Forza Motorsport 4

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
Az xbox beállításaiban kell magyar nyelvet beállítanod és ezután magyar lesz minden játék ami tartalmaz magyar nyelvet.

A területi beállítás megadása

Nyomja meg a vezérlõ Útmutató gombját, és válassza a Settings, majd a System Settings elemeket.
Válassza a Console Settings elemet.
Válassza a Language and Locale lehetõséget.
Válassza a Locale lehetõséget, majd válassza ki lakhelyét.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet a nyelvet átállítani magyarról angolra?

Remélem elfér az 5. rész is.

E3: Gameplay showfloor #3 1080p

Minstrel
Ez sajnos nálunk is sokszor elõ szokott fordulni, akkor is ha mindenki Magyarországról van.
Azt kipróbálhatjátok, hogy a router-ben kinyitjátok az xbox live-hoz szükséges portokat, hátha segít:

Az Xbox LIVE által használt hálózati portok

CS@
Üdv!

3an szeretnénk játszani(helyileg: Budapest, Szentendre, Írórszág) és a következõ problémánk lenne:
Ha Budapest csinál játékot akkor, ha Szentendre lép be elõsször utána Írország már nem tud bejutni a lobbiba, viszont ha Írország lép be elõsször, akkor Szentendre nem tud belépni(hálózati hiba miatt).
Ha Szentendre csinál, akkor sorrendtõl függetlenül csak Budapest tud belépni, ha Írország csinál, akkor is csak Budapest tud belépni.
Szentendre és Írország egymáshoz nem tud kapcsolódni sehogysem.
5let a problémára?

Köszönöm!

aronka98
köszi!:)

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Köszönöm szépen a segítséged! Jelenleg minden világos. :)

Igen, fizetõs Live Gold kell ahhoz, hogy online tudj játszani, ez minden játékra igaz.
Amiket írtál autókat szerintem benne vannak az alapjátékban. Az Essentials Edition-t nem ismerem, nekem Limited Collector's edition van, ehhez adnak néhány letölthetõ autót + VIP tagságot amivel a többi letölthetõ kocsi olcsóbb valamivel.
Igen, a karrier módban meg kell venni játékpénzért a kocsikat, de nyersz is, ahogy haladsz elõre. (Tehát ha "igazi" pénzért (MS pontért) veszel egy kocsit, akkor azt a karrier módban még meg kell venned játékpénzért, de a karrieren kívül sima versenyt (single race, köridõs, split screen, online) mehetsz vele egybõl).
Még 1 kérdésem van. Erre most bukkantam. Csak akkor tudok online lenne, ha van Xbox Live Gold elõfizetésem? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, csak tisztában akarok lenni a dologgal, mielõtt belevágnék.

Köszönöm a válaszod! Ez így akkor világos. Ma láttam egy Forza 4 Essentials Edition szoftvert. Lehet tudni, hogy milyen autókat tartalmaz? Koenigsegg, Lamborghini Murciélago, Skyline R34, Gumpert Apollo, BMW E30 M3 érdekelnének fõleg. Írtad, hogy karrier módban kell megvenni az autókat. Ez mit takar? Játékpénzért vagy MS pontért?

Igen :)
Fut dvd-rõl is/fel is lehet telepíteni (ha feltelepíted akkor valamivel gyorsabb a betöltési idõ + nem pörgeti hangosan a lemezt). A mentés elfér; ha a játékot akarod feltelepíteni, akkor kell vinyós boxot venni (250 gb legalább). K*rvasok autó van benne alapból (többszáz), de ha nem elég, vehetsz hozzá még neten többet MS pontokért, amiket pedig bankkártyával tudsz venni (paypallal is talán), vagy konzol boltban. Van benne single + multi is; csak a karrier módban kell megvenni a kocsikat, ott tudod customizálni is õket; egyébként sima versenyben elérhetõ az összes.
Sziasztok! Nem nagy a nyüzsgés, de leírom a kérdéseim. Szóval érdekel engem ez a játék, de még soha nem játszottam boxon, nemhogy a Forzával. Néztem róla pár videót, eszembe ötlött pár kérdés. Az oké, hogy veszek egy boxot+ dvd-t. Fel kell telepítenem a játékot, vagy fut dvd-rõl is? Kell valami extra memóriakártya a mentésnek? Van olyan Forza verzió, amiben benne van a 600+ autó? Ha nincs, meglehet venni még a dlc-ket? Mennyibe kerül? Hogy lehet fizetni? Láttam valami MSpontot vagy mit. Azt paypallal lehet fizetni? Ami rajta van alapból a dvd-n autók, azokat egybõl megkapom vagy szinteket kell lépnem és úgy? Vagy játékpénzért? Van benne single mód? Vagy offline? Én nem vagyok nagy multikedvelõ, inkább csak hobbiból szoktam játszani. LFS-bõl térnék át a Forzára. Ha vannak ilyen módok, kocsikat így is fellehet oldani, ha felkell egyáltalán? Biztos akadna még kérdésem, de remélem van, aki megpróbál segíteni. Szervusztok!

