The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a hatterben pedig felcsendul a Neverending story fulbemaszo dallama)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akarom/tam patch-elni, csak nem a steam-en keresztül. Megtaláltam a patch-et, amit kézi telepítéssel fel is raktam.
SKSE64 will support the latest version of Skyrim SE available on Steam, and _only_ this version (currently 1.5.23 with any combination of numbers after that). When a new version is released, we will update as soon as possible; please be patient. The editor does not currently need modification, however a custom set of .pex/psc files must be installed.
Link: http://skse.silverlock.org/download/archive/
Egyébiránt miért is nem akarod patchelni?
Battletag: coolpet#2467
A Special Edition 1.5.23.08-as verzióm van. Ráakartam tenni az SKSE64-et, erre verzió hibára panaszkodott. Melyik az utolsó verziója az SE-nek? Online frissítést nem használok, csak kézit és nem akarok mod menedzsert sem használni.
Ebben kezdőként, szívesen fogadnám a tanácsokat, mit, hogyan, stb...
Elsőre a megfelelő verzió SE-ből, skse64, skyui...
Előre is köszönöm a segítséget.
Így kellene ennek kinéznie? Köszi,
A Special Edition-t átírták 64 bit-re (tartalmazza a kiegeket), és nem fut kia memóriából 3,5G modpackok igény felett.
Emellett új SKSE is kellett hozzá és, bejött vele az ingame mod képernyő, ahol lehet letölteni CC-be feltöltött modokat, de van ami fizetős.
Elvileg maga rendezi a mod sorrendet, de nem igazán stabil 😊
A sárkánylélek elszívása az alap bug, érdemes feltenni a Skyrin unofficial patchet hozzá. Sőt kötelező.
Kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2021.10.03. 08:41:11
Living Skyrim-es screenshotom a followeremről.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mi a különbség a legendary és a special edition között. Mind a kettőnél találtam 10 és 20 gigás változatot, de leírás nem nagyon volt, hogy mi ez a különbség. LE mentésem működne ha SE-t telepítenék és abba raknám bele?
Eddig a legendary editionnal játszottam, de bele futottam egy bug ba a miraak elleni harcban. Szal próbáltam valami patch et, de el sem indult a játék. aztán kikapcsoltam a modoknál a texture pack modot, és akkor már működött a sárkánylélek elszívása és sikerült legyőzni, de aztán mindig valami hibát írt ki a betöltésnél miután vissza kapcsoltam. Újra telepítettem most jó, viszont a próbababákon a páncélok nem látszanak... Mondjuk némelyik bele is volt süllyedve a talapzatba eddig is.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Talán az első ilyen. mikor a frakciók embereket gyűjtenek, élnek terjeszkednek háborúznak.
Úgy néz ki újabb mérföldkőhöz érkezett. Lehet az egész iparban egy mérföldkő lesz.
Azt lehet gondolni maga a játék még nem az igazi hozzá.
Organic factions bővítés
Egyébként ha lenne SKSE támogatás konzolon, akkor legalább menne az Enderal is konzolon. Ha azt meglépi Todd, esküszöm megveszem megint a Skyrimet.
PC-n végigvittem, de manapság már egyre kevésbé van kedvem a pc-n játszani.
egyszer sikerült klafán összeraknom vagy 20 moddal ugy hogy működött is de már belefáradtam ujra összekeresgélni
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.08.20. 20:00:54
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (04/06/13)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (28/10/16)
The Elder Scrolls V: Skyrim Pinball (06/12/16)
The Elder Scrolls V: Skyrim Switch Release (17/11/17)
The Elder Scrolls V: Skyrim PlayStation VR (17/11/17)
The Elder Scrolls V: Skyrim PC VR (03/04/18)
The Elder Scrolls V: Skyrim Very Special "Alexa" Edition (11/06/18)
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition (11/11/21)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.20. 18:16:41
Konzolon az upgrade ingyenes lesz, pc-n fene se tudja.
*.dll meg hasonlók
érdekes hogy minden más futott
ésszerűen kevés moddal.
mivel valamiért nem megy a special edition, sztem win10 kell neki, és azért nem telepítem újra a faszta win2007-emet.
az alappal is csak az a bajom, hogy totál színtelen, szürke, unalmas
COMPLETE LITE-607-1-7.zip - skyrim complete ből a kisebbik, hogy ne legyen teljesítmény lassulás
Enhanced Lights and FX-27043-3-04.7z - enhanced lights and FX
ezeket gondoltam rápakolni
vki vamit még javallana mellé ?
UI vagy térkép szépítőt még lehet rakok
Az appdata/Skyírim Special Edition/plugins.txt-be beírtam.
Átneveztem az SKSE launchert a SkyrimSE.exe-re, és egy ini fileban meghivatkoztam a skyrim.exe-t (amit átneveztem).
Így most meg jól.
Ismét kedvet kaptam ahhoz, hogy egy kicsit skyrimeljek.
Steam, Se version, letölt telepít.
A mods menüből feelraktam az unoff patchet, mes a mesh imporve modot.
A SkyUI_SE és SKSE-t meg a Nexusról és a skse.silverlock.com-ról.
A game elindul, menüben nézem a mods-nál, a skyui nincs engedélyezve.
Beengedélyezem, game restartol OK.
Kilépek játékból, mod menü, megint nincs engedélyezve.
Ez a steames verzió úgy nézem isten áldása.
Nem akarok mod managerekkel szórakozni, valami ötlet?
Köszi!
Lopakodok, lopakodok, sehol senki, egyszer csak folyamatosan nyíili ka szem és sézrevettek, de nem látok senkit.
Hát nem ott van beakadva a bokorban egy kultista. 😄
Egyem meg a húsát.
Nyekk ...
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ebben az ablakban bal felül windows komponensek hozzáadása/eltávolítása
valami ilyen magyarul.
most nincs kedvem időt tölteni h kiderítsem miért nem megy az enhanced
viszont az alap elég kopárka és színtelen
telepíteném a textúra pakkot és egyebeket
de nem olyan a fájlszerkezet mint a oblivionban volt
ott könnyen tudtam modolni
lépésenként egyszerűen leírná nekem vki ?
control panel, programok telepítése, add remove windows features, és ott.
nem tudom telepíteni egy vadi új Win7 re a Microsoft Visual Studio C++ 2015 2017 2019-et
vc_redist******64
ismeretelen hibára megxakad a telepítés vége
anélkül meg nem indítja el
megoldást vki ?
Enderal forgotten stories
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Kellett követnem egy fickót, de a végén nincs ott a teremben, ahol lennie kellene.
A másik meg, hogy a küldi végén beszéljek valakivel, de az csak azt mondogatja, hogy nincs ott keresni valóm.
A másik kérdésem meg a történethez kapcsolódik.
Véletlen régen találtam meg Septimus Signus outpost ját, és ott szereztem egy gömböt, amivel kitudtam nyitni egy ajtót a valahol, ami levitt egy földalatti világba. Kérdésem az lenne, hogy a sztori valamikor elvinne erre a helyre hivatalosan és jóval előbb kipucoltam a helyet mint kellett volna? Asszem találtam egy elder scrollt bent, de már alig emlékszem olyan régen volt.
Sok kületés van itt, hosszú ezt végig csinálni?