Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van arra mód, hogy a ringtone makerrel létrehozott csengőhang végén telefon újra rezegjen és előről kezdődjön a hang? Most ha vége van a 23sec hosszú hangnak a hívó félnek azt mondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Lassan 1 éves a 735-öm, de eddig csak gyári csengőhangokat használtam, szóval ezzel így még nem találkoztam.
infidel
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szóval a 930/830 bőven jó méret. 😊
13 éve itt. Szép idő.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
13 éve itt. Szép idő.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.07. 16:35:28
Elég meggyőző amit tud, és az ára sem szállt el annyira, mint az előzetes riogatások. Már csak meg kéne nyomogatni élőben egy kicsit...
amugy a hivatalos oldalon elegge probaljak titkolni a kamera kidudorodasat😄 950
van valahol teszt kep a kameraval?
1 TB ot akartatok? megkapjátok
16GB ramot akartatok? megkapjátok
ezt akartátok nem? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Erről tudsz valami címet, előadót link-elni.
Ahonnan elérhető egy teljes album. Ami végighallgatható. Vagy van egyáltalán ilyen? Esetleg tracklista?
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.03. 18:47:53
borzalmasan unalmas ez a design, de lesz belole dual sim, fuckyeah. remelem ezt is jovoheten jelentik be, nem csak honapok multan.
a 3 ledes vakunak van vmi ertelme?
Bár kérdés hogy mi van a csomagban. Korábban olyat olvastam, hogy a $200 értékben lesz kiegészítő hozzá. (continuum hub?)
en mondjuk nem vagyok oda ezert a kijelzon levo gombokert, de legalabb annyival is kisebb.
Imádom a Lumiákat, volt is pár (és még lesz is), de ez a csengőhang mizéria egy örök talány.
Bemásoltam egy tetszőleges mp3-at, átneveztem (1)ringtone.mp3-ra. Benyomtam rington maker-t, kreáltattam egy másik számot választva csengőhangot, amit (1)ringotne.mp3 néven mentettem le (vagyis rá!, itt elekadt.. 😛 mondom miért). Ezt elindítva, elindult a betallozótt szám, amiből kreálta a csengőhangot. Kaptam egy mono 160-as mp3-at.
Ezt pc-re áthúzva, lejátsszva! 😄 Megmaradt benne az előzőleg odamásolt szám spectogram-ja! 😄 Nah ezt hogy csinálta? xD
File méret megmaradt az eredeti. Neve, file properties törlődött minden. File név lett (1)ringtone.mp3 De kilistázva aaa -ra mentettem. Ezt meg sehol se látom az mp3-ban. Valahova beleírta binárisan, vagy nemtom... De ez vicc...
Na hagyom a csába.
Jah és megy 3:42- hosszan.
Fizetett, letöltött, 320-as, Genre-vel (és minden más infoval (properties) ellátott, mp3, VBR-es, sztereó és NEM megy! Se nem látja, ki sem listázza. Nevezheted, csinálhatsz te vele bármit, nem érdekli! Kb nincs is a készüléken.
Ellenben (amit kreált a ringtone maker progi egy rendes mp3-ból):
160-as, semmi Genre (de mág csak semmi más info sem!!!), a file neve pedig ringtone.mp3; (1)ringtone.mp3; (2)ringtone.mp3...... CBR kódolt, és megy! Ott van elhelyezve a Ringtones mappában. Látja a hang beállításban átállítod a csengőhangot, de úgy, hogy ott meg egy megadott lementési néven látja (jelen esetben Zhu - Faded instrumental) a neve.
De a ringtones mappában (1)ringtone.mp3 néven van, ratyifos minőségben. Na de mind1.
Beraktam, megy, ennyi. Beletörődök. 😄 Így marad.
Bemásoltam a ringtones mappába mp3-at. Semmi. Nem jelenik meg Egyéb felirat alatt (nem listázza ki). De a ringtone maker-el csináltam másikat, elneveztem. Azt meg kilistázza, a nevezett nevén. De a ringtone mappában (1)ringtone.mp3 lett a neve. CBR kódolással, mono, 160 kbps-es. Semmi tulajdonságában nem látom a megadott nevet. Mégis a megadott néven listázza ki, játssza le. :S Nem értem.... Érdekes.
Leszedtem az Evolve game-t! Ez nagyon király! 😄 Tetszik. Asszonyén is ~hasonlót toltam. De ez jobban bejön. (azon Match 3 Quest volt).
És az meg + , hogy nincs benne relám!!!! 😄 Ezen csodálkoztam. Jár a 5 *
Ilyen alkalmazás, játékon belüli reklámot lehet blokkolni valahogy? Vagy csak HA megveszem?
itt nézz szét
@
Azt írja microsoft-on. De a segítő meg úgy írja, hogy választhatok, sms-es vagy lekérdezéses. De ilyen kétfélel ehetőségbúl nem választhatok, csak bekapcsolhatom a követést, vagy ki.
Sima, nem védett mp3-at próbálok. Akármilyen verziót. Akár letöltöttet, akárhogy konvertáltat, stb...
Egyszerűen semmit sem lát, hiába másolom be a csengőhangok mappába, nem jelenik meg az "Egyéb" listában.
Talán a névjegykártyáknál tudok hozzárendelni. De azt most még nem néztem, mert eggyesével nem adogatom hozzá. Nem használok 100 féle külön-külön dallamot mindenkire.
Én alap csengőhangot használok, szóval nem tudok segíteni. Barátnőm viszont mindig variálja a Lumia 620-n. Elvileg csak bemásolta a ringtones mappába és aztán beállítható telefonon Custom alatt. Nem lehet hogy DRM védett mp3-t próbálsz használni?
@