Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Köszi a segítséget! Videóra néztem a VLC-t. De azon ~5 avi videóból (divx) 3 zöld volt. Letettem róla. Próbáltam MX Player-t, azon meg sosem tűnnek el a teló kezelőgombjai. 😄 (de beállítani sem lehet), meg még valamit, de az meg eleve sz@r volt.
Csengőhangot meg hiába másoltam a Csengőhangok mappába! Akármilyen minőségűt, méretűt, kiterjesztásüt...
Olyan, hogy EGYÉB, olyat sehogy sem hozott létre. Se nem található a listában a szám, se semmi.
A letöltött progi-ban kilistázva a szám, kijelölve elejétől-végéig, majd elmentve megadott névre valóban létrejött egy Egyéb fül, s alatta a megadott névvel ott a szám, ami így már kiválasztható. De a telefonon nézve, szintén a csengőhangok mappában ringtones.mp3 néven szerepel! Nah ez akkor hogy van?
armageddon666
VLC player?
csengőhang

Bizonyos korlátozások szükségesek, hogy a user akarva is nehezen ronthassa el a felhasználói élményt. Sok felhasználónak meg sem fordulna a fejében valószínűleg, hogy a mozgó háttér miatt merül le rohadt gyorsan a telefonja, és szaladna rinyálni milyen szar is a windowsphone, mennyire zabálja az akksit. Erre tudnék gondolni.

@

bajgunar
Na kezd kicsit alábbhagyni a lelkesedésem.
Szép, jó, gyors, stabil.
De egyes problémák.... baromira idegesítők.
- Mi az, hogy NEM tud lejátszani egy retkes divx-et, avi-t, mkv-t, végülis SEMMIT csak mp4-et!!!! (~10k-es tesco-s tablet-re nem tudsz olyat tenni, amit ne játszana le! isteneeem)
(ahhoz hogy lejátszhasd, VAGY vegyél programot!!! ~600-1000-ért, ami "talán" le is játssza. VAGY konvertálgasd át, mp4-é. PFf....)
- Mi az, hogy NEM lehet beállítani egyéni csengőhangot (pl egy mp3-at!) ??? Másolhatod te bárhova, állíthatsz bármit, se nem találod, beállítani sem tudod, se semmi.
Megoldás? Töltsd le áruházból a ringtone maker-t, inditsd el, DE NE hibázz!!!! Elsőre keresd ki a számot (amit már előtte megvágtál, szerkesztettél, stb... gépen), jelöld ki és MENTSD IS EL!!!! Különben köv. próbálkozásra azt írja, hogy VEDD meg a full verziót! Vagy vársz 1 napot... (isteneeem)
- Miért nem lehet sehogy sem berakni mozgó hátteret, lock screen-t, stb... Se gif-et, se avi-t, se mp4-et. DE amit felraksz pl időkép, fb.. csodálatosan tudja tekerni... Leszarom h meríti az akksit. Nekem úgy tetszik, h mozog(na), akkor miért nem lehet???
....
Sorolhatnám a további, így hirtelen ~fél nap alatt észrevett hibákat. De felesleges. Vannak gyengeségei, hátrányai. De a gyorsasága, stabilitása, ereje felülmúl tényleg egy vele egyező árkategóriás droid-ot. Az viszont nem kellett. Asszonyén idegeskedtem eleget...
Telepítgetés, a sok programmaradék teleszemetelés, a lassúság (betöltés-kilépés), root szenvedés.
Ok, hogy 100x több lehetőség van, megy rajta warez is. De áhhh. Nincs ~1xx k-em működő droid telóra.
Előző kérdésemre tud valaki válaszolni?
Köszi.
bajgunar
Bocsi, h low kérdés, meg offtopic.
De azt megkérdezhetem, és kapok rá választ, hogy most akkor egy most vásárolt Lumia 640 -re lehet -e tört játékot telepíteni?
Ha igen, annak van valami következménye? Áruházból észreveszik?
Vagy hogy van ez? Mert írnak mindenfélét a net-en és én már nem igazodok ki rajta. Viszont teljesen új dolog számomra.
Most csöppentem bele. De eddig 100% elégedett vagyok a telóval.
HA lehet, valaki adna ötletet, tanácsot, hogy s mint kell rá tenni?
Köszi.
Botond
Én ennyiért vettem egy 635öst magamnak, ami elég nagy, elég gördülékeny és megy rajta a fb+messenger, de viszont cserébe nincs rajta előlapi kamera (nincs selfiezés), nejemnek meg 25ért vettem 532 dualsimet. Azon van előlapi kamera, 4 colos. De vannak ebben a rangeben 5 col körüli lumiák is. Igazándiból ezeket kell eldöntenie:

