Sony Ericsson X10 Mini Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A lítium alapú akkumlátorok gyárilag vannak ''formázva'', ezért a hosszú töltés szükségtelen. Ezeket arra tervezték, hogy gyorsan tölthesd, DE lassan terheled. Érsd sok ideig, kis terhelés. Telefon, mp3 player, stb. (Ellentétben a nikkel alapúakkal, melyeknek a lassú töltés, de hirtelen nagy terhelés viselés a jellemzõje).
Ha az az akksi valóban 1650mAh-s, akkor ha nem beszélsz sokat, kvázi mindegy, lesz, hogy ki van kapcsolva, vagy nem, mert annyi ideig bírná, amennyitõl az akksi magától is lemerül :)
Nincs vele teendõd. Semmiképpen ne süsd ki, mert többet ártassz vele, mint használsz. Viszont azt se csináld, hogy ha lemegy egy egység, akkor azonnal töltöd, mert x-szer lehet tölteni egy ilyen vackot. Ahányszor töltõre teszed, az annyiszor -1 az x-bõl, függetlenül attól, hogy mennyit töltessz rá. Tehát ha már csak egy egység van, de még nem kiabál, hogy alacsony fesz, akkor célszerû tölteni."
Összegezzük a Li Ion/Polymer akksikra vonatkozó tanácsokat:
0, A Li Ion és Polimer aksikat hasonlóan kell kezelni.
1, A Li Ion És Polymer akksik nem igénylik és NEM is tesz jót nekik a Ni MH és Ni Cd
aksnál megszokott TOTÁL LEMERíTÉS+HOSSZÚ TÖLTÉS bõl álló formázás
2, Elsõ töltés (lehetõleg) lassú töltõvel, (lehetõleg) kikapcsolt állapotban, (lehetõleg) több mint 10 órán keresztül.
3, Akksit (lehetõleg) sohase süssük ki kikapcsolásig.
4, Úgy tudjuk elérni a leghosszabb élettartamot, ha addig sütjük ki az akksit, amig a telefon nem mekeg, ezután töltjük maxig.
* mert minden aksi csak bizonyos számú töltésiciklust bír el, attól függetlenül, hogy mennyit töltenek bele. (tehát 10% utántöltés vagy 70% utántöltés, az mind1)
és az aksit elsõ pár töltéskor kikapcsolt állapotban töltöd hosszabb ideig vagy csak rátöltesz?
hát igen, aki ért hozzá, az meg tudja otthon is csinálni.
Valószínû, azért mert gyengébb töltõárammal tölti az akkut. De, inkább a gyári töltõket használd, ne nyírd ki idõ elõtt az akksit.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
VÁCI ÚT 91?
Én több X10 Mini Pro fórumon is vagyok és nem nagyon olvastam olyanokat, hogy vissza kellett volna vinni.
Persze biztos van ilyen.
Én egyszer vittem majdnem vissza mikor elrontottam, de magam megcsináltam inkább
De akkor egy kérdés a Nokia-s USB kábellel miért tölt sokkal lassabban mint az eredeti gyárival?
amúgy a Sony Ericsson hivatalos márkaszervizrõl beszélek...
Nekem is Motorollám volt.
Viszont én Speciel utálom a tepsi nagy telefonokat egy telefon szerintem legyen kicsi jól kezelhetõ nekem nem kell bele nagy fényképezõ meg kamera.
De pl a wi-fi-je szerintem nagyon jó olvasom másik andoidos készülékeknél mennyi gond van vele ez meg secperc alatt kapcsolódik, nem dobál le jól mûködik ugyanúgy GPS is.
És bár agyon van már tuningolva de nagyon jól mûködik.
amúgy régóta olvasom ezt a topikot, de most nem bírtam ki és elmondtam a véleményem errõl a csodáról...
de használd egészséggel a sajátod
igen más márkájú telefonom van, mert nem nagyon volt olyan SE (talán a c905 vagy a w995, esetleg a g900), ami tetszett volna és megbíztam volna benne...volt Nokiám, Samsungom, Motorolát többet is használtam hosszabb ideig, most pedig LG. Aztán lehet, hogy a sajátomat is fikázom majd késõbb, de eddig hozza, amit elvárhat az ember egy telefontól.
De azért, ha megvesz vki egy telefont (pl.: X10, vagy U5, vagy u20), joggal várja el, hogy hosszú ideig ne legyen vele probléma
de sajnos hozzánk a frissen vásárolt telefonok is bejönnek és szinte mindegyik ugyanazzal a hibával. Ez elég szomorú...
mondjuk ilyen hozzáállású és tudású szemvízbe biztos nem vinném a telefonom
de nem kell itt a szájkarate a kérdésre segíteni nem tudtál
csak flamet kezdeni
enyém is kibírja három napig mint írtam rendesen beállítva
errõl ennyit
és nem egy aksitól függ hogy egy telefon szar-e
pont ezekkel???? :DDDD
sorold ide még a w100-at kérlek :DDDD
gyenge az akksija?? az én telefonomnak a kijelzõje akkora, mint maga az u20-as, mégis kibírja 2-3 napig, wifivel, böngészéssel, hívással, zenehallgatással...errõl ennyit
és akkor kell válasz erre gomb mikor nem a közvetlen utána jövõ hozzászólás van ez esetben nem szükséges
szval nem kell a személyeskedés :)
írhatsz bármit én meg vagyok elégedve a telefonnal
és bár nem tagadom, hogy az aksija gyenge de ettõl még egyáltalán nem szar telefon ellenkezõleg pont ezekkel tért vissza a Sony Ericsson a jó telefonok közé.
írhatsz bármit, attól még egy kalap f.s marad, tudom, mert nap, mint nap, több is megfordul a kezem alatt...
sajnos a Sony mostanában nem csinál jó telefonokat, ez tény...majd talán a következõ szériák érhetnek valamit...van is egy jó pár, amit már láttam, kipróbáltuk
egyáltalán nem hulladék a telefon azt írt dolgokkal nagyon jól beállítható
okos telefonnál ha három napig megy rendes használat mellett az egész jónak számít, természetes hogy bekapcsolt wi-fi-fel gps-el alapból felrakott folyamatosan menõ xar programokkal gyorsan merül.
Ettõl még nem xar a telefon !
egy csomó ilyen hulladék jön be a szervizbe, hogy hamar merül...ennyit ér
utóbbi ugyanis rendes használat mellett szerintem jónak számít
juicedefender
wifi gps kikapcsolása
fényerõ csökkentése
felesleges programok kigyomlálása
ezekrõl mind volt szó korábban
e-buddy-sat találtam
Sony Ericsson Xperia X10 mini és a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro között mi a különbség??
és hogy meg éri-e ilyen telefont venni?és hogy van e rá ingyenes GPS Program ami használható??
No.
A buszon rendszerint használom a 3G-t és sokszor nézek YouTube-os videókat. Harminc perc után igen meleg a kis teló hátulja, szinte mindig!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
köszi
http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/
No.
pl a Sygics azt hiszem 15 napig kipróbálható
a korábban írt oldalon van ezzel foglalkozó topic
Itt vannak ingyenes offline térképek
vagyis leírás róluk
http://pcworld.hu/ingyenes-offline-terkepek-androidra-20110224.html
egy file kezelõ
wi-fi mamager
Juice DEfender
http://prohardver.hu/tema/re_sony_ericsson_x10_mini_pro_kicsi_a_bors/hsz_1178-1178.html
Fasterfix stb #67
de ezek ugye szubjektív dolgok
mégegyszer köszönöm a segítséget. üdv
a központ bekapcsolta,csak nem tudom miket kell beirni.