aronka98
Sziasztok, már több mint 1 éve játszok az FM4-el, de csak most jutottam el az XBOXLIVE-ig. És az lenne a kérdésem, hogy a piactér/népszerû autóknál van pl 1 autó, rámegyek a "megvásárlás"-ra és ott írja hogy free, vagy éppen xy Zseton. Nah szóval amihez free van írva azért értelemszerûen ha lenne zsetonom abból nemkérne, csak majd játékbeli pénzt a megvásárláskor. Jól értem?:) Köszi elõre is!

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Hát, az elgondolás jó, de szerintem nem fog menni.
CS@
Sziasztok!

Ott tartok, hogy van egy RGHs Xem régóta(nem bannolt sosem látott LIVEot), és annak a 320GBs HDDjén van egy Forza 4 + 3 autós DLC* + mentés(KB.:lvl55+4millacash+sok autó).
Most vettem egy érintetlen X-et 120as HDDvel + mellé egy eredeti Forza4 et(2lemezes).
Az RGHs gép mentésén sose használtam semmilyen hacket(+pénz vagy bármilyen savegame módosítást) szeretném az új Xen LIVEon is használni a régi mentésemet. Az nem gond, ha a régi géprõl elbukom a mentést, de az újon mûködjön.
*A 3 autós DLCvel kapcsolatban arra gondoltam, hogy: Felteszem az új BOXra az eredeti játékot, majd veszek MS pontot és ezt a 3 kieget megveszem a LIVEról.
Ezután, hogy tudnám biztonságosan átjuttatni a mentésemet az új BOXra?

Köszönöm!

Macccy
Online szerintem minden van szinte, csak pár bónusz autó lesz elzárva. Mehetsz online nyugodtan, választhatsz pár száz verda közül <#vigyor0>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sziasztok!most lettem xbox és forza4 tulaj és azt szeretném kérdezni,hogy
a karrier modban még az elején járok és nincsenek autók megnyitva!Attól,hogy nincsenek verdák mehetek online úgy értem csak a megnyitott gépekel mehetek vagy online már vannak más kocsik?
Minstrel
Nem lesz, már csak Forza Horizon-nal fognak foglalkozni

ne is legyen .. 3ashoz anno vasaltam aztan kiadtak ultimatet ponom penzert .. (kb*szas azokkal akik elozoleg vettek MS pontert) ..aztan meg hogy meg jobb legyen az utan is kiadtak ..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

w77d
Több autócsomag nem lesz a Forza4-hez?

FORZA 4 - FRH Drift Bajnokság

Azok figyelmébe akik kedvelik a gumifüstöt a Forzában is! Bárki nevezhet!
Még holnap éjfélig lehet nevezni, szerintem kár kihagyni! A nyereménysorsoláson 12 hónapos LIVE elõfizetés kerül a kalapba!

KATT IDE![/l]

Forza Racing Hungary - http://crazyman.hu/

ajem kisa
Elkelt!

ajem kisa
Macccy reggel írtam neked, de nemkapott üzenetet az ismerõsöm azóta... jelezz légyszi, mert lenne más is a játékra, de nem akarok seggfej lenni. Mondjuk este 7-ig ha nem jössz akkor odaadom az illetõ adatait másnak ok?!

ajem kisa
Egy ismerõsöm megszeretne szabadulni a bontatlan forza4-tõl...
5k, gondolom postán utánvétellel is megbeszélhetõ a dolog, az ár + postaköltség (mennyi szokott lenni?)!

Sziasztok! Elkezdtem Youtube Gameplayeket csinálni és fõként Forza 4-el is foglalkozok. Collectors Edition-om van. Ha nézni szeretnél néhány jó Gameplay-t http://www.youtube.com/watch?v=sC0KA0a79Ek&list=PL000121EE92EF8B4D&index=1&feature=plpp_video
Ha több Gameplay-re vágy nézd meg a videóimat http://www.youtube.com/user/Mast3rBoYHD/videos
UI.: Feliratkozni nem szégyen! Köszönöm! A linket böngészõ ablakába kell bemásolni!
áhh, nem aktuális, rájöttem, ugyanoda, ahová az ms pontok kódjait is