- mekkorát akar
- dualsim legyen e
- legyen e rajta vaku (hátul)
- legyen e előlapi kamera

Merthogy felbontásban mind ugyanazt tudja, gördülékenységben is, stb, szóval a friss modellek között kb a fenti 4 tényező a különbség a 30k körüli szegmensben.
sziasztok! Kishúgom szeretne venni 30e-ből telefont. Én mindig a felsőkategóriás eszközökre esküdtem, szóval ebben az árkategóriában sosem voltam otthon. Valaki tud ajánlani valami megbízható telót? Gondolom a lényeg hogy gördülékeny legyen rajta a fbmessenger meg a böngészés. Android fórumra írtam először, de ott azt tanácsoltál wp topicban érdeklődjek ezen az árfekvésen. Előre köszi a segítséget!
Gladiator
Haladhatnanak mar, augusztus elejen elloptak a 930-am, azota meg iphonet hasznalok, de mar felkotom magam😄

papi08
Egy bő két hetet számolj rá 😊

13 éve itt. Szép idő.

Gladiator
eddigi tapasztalatok alapjan, ha 6-an bejelentik a ket uj flagshipet, akkor azokat mikor lehet megvenni akar amcsibol is?

bardocz
Nem tudom jó ötlet-e nekem nekiállni 😄
barnie1990
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Windows 10-ről visszaállitottam 8.1-re a telefonom, majd az azonositásnál a biztonsági mentés résznél az utólagos visszaállitást választottam, azonban a beállitásokban sehol nem találom az erre vonatkozó opciót, és az internet se segitett sokat. Van olyan esetleg aki tudja, hogy tudnám utólagosan leszedni onedriveról a biztonsági mentést?

Köszi előre is a választ!

Zene nélkül mit érek én?

SigS
ebay, aliexpress. dx.com

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bardocz
Lumia 920-ba akksi csere mennyibe kerülne? Weboldalt árlistával nem találok. Hihetetlen gyorsan lemerül a telefon, és közbe megfő, fél óra explorert nem bír ki 100%-os töltésről.
Hát Botond, nagyon köszönöm a jó tanácsot - de ez nyílván nem normális működés, az általad javasolt megoldás meg csak helyi érzéstelenítés és tapasz lehet (azért jobb ötlet híján éjszakára kipróbálom). Köszönöm<#awink>
Botond
Hát nem tudom mi okozza ezt nálad, de éjszakára én úgy oldom meg a kikapcsolást, hogy átrakom repülő üzemmódba, és akkor ugyanúgy nem sugároz meg fogad semmit, és az aksit is alig érezhetően meríti, viszont az ébresztő ugyanúgy megszólal rajta.
bakkerman
Nekem meg döglődik a 925-öm,spontán wifi ledobálások (pedig azt jelzi,hogy csatlakozott),van olyan hogy napokig nem működik a vaku,aztán magától helyre jön,aztán megint nem működik. Spontán fagyások,20 percig magatehetlen a telefon. Kezd idegesitő lenni a telefon,és nem tudom mit tegyek,várjam meg a 10-et,vagy kezdjek el gyűjteni az új windows phone-ok egyikére? Eladni esélytelen ezt a telefont,20-25 ezer forinttal próbálják kiszúrni a szemem,már aki egyáltalán megvenné

