Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
billentyüzár kioldása utánra berakhatsz egy tetszés szerint beállítható mozdulatsort amivel felnyithatod a telefont... (tehát a sima bill. záron felül)
Valakinek volt olyan problémája, hogy a telefon néha-néha újraindult, majd sms (vagy bekapcsoló?) jelzõhang kiséretében újra kérte a PIN-kódot? Vagy ez gyakori X8-nál?
Másik: fel lehet valahogy "törni" a telefont? Hallottam valami olyan megoldásról, ami által a billentyûzár kioldásánál berak még pár sor programozható "slide".
A válaszokat elõre is köszönöm!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
pedig örültem volna ha néha tudtam volna "hagyományos lehetõséggel is írogatni
Mikor teszem fel a FroyoBread v018 telepítve és tölti be a kék android figurát mindig kifagy, pedig a leírtak szerint telepítettem.
Eddig akárhány 2.2-es androidot tettem fel egyiken se tudtam használni a multi touch funkciót. Telefonba ezt elõtte valahol be kell állítani ?
köszönöm a segítséget.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Amúgy ha már ennyi programról eset szó, van olyan progi ami segítségével USB összeköttetéssel tudok a telón netezni?
köszi a válaszokat!
beszélgetés rögzítésre meg hirtelen ezt találtam: PhoneTapper
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
visszaszámláló progi illetve a telefonbeszélgetés rögzítésére alkalmas program létezik?
Ezt használom én is és szerintem neked is ez lesz programod. 😉
képnézegetõk közül ki melyik kedveli?
nekem annyi kéne csak , hogy pl. adott mappát belövöm és diavetítést eltudjak indítani , esetleg beállítani hogy a két kép között mennyi idõ szünetet hagyjon!
ha utvonalat tervezek pl. kecskemét és budapest között és megy a telo akkor ez mennyi anyagot kajál? tehát pl. 10km-re mennyi adatforgalmat eszik meg?
" De ehhez root kell, ami garanciavesztéssel jár. A te döntésed mi fontosabb."
Egyedi Romok meg azért mert gyorsabb, jobb, szebb, kezelhetõbb lesz a telefon... Például nálam rengeteg játék tökéletesen fut vagy majdnem tökéletesen, ellenben ezek játszhatatlanok voltak gyári rom-al. (pl GT Racing, Gangstar WCH, Angry Birds...)
barcode scanner nekem nem akar müködni de lehet én vagyok az ügyetlen esetleg valamit nem jól csinálok...
- Astro File Manager (telepítéshez és fájlok kezeléséhez használom)
- Documents to Go (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint szerkesztõ + PDF olvasó)
- HandyCalc (gyárinál komolyabb számológép, + különféle átváltás segítõk stb)
- Autodesk Sketchbook (rajzolóprogram)
- SlovoEd Deluxe angol-magyar szótár
- IGO My Ways (ingyenesen használható GPS program)
- Bluetooth File Transfer
- Barcode Scanner (QR kódokhoz használom)
- Smart Keyboard Pro (Samsung Galaxy kinézetû billentyûzet miatt van fent)
- Advanced Task Killer (a feleslegesen futó progiktól megszabadít)
- Battery Dr to Save (aksi ellenõrzése miatt tettem fel + ez is letudja állítani a fölös programokat stb)
- PowerAMP (zenelejátszó progi, bár nekem az alap sincs bajom)
- DroidCAM (a teló kameráját webkameraként tudod vele használni, igaz csak ritkán használom)
- RockPlayer (videólejátszó progi; igazából még nem találtam meg belõle a jó verziót a nagy felbontású videók így is akadnak így jelenleg nincs fent :S)
+ ajánlom felpakolásra a Solitaire-t. Érintõképernyõn szerintem baromi jó a pasziánsz. 😄
egyébként ki melyik progikat ajánlja amit vásárlás utan egybõl ajánlatos felpakolni a telóra?
Meglesem😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szerintetek melyik a legjobb fõzött rom x8ra?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Sony Ericsson PC Companion 2.0*-át már telepítettem az felismeri.
Hogy tudnám felismertetni a telómat vele?
Nekem pl régi a sim-em, az én esetemben pl SMS-t nem tudok küldeni.
Nem hinné az ember, de a legváltozatosabb problémákat tudják okozni nem megfelelõ sim-ek. Akksi túlzottabb fogyasztásán át pl az én esetemig.
De market gond tipikus sim gond szokott lenni.
Miért van az hogy wifin keresztül pl otthon netezek, böngészek, és egy idõ után leáll a kapcsolat vagyis befagy a töltés. Ezt azzal tudom orvosolni hogy ki-be kapcsolom a wifi kapcsolatot a telefonon. Elég idegesítõ jelenség :S. (Bár annyit nem netezek hogy ez egy kulcsfontosságú probléma legyen de ha van rá megoldás az azért jó lenne 😄)