Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibi7
Kétlem, hogy ez a csengőhangon múlna. Inkább valami hálózati beállítás függvénye.
bajgunar
Nemtom ezt hol lehet állítani. Én beraktam a ringtone maker-el egy 3:41 hosszú számot (konvertálta, lementettem, kiválasztottam csengőhangnak). Azóta az van. De ~fél percnél több ideig eredménytelenül (nem felvéve) még senki sem hívott. <#hehe>
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a ringtone makerrel létrehozott csengőhang végén telefon újra rezegjen és előről kezdődjön a hang? Most ha vége van a 23sec hosszú hangnak a hívó félnek azt mondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Lassan 1 éves a 735-öm, de eddig csak gyári csengőhangokat használtam, szóval ezzel így még nem találkoztam.

infidel

Mikor jelennek meg az új Lumiák? November?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

bardocz
Hát ha úgy a méret ugyan az akkor oké 😊 Mondjuk nem msot lesz, hogy telefont váltok az is igaz.
bakkerman
Ez viszont nagyon gyenge hardveresen,persze kifogja hajtani stabilan a win10-et ebben nem ketelkedem,de a kamera nagyon gyenge.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

papi08
Hidd el nekem, jelenleg egy 930-cat koptatok, előtte volt egy 1020-am. Na ez majdnem milliméterre akkora, pedig 5 colos, a 1020 meg 4,5 volt. 😊

Szóval a 930/830 bőven jó méret. 😊

13 éve itt. Szép idő.

kifli
barátnőm 735-je veri a 920-am kameráját 😞

Jim Morrison
nem férne bele 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bardocz
Jogos 😊 De egyszerűen nem értem, nem lehet valami felső közép kategória, és közbe épkézláb méretű?
papi08
Biztos, viszont a Te kommentedre direkt nem linkeltem ezt. 😊

13 éve itt. Szép idő.

bardocz
Nekem olyan kell, ami a 920 kamerájának minőségét hozza. Ez biztosan nem tudja.
kifli
más telefonoknál sem befolyásolja ha a töltő és a telefon közé teszel valamit, már ha nem túl vastag (2-3cm) és nem fém
papi08
Az a Lumia 550, és az bizony 4,7 col. 😊

13 éve itt. Szép idő.

bakkerman
Megszellőztettek valami középkategóriás új Lumiát,ami majd jövő évben jön,de ha az is 5" vagy afölött jön akkor továbbra se lesz alternatívám a 925-ösömre <#nemtudom> Nem értem amúgy,tényleg nem férne el a palettán egy közepes-vagy jó hardverű 4.7-es készülék??
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.07. 16:35:28

Remélem a QI töltést nem befolyásolja majd egy ilyen bőrös cover.
GregSB

bardocz
Engem mondjuk az pont nem zavar ha nem vékony a telefon. A 920-at pont átérem, pedig annyira nincsenek rövid ujjaim. Pár napja zongorás ujjnak nevezték. De ennél szélesebb nem igazán kéne.
Gladiator
7** es 8**-as csaladban esetleg, flagshipben szerintem tuti nem. De ha ugy nezzuk, a gombok mar a kijelzon vannak, de azon kivul is joval keskenyebb a keret, mint anno a 920-on. Szoval lehet annyira nem veszes. Meg joval vekonyabb. Meg emiatt a bor hatlap miatt megeri😄

bardocz
Valami 920hoz hasonló méretűt nem fognak gyártani?
Gladiator
jezus, de vagany ez a cserelheto bor hatlap.

Szerintem én bepróbálom a 950XL-t következőnek.
Elég meggyőző amit tud, és az ára sem szállt el annyira, mint az előzetes riogatások. Már csak meg kéne nyomogatni élőben egy kicsit...
Gladiator
Jo ez a notebook, kar, hogy 13.6-os, igy nem sok ertelmet latom a surface mellett.

amugy a hivatalos oldalon elegge probaljak titkolni a kamera kidudorodasat😄 950

van valahol teszt kep a kameraval?

