The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
...es meg nincs vege 😊

(a hatterben pedig felcsendul a Neverending story fulbemaszo dallama)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lwb
Nagy nap a mai, ma jelenik meg a Skyrim 6445346. alkalommal. 😄DD

shieldX
Már megoldottam. Nem megfelelő verzióm volt a SE-ből.
Akarom/tam patch-elni, csak nem a steam-en keresztül. Megtaláltam a patch-et, amit kézi telepítéssel fel is raktam.
coolpet
SKSE64_2_00_06:
SKSE64 will support the latest version of Skyrim SE available on Steam, and _only_ this version (currently 1.5.23 with any combination of numbers after that). When a new version is released, we will update as soon as possible; please be patient. The editor does not currently need modification, however a custom set of .pex/psc files must be installed.

Link: http://skse.silverlock.org/download/archive/

Egyébiránt miért is nem akarod patchelni?

Battletag: coolpet#2467

shieldX
Én csak most kezdenék megismerkedni a Skyrim világgal, de úgy néz ki, nem olyan egyszerű.<#conf>
A Special Edition 1.5.23.08-as verzióm van. Ráakartam tenni az SKSE64-et, erre verzió hibára panaszkodott. Melyik az utolsó verziója az SE-nek? Online frissítést nem használok, csak kézit és nem akarok mod menedzsert sem használni.
Ebben kezdőként, szívesen fogadnám a tanácsokat, mit, hogyan, stb...
Elsőre a megfelelő verzió SE-ből, skse64, skyui...
Előre is köszönöm a segítséget.
Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sziasztok! Maximum Carnage modot használ valaki? Manuális letöltéssel tettem fel a szükséges dolgokat és most ezt látom a Mods alatt:

Így kellene ennek kinéznie? Köszi,
coolpet
A Legendary Edition az még 32 bites, és tartalmazza a kiegészítőket is.
A Special Edition-t átírták 64 bit-re (tartalmazza a kiegeket), és nem fut kia memóriából 3,5G modpackok igény felett.
Emellett új SKSE is kellett hozzá és, bejött vele az ingame mod képernyő, ahol lehet letölteni CC-be feltöltött modokat, de van ami fizetős.
Elvileg maga rendezi a mod sorrendet, de nem igazán stabil 😊

A sárkánylélek elszívása az alap bug, érdemes feltenni a Skyrin unofficial patchet hozzá. Sőt kötelező.

Kb ennyi.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2021.10.03. 08:41:11

Terawatt

Terawatt
Többek között az SE 64bites már, papíron jobban bírja a modokat. Wabbajack nevű progival könnyen rommá lehet modolni.
Living Skyrim-es screenshotom a followeremről.

Lenne pár kérdésem srácok.
Mi a különbség a legendary és a special edition között. Mind a kettőnél találtam 10 és 20 gigás változatot, de leírás nem nagyon volt, hogy mi ez a különbség. LE mentésem működne ha SE-t telepítenék és abba raknám bele?

Eddig a legendary editionnal játszottam, de bele futottam egy bug ba a miraak elleni harcban. Szal próbáltam valami patch et, de el sem indult a játék. aztán kikapcsoltam a modoknál a texture pack modot, és akkor már működött a sárkánylélek elszívása és sikerült legyőzni, de aztán mindig valami hibát írt ki a betöltésnél miután vissza kapcsoltam. Újra telepítettem most jó, viszont a próbababákon a páncélok nem látszanak... Mondjuk némelyik bele is volt süllyedve a talapzatba eddig is.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

A gyerek kétség nélkül az egyik legnagyobb fenomén ebben az iparban.
Aki még játszik vele. Anno írtam van egy mod ami a statikus világból dinamikus világot csinál.
Talán az első ilyen. mikor a frakciók embereket gyűjtenek, élnek terjeszkednek háborúznak.
Úgy néz ki újabb mérföldkőhöz érkezett. Lehet az egész iparban egy mérföldkő lesz.
Azt lehet gondolni maga a játék még nem az igazi hozzá.
Organic factions bővítés
lwb
Kilencedik akkor. 😊
Egyébként ha lenne SKSE támogatás konzolon, akkor legalább menne az Enderal is konzolon. Ha azt meglépi Todd, esküszöm megveszem megint a Skyrimet.
PC-n végigvittem, de manapság már egyre kevésbé van kedvem a pc-n játszani.

