Bizonyítható a jövõbelátás?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezzel úgy vagyok, hogy ránézek egy emberre, és látom a jövõjét. Néha nagyon szomorú vagyok emiatt.
Ide is beirkál néha néhány kétes alak, és az õ jövõjük és mélyen elszomorít.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ha lehetséges lenne az oda-vissza idõutazás, akkor idõben (univer keletkezésétõl a haláláig) minden le lenne fedve nem ?
Értem így : Jönnének hozzánk a jövõbõl... Nem ?
Karatéznak és lövöldöznek benne.
Ez nem sci-fi, hanem halivudi akciófilm.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Ci-fi a retek-klubbon!!!!
Tááámadás a Fõd ellen!!!
Mi szél hozott erre, ahol a madár sem jár?
(Ill. jár, de az olyan is.)
Egyébként én is tudok jövõt jósolni, csak vagy nem jön be, vagy bejön. De fogadhatok biztos eseményekre is, csak annak nincs értelme. Különös képpen egymást kizáró események jönnek be. Vagy felrobban a Föld, vagy nem.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Õ már látja a jövõbeli bankszámla-erõsödését <#eplus2>#eplus2>
Ha istenke teremte egy világot, ami a te marha logikus és racionális elképzeléseddel pontosan egybevág, akkor honnan vennéd észre, hogy a világ csak 1 mp óta létezik?
(Mellesleg ez az istenke te magad vagy!😄)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Király. Ezt egyszer már nyelvtanórán a tanár eljátszotta velünk. Pont egy-két hónapja.
Fantasztikus tanulmány lehet!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Mégis miért érdekel ez téged? Te vagy az FBI vagy az NBH?
Ja bocs, az nem lehetsz, mert azok mindenkirõl minden tudnak, tehát logikusan, te csak egy kis bugris lehetsz.
hangulati.... :-D
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
155..az idõ mint olyan nem létezik elég nagy dõreség megkülönböztetni jelent multat és jövõt,mert ezek a fogalmak mind az emlékezet létezéséböl fakadnak.Szóval ugyebár a jelen az a legfrisseb emlékem.
http://www.recept-oldal.hu/cikkek/sci-fi-gyujtemeny/stanislaw-lem_-szaztizenhet-masodperc-
Van benne internet is, legalábbis ahogy azt Lem 1973-ban elképzelte.
És az miben különbözik a jelentõl, szerintem még ebben sem teljesen egyértelmû a tudomány.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Viszont ha pölö elõre megláthatnál egy tragédiát, amit meg is tudsz akadályozni (vagyis nem olyasfajta jövõbelátásról van szó ami 100% meg fog történni), akkor már lenne értelme a dolognak.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Jo pelda erre Kara Kan neve. nyilvan nem helyenvalo valaha elt szemelyek neveben gyalazni a hozzaszolokat, es lealacsonyito jelzokkel illetni a forumozokat. erre csak akkor lenne joga, ha a sajat neveben nyilatkozna. csak azt nem meri, mert nyuszika. vagy idoutazo, es telleg o Kara Kan, es Epikurosz is. Telleg ki is vagy Te? gondolom, nem csak engem erdekelne.
nezhetjuk innen is, meg onnan is a dolgot. az eredmeny ismereteben mar nem sok ertelme van beszelni rola. mindket esetben, ha lattam a jovot, vagy, ha csak -mint irtad- kvazi manipulaltam, ugyanaz a velemenyem, es akkor is programrol van szo. ha nem igy lenne, semmikeppen nem lehetne kozunk a jovohoz. sem latni, sem befolyasolni nem lehetne. es nem egy defekt volt, hanem ketto. az alom nagyon eros volt.annyira, hogy reggel meg is voltam lepodve, hogy nem lapos egyik gumi sem. na, aztan a nap folyaman lett ket defektem is. nem akarok untatni ezzel senkit, de furcsa volt, es lehet, hogy valakit erdekel.
Ezek a relativisztikus események ezeket a kis eltéréseket nagyítják fel. Egy ilyen féreglyukas idõgép azt használja ki, hogy a létrehozásával a téridõnek lesznek olyan pontjai amelyek mondhatni befagynak. Ezért ha belépünk a viszonylagos jövõbõl ebbe a rendszerbe szabadon vissza utazhatunk az idõgép létrehozásának pillanatáig szinte bármilyen pontosságig. Az idõgépnek is van saját ideje az is elõre felé telik, csak marha lassan. Ennek az idõgépnek a része egy féreglyuk, ami kvázi kivág a téridõ környezetedbõl, elvisz addig a pillanatig, ameddig akarod, majd újra beilleszt.
Szóval az einsteini elveket felhasználva, a téridõt lehet úgy elcsavarni, görbíteni és megforgatni, megerõszakolni hogy ez jöjjön ki belõle.
Legalább is elvileg.
Szerintem mondjuk nem ilyen elasztikus a téridõ, másrészt a mögötte levõ nem ismert tartomány még ennél is furcsább, izgalmasabb dolgokat tesz lehetõvé. Párhuzamos, azonos érvényességgel rendelkezõ világokat, jeleneket, teleportációt, teremtést, amit akarsz. Azt, hogy a világban minden egy szupermostban létezik egy helyen, a határtalan téridõnvel jellemzett õsöreg univerzum csak egyfajta fikció. Bár roppant logikus fikció!
Nem az a gond, hogy látsz-e a jövõbe, hanem, hogy melyikbe látsz és aztán, hogy kerülhetsz a lehetséges párhuzamos jövõnek arra a vonalára, amit megláttál és esetleg kiválasztottál.
A Földön minden állat fejleszthetne szárnyat is, de csak az állatok mondjuk 3%-a tette meg, mert a többinek egyszerûen nem kifizetõdõ.
Ja és mint tudjuk az alant elterülõ hsz-ekbõl a 3% az nem szignifikáns, szóval nincsenek is repülõ állatok. Vita lezárva, mindenki menjen a dógára!
<#hehe>#hehe>
Amerikában egy egér vagy egy teknõs, Magyarországon erre futja 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Implicit minden tudományos munka használja a statisztikát. ELVILEG elõfordulhat, hogy az almák valójában felfelé esnek, csak eddig pechünk volt a megfigyelésekkel. Egy antigravitációra épített fizika valahogy mégis közröhej tárgya lenne.
Honnan tudod, hogy milyen problémákkal jár egy ilyen képesség? Nagyon sok mindent nem implementál a természet minden élõlényben, mert a költségei lehetnek óriásiak.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Vitatkozások nélkül mindenki megülne a maga kis világában oszt jóvan.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
de sajna bezárt a lipót.😊))))))))))))))
semmi másra nem jók eme írások hogy 2 ellentábor békát-kígyót ( vagy kígyót-békát ) attól függ honnan nézzük, kiabáljon egymásra, mert éppen abban hisznek amiben.
addig amíg valaki az 5-ös lottó számait megnem jósólja, ez csak "tintapazarlás"
hogy 1000x dobok fejet egymás után, az lehetetlen?
és hogy 5x1000x? az már tuti nem?
jól írod, 0.00...01 a valószínüsége, szignifikáns, hogy nem.
nem nulla valószínüséggel a marson vagyok.
és mit szóljunk még a nulla valószínüségü, nem lehetetlen eseményekrõl? 😮
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Szegény Einstein bácsi, ebben is tévedett. :-)
Isten kockázik.