Jim Morrison
hogy mondja 😄
1 TB ot akartatok? megkapjátok
16GB ramot akartatok? megkapjátok
ezt akartátok nem? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
staffpad elég menő, talán ezt múltkor is demózták, de elég jó😊

kifli
Sd kártya?
Evogordon
Nem rosszak de nekem a lumia 930am jobban tetszik!

Sziasztok Lumia 625öm van 8.1-el. A telefon lassan egy hete nem enged belépni semmilyen alkalmazásba, ha gondol egyet újraindul. Ti mire gyanakodtok mi lehet a gond? Előre is köszönöm.
bajgunar
<#eljen> Király.
Erről tudsz valami címet, előadót link-elni.
Ahonnan elérhető egy teljes album. Ami végighallgatható. Vagy van egyáltalán ilyen? Esetleg tracklista?
bakkerman
kurva drága lesz amire a szolgáltatókhoz jut...bár amikor egy xperia z5 is 300k-ra van beírva akkor nincs min csodálkozni
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.03. 18:47:53

Gladiator
igazi (nem render) kepek

borzalmasan unalmas ez a design, de lesz belole dual sim, fuckyeah. remelem ezt is jovoheten jelentik be, nem csak honapok multan.

a 3 ledes vakunak van vmi ertelme?

Gladiator
hat en 860-t nem akarok kiadni erte, ugyhogy tartsak meg a 200 dollar erteku kacatjukat😄

kifli
A 950 XL elvileg $960 a 950 pedig $860

Bár kérdés hogy mi van a csomagban. Korábban olyat olvastam, hogy a $200 értékben lesz kiegészítő hozzá. (continuum hub?)
Egyre inkább úgy érzem, hogy a Note3-at egy ilyen 950XL fogja váltani...
Gladiator
hivatalos, jo minosegu kepek a 950(XL)-rol.

en mondjuk nem vagyok oda ezert a kijelzon levo gombokert, de legalabb annyival is kisebb.

mgenya911
wow! milyen jól megmaradt a basszus és nem is torzít semmit 😮

Jim Morrison
<#eljen>

Evogordon
Itt egy masik

Evogordon
Wow skacok annyira elegedett vagyok a lumia930 al hogy ilyen nincs. Voltam a Tomorrowworld-on es csinaltam par videot aztan vissza jatszva olyan gyonyoru kepet csinal meg este is na meg a hang felvetele az hihetetlen Csekkoljatok le