Montanosz
vajon mikor lesz Szívek változata vagy Halál a halál után verzio :-D

egyszer sikerült klafán összeraknom vagy 20 moddal ugy hogy működött is de már belefáradtam ujra összekeresgélni
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2021.08.20. 20:00:54

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

PiszkosFred
The Elder Scrolls V: Skyrim (11/11/11)
The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition (04/06/13)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (28/10/16)
The Elder Scrolls V: Skyrim Pinball (06/12/16)
The Elder Scrolls V: Skyrim Switch Release (17/11/17)
The Elder Scrolls V: Skyrim PlayStation VR (17/11/17)
The Elder Scrolls V: Skyrim PC VR (03/04/18)
The Elder Scrolls V: Skyrim Very Special "Alexa" Edition (11/06/18)
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition (11/11/21)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.20. 18:16:41

lwb
Todd újra megpróbálja eladni nekünk a Skyrimet, ezúttal az Anniversary Edition név alatt. Ez hanyadik lesz? 6-7. kiadás? Alap, Legendary, Special, VR, Switch ... volt még más?

Konzolon az upgrade ingyenes lesz, pc-n fene se tudja.

Az alap skyrimben az indítóablakban lehet bejelölni a könyvtárban levő modokat az se-ben pedig ha már elindítottad
A kóbor sárkányok adnak lelket
a sárkányokból a kilátók kiáltásnyerő helyeken csak egyszer lehet lelket nyerni kivéve ha a sárkányt lightingstorm villámvihar nevű varázslattal nyírod ki mert akkor porrá válik és nem elég és respawn után ismét ad lelket leöléskor
Dragonborn mirak csatába valószínűleg bekever a hős "túlfejlődése" a legendary edition által ezért nem tud elég életerőt szívni a sárkányokból és addig mig fel nem tölt az életereje beáll a become ethernal saját tapasztalat
próbáld meg monirfelbontás széles szélesvásznú kompatibilis beállítással borderlessel
valami szart kér.

*.dll meg hasonlók

érdekes hogy minden más futott

Nem tudom a SE miért nem megy, de biztos hogy nem kell neki Win10, mert korábban Win7en játszottam vele.
a sima LE verzióval szeretnék játszani, de ráncfelvarrottan.

ésszerűen kevés moddal.

mivel valamiért nem megy a special edition, sztem win10 kell neki, és azért nem telepítem újra a faszta win2007-emet.

az alappal is csak az a bajom, hogy totál színtelen, szürke, unalmas

COMPLETE LITE-607-1-7.zip - skyrim complete ből a kisebbik, hogy ne legyen teljesítmény lassulás
Enhanced Lights and FX-27043-3-04.7z - enhanced lights and FX

ezeket gondoltam rápakolni

vki vamit még javallana mellé ?

UI vagy térkép szépítőt még lehet rakok

coolpet
Megoldottam.

Az appdata/Skyírim Special Edition/plugins.txt-be beírtam.
Átneveztem az SKSE launchert a SkyrimSE.exe-re, és egy ini fileban meghivatkoztam a skyrim.exe-t (amit átneveztem).

Így most meg jól.

coolpet
Sziasztok!

Ismét kedvet kaptam ahhoz, hogy egy kicsit skyrimeljek.

Steam, Se version, letölt telepít.
A mods menüből feelraktam az unoff patchet, mes a mesh imporve modot.
A SkyUI_SE és SKSE-t meg a Nexusról és a skse.silverlock.com-ról.

A game elindul, menüben nézem a mods-nál, a skyui nincs engedélyezve.
Beengedélyezem, game restartol OK.

Kilépek játékból, mod menü, megint nincs engedélyezve.

Ez a steames verzió úgy nézem isten áldása.
Nem akarok mod managerekkel szórakozni, valami ötlet?

Köszi!

Wreck86
Még mindig okoz meglepetést a Skyrim.
Lopakodok, lopakodok, sehol senki, egyszer csak folyamatosan nyíili ka szem és sézrevettek, de nem látok senkit.
Hát nem ott van beakadva a bokorban egy kultista. 😄
Egyem meg a húsát.
Nyekk ...