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fijugg! Néhány hete lettem boldogtalan tulajdonosa egy Nokia535-nek - azóta: ha kikapcsolom, önállóan újraindul, kb 5 másodpercig bekapcsolva marad, aztán 5 másodpercig kikapcsol - majd kezdi előlről. Már letöltöttem a frissítést is (állítólag ez már kiküszöbölte az újraindulást) nekem még sem sikerült! Nyílván az akku sem bírja ezt sokáig. HELP és köszönöm
bardocz
Baszki, lehet az az ikon volt pipálva...de más albumokat meg jó sorrendben játszott mindig. Nem értem 😄
Októberben jönnek a Lumia-zászlóshajók

bardocz: Nincs beállítva hogy véletlenszerűen játssza le?
bardocz
Propertiesben? Jól van kitöltve, ott van a számoknál, hogy hanyadik, meg a fájlnévben is benne van, mégse jó.
mgenya911
Rendbe kell rakni az ID3 tag-eket az mp3 fájlokban... Ha ott rendesen ki van töltve a "track number" szekció akkor biztosan jól fogja lejátszani.. Ha üresen van hagyva akkor a progik megpróbálják fájlév alapján sorba rendezni és ez okozhat gondot... (szerintem)

bardocz
Vannak zenéim, amit gépen mindegy milyen programba húzok be, sorrendbe játssza le. Telefonon viszont hiába rakja az albumnál jó sorrendbe, össze vissza hjátza le, van, ami a onemusicban működik, van ami ott nem, csak a gyári zeneprogramban, van amit meg csak vlc-ben tudok rendesen sorban lejátszani. Ez mitől van?
Persze, dátum/idő stimmel, hely van a telón is s az sd kártyán is...csak a 6tag-el csinálja, mást letölt s fel is telepíti csak ezt nem..
kifli
Van hely? Dátum/idő stimmel?
Igen, megvolt de nem segített 😞
bon
Telefon újraindítás megvolt már?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Valaki találkozott hasonló problémával? Vagy tud rá megoldást? (Lumia 735, WP 8.1 - Update 2)
Ryder159
Nekem rosszabb mint az előző volt. 3mp mire előjön a zárolási képernyő, eltűnnek appok a kezdőképernyőről, én nagyon szívja az aksit. Meg eléggé melegedett tőle a telefon (535)

Milyen lett az új build? Használható már, vagy sok még benne a hiba?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

papi08
*phablet. 😄

Jah, és ez kamu.
Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.08.19. 18:13:06

13 éve itt. Szép idő.

benőmenő
5,5" QHD.
Ez még mindig tablet. 😞
bon
Nem bánnám, a táblájukat szeretem nagyon.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ryder159
MS Surface Phone
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2015.08.18. 21:48:54

tutituti
na valaki próbálta az androidos apk-kat felpakolni a wp10re?
sajna a kileakelődött program nem támogatja a 735-öt

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szevasztok, hogy lehet a CORTANA-t letölteni Lumnia 530 telefonra (ugyanis az ország beállítás közben eltünt) <#conf>, kössz !
Hátha valakit érdekel !

Evogordon
2 es fel ev utan lecsereltem a HTC 8x-emet egy lumia 930-ra, pontosabban holnap hozza a psotas mar alig varom 😊

Bogdogege
Novemberben
Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.07.31. 21:00:29

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

papi08
Nananana.

Az összes jelenlegi WP-s eszközre lesz frissítés. A fél giga rammal megáldott mobilokra is, maximum lesz bennük funkció korlátozás.

#5251: Lesz, türelem.

13 éve itt. Szép idő.

Botond
A 635re nem is lesz 10es? 😞
Élvezd az ingyenes és egyszerű frissítést >>>>> A következő Lumia okostelefonok ingyenes frissítést kapnak, amikor az elérhetővé válik: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930.
Azt hiszem szükség legalább az 1 GB RAM.
kifli
Nekem húzta nagyon azbakkut szerintem mindennapra még mindig nem használható
bakkerman
Ez engem is érdekelne,márha 925-re egyáltalán fel lehet varázsolni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mennyire mondható stablinak a legfrissebb win10 preview? Az előző próbálkozásom 2 hónapja nem sült el túl jól, hagyjam inkább még most is? 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

TBTPumpa
Sikerült megy is Cortana. Viszont a naptárban a napok és a kezdőképernyőn a dátum magyarul jelenik meg, míg a telefon angol nyelvre lett állítva (minden más angol). Érdekes... De mihelyst átváltottam angolra, telepített is valami combos frissítést (5 percig forgatta is a fogaskerekeket).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ha a telefon régióját és nyelvét angolra állítom, ugyanúgy tudok vele telefonálni magyar hálózatban (és magyar számot hívni)?
Mert akkor átlövöm a telómat angolra és akkor Cortana is elérhető lesz! <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.29. 18:00:36

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."