használok sokkal jobb mint a gyári és észrevételem szerint az egyik leggyorsabb. Viszont ha flash videókat is akarsz nézni akkor a Skyfire-t használd az lejátsza õket.

No.

böngészõt mit ajánlotok? jó a sima gyári vagy van nála valami tutibb?
ZilogR
Nálam:

A buszon rendszerint használom a 3G-t és sokszor nézek YouTube-os videókat. Harminc perc után igen meleg a kis teló hátulja, szinte mindig!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

oké megprobálom.
köszi
Breki33
még egy kérdés,és azthiszem hogy mindent tudok. van egy szerepjáték a SHAKES & FIDGET nevezetû. a telomon akarok vele játszani,de azt irja hogy töltsek le egy abode flash player-t. tudnátok jánlani valamit,hogy melyik kell rá vajon? köszi
atinq
Valamilyen szinten normális a melegedés. Fõleg ha töltés közben használod akkor a legmelegebb. De ha ez a melegedés nagyon erõs akkor ajánlott szervízbe vinni.

No.

és az normáéis hogy a telomnak a hátulja elég melg?! ott ahol az aksi van.más telonál nem tapasztaétam ilyet
Breki33
azt nemis ide kellett volna írnom ezek igazából fizetõsek
pl a Sygics azt hiszem 15 napig kipróbálható

a korábban írt oldalon van ezzel foglalkozó topic

Itt vannak ingyenes offline térképek
vagyis leírás róluk

http://pcworld.hu/ingyenes-offline-terkepek-androidra-20110224.html
és ez a gps navigácio,az adatforgalmon kivül felszámol még plusz pénzt?
okéka.köszönöm szépen
Breki33
olyan nincs amit kell, csak olyan amit ajánlott

egy file kezelõ
wi-fi mamager
egy gps navigáció

http://www.youtube.com/v/x47hJy4tjDs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Juice DEfender

http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_x10_mini_pro_kicsi_a_bors/hsz_1178-1178.html

Fasterfix stb #67

de ezek ugye szubjektív dolgok
sikerült belépnek a marketba. még egy kérdés. valamit le kell onnan szedni ami kell a telora (xperia 10 mini pro) vagy azokat szedjem le amit akarok.?
mégegyszer köszönöm a segítséget. üdv
Breki33
elég volt nálam a google fók -os jelszavam amit a youtube-hoz is használok

atinq
Igen elvileg elsõ indításkor kéri a g-mailos felhasználóneved a jelszóvel együtt.

No.

meg van a beállitás. és még annyit hogy a market-be hogy tudok belépni? kér valami bejelentkezés
sziaok.ey olyan segítség kellene hogy az internet beállitásokat hol tudnám megnézni.hogy mit kell beirni,t-mobilos. xperia 10mini pro.
a központ bekapcsolta,csak nem tudom miket kell beirni.
a VPN BEÁLLITÁSOK MIT TAKAR?HOL TUDNÉK UTÁNA OLVASNI?