Hát, ezért használok BlackBerry-t. Ott bármit átdobok, és szól...ahol csak akarom, olyan hosszan, amig ki nem nyomom. 😊
Imádom a Lumiákat, volt is pár (és még lesz is), de ez a csengőhang mizéria egy örök talány.
bajgunar
xD
Bemásoltam egy tetszőleges mp3-at, átneveztem (1)ringtone.mp3-ra. Benyomtam rington maker-t, kreáltattam egy másik számot választva csengőhangot, amit (1)ringotne.mp3 néven mentettem le (vagyis rá!, itt elekadt.. 😛 mondom miért). Ezt elindítva, elindult a betallozótt szám, amiből kreálta a csengőhangot. Kaptam egy mono 160-as mp3-at.
Ezt pc-re áthúzva, lejátsszva! 😄 Megmaradt benne az előzőleg odamásolt szám spectogram-ja! 😄 Nah ezt hogy csinálta? xD
File méret megmaradt az eredeti. Neve, file properties törlődött minden. File név lett (1)ringtone.mp3 De kilistázva aaa -ra mentettem. Ezt meg sehol se látom az mp3-ban. Valahova beleírta binárisan, vagy nemtom... De ez vicc...
Na hagyom a csába.
Jah és megy 3:42- hosszan.
bajgunar
Az a vicc, hogy pl:
Fizetett, letöltött, 320-as, Genre-vel (és minden más infoval (properties) ellátott, mp3, VBR-es, sztereó és NEM megy! Se nem látja, ki sem listázza. Nevezheted, csinálhatsz te vele bármit, nem érdekli! Kb nincs is a készüléken.
Ellenben (amit kreált a ringtone maker progi egy rendes mp3-ból):
160-as, semmi Genre (de mág csak semmi más info sem!!!), a file neve pedig ringtone.mp3; (1)ringtone.mp3; (2)ringtone.mp3...... CBR kódolt, és megy! Ott van elhelyezve a Ringtones mappában. Látja a hang beállításban átállítod a csengőhangot, de úgy, hogy ott meg egy megadott lementési néven látja (jelen esetben Zhu - Faded instrumental) a neve.
De a ringtones mappában (1)ringtone.mp3 néven van, ratyifos minőségben. Na de mind1.
Beraktam, megy, ennyi. Beletörődök. 😄 Így marad.
A régi Lumiámon (800) én is sokat vacakoltam a csengőhanggal, de aztán valahol olvastam, hogy a másolandó MP3-nak meg kell adni a "stílusát" (Genre) - amit Winamp-ban is tudsz módosítani. Az a lényeg, hogy a telefon csak 'Ringtone' típusút tud kezelni. Baromság, de így működött. Ja, illetve nem lehet hosszabb 30mp-nél...azt hiszem.
bajgunar
Nem ír sehol semmit. Mind 1. Van 500Mb, eddig szinte semmit se evett (gondolom, amit meg neteztem, hát az volt ~20Mb), pedig be volt kapcsolva. Ígyhagyom, majd meglátom hó végén. 😛
Bemásoltam a ringtones mappába mp3-at. Semmi. Nem jelenik meg Egyéb felirat alatt (nem listázza ki). De a ringtone maker-el csináltam másikat, elneveztem. Azt meg kilistázza, a nevezett nevén. De a ringtone mappában (1)ringtone.mp3 lett a neve. CBR kódolással, mono, 160 kbps-es. Semmi tulajdonságában nem látom a megadott nevet. Mégis a megadott néven listázza ki, játssza le. :S Nem értem.... Érdekes.
Leszedtem az Evolve game-t! Ez nagyon király! 😄 Tetszik. Asszonyén is ~hasonlót toltam. De ez jobban bejön. (azon Match 3 Quest volt).
És az meg + , hogy nincs benne relám!!!! 😄 Ezen csodálkoztam. Jár a 5 *
Ilyen alkalmazás, játékon belüli reklámot lehet blokkolni valahogy? Vagy csak HA megveszem?
armageddon666
Ha minden igaz adatforgalmat használhat, szóval szolgáltatófüggő és csomagfüggő. Nézd meg az interneten.
itt nézz szét

@

bajgunar
Ezt a telefon nyomon követése izét csak be tudom kapcsolni. Király, meg mindne, műxik, megtalálja 😄 de akkor ez most ingyenes?
Azt írja microsoft-on. De a segítő meg úgy írja, hogy választhatok, sms-es vagy lekérdezéses. De ilyen kétfélel ehetőségbúl nem választhatok, csak bekapcsolhatom a követést, vagy ki.
bajgunar
Nem mindíg látszik, eltűnik. De egyes progikban nem tűnik el. Pl most feltettem az Evolve-t, hát rögtön az első game-en nem tudok továbbmenni, mert kitakarja a játék menü gombját. De erre már megtaláltam a megoldás. Navigációs sáv pöccintésre eltűnik . Így eltüntethető, akkor is ha NEM tűnik el.
Sima, nem védett mp3-at próbálok. Akármilyen verziót. Akár letöltöttet, akárhogy konvertáltat, stb...
Egyszerűen semmit sem lát, hiába másolom be a csengőhangok mappába, nem jelenik meg az "Egyéb" listában.
Talán a névjegykártyáknál tudok hozzárendelni. De azt most még nem néztem, mert eggyesével nem adogatom hozzá. Nem használok 100 féle külön-külön dallamot mindenkire.
armageddon666
Nem lehet hogy úgy vannak beállítva a kezelőgombok hogy mindig látszik? A virtuális vissza-windows-keres gombokra gondolsz?
Én alap csengőhangot használok, szóval nem tudok segíteni. Barátnőm viszont mindig variálja a Lumia 620-n. Elvileg csak bemásolta a ringtones mappába és aztán beállítható telefonon Custom alatt. Nem lehet hogy DRM védett mp3-t próbálsz használni?

@