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Gondolom azt is Vortexxel...
coolpet
start-beállítások,vezérlőpult-programok telepítése eltávolítása
ebben az ablakban bal felül windows komponensek hozzáadása/eltávolítása

valami ilyen magyarul.

valaki leírná hogyan lehet modolni a skyrim LE, azaz az eredeti verziót ?

most nincs kedvem időt tölteni h kiderítsem miért nem megy az enhanced

viszont az alap elég kopárka és színtelen

telepíteném a textúra pakkot és egyebeket

de nem olyan a fájlszerkezet mint a oblivionban volt

ott könnyen tudtam modolni

lépésenként egyszerűen leírná nekem vki ?

magyar windózom van. leírnád úgy is hogyan kell, milyen kiírást nézzek ?

coolpet
Tedd fel a Net frameworköt.
control panel, programok telepítése, add remove windows features, és ott.

Igen

PiszkosFred
Próbáltad már az MS-től direktben leszedni?

msvcp140.dll hiba

nem tudom telepíteni egy vadi új Win7 re a Microsoft Visual Studio C++ 2015 2017 2019-et

vc_redist******64

ismeretelen hibára megxakad a telepítés vége

anélkül meg nem indítja el

megoldást vki ?

PiszkosFred
Nem. Én tavaly váltottam w10-re, előtte w7-en játszottam mind a LE mint a SE kiadással nem kevés órát vele. Más lesz a gond.

elképzelhető hogy a SE nem megy win7-en ?

Miért nem az Enderal-t próbálod ki, az steam-ből simán telepíthető
Enderal forgotten stories
Csacsi
Sziasztok. Ismét Skyrim vágy jött Rám, de már unom az alapjátékot.Megvan a special ediion, és erre gondoltam feltenni a requiemet, mert állítólag teljesen más élmenyt ad, mint a vanilla. Teljesen kezdő vagyok modolásban. Valaki tudna segíteni, hol kezdjem?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sajna az már nem fog menni, azóta már sokat haladtam, a másik meg egész a játék elején volt.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

A küldetéseknél, ha hiba lesz, akkor egy előbbi mentés újra betöltésével (kezdésével) vagy a küldetés adott szakaszának konzolparancsával ugratni.
Egy ideje a megölt sárkányok lelkét sem gyűjti be. Véges mennyiséget lehet ebből tárolni? Nem használtam fel elég sokat még

Még egy. Van az a labiruntus nevű hely, ahol maszkokat lehet rakni, és kell egy csomó. Mi lesz ott ha meg lesz az össze maszk?

Küldetéseket lehet újra kezdeni valahogy? Van egy kettő ami hibás vagy nem tudom.

Kellett követnem egy fickót, de a végén nincs ott a teremben, ahol lennie kellene.
A másik meg, hogy a küldi végén beszéljek valakivel, de az csak azt mondogatja, hogy nincs ott keresni valóm.

A másik kérdésem meg a történethez kapcsolódik.
Véletlen régen találtam meg Septimus Signus outpost ját, és ott szereztem egy gömböt, amivel kitudtam nyitni egy ajtót a valahol, ami levitt egy földalatti világba. Kérdésem az lenne, hogy a sztori valamikor elvinne erre a helyre hivatalosan és jóval előbb kipucoltam a helyet mint kellett volna? Asszem találtam egy elder scrollt bent, de már alig emlékszem olyan régen volt.

köszi. Akkor itt is kell egy küldi hozzá. Eddig nem adott küldit, pedig jó lenne már az elején megcsinálni

bajgunar
Raven Rock -ban tudod majd megvenni Severin Manor-t . Vagy itt: Skyrim:Severin_Manor
Solstheimben lehet majd venni vagy építeni házat? Jó lenne ha ott is letudnám pakolnia cuccaimat és nem kéne haza utazgatni a házamba.

Sok kületés van itt, hosszú ezt végig csinálni?

Tetszik ez a modpack. De ha ezt telepíteném működne a mentésem, és tudom folytatni ahol tartok vagy újra kell kezdeni?

coolpet