Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Használ vagy használt már valaki X8-on Scummot?
Asszonynak ilyen telefonja van, a program is telepítve van a telefonra.
A gond ott van hogy nem igazán vágom hogy milyen formában és hová kell bemásolni a játékokat hogy lássa és mûködjön is.
A másik a memóriakártya.
Hogy lehet telefonon belül megnézni hogy mik vannak rajta, telefonon belül hogy lehet fájlokat rámásolni illetve memóriakártyáról hogy lehet a telefon memóriájára átmásolni dolgokat?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Valamiért sehogyem megy nekem a Pinch Zoom, pedig elvileg ebben a ROM-ban benne van. Mivel nem tudom, hogy synaptic-os vagy cypress-es -e a kijelzõm ezért próbáltam telepíteni a legfrissebb-et mindkettõ verzióból, de így sem mûködik egyikkel sem. Próbáltam gallery-ban, böngészõben és teszter programmal is...
infidel
There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
És semmit nem tölthetek le mit csináljak? segítsen valaki pls
infidel
Szeretnék telefont venni, és nekem ez nagyon megtetszett.
Árban is ez az elképzelésem.
Meritek ajánlani ezt a telefont?Van valami hibája amirõl tudnom kéne?
Ingyen GPS van rajta vagy google maps, ami Wifi-s?
lehet hülyeséget kérdeztem de annyira nem értek az okostelefonokhoz.
Honda - The Power of Dreams
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Ha alap megoldás érdekel csak...akkor azt ládde én sem tudom most hirtelen. 😄
Úgy emlékeztem láttam pedig ilyen funkciót, de most én se találom sehol hirtelen.
Dean Winchester: X10 a nagyobb, X10 mini(pro) a kisebb.
egy QR code-ot nem lehet vele elsõre beolvasni, annyira fos az a kamera. normális fényképet még nem csináltam vele.
vagy ne legyen benne, vagy üssön meg egy szintet (legyen használható)
György
ugye nem profi videokat akarok én készíteni csak néha belövöm és kész...
szerintem nincs gond a vid minõségével
aki nagyon videozni vagy fotózni akar az vegyen digitális fényképezõgépet szerintem
szóval én az x8al megvagyok elégedve és nem bántam meg h megvettem
Ezért sem akarok nagyon javasolni semmit sem, ezért is linkeltem azt az Android topikot. Oda nálam sokkal okosabbak, tapasztaltabbak járnak.
Szerintem érdemes feltenned a kérdésedet, szívesen segítenek.
(amúgy kamerára általánosságban tényleg jók a SE-k, bár az X8-ról ez nem nagyon mondható el, a fix fókusz nagyon ráteszi az egészre a bélyeget, akkor már tényleg inkább az x10 mini pro. Komolyabb telefon, mérete ellenére.)
Most Windows Phone 7-tel próbálkoznak, ami még egyáltalán nem kiforrott egy rendszer (majd esetleg a Mango frissítés érkezése után lesz érdemesebb felé nézni, ami állítólag még az idén érkezik majd), ráadásul aránytalanul drágák is (bár a hardver biztos nem rossz).
Iphone meg ugye (neked) kilõve, szóval marad az Android.
Nem javaslom kifejezetten a Sony Ericsson-t, bár nekem személyesen semmi bajom sincs az Xperia szériával sem, de ha gondolod, érdeklõdhetsz még itt is.
Sok sikert a számodra megfelelõ teló kiválasztásához! 😉
Elfogulatlan véleményekre lenne szükségem a mai telefon piaccal kapcsolatban. Én mint Nokia párti elég csalódott vok a Nokiákkal kapcsolatban mostanság. 40e ft környékén nincs egy okos nokia sem, mig a samsung és a Sony ericssonok között elég jó a felhozatal valamint a nokiás symbiótás rendszerrõl se tudok sok jót. Az androidok támogatnak letöltéseket softwereket írnak rájuk. Míg a szimbiájról nem tudok semmit. Ami most megtetszett az a "x10 mini pro" De ha tudtok olyan információval szolgálni akkor szívesen vennék Nokiát továbbra is vagy samsungot esetleg. Tudtok véleményt mondani, ki miért venne Nokia vagy más típusú mobilt 40e környékén manapság? Köszi!
Üdv
nekem olyan problémám lenne,h bekapcsoltam a wifit,és netezni kezdtem(facebook,origo,a5,stbstb...)
...majd KILÉPTEM telefonomat leraktam,kb 15 perc múlva jön egy sms h az 300ft alá süllyedtem,szóval,lecuppantotta az egész zsémet...
Mit kellett volna kikapcsolnom vagy mit kellett volna tennem h ne vegye le a pénzem?!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060654
Valaki ezt már próbálta, mit lehet róla tudni? Gondolom ebben nincs magyar nyelv.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Az lenne a kérdésem hogy vodafone-os mobilnettel szeretnék youtube videókat nézni de nem tudok.
Wifivel müxik mobilnettel nem.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Official - Neelix - Expect What
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Használ/használt itt valaki valami megbízható videó-konvertert?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
rádugom az usb-t -> pc compilation telepítése és kész
sztem de lehet tévedek... 😄
froopy.: sorry ebben már nemtudok segíteni