a kódokat hova a tökömbe kell beütni, nem találom -.-

Sziasztok! Elkezdtem Youtube Gameplayeket csinálni és fõként Forza 4-el is foglalkozok. Collectors Edition-om van. Ha nézni szeretnél néhány jó Gameplay-t http://www.youtube.com/playlist?list=PL8B6BB7FBCF07F1F5&feature=plcp
Ha több Gameplay-re vágy nézd meg a videóimat http://www.youtube.com/user/Mast3rBoYHD/videos
UI.: Feliratkozni nem szégyen! Köszönöm! A linket böngészõ ablakába kell bemásolni!
wollnerd
De jó... beperelem õket a tartalom információhiányáért!<#violent>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

arty
rábasztad

az autozseton arra van, hogy játékbeli pénz HELYETT ms pontért vegyél meg olyan kocsit, ami meg van véve (kaptad az alapjátékkal vagy vettél DLC-t)

tehát nem kell versenyezned, pénzt gyûjtened a játékban, játékzsetonnal tudsz fizetni a kocsikért

Forza.

Totti5
Játékban próbálod megvenni, vagy kint a dashboardon?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wollnerd
Sziasztok!
Megvetem a 13 autózseton-os csomagot, (tudom hogy régen nem tudtunk vásárolni de most meg tudtam. le is vett, 1300 M$ pontom maradt.) De én ezt a dolgot nem értem. Vagyis vennék egy kocsit pl. WV Bettle-t még így is MS pontként (160 MS pont) mutatja az "árát" s nem autózsetonként. Ez így jó? vagy hogy van? ha megerõsítem akk újabb 160-at fogja levenni az egyenletembõl??
Vagy rábasztam a 800 pontot?!!?
THX!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Minstrel
kérdéseidre van egy jó válasz crazyman.hu itt van egy jó közösség, van köridõ verseny, vannak online futamok, fórumban lehet dumálni és vannak írások szinte minden Forza témában :)

nah úgy néz ki föladtam a PC-s állandóan gépet újítunk cuccot, többek közt a forza miatt is veszek egy xbox360-at. :) online milyen játszani? van valami hazai közösségi portál, ami "összehozza" az emberkéket? online egyáltalán milyen a játék? mennyire komolyan lehet beállítani? pl, hogy akik indulnak, azok mind segítségek nélkül menjenek meg ilyesmi. :)

elõre is köszi a válaszokat.
arty
legalább nem cseszed el magadnak a játékot ;)

Forza.

arty
ha meg is találod, enkryptálva vannak

Forza.

A játékban készített fotókat le tudom valahogy menteni pendrive-ra vagy külsõ hdd-re?
JTAG/RGH-s gépem van, de nekem nem sikerült rájönnöm, hogy hol tárolja a képeket...

blackcalibra
Az úgy megteszi. Bíztam benne hogy egy "opció" lehetõvé teszi a játékban hogy bármikor lehessen importálni, de sebaj.

Köszi!
Totti5
Egyszer lehet csak, de ha törlöd majd a Forza 4 "belenézõs" mentésedet a HDDrõl, akkor úgy veszi mint ha elsõ alkalommal indítod, így bármikor meg tudod majd tenni.

blackcalibra
A játékba bármikor át lehet importálni a 3 mentett állását?
Megcsináltam az elsõ versenyt, ott megkérdezte hogy át akarom-e vinni a mentést.
Viszont a 3-ban még sok van hátra, de szívesen belenéznék kicsit jobban is a 4-be.
Az importálás lehetõségét viszont nem szeretném elbukni.
w77d
pedig jelentõs pénztõl esnek így el..

Totti5
nem esett le elõször a kérdés:)

Azért nem lehet mert magyar vagy. Bõvebben, a Turn 10 leszarja a problémát, mert már megjelenéskor lett írva nekik, hogy gond van, de ezekszerint a DLC gyártásra fontosabb mint hogy ilyen semmiésg problémát megoldajanak...

w77d
senki?

w77d
gyerekek autózsetonokat miért nem lehet vásárolni?

Az elsõ FRH (Forza Racing Hungary) festõverseny értékes nyereményekkel!
Bárki nevezhet!

Festõverseny

Muttley
én a Ferkokat, Lambokat jobban csipázom :)

Just do it :)

Jó lesz az Május 22-nek is!
1600 MS pontért, vicc kategória!

Porsche Expansion Pack (képek, videó) és az új Forza Horizon

Március 22-én jönnek a Porsche-k a Forza 4-be!
30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darab!!! Yes! Erre vártam!
Muttley
http://www.youtube.com/v/xtvs_s0sobY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Just do it :)

Oldal 1 / 7Következő →